-
Παρατήρηση!
Μόνο ο syele αγκομαχάει!!!Εμείς είμεθα εξακύλινδροι!!!!
-
τστστς νεολαία σου λέει μετά...
Καλά... δεν θα βρω τους μπαμπάδες σας... θα δείτε... -
Μια ερώτηση... θέλω να αλλάξω υαλοκαθαριστήρα στο ΑΧάκι...
Που στο καλό μπορώ να βρω τόσο μακρύ; Γαμώτο ενάμιση μέτρο είναι! ΓΓΡΡΡΡ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εφτιαξα γαλατική οικογένεια!Εnjoy!
- o Σπύρος μπήκε τιμητικά!
Πολυ καλη δουλεια elteo
-
Καλά...είστε απίστευτοι!!!!!
Τιμή μου φυσικά....
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ενώ εμένα ο Αστερίξ που με έβαλες είναι λόγω μεγέθους ε? (ψιλοταιριάζει βέβαια!)
Ή μήπως λόγω ταχύτητας???
εεεε μάντεψε.....
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μια ερώτηση... θέλω να αλλάξω υαλοκαθαριστήρα στο ΑΧάκι...
Που στο καλό μπορώ να βρω τόσο μακρύ; Γαμώτο ενάμιση μέτρο είναι! ΓΓΡΡΡΡΓιατί δεν αλλάζεις μόνο το λάστιχο?
-
Sorry που χαλάω την κουβέντα αλλά ο htanso21 τις τρώει από τον kouk?
Τα ψάρια του n_olympios είναι φρέσκα? -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Sorry που χαλάω την κουβέντα αλλά ο htanso21 τις τρώει από τον kouk?
Τα ψάρια του n_olympios είναι φρέσκα?Άσε φίλε, δεν μπορείς να φανταστείς τι ξύλο έχω φάει από αυτόν τον Μπεμβεδάκια!
Μα ένα τραγούδι της προκοπής δεν με αφήνουν να πω!
Τι στο καλό;!Όσο για τον Ολύμπιο;
Χμ... κοίτα, κάτι φήμες λένε ότι εν τέλη τα ψάρια του δεν είναι φρέσκα, αλλά κατεψυγμένα από την Βραζιλία και το χειρότερο ότι περιέχουν μεγάλο ποσοστό σε υδράργυρο...
Τώρα εγώ τι άκουσα σου λέω... -
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Καλά...είστε απίστευτοι!!!!!Τιμή μου φυσικά....
Ενώ εμένα ο Αστερίξ που με έβαλες είναι λόγω μεγέθους ε? (ψιλοταιριάζει βέβαια!)
Ή μήπως λόγω ταχύτητας???
εεεε μάντεψε.....
Πρόεδρε εμένα δε με έχεις στην πρώτη σελίδα!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
-
Παιδίά ξέρετε κανένα καλό συνεργείο CITROEN , εκτός αντιπροσωπείας στην Θεσσαλονίκη???
Δώστε το σε p.m για να μην υπάρξει πρόβλημα.
-
Καλησπέρα!
ρε σεις είσται φοβεροί! δεν τολμώ να απουσιάσω 1.5 μέρα κ γεμίζετε 5 σελίδες????
ΑΜΑΝ!Ερώτηση, ωραία η 'οικογένεια' να μπω κ εγώ να κάνω το αγριογούρονο (τέτοιο γρν που είμαι... χιχι) ειδικά τώρα που ο 'Οβελίξ' είναι φίλος μου κ δεν κινδυνεύω...
BTW κ εδώ από 'τρύπα' ξεκίνησε σε φαγητό γύρισε.... είμεθα αδιόρθωτοι Κύριοι (καμιά Κυρία εδώ μέσα δεεεεν? )
Καλό απόγευμα Κυριακής, από αύριο επιστρέφω κ πάλι Αθήνα οπότε για να κανονίζουμεεεεε
Νικόλας -
Ρε παιδια, ειδα τωρα το 'ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ' για την εκθεση στη Φρανκφουρτη και ουτε ενα Σιτροεν. Νταξει μονο το νεο κιτρινο κονσεπτ....
Ολη την ωρα (σχεδον) με το κλειω και το κλειω και το κλειω.
Ή μηπως κανω λαθος... -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Καλησπέρα!ρε σεις είσται φοβεροί! δεν τολμώ να απουσιάσω 1.5 μέρα κ γεμίζετε 5 σελίδες????
ΑΜΑΝ!Ερώτηση, ωραία η 'οικογένεια' να μπω κ εγώ να κάνω το αγριογούρονο (τέτοιο γρν που είμαι... χιχι) ειδικά τώρα που ο 'Οβελίξ' είναι φίλος μου κ δεν κινδυνεύω...
BTW κ εδώ από 'τρύπα' ξεκίνησε σε φαγητό γύρισε.... είμεθα αδιόρθωτοι Κύριοι (καμιά Κυρία εδώ μέσα δεεεεν? )
Καλό απόγευμα Κυριακής, από αύριο επιστρέφω κ πάλι Αθήνα οπότε για να κανονίζουμεεεεε
ΝικόλαςΑν δείς λίγο προσεκτικότερα την οικογένεια θα καταλάβεις οτι έχεις για σύζυγο μια ξανθιά γκομενάρα η οποία σε φωνάζει γιατί θα κρυώσει η σούπα σου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλησπέρα!
ρε σεις είσται φοβεροί! δεν τολμώ να απουσιάσω 1.5 μέρα κ γεμίζετε 5 σελίδες????
