-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τέτοια να ακούω.
Άντε με το καλό και στις ΣέρρεςΠόσο πάει να την ανεβάσω με το τραίνο?
Αυτό δεν το ξέρω. Θα το ρωτήσω όμως από Δευτέρα και θα σε ενημερώσω Βλέπω η ιδέα έχει αρχίσει να σας απασχολεί
-
Για την 95αρα που αρχισα να βαζω αντι για 100αρα ημουνα ετοιμος να γραψω χτες αλλα ειπα να τελειωσω το ντεποζιτο που ειχα γεμισει και μετα να γραψω. Λοιπον δεν εχω καμια απολυτως διαφορα σε επιδοσεις ουτε χαμηλα ουτε ψηλα. Δεν το μετρησα κιολας αλλα κανω συνεχεια τις ιδιες διαδρομες και ειμαι 99% σιγουρος. Απο αποψη καταναλωσης ο δεικτης δεν εχει ανανεωθει ακομα η εχει μεινει στα ιδια επιπεδα αν και οσο παω το παταω περισσοτερο οποτε μαλλον δεν εχουμε και καμια διαφορα και εκει. Εκει που παρατηρησα μια μικρη διαφορα ειναι στη θερμοκρασια. Δεν εχω κανα επιπλεον οργανο να την μετρησω και να δω τη διαφορα ΑΛΛΑ με την 100αρα αργουσε λιγο παραπανω να ερθει σε κανονικη θερμοκρασια λειτουργιας. Αυτο με εκνευριζε λιγο και τωρα ειδα οτι με την 95αρα ερχεται λιγο νωριτερα. Απο τη μια αυτο μου αρεσε απο την αλλη αυτο ισως να υποδηλωνει οτι θα δουλευε σε υψηλοτερη θερμοκρασια αν δεν υπηρχε το βεντιλατερ η οτι αυτο δουλευει υπερωριες κτλ. Αρα σε ολα τα αλλα 0 διαφορες και θα κοιταξω λιγο ακομα ποσο γρηγορα ερχεται σε κανονικη θερμοκρασια. Τωρα αν κανενας απο εσας εχει κανα τροπο να ακουει και το βεντιλατερ ειδικα εν κινησει για να δει αν δουλευει παραπανω ας μου τον πει γιατι εγω το ακουω μετα βιας σταματημενο. Αρα θεωρω τον εαυτο μου ευτυχη που διαπιστωσα νωρις οτι το πορτοφολι μου θα μενει πιο γεματο μετα την εξοδο απο το πρατηριο χωρις να χανω σε επιδοσεις... Οσον αφορα τα καθαριστικα και τη συντηρηση των 100αρων βενζινων....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τέτοια να ακούω.
Αυτό δεν το ξέρω. Θα το ρωτήσω όμως από Δευτέρα και θα σε ενημερώσω Βλέπω η ιδέα έχει αρχίσει να σας απασχολεί
Βέβαια με απασχολεί
Καποια στιγμή θα ανέβω αν όχι με την γριά με το 106 σίγουρα.
-
Ξεχασα να πω για το C4 μηπως εχει προσεξει κανεις οτι αν πλησιασεις τον κοφτη και γινει κοκκινο το στροφομετρο αν κανεις γρηγορη αλλαγη πριν ενεργοποιησεις τον κοφτη αναβει στιγμιαια πρασινο!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τέτοια να ακούω.
Βέβαια με απασχολεί
Καποια στιγμή θα ανέβω αν όχι με την γριά με το 106 σίγουρα.
Γιατί δεν της αγοράζεις ένα τρέϊλερ να την κουβαλάς όπως της αρμόζει. Το 106 δεν νομίζω να του λείπει η δύναμη να την κουβαλήσει ...
Ρε Χρήστο να σε ρωτήσω κάτι (εσύ θα ξέρεις) πόσο αντιστοιχεί σε ml λαδιού η απόσταση του ΜΙΝ από το ΜΑΧ στον δείκτη (βέργα);
-
Εδώ είμαι για 1 εβδομάδα στην Αθήνα!
Νέα σύντομα..τι σημαντικό έχασα στις τόσες σελίδες??
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Γεια σας Σιτροενέοι (και επισκέπτες αλλόθρησκοι )Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η γριά Αμελί κινήτε πλεόν κανονικά (αλλά μιας και με πήρε πάλι η νύχτα δεν την πήγα μακρυά μόνο το τετραγωνο γύρω έκανα για να ξεπιαστει). Αύριο το απογευματάκι αν δεν βγεί κανά έκτατο θα την πάω μια βολτίτσα να σπασουν τα άλατα.(Ρε λες να την κανω την κουτουράδα και να την κατεβάσω Μέγαρα την Κυριακή?:roll: )
Ωπππ!! Το τσιπάκι οκ?
