-
Καποιος που περνει τους 4Τροχους μπορει να μου πει αν στο τευχος Αυγουστου ειχε καμια δοκιμη η κανα αρθρο για το c4; Επισης αν ξερετε ποια τευχη ειχαν δοκιμες του C4 του Drive απ'οταν βγηκε ας μου τα πειτε.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Καποιος που περνει τους 4Τροχους μπορει να μου πει αν στο τευχος Αυγουστου ειχε καμια δοκιμη η κανα αρθρο για το c4; Επισης αν ξερετε ποια τευχη ειχαν δοκιμες του C4 του Drive απ'οταν βγηκε ας μου τα πειτε.Tεύχη για το για 1400 το 411 για το 1600 410, 411, 412, 413, 416 και για το 2λιτρο το 411 - ειδικές διαδρομές
ελπίζω να σε κάλυψα!
-
Ευχαριστω τα ειχα δει αυτα στο 4T Library αλλα δεν εχει του Αυγουστου και επειδη ελεγα να τα παραγγειλω ηθελα να δω αν εχει και σ'αυτο τιποτα. Επισης και στο 414 εχει ενα θεμα με δυναμομετρα και μαντεψε ποιο αυτοκινητο μετρανε με 4 διαφορετικα δυναμομετρα . Κανενας που να εχει του Αυγουστου λοιπον και κανενας που να παιρνει Drive;
-
Ευχαριστω τα ειχα δει αυτα στο 4T Library αλλα δεν εχει του Αυγουστου και επειδη ελεγα να τα παραγγειλω ηθελα να δω αν εχει και σ'αυτο τιποτα. Επισης και στο 414 εχει ενα θεμα με δυναμομετρα και μαντεψε ποιο αυτοκινητο μετρανε με 4 διαφορετικα δυναμομετρα . Κανενας που να εχει του Αυγουστου λοιπον και κανενας που να παιρνει Drive;το έχω είναι το 419 και ΔΕΝ ΕΧΕΙ κατι για το C4...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστω τα ειχα δει αυτα στο 4T Library αλλα δεν εχει του Αυγουστου και επειδη ελεγα να τα παραγγειλω ηθελα να δω αν εχει και σ'αυτο τιποτα. Επισης και στο 414 εχει ενα θεμα με δυναμομετρα και μαντεψε ποιο αυτοκινητο μετρανε με 4 διαφορετικα δυναμομετρα . Κανενας που να εχει του Αυγουστου λοιπον και κανενας που να παιρνει Drive;
το έχω είναι το 419 και ΔΕΝ ΕΧΕΙ κατι για το C4...
Ok thanks!!!
Καλα κανενας εδω μεσα δεν παιρνει Drive; Ελπιζω να μη με ντουφεκισουν που χρησιμοποιω τετοιες λεξεις εδω μεσα!
-
thnx k apo mena gia ta links pou dosate
telika sxetika me iliorofi den exei kaneis apo to forum e?
pantos ego leo na xotho iliorofi, fainetai poli cool -
Ψαξε σε καμια αντιπροσωπεια να το δεις πρωτα!!! Δεν ειναι κατι που μπαινει και βγαινει!!! Ειναι σημαντικο! Εμενα μου ελεγαν για το Megane να μου κοψουν κατι για δωρο για να την βαλω επειδη ειχαν ενα ετοιμοπαραδοτο και μολις πηγα να μπω χτυπησα το κεφαλι μου 2-3 φορες στις εισοδους-εξοδους. Ασε που δεν βολευε καθολου γενικα. Οσον αφορα τη ζεστη και 10 a/c να εχεις αν εχει ηλιο την εβαψες!!! Στο λεω απο πειρα με αλλο αυτοκινητο βεβαια!
-
Οσον αφορα τη ζεστη και 10 a/c να εχεις αν εχει ηλιο την εβαψες!!! Στο λεω απο πειρα με αλλο αυτοκινητο βεβαια!
Στήν Ξάνθια δέν έχω πρόβλημα ούτε με το ύψος ούτε με τον ήλιο,εάν έχω τραβηγμένο το σκιάδιο που πιστεύω ότι όλοι το έχουν τραβηγμένο με τον ήλιο,αλλιώς μου θυμίζει τα fashion victims που έχουν τα gabrio ανοιχτά ντάλα μεσημέρι.
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Οσον αφορα τη ζεστη και 10 a/c να εχεις αν εχει ηλιο την εβαψες!!! Στο λεω απο πειρα με αλλο αυτοκινητο βεβαια!
Στήν Ξάνθια δέν έχω πρόβλημα ούτε με το ύψος ούτε με τον ήλιο,εάν έχω τραβηγμένο το σκιάδιο που πιστεύω ότι όλοι το έχουν τραβηγμένο με τον ήλιο,αλλιώς μου θυμίζει τα fashion victims που έχουν τα gabrio ανοιχτά ντάλα μεσημέρι.
δεν μιλάμε για απλή ηλιοροφή αλλά όλος ο ουρανός είναι από τζάμι σαν την ηλιοροφή...
-
Κοιταξα πανω στις ζαντες και ειδα τα χαρακτηριστικα και ειδα και ενα 26 που φανταζομαι οτι ειναι το offset αν και ειχα δει σε site οτι το 307(που υποτιθεται οτι εχει τα ιδια) εχει ορια 15-25.
