-
Λοιπον το torrent το εχω με την δοκιμη του c4 απο το 5th gear αλλα ειναι 175ΜΒ γιατι ειναι ολο το επειδοσιο και οχι μονο το c4(4 λεπτα). Ικανοποιημενη μου φανηκε αλλα θεωρει το type-r καλυτερο και κατι ειπε για τον επιλογεα που δεν το επιασα. Κατα τα αλλα τιποτα κακο. Το torrent το εχω σε ανανεωση ενος εκ των link που ειχα δωσει: Πρόσθετα
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Εγω εχω βαλει τον META SYSTEMS.Καλος ειναι προς το παρον. 130 euro ειχα δωσει.Αυτός είναι που δίνει η αντιπροσωπεία, τίποτα άλλο δεν εχει κυκλοφορισει ακόμα άραγε /?
-
-
Δεύτερο ατόπημα κυρίες και κύριοι...
νεοαποκτηθέν Peugeot 106 GTi από τον κύριο Χρήστο...
Γκαράζ έχεις για 3 αμάξια...;
Καλορίζικο και καλές βελτιώσεις!
edit: έγινε ανταλλαγή με το Getz οπότε ένα μεγάλο μπράβο που επιτέλους απηλλάγει από το Χιου-ντε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεύτερο ατόπημα κυρίες και κύριοι...νεοαποκτηθέν Peugeot 106 GTi από τον κύριο Χρήστο...
Γκαράζ έχεις για 3 αμάξια...;
Καλορίζικο και καλές βελτιώσεις!
Μικρές αγγελίες δεν διαβάζεται κύριε μου; Το Getz μας τελείωσε
Ευχαριστώ Σάββα!!(Δεν έχω ελαφρυντικό που είναι της μαμας εταιρίας?? )
-
Το διόρθωσα Χρήστο!
Θα το βελτιώσεις; Πάντως έκανες πολύ καλή επιλογή! Εχει ένα τέτοιο ο ξάδερφος μου βελτιωμένο σε ανάρτηση και ζαντολάστιχο μόνο (15') και το αμάξι πετά. Εχουμε βγάλει τρελά γούστα στον Διόνυσο...
Welcome back at last...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το διόρθωσα Χρήστο!Θα το βελτιώσεις; Πάντως έκανες πολύ καλή επιλογή! Εχει ένα τέτοιο ο ξάδερφος μου βελτιωμένο σε ανάρτηση και ζαντολάστιχο μόνο (15') και το αμάξι πετά. Εχουμε βγάλει τρελά γούστα στον Διόνυσο...
Welcome back at last...
Όντως το αυτοκίνητο είναι φοβερό, είναι όλα μαμαά πάνω και στρίβει καταπληκτικά και απο δύναμη άστα να πάνε, είμαι με ένα μόνομο χαμόγελο στο πρόσωπο
Πάρτε τώρα όμως μία photoshoped BX να έχετε:
edit θα το βελτιώσω Σάββα προσεκτικά όμως και όχι άμεσα
-
Τέτοια ζάντα έχει το GΤi του ξαδέρφου σε μολυβί όμως...του πάει απίστευτα!
Αντε βρε μπαγάσα άργησες αλλά έκανες αυτό που έπρεπε...!
- καταλαβαίνεις πώς ήμουν εγώ με το Saxo VTS κάθε μέρα, πρόσεχε μόνο γιατί παρα είναι γλυκό το γκάζι του!
-
Γεια σας παιδιά Θέλω να ρωρήσω το εξής:Έχει χαμηλώσει κανεί την C4?Αν ναι τι έβαλε?Ευχαριστώ!
-
Δεν έχασες καιρό βλέπω, Χρήστο! Μπράβο, κι εις ανώτερα!
-
Όλα καλά από Σκύρο!!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 711#425711Να προσέχετε εσείς οι Citroenάκηδες...
-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
και μερικές φωτό από την δικιά μου κούκλα , το καλοκαίρι στην όμορφη ΣκιάθοΠολύ όμορφες φωτογραφίες φίλε Αντώνη! Κουκλί το C4...
Γιατί δεν πήρα κι εγώ το δικο μου Meganaκι σε τρίπορτο;;
-
Ερώτηση προς τους C4αδες. Έχω την εντύπωση ότι το κιβώτιο ταχυτήτων μου έχει σκληρύνει λίγο και θέλει να ζεσταθούν πρώτα οι βαλβολίνες για να κουμπώνουν ομαλά η πρώτη και η δευτέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα τέτοιο;
Tο να σου φένεται με το να κολάει έχει διαφορά ρώτα αύριο σε συνεργείο
να σου φύγει η ιδέα.
Τώρα εάν κολάει κρύο είναι το λάδι αλλά καινούργιο!! -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
και μερικές φωτό από την δικιά μου κούκλα , το καλοκαίρι στην όμορφη Σκιάθο
Πολύ όμορφες φωτογραφίες φίλε Αντώνη! Κουκλί το C4...
Γιατί δεν πήρα κι εγώ το δικο μου Meganaκι σε τρίπορτο;;
Γιατί εμείς οι 5πορτοι είμαστε πρακτικοί τύποι.
-
Αλλάξτε βαλβολίνες!!Αυτές που έχουν από την μάνα τους τα κιβώτια του group και είναι και ότι καλύτερο.
Εχώ άλλαξα και έβαλα μια πολύ καλή.ELF TRP 75W80 η οποία χρεισημοποιείται από την reanult για τα 2λιτρα και 3λιτρα μοτερ(ροπή)
Εχω ξεχάσει τι θα πει γρατζουνιά! -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Αλλάξτε βαλβολίνες!!Αυτές που έχουν από την μάνα τους τα κιβώτια του group και είναι και ότι καλύτερο.
Εχώ άλλαξα και έβαλα μια πολύ καλή.ELF TRP 75W80 η οποία χρεισημοποιείται από την reanult για τα 2λιτρα και 3λιτρα μοτερ(ροπή)
Εχω ξεχάσει τι θα πει γρατζουνιά!Κατα ποσο ομως ειναι σωστο αυτο; Κι εγω θα τα εβαζα αν ηταν καλο αλλα ισως εκεινα τα σαζμαν να ειναι διαφορετικα ή να εχουν τελειως διαφορετικα συστηματα.... Πως μπορουμε να το μαθουμε αυτο;
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Εχω ξεχάσει τι θα πει γρατζουνιά!Ακολουθώ τις οδηγίες του κατασκευαστή γιατί εάν ποτέ κάνω λάθος ειδικά σε θέματα ακριβών ανταλλακτικών όπως το κιβώτιο θα πονέσει πολύ η τσέπη μου. Αλλωστε δεν έχω πρόβλημα με τις αλλαγές του απλά πάσχει λίγο στην αίσθηση όπως σε όλα τα C4...thats all.
-
Εδω ρε παιδια στο service των 10.000 km ουτε που κοιταξανε τη σταθμη απο τις βαλβολινες!!!!!!και μεις λεμε τι τυπο θα βαλουμε.
Ο,τι και να βαλεις δεν προκειται να το πανε και για χημικη αναλυση!! -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
-
Βρε παιδιά παρατηρείστε λίγο το τιμόνι...
Πολύ παχύ δεν είναι; Παίζει να βγήκε κανένα με αερόσακο;
CITROËN FORUM