-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εngine για να το λέει το service manual της Haynes μάλλον τόσο θα είναι.Δεν το αμφισβητω το manual απλως επειδη ειναι για αλλο αυτοκινητο το λεω. Βεβαια αφου ηταν σε εκεινο δεν ειναι παραξενο θα μου πεις αρα και αυτο μπορει να εχει τοσο. Πασο!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Εngine για να το λέει το service manual της Haynes μάλλον τόσο θα είναι.
Δεν το αμφισβητω το manual απλως επειδη ειναι για αλλο αυτοκινητο το λεω. Βεβαια αφου ηταν σε εκεινο δεν ειναι παραξενο θα μου πεις αρα και αυτο μπορει να εχει τοσο. Πασο!
AX, BX, ZX, Xsara, Saxo, Xantia, C2, C3, C4 κτλ κτλ φοράνε ΤU μοτέρ.
-
παντως και η ξανθουλα καιει λαδακι.. οχι πολυ, αλλα καιει...
Παρεπιπτοντως ο γιατρος μας κανει νερα... Ηταν να ειναι ετοιμη εχθες και θα ειναι την Τριτη τελικα...
Ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε τρομπα υψηλης καινουργια και γνησια σε καλυτερες τιμες ???
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
παντως και η ξανθουλα καιει λαδακι.. οχι πολυ, αλλα καιει...Παρεπιπτοντως ο γιατρος μας κανει νερα... Ηταν να ειναι ετοιμη εχθες και θα ειναι την Τριτη τελικα...
Ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε τρομπα υψηλης καινουργια και γνησια σε καλυτερες τιμες ???
Καινουρια και γνήσια Ηλία έχει στάνταρ τιμή το που θα πάρεις καλύτερη έκπτωση είναι το θέμα
Ρώτα σε εξουσιοδοτημένα (Χαναιαδάκης , Απέργης κλπ) και 'κλάψου' για έκπτωση. Αυτοί μπορούν να κάνουν καλές εκπτώσεις γιατί δουλεύουν με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Καλώστονα. Που έχεις χαθεί βρε Σίργκους;
Σκύρος 135 ΣΜ παρέα με τα Mirage και τα F-4
Σύντομα με φώτο και ήχους !!!!!
Όχι που θα γλίτωνες από μένα
Ήχους και φωτογραφίες τέτοια να ακούωΚάτσε γιατί λίγες ώρες έχω στην Αθήνα και πήρα το Falcon 4.0
Οι φώτο είναι χάλια από το κινητό μου τελικά
Να υποθέσω οτι παίχτηκε το γνωστό έργο 'Τhe Blur Witch project'. Δεν πειράζει βάλτες όπως και να είναι. Και τους ήχους και τους ήχους
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν το αμφισβητω το manual απλως επειδη ειναι για αλλο αυτοκινητο το λεω. Βεβαια αφου ηταν σε εκεινο δεν ειναι παραξενο θα μου πεις αρα και αυτο μπορει να εχει τοσο. Πασο!
μαλιστα! Δεν τα ηξερα αυτα καθοτι νεος Citroenακιας! Το TU σημαινει κατι;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
μαλιστα! Δεν τα ηξερα αυτα καθοτι νεος Citroenακιας! Το TU σημαινει κατι;
τύπος κινητηρα
TU είναι οι μικροί εως 1,6 λίτρα
XU οι μεγαλύτεροι πλέον από 1,8 λίτρα (οι παλιότεροι 1,6 της Xantia και της ΖΧ κλπ ήταν κι αυτοι XU) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλώστονα. Που έχεις χαθεί βρε Σίργκους;
Σκύρος 135 ΣΜ παρέα με τα Mirage και τα F-4
Σύντομα με φώτο και ήχους !!!!!
Όχι που θα γλίτωνες από μένα
Ήχους και φωτογραφίες τέτοια να ακούωΚάτσε γιατί λίγες ώρες έχω στην Αθήνα και πήρα το Falcon 4.0
Οι φώτο είναι χάλια από το κινητό μου τελικά
Να υποθέσω οτι παίχτηκε το γνωστό έργο 'Τhe Blur Witch project'. Δεν πειράζει βάλτες όπως και να είναι. Και τους ήχους και τους ήχους
Noμίζω έχει το Siemens C65...με τέτοιο κινητό έπρεπε να περιμένεις τις άθλιες φωτό. Πάρε το SE K750i να βρεις την υγειά σου.
Ενδεικτική φωτό από το καπάκι που αγόρασα για την ζάντα.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
παντως και η ξανθουλα καιει λαδακι.. οχι πολυ, αλλα καιει...
Παρεπιπτοντως ο γιατρος μας κανει νερα... Ηταν να ειναι ετοιμη εχθες και θα ειναι την Τριτη τελικα...
Καινουρια και γνήσια Ηλία έχει στάνταρ τιμή το που θα πάρεις καλύτερη έκπτωση είναι το θέμα
Ρώτα σε εξουσιοδοτημένα (Χαναιαδάκης , Απέργης κλπ) και 'κλάψου' για έκπτωση. Αυτοί μπορούν να κάνουν καλές εκπτώσεις γιατί δουλεύουν με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους
Χρήστο, ρώτησα στον Απέργη 650 ευρώ στο Ρουσσάκη 720 (!) και για εκπτωση ουτε λόγος σε κανένα!!Εχω ήδη αλλάξει 2 φορες μεταχειρισμενες και θελω να βαλω γνησια να ηρεμήσω...
