-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Γεια σας ρε μαγκες.
Αυριο εχω κλεισει ραντεβου για το πρωτο σερβις (10000 km) του μωρου μου(c4 coupe 1.6).Ελπιζω εκτος απο τα λαδοφιλτρα να κανουν και κατι με τις παρατηρησεις μου!!!!!Ειπαν οτι θα μου αλλαξουν κατι κλιπς στους οδηγους των γρυλων γιατι τριζουν πολυ τα τζαμια μου(μισανοιχτα).Να μου αλλαξουν ταπετσαρια συνοδηγου που ξεφλουδισε , οπως και τον διακοπτη του δε τζαμιου που επισης φευγει το βερνικι!!(Οσο για τις ταπετσαριες μου ειπαν οτι περιμενουν νεα παραλαβη γιατι εχει τυχει σε αρκετα c4).Το αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχωντας off το esp και σπινιαρεις και βρει ενα τοσο δα σαμαρακι η λακουβιτσα,το εμ/δε μερος κανει ενα τρομακτικο θορυβο,σα να εχει σπασει η αναρτηση η η βαση μηχανης!Δεν ξερω.....Θα δειξει αυριο.sorry αν σας κουρασα.Φίλε panc4, δεν μοιράζεσαι μαζί μας πιο λεπτομερώς τις παρατηρήσεις σου, γιατί κάποιοι ενδιαφερόμαστε άμεσα;;
Τι θες να μαθεις? Για το θορυβο ,τα τζαμια ,τη ταπετσαρια?τι?ο,τι θες
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Γεια σας ρε μαγκες.
Αυριο εχω κλεισει ραντεβου για το πρωτο σερβις (10000 km) του μωρου μου(c4 coupe 1.6).Ελπιζω εκτος απο τα λαδοφιλτρα να κανουν και κατι με τις παρατηρησεις μου!!!!!Ειπαν οτι θα μου αλλαξουν κατι κλιπς στους οδηγους των γρυλων γιατι τριζουν πολυ τα τζαμια μου(μισανοιχτα).Να μου αλλαξουν ταπετσαρια συνοδηγου που ξεφλουδισε , οπως και τον διακοπτη του δε τζαμιου που επισης φευγει το βερνικι!!(Οσο για τις ταπετσαριες μου ειπαν οτι περιμενουν νεα παραλαβη γιατι εχει τυχει σε αρκετα c4).Το αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχωντας off το esp και σπινιαρεις και βρει ενα τοσο δα σαμαρακι η λακουβιτσα,το εμ/δε μερος κανει ενα τρομακτικο θορυβο,σα να εχει σπασει η αναρτηση η η βαση μηχανης!Δεν ξερω.....Θα δειξει αυριο.sorry αν σας κουρασα.Φίλε panc4, δεν μοιράζεσαι μαζί μας πιο λεπτομερώς τις παρατηρήσεις σου, γιατί κάποιοι ενδιαφερόμαστε άμεσα;;
Τι θες να μαθεις? Για το θορυβο ,τα τζαμια ,τη ταπετσαρια?τι?ο,τι θες
Βασικά, ενδιαφέρομαι ν`αγοράσω το αυτοκίνητο άμεσα, οπότε όσα περισσότερα μπορείς να μου πεις, τόσο το καλύτερο.
-
Κοιτα,το c4 ειναι Αψογο.Αυτα που μου συμβαινουν ειναι (ελπιζω) πρωτες ασθενειες,που λυνονται.Ειναι πολυ μπροστα σε τεχνολογια.Στο δρομο ειναι πολυ προβλεψιμο και σβελτο(1,6). test drive εκανες?
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Κοιτα,το c4 ειναι Αψογο.Αυτα που μου συμβαινουν ειναι (ελπιζω) πρωτες ασθενειες,που λυνονται.Ειναι πολυ μπροστα σε τεχνολογια.Στο δρομο ειναι πολυ προβλεψιμο και σβελτο(1,6). test drive εκανες?Δεν έκανα ακόμα test-drive, αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά μου.