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια για το τριξιμο που ακουω πισω οταν ειναι δεμενο το χειροφρενο μονο και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εμενα μου ακουγεται πολυ ρε γαμωτο λες και ειναι 20 ετων. Κι εσας ετσι τριζει; Ακουσαν και τον ηχο απο τα αμορτισερ και μου ειπαν να ερθω μια μερα να τα ελεγξουν(βιαζομουνα τωρα) αλλα ειναι πολυ μικρος ο θορυβος τους παντως. -
Κοιταξα πανω στις ζαντες και ειδα τα χαρακτηριστικα και ειδα και ενα 26 που φανταζομαι οτι ειναι το offset αν και ειχα δει σε site οτι το 307(που υποτιθεται οτι εχει τα ιδια) εχει ορια 15-25.
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια για το τριξιμο που ακουω πισω οταν ειναι δεμενο το χειροφρενο μονο και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εμενα μου ακουγεται πολυ ρε γαμωτο λες και ειναι 20 ετων. Κι εσας ετσι τριζει; Ακουσαν και τον ηχο απο τα αμορτισερ και μου ειπαν να ερθω μια μερα να τα ελεγξουν(βιαζομουνα τωρα) αλλα ειναι πολυ μικρος ο θορυβος τους παντως.ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ...
-
Χτες το μεσημερι ενω ημουν στη Λαυριου σε μποτιλιαρισμα,πατωντας φρενο , ακουγα ενα θορυβο περιεργο. Μετα το φφσσσσσ που κανει εκανε και ενα ντααννγκ!!! Μια - δυο να προσπαθω να ακουσω καλα,αποφασιζω να παω στη κοντινοτερη σιτροεν στη μεσογειων.Εκει το ειδαν το ακουσαν το λιπαναν και αυτο τα δικα του! Ετσι μου λενε κανουν αυτα!
Ρε μεγαλε του λεω απο τον απριλη το εχω, πρωτη φορα μου το κανει!
Εχεις καποιο αλλο να ακουσω?του λεω.
Δοκιμασα ενα αλλο c4 coupe και αυτο δεν εκανε τιποτα και αυτος σαστισε.Να παραγγειλουμε πεταλ λεει σε εναν αλλον.Τελικα του λεω ασε να το παρακολουθησω λιγακι και βλεπουμε.Εφυγα απορημενος.
Τελικα μετα απο 5 λεπτα αυτο σταματησε !!!! ΘΑΥΜΑ!!! -
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Χτες το μεσημερι ενω ημουν στη Λαυριου σε μποτιλιαρισμα,πατωντας φρενο , ακουγα ενα θορυβο περιεργο. Μετα το φφσσσσσ που κανει εκανε και ενα ντααννγκ!!! Μια - δυο να προσπαθω να ακουσω καλα,αποφασιζω να παω στη κοντινοτερη σιτροεν στη μεσογειων.Εκει το ειδαν το ακουσαν το λιπαναν και αυτο τα δικα του! Ετσι μου λενε κανουν αυτα!
Ρε μεγαλε του λεω απο τον απριλη το εχω, πρωτη φορα μου το κανει!
Εχεις καποιο αλλο να ακουσω?του λεω.
Δοκιμασα ενα αλλο c4 coupe και αυτο δεν εκανε τιποτα και αυτος σαστισε.Να παραγγειλουμε πεταλ λεει σε εναν αλλον.Τελικα του λεω ασε να το παρακολουθησω λιγακι και βλεπουμε.Εφυγα απορημενος.
Τελικα μετα απο 5 λεπτα αυτο σταματησε !!!! ΘΑΥΜΑ!!!Μηπως τελικα το c-4 ειναι σκεπτομενο οχημα, και καποια απο τα τσιπακια τους ηθελαν να συναντησουν τα ηλεκτρονικα συστηματα της αντιπροσωπειας?
Με ολο τα θαρρος, πλακα κανω.
-
Από άλλο φόρουμ...
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Παιδιά, μην τρομάξετε. Οι παρακάτω φωτό είναι από ένα C4 το οποίο νοίκιασε μια αμερικανίδα και έκανε 220χλμ με αυτό, σε μια ημέρα, με την πρώτη ταχύτητα.Απίστευτο λιώσιμο...
-
Την ΠΟΥΤΑΝΑ την ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ την ΒΛΑΜΜΕΝΗ!!!!
Το πέρασε για αυτόματο! που να της μπει ο λεβιές στον κω... παλιό μαλάκο!
-
-
Χμ αφού δεν ξέρει να οδηγεί με stick γιατί το πέρνει το γ@μημένο το χειροκίνητο.
Ελπίζω να τα πληρώσει όλα από την τσέπη της και ελπίζω να μην λέει οτι έφταιγε το Γαλλικό αμάξι που νοίκιασε όταν με το καλό γυρίσει στις ΗΠΑ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χμ αφού δεν ξέρει να οδηγεί με stick γιατί το πέρνει το γ@μημένο το χειροκίνητο.
Ελπίζω να τα πληρώσει όλα από την τσέπη της και ελπίζω να μην λέει οτι έφταιγε το Γαλλικό αμάξι που νοίκιασε όταν με το καλό γυρίσει στις ΗΠΑΚαι να το πει, είχαμε μια σκασίλα και εμείς αλλά και η ίδια η Citroen...
Λες να πέσουν χάρης αυτού του γεγονότος οι πωλήσεις Citroen στις ΗΠΑ ;
ΛΟΛ -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ελπίζω να τα πληρώσει όλα από την τσέπη της και ελπίζω να μην λέει οτι έφταιγε το Γαλλικό αμάξι που νοίκιασε όταν με το καλό γυρίσει στις ΗΠΑΚαι να το πει, είχαμε μια σκασίλα και εμείς αλλά και η ίδια η Citroen...
ΛΟΛ...στην οποία το PSA Group δεν συμμετέχει!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΛΟΛ...στην οποία το PSA Group δεν συμμετέχει!
you got me man!
CITROËN FORUM