-
Καλώστονα. Που έχεις χαθεί βρε Σίργκους;
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Εδώ είμαι για 1 εβδομάδα στην Αθήνα!
Νέα σύντομα..τι σημαντικό έχασα στις τόσες σελίδες??
Γεια σας Σιτροενέοι (και επισκέπτες αλλόθρησκοι )
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η γριά Αμελί κινήτε πλεόν κανονικά (αλλά μιας και με πήρε πάλι η νύχτα δεν την πήγα μακρυά μόνο το τετραγωνο γύρω έκανα για να ξεπιαστει). Αύριο το απογευματάκι αν δεν βγεί κανά έκτατο θα την πάω μια βολτίτσα να σπασουν τα άλατα.(Ρε λες να την κανω την κουτουράδα και να την κατεβάσω Μέγαρα την Κυριακή?:roll: )
Ωπππ!! Το τσιπάκι οκ?
Ο Χρήστος έδωσε το Getz και πλέον πορεύεται με ένα 106 GTi .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλώστονα. Που έχεις χαθεί βρε Σίργκους;Σκύρος 135 ΣΜ παρέα με τα Mirage και τα F-4
Σύντομα με φώτο και ήχους !!!!!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Σκύρος 135 ΣΜ παρέα με τα Mirage και τα F-4
Όχι που θα γλίτωνες από μένα
Ήχους και φωτογραφίες τέτοια να ακούω -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σκύρος 135 ΣΜ παρέα με τα Mirage και τα F-4
Όχι που θα γλίτωνες από μένα
Ήχους και φωτογραφίες τέτοια να ακούωΚάτσε γιατί λίγες ώρες έχω στην Αθήνα και πήρα το Falcon 4.0
Οι φώτο είναι χάλια από το κινητό μου τελικά
-
Καλώς τον Κώστα.
Το τσιπάκη δεν το έβαλα ακόμα , θέλω να την οδηγήσω με το μαμα πρώτα και μετά να βάλω το βελτιωμένο.Θα έρθει κανείς Σιτροενέος αύριο Μέγαρα?
Σάββα τώρα κοίταξα στο Haynes του ΑΧ και λέει για όλους του TU ότι η διαφορά μεταξύ min-max είναι 1,4 λίτρα. Τα ίδια και στα περσσότερα ΒΧ 1,4 (1,5 κλάτι ντήζελ και η 16V). Άρα και η C4 που φορά TU μάλλον εκεί θα είναι.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σάββα τώρα κοίταξα στο Haynes του ΑΧ και λέει για όλους του TU ότι η διαφορά μεταξύ min-max είναι 1,4 λίτρα. Τα ίδια και στα περσσότερα ΒΧ 1,4 (1,5 κλάτι ντήζελ και η 16V). Άρα και η C4 που φορά TU μάλλον εκεί θα είναι.Ωχ τόσο πολύ;
Σε ευχαριστώ ρε Χρήστο, επιτέλους ένας που μου απαντάει.
-
Χρήστο παίζει ρόλο που είναι 1600cc ο TU μου;
-
Κοιταξα στο manual και δεν γραφει τιποτα. Εμενα μου φαινονται παρα πολλα!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χρήστο παίζει ρόλο που είναι 1600cc ο TU μου;Σίγουρα δεν γραφει το manual Σάββα?
Πάντως σε ΑΧ-ΒΧ σ όλους του δείκτες min max είναι 1,4 - 1,5 λίτρα. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Χρήστο παίζει ρόλο που είναι 1600cc ο TU μου;
Σίγουρα δεν γραφει το manual Σάββα?
Πάντως σε ΑΧ-ΒΧ σ όλους του δείκτες min max είναι 1,4 - 1,5 λίτρα.Δεν το χω ρε γμτ, το έχασα και περιμένω καινούριο.
Αλλά και ο enginekiller ίδιο με μενα έχει και λέει ότι δεν το γράφει.
1.5l είναι πολύ...όλοι οι άλλοι κατασκευαστές είναι μάξιμουμ 1l. -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Κοιταξα στο manual και δεν γραφει τιποτα. Εμενα μου φαινονται παρα πολλα!!!Λογική ποσότητα είναι. Στα μερσέντες πχ που παίρνουν 6 λιτρα λάδι Min max είναι 2 λίτρα.
Όταν στο ΑΧ ήταν στην μεση του έβαζα το 0.5 λιτρο που έμενε από την αλλαγή καιδεν έφτανε στο max.Και κάτι άλλο:
Δεν είναι κακό να καιει λάδι ένας κινητήρας. -
Σε οσα ειχα μεχρι τωρα εγραφε 0.5 με 1 και γιάυτο μου φανηκαν πολλα...
-
Εngine για να το λέει το service manual της Haynes μάλλον τόσο θα είναι.
CITROËN FORUM