ΝικόλαςΑν δείς λίγο προσεκτικότερα την οικογένεια θα καταλάβεις οτι έχεις για σύζυγο μια ξανθιά γκομενάρα η οποία σε φωνάζει γιατί θα κρυώσει η σούπα σου
ουυυυπςςςςς άτιμο λαπιτόπι με κόντρα ήλιο (για την γκαβομάρα μου δεν λέω τίποτα...) κοίταγα ότι mickname είναι σε μαύρο χρώμα κ μου ξέφυγε το... λευκό
Αχαχαχαχα!!! παπούς! το άλλο καλύτερο που μου ταιριάζει
Σήμερα λοιπόν τα πρόσεξα περισσότερο, κ αν μη τι άλλο είναι ευρηματικότατα! ααχαχαχαχα! να είστε καλά μου φτιάξατε (κ πάλι ) την διάθεση!!!
λέτε να παρεξηγηθεί η κοπέλα μου που είναι... μελαχροινή??
-
Επισυνάπτω το ποστ μου, που κατά λάθος έγινε νέο τόπικ..
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Παιδιά, μπαίνω επισήμως σε αυτήν την ωραία περίοδο του ψαξίματος για αυτοκίνητο!! Ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα που σκέφτομαι είναι και η C4.Από εμφάνιση, συμπεριφορά, άνεση, επιδόσεις, εξοπλισμό, το αυτοκίνητο είναι (σαν συνδιασμός + τιμή αγοράς) απλά κορυφή.
Αυτό που με απασχολεί είναι η αξιοπιστία. Ξέρω ότι τα Σιτροέν είναι γενικά αξιόπιστα αυτοκίνητα - έχει ο πεθερός μου μια Ξάντια 1.8 εδώ και ~10 χρόνια με ~200.000χλμ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Απλώς θέλω να ξέρω κατά πόσο έχει παρουσιάσει 'παιδικές ασθένειες' και αν ναι, τι σοβαρότητας είναι. Επίσης αν παρουσιάζει ή 'τίνει' να παρουσιάσει ασθένειες του αδελφού 307 (πχ ζουάν). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!
ΥΓ: Είναι πραγματικά πολύ ωραία να ξεκινάς να ψάχνεις γι` αυτοκίνητο!!
Θέλοντας λοιπόν κι` εγώ να γίνω Σιτροενάκιας, να σας κάνω καμμιά-δυο ερωτησούλες να με φωτήσετε..
-
Υπήρξε κανένα θέμα με τον 1600άρη, όπως με εκείνον που είχαν δοκιμάσει αρχικά οι 4Τ και είχε χειρότερη γενικά απόδοση από το επόμενο αυτοκίνητο που δοκίμασαν;
-
Πείτε με περίεργο, πείτε με παράξενο, αλλά το κυριότερο στοιχείο άνεσης σε ένα αυτοκίνητο, έχω φτάσει να θεωρώ τον συμπλέκτη! Και έχωντας κάνει αρκετά χλμ και με ένα Μάζντα 323, που είχε υδραυλικό συμπλέκτη, μπορώ να μιλήσω για μεγάλη διαφορά σε σκληρή (= εντός πόλης) χρήση. Έχω και την τραυματική από αυτήν την άποψη εμπειρία του Κλιό (ντίζα που σταδιακά άρχισε να φθείρεται και τώρα, όταν ζεσταθεί, κάνει σαν.. ράχη κροκόδειλου!! ), και θέλω να ξέρω ότι σε αυτόν τον τομέα το C4 δεν έχει πρόβλημα. Αν είχε και υδραυλικό συμπλέκτη θα ήταν τέλειο για μένα. Έχει λοιπόν;;
Thanx!
ΥΓ: Αν πάρω τελικώς το C4, θα έχω περάσει απ` όλες τις Γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες!! Πιστεύω θα δικαιούμαι πλέον να λέγομαι 'Ο Γαλλάκιας'!!
-
-
Ντιζα σε σιτροεν!!
Αν σε παρηγορει οδηγεκλιο ( ) 12 χρονια και 150000 χλμ η ντιζα του ΑΧ δεν επαθε τιποτα.
Συγκριτικα τωρα ντιζα (ΑΧ, ΒΧ) και υδραυλικο (getz) στην αισθηση δεν εχω δει διαφορα.
Απο την εμπειρια οταν σκληραινει ο συμπλεκτης δεν φταιει το συστημα που τον ενεργοποιει αλλα το πλατω του συμπλεκτη γιατι μαλακωνουν τα ελασματα του (χτενια) οποτε δεν μπρουν να σπρωξουν με την σωστη δυναμη τον δισκο οποτε πρεπει να βαζουμε περισσοτερη δυναμη στο ποδι. (ειτε για υδραυλικο ειτε για μηχανικο συμπλεκτη).
Αν η ντιζα ειναι το μονο που σε απασχολει στη C4 μην το σκεφτεσαι ορμα.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
- Υπήρξε κανένα θέμα με τον 1600άρη, όπως με εκείνον που είχαν δοκιμάσει αρχικά οι 4Τ και είχε χειρότερη γενικά απόδοση από το επόμενο αυτοκίνητο που δοκίμασαν;
Το 1600αρη εκεινο ηταν προπαρασκευης και ισως γιάυτο να ειχε προβληματα. Απο τοτε εχω δει αλλες 6 δυναμομετρησεις χωρις να υπαρχει προβλημα(γυρω στα 115-116 αλογα ολες) και απο το δικο μου τουλαχιστον μπορω να σου πω οτι απο χαμηλα πεταει!
-
Μπηκα στο 1,4 του κουκ και πηγαινε πολυ καλα, λογικα το 1,6 θα πεταει!
CITROËN FORUM