Ενδεικτικά στο ξαντια αλλάχτηκαν
-ημιαξόνια + φούσκες ημιαξονίων
-ρουλεμάν πίσω γέφυρας
-τρόμπα φρένων
-επισκευη πισω ρομποτ
και μας είπε ότι η τρόμπα υψηλης είναι αδύναμη και πρέπει να αλλαχτεί και αυτή/Επίσης
-Εμπρός Αριστερό φαναρι
-Προφυλατήρας και μάσκα εμπρόςΣυν κάτι λοιπά περίπου 2000 ευρώ (τα 1500 είναι από τη στουκα οπότε θα τα καλύψει η ασφάλεια...)
Οπως καταλαβαίνετε, η xantia θα ειναι σαν καινουργια μολις βγει απο το γιατρό.. Ανυπομονώ να την οδηγήσω να μου θυμίσει παλιές καλές εποχές.
-
Ρώτα και στον Πουλάκη (Καβάλας) και στον Δαραμούσκα(Ιερά Οδός) αν και δεν ξερω τι θα κανουν σε τιμες γνησιων.
-
Ρε παιδια ειδα την αγγελια για την xantia activa,. Για να πουλησω τη δικια μου πόσο να πιασει;;;
Εχει 200.000κμ, δεν εχει τρακαρει ασχημα ποτε (μικρο τρακαρισματα, έχει αλλαχθει 2 φορες φαναρι και 1 φορα προφυλατηρας)
-εχει abs, αεροσακο οδηγου, ραδιοκασσετοφωνο με χειρηστηρια στο τιμονι
-καινουργια αναρτηση εμπρος πισω(ψαλιδια, γεφυρα, ρομποτ,σφαιρες)
τρομπα θα μπει καινουργια,
-και μεσα ειναι πολυ προσεγμενη..Πόσα να πιασει έξω?? Θέλω την ακτίβα
-
Ρε παιδια ειδα την αγγελια για την xantia activa,. Για να πουλησω τη δικια μου πόσο να πιασει;;;Εχει 200.000κμ, δεν εχει τρακαρει ασχημα ποτε (μικρο τρακαρισματα, έχει αλλαχθει 2 φορες φαναρι και 1 φορα προφυλατηρας)
Τι μοντέλο είναι; Πόσα κυβικά; Τα σπουδαιότερα δεν μας τα λες...
-
Ρε παιδια ειδα την αγγελια για την xantia activa,. Για να πουλησω τη δικια μου πόσο να πιασει;;;
Εχει 200.000κμ, δεν εχει τρακαρει ασχημα ποτε (μικρο τρακαρισματα, έχει αλλαχθει 2 φορες φαναρι και 1 φορα προφυλατηρας)
Aνταλλαγή ούτε 3000ευρώ,οι ιδιώτες ούτε 3000ευρώ δέν έχουν,παίρνουν BMW316/1994μοντέλο με 13000ευρώ (δώρο τα ταμπούρα).
Επειδή την δικιά μου την έχω τέλεια συντηρημένη έβαλα σέτ λαστιχάκια γιά την υψηλής από τα (ανταλλακτικά της Σιτροέν) και δέν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα,πρίν δέν είχαν το σέτ από την αρχή του καλοκαιριού το πουλάνε.
Την Ακτιβά θα την έπαιρνα εάν δέν σκεφτόμουνα το πόσα θα μου φύγουν για να την μαζέψω ΚΑΙ τα τέλη κυκλοφορίας -
Σωστός ο παίχτης. Δυστυχώς οι xanthia και γενικά όλες οι παλιές υδροπνευματικές Citroen έχουν αυτό το πρόβλημα. Τα μαζέματα στην ανάρτηση κοστίζουν...Και από την στιγμή που έχει συντηρηθεί τόσο καλά η δικιά σας δεν βλέπω τον λόγο να πουληθει. Ωραία η Activa δεν λέω αλλά...
-
ναι ρε Mirage εχεις δικιο. Ειναι πολυ καλα συτνηρημενη και τωρα θα αργισει πολυ να ξαναζητησει.. Αλλα αυτη η ακτιβα ειναι ολα τα λεφτα...
Τελοσπαντων για 3000 δεν τη δινω δε με συμφερει...
Κριμα...
Ειναι 1995 μοντελο, 1600.
-
ναι ρε Mirage εχεις δικιο. Ειναι πολυ καλα συτνηρημενη και τωρα θα αργισει πολυ να ξαναζητησει.. Αλλα αυτη η ακτιβα ειναι ολα τα λεφτα...Τελοσπαντων για 3000 δεν τη δινω δε με συμφερει...
Κριμα...
Ειναι 1995 μοντελο, 1600.
Στους γνωστούς πίνακες που όλοι κοιτούν δίνουν 5300 ευρώ εάν το αγοράσει έμπορος και 6000 ευρώ εάν το αγοράσει ιδιώτης.
Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 3500-4000 ευρώ. -
Κάνε ένα τέστ(έμποριο) σε σχέση με τους πίνακες και μετά πές μου
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Κάνε ένα τέστ(έμποριο) σε σχέση με τους πίνακες και μετά πές μουΔεν αντιλέγω απλά έχω δει πολλούς να τους χρησιμοποιούν σαν «ευαγγέλιο»...και όχι μόνο ιδιώτες!
-
Απλά φίλε μου αγοράζουμε ξεφτίλα και πουλάμε όσο μας παίρνει.
-
Μπα... πλεον ετσι οπως ειναι η ξανθουλα μαλλον με συμφερει να την κρατησω αλλο τοσο... το πολυ πολυ να της χτυπησω και το 1800.. Με την 1600 φορανε ιδια φρενα και ιδια ανρτηση. και μπαινει κουτι. Αλλά θελω να βρω ολοκαινουργιο μοτερ απο Σιτροεν....!!!
CITROËN FORUM