-
Μάλλον τη Δευτέρα η ξανθούλα θα μπει στο νοσοκομείο (μηχανικος)..
Θα αλλαχθούν κάποιες βάσεις μηχανής, φουσκες ημιαξονίων, ζαμφοράκια, ανάρτηση, πίσω ρουλεμάν γέφυρας και ότί άλλα χρειαστεί. Κλασσικά λαδια, φίλτρα, μπουζί κτλ...
Εν συνεχειά, θα πάει στον πλαστικό χειρούργο για lifting μετά από επαφή που είχε με γερμανό Αγροίκο που δεν ήξερε να παραχωρεί την προτεραιότητα σε μια κυρία... (Πέρασε ο βλάκας με το Golf με κοκκινο)
Αριστερό φτερό και καπό (όχι αλλαγη), μάσκα, προφυλακτήρας, αριστερό φανάρι και ξεζούπισμα αριστερής πόρτας....
Η όλη διαδικασία θα κρατήσει 1 εβδομάδα....
-
Ηλία με το καλό η Γαλλιδούλα Ξανθούλα σας να ξανανοιώσει κ να την έχετε κ πάλι να σας 'υπηρετεί' πιστά
Κράτα μας ενήμερους pls με το τι θα αλλαχτεί κ τα κόστη αυτών!
Ευχαριστώ πολύ
Νικόλας -
OK!! Η Πλάκα είναι ότι ανυπομονώ να την πάρω να την κάνω βόλτα και να μου θυμίσει παλίες καλές εποχές , γιατί ετσι όπως είναι τώρα (που κοπανάει σε κάθε μικρολακούβα) μου σπάει τα νεύρα....
Θα πάω να της κάνω και ενα βιολογικο καθαρισμό μέσα να ξεμυρίσει από την τσιγαρίλα και να γίνει πάλι κούκλα.!!!
Γιούχου!
(Χαίρομαι γιατί το κόστος του γενικού σερβισ θα το επωμιστεί ο φαδερ και όχι εγώ...)
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
**Αυτονομια **600 κμ !!!!!Πρωτη φορα μου εβγαλε τοσα πολλα κμ με φουλαρισμα.Μεση καταναλωση 9,0 λιτρα/100κμ.Πρεπει να ηταν καλη η βενζινη απο πρατηριο που μου προτεινε φιλος που δουλευει στην υπηρεσια νοθειας καυσιμων.Εχει κανει αλλος με 1,6 τοσα κμ?660Κm μου έχει βγάλει μετά από φουλαρίσματα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
**Αυτονομια **600 κμ !!!!!Πρωτη φορα μου εβγαλε τοσα πολλα κμ με φουλαρισμα.Μεση καταναλωση 9,0 λιτρα/100κμ.Πρεπει να ηταν καλη η βενζινη απο πρατηριο που μου προτεινε φιλος που δουλευει στην υπηρεσια νοθειας καυσιμων.Εχει κανει αλλος με 1,6 τοσα κμ?
660Κm μου έχει βγάλει μετά από φουλαρίσματα.
Σοβαρα μιλας?Εμενα πρωτη φορα!!!Βεβαια οχι σανιδατο γκαζι και αρκετη χρηση αττικης οδου.
-
Εγω ουτε στο στρωσιμο δεν ειδα κατω απο 10 τωρα που το ανοιγω εχω ηδη 10.7...
EDIT:εσκυψα σημερα στην εκθεση να δω αν τα c4 ειχαν ποδια και δεν ειχε κανενα!!! Ναι εσκυψα μεσα στον κοσμο αλλα δεν με ενοιαζε....
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ναι εσκυψα μεσα στον κοσμο αλλα δεν με ενοιαζε....Τς τς τς, αυτή η νεολαία... Όλα τα έχουμε ισοπεδώσει πλέον!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ναι εσκυψα μεσα στον κοσμο αλλα δεν με ενοιαζε....
Τς τς τς, αυτή η νεολαία... Όλα τα έχουμε ισοπεδώσει πλέον!
Ρε αι... Εγω φταιω που ηθελα να ψαξω το θεμα με τις ποδιες!!!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ναι εσκυψα μεσα στον κοσμο αλλα δεν με ενοιαζε....
Τς τς τς, αυτή η νεολαία... Όλα τα έχουμε ισοπεδώσει πλέον!
Ρε αι... Εγω φταιω που ηθελα να ψαξω το θεμα με τις ποδιες!!!
Ωραίο άλλοθι...
-
Την παρασκευη πηγα citroen να μου αλλαξουν τη ταπετσαρια και τον διακοπτη που ειχαν ξεφλουδισει.Εκει ειδα να αλλαζουν και σε αλλα 2 c4 ταπετσαριες για τον ιδιο λογο!!Δεν κρατησε πολυ ωρα.Με την ευκαιρια τους ειπα μιας και ανοιγουν ταπετσαριες να μου βαλουν τα βελτιωμενα πλαστικα των γρυλλων(εντολη citroen) για να μην κανουν θορυβο τα τζαμια μισανοιχτα.Ολα καλα!νεα ταπετσαρια,νεος διακοπτης και επιτελους αθορυβα τζαμια!!!
