-
Αν σκύψεις κάτω απ' το τιμόνι θα δει τα καλώδιά της καθώς στο πίσω μέρος της κοίτα προς το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.
Το πρωί παγώνει το λιπαντικό που ρίχνουν απ' το εργοστάσιο μετά με την ζέστη και το δούλεμα μαλακώνει και δουλεύει. Γι αυτό πρότεινα σπρέι επαφών με λάδι γιατί ταυτόχρονα θα καθαρίσει το παλιό και θα μπει καινούριο. Μιλάω εκ πείρας τα Χριστούγεννα μου έκανε το ίδιο το ΑΧ.
Επειδή βλέπω κάτι τίτλους στιλ 'SOS Golf VII καίει λάδια' αν μας τύχει σε κανένα απ' τα Citroen μας δικριτικά έτσι;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Επειδή βλέπω κάτι τίτλους στιλ 'SOS Golf VII καίει λάδια' αν μας τύχει σε κανένα απ' τα Citroen μας δικριτικά έτσι;
Μπα, δε νομίζω... αυτά τα γαλλικά είναι τέρατα αξιοπιστίας, σε αντίθεση με άλλα! ( )
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Επειδή βλέπω κάτι τίτλους στιλ 'SOS Golf VII καίει λάδια' αν μας τύχει σε κανένα απ' τα Citroen μας δικριτικά έτσι;Δεν μασάμε!
Εδώ το δικό μου καίει ελάχιστα...τι να πάθουν τα δικά σας!!! -
Χsara και ΖΧ έχουν πείσει για την αξιοπιστία τους ακόμα και τους Γερμανούς!
Μπορεί επίσης να έχει 'ξεκουμπωθεί' η βαλβίδα. Μου είχε συμβεί πέρσι τέτοιο καιρό με αποτέλεσμα σε κάθε μικρότράνταγμα να ανάβουν τα στοπ. Το παρατήρησε φίλος όταν ταξιδεύαμε κομβόι. Την κούμπωσαν στο συνεργείο 3 μέρες μετά που πήγα για μικρό σέρβις. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χsara και ΖΧ έχουν πείσει για την αξιοπιστία τους ακόμα και τους Γερμανούς!Βρε συνονόματε !!! Γιατί δεν λες και για το ΑΧ ;;;; εεε;;;;
-
Αν σκύψεις κάτω απ' το τιμόνι θα δει τα καλώδιά της καθώς στο πίσω μέρος της κοίτα προς το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου
Αμα σου πω οτι δεν καταλαβα θα παρεξηγηθεις?
...και τα Saxo VTS εχουν πεισει τους Βρεττανους!
-
Βρε συνονόματε !!! Γιατί δεν λες και για το ΑΧ ;;;; εεε;;;;
Γιατί αυτό δεν έχει πείσει τους Γερμανούς....
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχει πείσει και εμένα ρε Θανάση.
Και αναφέρομαι σε θέματα αξιοπιστίας και μόνο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν σκύψεις κάτω απ' το τιμόνι θα δει τα καλώδιά της καθώς στο πίσω μέρος της κοίτα προς το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου
Αμα σου πω οτι δεν καταλαβα θα παρεξηγηθεις?
...και τα Saxo VTS εχουν πεισει τους Βρεττανους!
Όχι δεν θα περεξηγηθώ απλώς δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα
Αν όμως ζητήσεις απ' τον μηχανικό σου να ρίξει λίγο σπρέι στην βαλβίδα δεν θα δυσκολευτεί. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βρε συνονόματε !!! Γιατί δεν λες και για το ΑΧ ;;;; εεε;;;;
Γιατί αυτό δεν έχει πείσει τους Γερμανούς....
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχει πείσει και εμένα ρε Θανάση.
Και αναφέρομαι σε θέματα αξιοπιστίας και μόνο..
Ναι βρε συ, πλάκα κάνω...
-
Τρομερό!
Πάμε??
Θα παέι ένας ξένος μόνο και μόνο για να υπογράψει το Ami του ο Robert Opron
Ποιός είναι αυτός??
Διαβάστε!! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τρομερό!Πάμε??
Ποιός είναι αυτός??
Διαβάστε!!Κομματάκι μακρυά δεν πέφτει η Νέα Υόρκη;
Αν γινόταν στην Ευρώπη ίσως; Προτιμώ Γαλλία για να πατήσει η Γαλλιδούλα μου πάτρια άσφαλτο -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τρομερό!
Πάμε??
Ποιός είναι αυτός??
Αν γινόταν στην Ευρώπη ίσως; Προτιμώ Γαλλία για να πατήσει η Γαλλιδούλα μου πάτρια άσφαλτοΝαι βέβαια...
Απλά δεν είναι και λίγο να γνωρίσεις τον σχεδιαστή που έχει σχεδιάσει τις μισές επιτυχίες της Citroen ε? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τρομερό!
Πάμε??
Ποιός είναι αυτός??
Αν γινόταν στην Ευρώπη ίσως; Προτιμώ Γαλλία για να πατήσει η Γαλλιδούλα μου πάτρια άσφαλτοchrmes ποια γαλλιδα εχεις..?
-
Sirgus δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα απλα αυτο ειναι πολυ δυσκολο να το κανω
elteo Η γαλιδούλα μου είναι η μαμά του Σάξο σου μια ΑΧ Lemans
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Sirgus δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα απλα αυτο ειναι πολυ δυσκολο να το κανωelteo Η γαλιδούλα μου είναι η μαμά του Σάξο σου μια ΑΧ Lemans
Για ποιον είναι εύκολο!
-
Γγγρρρρ γργργγργγρ γγγρρρρρ έχω τα νεύρα μουυυυυυυ!!!! Γγγργρρρρργργργρρρ
Σήμερα (μάλλον εχθές) διαπίστωσα ότι οι πίσω τροχοί βρίσκουν στα φτερά! Γρρρρργγγγρρρ γργργργργρργρρργρρρρ (αυτός δεν είναι ο ήχος που κάνουν αλλά τα γρυλίσματα μου, από τα νεύρα).
Έβαλα αυτά τα χαζά 165 για καλύτερα και τώρα πρέπει να ¨φάω¨ από μέσα τα φτερά! Γγγγρρρργγγρργργγργρρργ γαβ!!!!
Δεν την παλεύω άλλο με αυτό το αμάξι !!!
-
165?
Καλά, πόσο στενά λάστιχα θέλει τελικα?
-
Κανονικά η μάνα του λέει 145/80 αλλά εγώ του είχα 155/70 και τώρα του έβαλα 165/70. εν τω μεταξύ έβγαινε και μια έκδοση που θέλει 135/80!!!
-
Aman to Ax-aki ti traba...
Allakse ta lastixa kalutera tora pou prolabaineis...min mpeis stin diadikasia na tros tholous ktl..
Kai se mena sto VTS ta 185-55 einai oriaka...den perna oute trixa!
Kai einai h mama diastasi...alla to exo xamilosei 5,5 pontous! -
Όχι τίποτα άλλο αλλά θα χαλάσεις και τα λάστιχα.
Το είχα πάθει και εγώ (όχι...δεν έβαλα πιο μεγάλα λάστιχα!!!! ) όταν με είχε τρακάρει κάποιος αρκετά ...
CITROËN FORUM