Από κοντά που το είδα πάντως, πραγματικά με εντυπωσίασε! Φαίνεται πολύ γεροδεμένη κατασκευή - σε πείθει! Καλά τα ψηφιακά και τα λοιπά γκατζετάκια, αλλά αυτά που μου άρεσαν περισσότερο ήταν η θέση οδήγησης (επιτέλους 'ταίριαξα' - έχω απωθυμένο από το Κλιό μου), οι χώροι (είμαι 1.84, ρύθμισα τη θέση του οδηγού στα μέτρα μου και έκατσα πίσω άνετα), η πολύ ανεβασμένη ποιότητα κατασκευής, το γενικό στυλ, και φυσικά, η τιμή με τα χρηματοδωτικά προγράμματα.
-
Τα προβληματα παντως που ειχε ο panc4 δεν τα ακουσα απο κανεναν αλλον οποτε μαλλον ετυχε ή ηταν απο τις πρωτες γραμμες παραγωγης και ειχε καποια ελατωματα. Για τα αμορτισερ απ'οτι ξερω απο αλλους που τα αλλαξαν απλως ακουστικος ηταν ο ελεγχος μιας και σε μετρησεις εχουν δειξει οτι δεν εχουν κανενα προβλημα. Παντως σε αλλη αντιπροσωπεια που πηγα εγω πριν μερες μου ειχαν πει οτι θα τα στειλουν για μετρηση αν χρειαστει αν και σε κανεναν αλλον δεν εγινε μετρησει αποτι ξερω.
-
Καλημέρα,
ξεκίνησε ως πρόταση, για καφέ, από εμένα στο GRC ώστε να δω φίλους που έχω καιρό κ τελικά έχουμε ήδη μαζευτεί 12-14 άτομα κ βλέπουμε για συνέχεια
Όσοι θέλετε να βρεθούμε (κ πάλι) από κοντά κ να τα πούμε, το βράδυ 21:00-21:30 θα μαζευτούμε στο floca στο Δάσος Χαϊδαρίου κ όσο τραβήξει
Εδώ θα βρείτε έναν χάρτη :
http://grcteam1.valuehost.co.uk/pics/Flocamap.jpg
Θα χαρώ να σας δω κ από κοντά
Φιλικά
Νικόλας -
Οσο πιο πολλες παρατηρησεις για το c4, τοσο το καλυτερο....ειμαστε αρκετοι υποψηφιοι...
-
Εκανα σημερα το σερβις των 10.000 κm =89 €.
Πηγαμε δοκιμη να ακουσουν τα αμορτισερ και εκλεισα ραντεβου τη δευτερα για αλλαγη,διεπιστωθη οτι οντως κοπανανε και δεν ηταν ιδεα μου. Οχι ομως τα πισω, τα εμπρος!! Αυτα εγω ακουγα, οπως και αυτοι βεβαια.Για τα πισω να σας πω?Μου κοψανε τα καπακια που ακουμπανε στις μπουκαλες (για το γνωστο θορυβο).Δεν το ενεκρινα αλλα δεν εχω να χασω και τιποτα.Αν το ξανακανουν θα τα αλλαξουμε μου ειπαν.Συμφωνησα. -
Άρα, σχετικά με το C4, φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα με τα εργοστασιακά αμορτισέρ;;
-
ΝΑΙ
off the record.
Περιμενουν νεα παρτιδα λενε.Πιο ενισχυμενα. -
Υποτιθετε οτι ηρθε η νεα παρτιδα αφου καποιοι τα αλλαξαν και διορθωθηκε. Εσενα σου ειπαν οτι δεν ηρθαν; Τα μπροστα ομως; Δεν το εχω ακουσει απο αλλον! Μηπως αφου μας τα αλλαζουν να βαλουμε απο διλιτρο; Λογικα θα εχει λιγο πιο σκληρα και δε θα εχει και καμια μεγαλη διαφορα στην τιμη. Το να βαλουμε μονο τα 2 ομως απο το διλιτρο και οχι τα 4 θα βελτιωσει την οδικη συμπεριφορα η θα ειναι χειροτερα αφου θα αλλαξουν μονο 2;
-
Πάντως ένας συνάδελφος που έχει C4, 1.6 VTS μάλιστα... κουβά το ανεβάζει κουβά το κατεβάζει...