-
Σε πόσο καιρό ξεφλούδισε η ταπετσαρία;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε πόσο καιρό ξεφλούδισε η ταπετσαρία;Μετα απο περιπου 4 μηνες το ειδα εγω!Ειχε αρχισει πολυ λιγο αλλα το καλοκαιρι με τη ζεστη εβλεπα μερα με τη μερα να ανοιγει περισσοτερο!!!Δεν ηταν ενοχλητικο μονο που οποιος το εβλεπε του κακοφαινοταν.Κιολας μου λεγανε καινουριο αυτοκινητο.Ετυχε τους ελεγα,σιγα το προβλημα.
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Την παρασκευη πηγα citroen να μου αλλαξουν τη ταπετσαρια και τον διακοπτη που ειχαν ξεφλουδισει.Εκει ειδα να αλλαζουν και σε αλλα 2 c4 ταπετσαριες για τον ιδιο λογο!!Δεν κρατησε πολυ ωρα.Με την ευκαιρια τους ειπα μιας και ανοιγουν ταπετσαριες να μου βαλουν τα βελτιωμενα πλαστικα των γρυλλων(εντολη citroen) για να μην κανουν θορυβο τα τζαμια μισανοιχτα.Ολα καλα!νεα ταπετσαρια,νεος διακοπτης και επιτελους αθορυβα τζαμια!!!Αλο παλι και τουτο! Βελτιωμενα πλαστικα; Τι θορυβο εκαναν δηλαδη μισανοιχτα; Δεν το εχω ξανακουσει για γινε ποιο συγκεκριμενος. Ποιον διακοπτη λες οτι σου αλλαξαν και ποιο μερος της ταπετσαριας;
-
Φιλε engine οταν τα ειχα μισανοιχτα ετριζαν και χτυπουσαν εντονα.Δοκιμασε μισανοιχτα να τα κουνησεις εμπρος πισω(κατα μηκος), θα δεις ενα τζογο αρκετα μεγαλο μαζι με ενα 'τικ-τικ'.Ε αυτο τωρα σταματησε!Το ειχα επισημανει στο service και μου ειπαν οτι ειναι ενημεροι και η citroen θα εστελνε καποια πλαστικα βελτιωμενα.Η διαφορα μεταξυ παλιων και νεων πλαστικων εχει να κανει με καποια επιπλεον δοντακια αρ+δε στις ακρες τους.Για τον διακοπτη του ηλ/κου τζαμιου του συνοδηγου ελεγα, διοτι ειχε φυγει το βερνικι του.Η ταπετσαρια οπως εχω προαναφερει ειχε ξεφλουδισει μεγαλο κομματι(συνοδηγου παλι).Αλλαχτηκε ολοκληρη με νεα.
-
Γεία σας,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Citroen C4 2.0 Coupe. Το έχει οδηγήσει κανείς το αυτοκίνητο? Επίσης θα ήθελα την γνώμη σχετικά με την αξιοπιστία του C4 και πιθανά προβλήματα? Διαβάζω κάτι για ταπετσαρίες και δεν μου αρέσει πολύ, το πρόβλημα υπάρχει σε συγκεκριμένο τύπο ταπετσαρίας ή σε όλους του τύπους? Μένω Αθήνα μου προτείνεται κανένα αντιπρόσωπο που να κάνει προσφορές και να είναι και αξιόπιστος??
Θα εκτιμούσα ότι πληροφορία μου δώσετε
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
-
Kάποτε αν άκουγα τέτοια γεγονότα(ξεφλουδίσματα,θορύβους) έλεγα ''πω πω ψεύτικα αυτοκίνητα,τους κοροιδεύουν κ.α''Πλέον λέω οτι αυτά είναι μικροπραγματάκια που διορθώνονται όσο κι αν μπορεί να μας την σπάνε.(ξεφλουδίσματα έχω δεί και σε Χ5 φίλου).Όμως το στήσιμο του αυτοκινήτου και γενικότερα η οδική συμεριφορά είναι κάτι που δεν διορθώνεται.Έτσι εταιρείες όπως η Citroen που μας δίνουν τόσο καλά αυτοκίνητα σε τόσο καλές τιμές συγχωρούνται να παρουσιάζουν και κάποιες μικροατέλειες(στα πλαίσια του ανεκτού)Δεν ξοδεύεις και μια περιουσία για να τα αποκτήσεις.
-
Είναι ΕΞΑΙΡΕΣΗ ο φίλος. Σε μένα δεν συμβαίνει αυτό όπως και σε αρκετά παιδιά (~25 C4) που γράφουν σε άλλο φόρουμ.
-
Σήμερα μπήκε η ξανθούλα στο συνεργείο και το κορσάκι πέρασε στα χέρια του φάδερ...
Εγω μετρο προαστιακο κτλ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ CITROEN ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 1,6 8V ΜΕ
62000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΜΠΕΚ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ)ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΥΛΙΝΔΡΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΗΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? -
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΔΩ ΟΜΟΡΦΙΑ!!!!!!
[/img][/url]
CITROËN FORUM