-
Παλι ο enginekiller θα σας πληροφορησει!!! Καταρχας το vin το γραφει στην αδεια του αυτοκινητου, πλακετα μεσα στο χωρο του κινητηρα και στο c4 το γραφει και κατω δεξια στο παρμπριζ. Επισης ανακλησεις γινονται ρε παιδια σε ολα τα αυτοκινητα ακομα και σε ferrari κτλ μην κανουμε λες και ηταν κατι παραξενο. Ειδικα στα νεα μοντελα παντα γινεται καποια ανακληση και για πιο σοβαρα θεματα. Πιστευω οτι και αργησε κιολας να συμβει κατι!!! Μολις πηγα σε δυο εξουσιοδοτημενα και στα κεντρικα στην Ιερα Οδο και ειχαν μαυρα μεσανυχτα!!! Δεν ηξεραν τιποτα, επικοινωνησαν και εκεινη τι στιγμη ολοι με ολους και κανενας δεν ηξερε τιποτα. Μεχρι να βγει ανακοινωση απο τη Citroen Ελλας θα περιμενουμε...
-
Εμενα ευτυχως το VIN μου ειναι εκτος της λιστας.Να και ενα καλο μεσα στην ατυχια μου...
Οπως σας ελεγα χθες,πηγα πρωι πρωι να δουνε-ακουσουν το θορυβο του πεταλ συμπλεκτη μου.Το ειδε ενας, δυο , τρεις.....λιγοι το καταλαβανε! Η καναν πως δεν το ακουγανε. Τελικα ενας αλλος το ακουσε και παραγγειλε κατω τρομπακι συμπλεκτη.Αντε να δουμε τι θα γινει. -
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Εμενα ευτυχως το VIN μου ειναι εκτος της λιστας.Να και ενα καλο μεσα στην ατυχια μου...Btw, αυτό είναι το 2ο recall για το C4. Υπήρχε και το
http://www.theaa.com/allaboutcars/recal ... &makeId=A7αλλά αφορά μόνο τα C4 diesel.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Εμενα ευτυχως το VIN μου ειναι εκτος της λιστας.Να και ενα καλο μεσα στην ατυχια μου...
Btw, αυτό είναι το 2ο recall για το C4. Υπήρχε και το
http://www.theaa.com/allaboutcars/recal ... &makeId=A7αλλά αφορά μόνο τα C4 diesel.
Το ειχα δει απο τοτε απλως δεν το ανεφερα ακριβως για αυτο το λογο...
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Οπως σας ελεγα χθες,πηγα πρωι πρωι να δουνε-ακουσουν το θορυβο του πεταλ συμπλεκτη μου.Το ειδε ενας, δυο , τρεις.....λιγοι το καταλαβανε! Η καναν πως δεν το ακουγανε. Τελικα ενας αλλος το ακουσε και παραγγειλε κατω τρομπακι συμπλεκτη.Αντε να δουμε τι θα γινει.Τώρα ανακάλυψα ότι ΔΕΝ είμαι!
Ευτυχώς γιατί βαριέμαι ξανα να τρέχω στο σέρβις...Εμ παλαιούρας το C μου, 28-1-05!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Οταν πάρω τα χρήματα της αποζημίωσης και από το 2ο τρακάρισμα θα σας ενημερώσω σχετικά με μερικούς κυρίους στο τμήμα ζημιών της Interamerican.Προς το παρών σας ενημερώνω για την άψογη συνεργασία με την ασφαλιστική του 1ου τρακαρισματος (Αγροτική Ασφαλιστική).
Σημερα παρελαβα επιταγη 1200 ευρώ από την ασφάλεια. Τα τιμολόγια για τα γνήσια καινούργια ανταλλακτικά ήταν 1350. Μου έκοψαν περίπου 12% λόγω παλαιότητας και όχι 20% που μου είχαν πει αρχικά. Αυτό λόγω της υπόλοιπης κατάστασης του αυτοκινήτου.
H παλαιότητα πάντως δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια και σε κανένα αυτοκίνητο, όσο παλιό κι αν είναι... Δεν έπρεπε να σου κόψουν ούτε 1% (το θέμα είναι βέβαια αν αξίζει να το κυνηγήσεις για 150 ευρώ)
-
Λοιπόν από οτι φαίνεται η C4 WRC θα βαδίσει στα επιτυχημένα χνάρια της προκατόχου της Xsara WRC. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι πρώτες εντυπωσεις του Sebastien
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
Φωναρα!!!!!!