Ελπίζω οι υπόλοιποι να είσαστε πιό ευχαριστημένοι...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μηπως αφου μας τα αλλαζουν να βαλουμε απο διλιτρο; Λογικα θα εχει λιγο πιο σκληρα και δε θα εχει και καμια μεγαλη διαφορα στην τιμη. Το να βαλουμε μονο τα 2 ομως απο το διλιτρο και οχι τα 4 θα βελτιωσει την οδικη συμπεριφορα η θα ειναι χειροτερα αφου θα αλλαξουν μονο 2;Μακαρι enginekiller αλλα οταν προκειται για εγγυηση βαζουν μονο αυτα που φοραει το μοντελο με το συγκεκριμενο αρ. πλαισιου.
ΥΓ. Εχουν βαλει καποιοι τα βελτιωμενα ειπες? -
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πάντως ένας συνάδελφος που έχει C4, 1.6 VTS μάλιστα... κουβά το ανεβάζει κουβά το κατεβάζει...Ελπίζω οι υπόλοιποι να είσαστε πιό ευχαριστημένοι...
O synadelfos eimai. Epeidh o inimic exei ena coltaki kai mia fora phga na ton perasw apo panw, fainetai oti to phre ligo proswpika.
Perastika...
-
To θόρυβο στα αμορτισέρ τον είχα παρατηρήσει κι εγώ στην αρχή , μάλιστα έιχα παέι και στην αντιπροσωπεία αλλά δεν εβγαλα άκρη , τώρα μετά από 11.000 χλμ ακούγεται σχεδόν ανεπαίσθητα (λέτε να το συνήθισα τόσο πολύ ή μαλλον έστρωσε?). Όσο για τα καλύμματα των αμορτισέρ που κόψανε σε κάποιον πιστεύω κακώς , θα γεμίζει λάσπη σε εκείνο το σημείο , κάποιο λόγο θα έχει η citroen που τα βαζει (η αλήθεια είναι ότι ανεβοκατεβαίνουν και βγαινουν πολύ εύκολα ειδικα όταν το έπλενα με σφουγγάρι σε εκεινο το σημείο).[/img]
-
Ε οχι και κουτβας ρε παιδια. Ναι panc4 ατομα(1-2) στο myphone που εχουμε ενεργο θεμα για τα c4 εχουν βαλει απο την νεα παρτιδα και ειπαν οτι ειναι οκ. Στη θεσσαλονικη μαλιστα. για τα αμορτισερ εννοουσα να πληρωσουμε τι διαφορα παντα με του διλιτρου.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ε οχι και κουτβας ρε παιδια. Ναι panc4 ατομα(1-2) στο myphone που εχουμε ενεργο θεμα για τα c4 εχουν βαλει απο την νεα παρτιδα και ειπαν οτι ειναι οκ. Στη θεσσαλονικη μαλιστα. για τα αμορτισερ εννοουσα να πληρωσουμε τι διαφορα παντα με του διλιτρου.Σιγά μην δεχτούν να πληρώσεις απλώς τη διαφορά..........
-
Καλημέρα!
Αλήθεια, ξέρουμε τίνος κατασκευαστή είναι τα αμορτισέρ που βάζει η Σιτροέν στο C4;;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Καλημέρα!Αλήθεια, ξέρουμε τίνος κατασκευαστή είναι τα αμορτισέρ που βάζει η Σιτροέν στο C4;;
Στο προηγούμενο Citroen μου είχε deGarbon.
Σε αυτό δεν ξέρω...Στο θέμα των αμορτισέρ είμαι ΚΑΘΕΤΑ αντίθετος στο κόψε -ράψε των καλυμμάτων.Κάποιο λόγο ύπαρξης έχουν.
Τα δικά μου στα πρώτα χλμ ακούγονταν πολύ όταν ήταν σταθμευμένο και μόνο.
Τώρα πλέον στα 8.000 χλμ ακούγονται όπως είπε κ ένας φίλος πολύ αμυδρά.Για όσους δεν γνωρίζουν έχω κι εγώ ένα C4 1.6-liter Hatch.
-
H Χsara μου πάλι φορούσε BOGE ( θυγατρική της Sachs από την οποία προέρχεται ο συμπλέκτης μου ) τώρα πλέον deCarbon Performance.
Για τα καπάκια αν είναι μέθοδος εξάλειψης του προβλήματος από το εργοστάσιο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
CITROËN FORUM