-
το νινι σερνει καραβι???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το νινι σερνει καραβι???'
Τα πιάνεις τα βαθειά νοήματα να'ουμ'
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
το νινι σερνει καραβι???
'
Τα πιάνεις τα βαθειά νοήματα να'ουμ'
καλα να σαι......
-
The force is within this one...
Πάντως μου αρέσει που το αγωνιστικό έχει πιο 'καθαρές' - απλές - σχεδιαστικές γραμμές από την πολιτική έκδοση, ειδικά στους προφυλακτήρες.
Αυτές οι ζάντες όμως δεν της πάνε.
-
Mια χαρά της πάνε...
-
Όχι σαν κι αυτές:
http://www.rsportscars.com/foto/2004gen ... wrc_02.jpg
-
Χμμμ... ενδιαφέρουσα γωνία ως προς το δρόμο και τη στροφή...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χμμμ... ενδιαφέρουσα γωνία ως προς το δρόμο και τη στροφή...Exει γίνει capture από βίντεο το οποίο έχω και είχα βάλει πριν λίγο καιρό!
Να δεις γκάζια σε άσφαλτο με χωμάτινη ανάρτηση... -
Παιδιά γνωρίζει κανείς ποια είναι -αν υπάρχει- η παρούσα προσφορά της Citroen για μετρητοίς πληρωμή; (ενδιαφέρομαι να δω τι ισχύει για αγορά C4 1.6).
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
H παλαιότητα πάντως δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια και σε κανένα αυτοκίνητο, όσο παλιό κι αν είναι... Δεν έπρεπε να σου κόψουν ούτε 1% (το θέμα είναι βέβαια αν αξίζει να το κυνηγήσεις για 150 ευρώ)
Τι εννοείς; Γιατί σε έμενα για ένα παλιό Ford αντί να μου δώσουνε τα 280 που έκανε ο πίσω προφυλακτήρας μου έδωσαν γύρς στα 220 λ'ογω παλαιότητας. Υπήρχε τρόπος να πάρω όλο το ποσό;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Τι εννοείς; Γιατί σε έμενα για ένα παλιό Ford αντί να μου δώσουνε τα 280 που έκανε ο πίσω προφυλακτήρας μου έδωσαν γύρς στα 220 λ'ογω παλαιότητας. Υπήρχε τρόπος να πάρω όλο το ποσό;
Βεβαίως, αν το κυνηγούσες θα τα έπαιρνες σίγουρα. Και σ'αυτό το θέμα είμαι απόλυτος και κατηγορηματικός γιατί την έχω πάθει κι εγώ έτσι (έκανα αγωγή στην ασφαλιστική και την επομένη που την παρέλαβαν με πήραν τηλέφωνο να πάω να πληρωθώ μέχρι και την τελευταία δραχμή. Αυτά βέβαια κατόπιν συμβουλής από δικηγόρο). Στην περίπτωσή μου η ζημιά ήταν 1.450.000 δρχ και μου έδιναν 850.00 δρχ, τα οποία μετά από πίεσή μου έγιναν 1.000.000 (το είχαμε ρίξει στα παζάρια... ). Ο δικηγόρος (είναι γνωστός μου και ασχολείται συνέχεια με τέτοια) μου είπε να κάνω μήνυση (στην οποία ζήταγα σχεδόν τα διπλά λόγω ψυχικής οδύνης κτλ). Αν φτάναμε στο δικαστήριο μου είπε ότι θα έπαιρνα γύρω στα 2.000.000. Το θέμα στην περίπτωσή σου είναι αν άξιζε να κάνεις τέτοια διαδικασία για 60 ευρώ... (κατά τη γνώμη μου δεν άξιζε...).
Πάντως, η παλαιότητα δεν ισχύει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!!!!!!!!! Αυτά είναι κόλπα των ασφαλειών -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Παιδιά γνωρίζει κανείς ποια είναι -αν υπάρχει- η παρούσα προσφορά της Citroen για μετρητοίς πληρωμή; (ενδιαφέρομαι να δω τι ισχύει για αγορά C4 1.6).1000 ευρώ έκπτωση στο coupe και 2000 στο hatchback
CITROËN FORUM