-
Καλοτάξιδο φίλε μου! Να το χαίρεσαι του αξίζει!
-
Ευχαριστω παιδια. Ελπιζω μονο μη βγαλει κανενα προβλημα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο αυτοκινητο! Θα το χαιρομαι γιατι του αξιζει και μου αξιζει! Megane98hp απορησα που στην παραπανω πρωτη αναφορα μου δεν ανεφερα για την κορνα. Ειναι κατ'εμε ενα μικρο μειον του αυτοκινητου γιατι η κορνα ξεκινα απο πιο κατω απο τη μεση του τιμονιου και ετσι ειτε το κρατας με το ενα χερι στις 11(σαν ρολοι λεω) ή στις 9 αυτο ειναι καπου στις 7-8 οποτε πρεπει να κατεβασεις το χερι σου και ειναι και μικρο σε παχος το κουμπι οποτε ειναι λιγο αντιεργονομικο αλλα τουλαχιστον ειναι μεγαλο σε μηκος οποτε πιστευω θα το συνιθισω. Παντως ηταν ενα απο τα 2 πραγματα που δε μου αρεσαν. Το αλλο ηταν οτι δεν βλεπω καθολου μπροστα το καπω στην κατω κατω θεση ενω στην ποιο ψηλη πεφτει μεσα στην μεση ο καθρεπτης αλλα βλεπω λιγο το καπω. Κλασσικο βεβαια ολων τον νεων αεροδυναμικων αυτοκινητων. Επισης ο διακοπτης κλειδωματος πεφτει ευθεια πισω απο το τιμονι και δε φαινεται αλλα ενταξει δεν τον χρησιμοποιεις και ολη την ωρα. Τελος λιγο σπαστικος ειναι ο ηχος του φλας(δυνατος) αλλα με μουσικουλα ειναι οκ. Μου αρεσε η ορατοτητα απο τις μικρες κολωνες του αν και πισω το παρμπριζ μου φανηκε λιγο μικρο. Μου αρεσε επισης η στηριξη του καθισματος στη μεση αλλα η πλευρικη στηριξη αν και ειναι σχετικα καλη(δεν εχω πιεσει ακομα να δω πως καθομαι) δεν ειναι σαν τα καθισματα του 3πορτου. Λεπτομεριες παντως για πολυ ψειρες που ουτε τις θυμαμαι καν. Επισης να τονισω οτι ασχετα με τις λαλακιες που λενε οι αντιπροσωποι οτι τα σκουρα ερχονται με μπεζ ταπετσαρια εμενα ειναι μαυρη ευτυχως! Επισης ο συναγερμος αν ανοιξεις με το απλο κλειδι θα χτυπα αλλα αν το βαλεις στη μιζα θα σταματησει. Επισης μπορεις να απενεργοποιησεις αν εχεις προβλημα την ογκομετρικη λειτουργια(αισθητηρες κινησης στην καμπινα). Τελος για οσους ελεγαν οτι τα βιβλιαρακια ειναι πολλα και μεγαλα εγω τα διαβασα ολα σημερα σε 3 ωριτσες και τα καταλαβα ολα χωρις καν να ημουν στο αυτοκινητο. Του corolla και του Yaris μου που δεν εχουν τιποτα πανω συγκριτικα ηταν 300 σελιδες λαλακιες και τα διαβασα!!! Να ρωτησω αλλους κατοχους: οταν το πηρα χτες απο την αντιπροσωπεια κατι εσταζε κατω απο το αυτοκινητο λιγο ποιο μπορστα απο τον πισω αξονα. Ο αντιπροσωπος ειπε οτι ηταν επειδη ειχε πλυθει. Σημερα ειδα παλι εναν λεκε. Σκεφτομαι μηπως ειναι απο το κλιματιστικο αλλα ειναι πολυ πισω. Το εχετε παρατηρησει κι εσεις;
-
Μπορείς να μην γραφείς κατεβατό αυτά που θες...βάλε καμιά παράγραφο, είναι πολύ κουραστικό να το διαβάζεις έτσι!
φιλικά...
-
Και στο θέμα μας, το αγόρασες τοις μετρητοίς ή με χρηματοδότηση;
Αν το πήρες με δόσεις πόσο πληρώνεις με το συμπάθειο;
Πόσο σου βγήκε με το κλειδί στο χέρι;
Να υποθέσω ότι σε ασφάλισαν στην Ασπίς..; -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου και καλώς ήρθες και επίσημα στην οικογένεια της Citroen και του Citroen forum βεβαίως βεβαίως. Μόνο που λείπει ο πρόεδρος για να σε καταχωρήσει στην πρώτη σελίδα.
Για το στάξιμο κοίτα κάτω από το αμάξι λογικά αν είναι η αποχέτευση του κλιματισμού το σωληνάκι φαίνεται ( στην δικιά μου πάντως πρωτόγονη Xsara φαίνεται ). -
Το πληρωσα της μετρητοις και πηγε 17.000. Ασφαλεια ειχα απο αλλο αυτοκινητο και την μετεφερα εκει για να μη χασω το bonus malus μου(2). Για τη διαρροη ειναι που δε χωραω απο κατω ρε γαμωτο αλλα ειναι πολυ πισω γιάυτο με προβληματιζει. Εχτες κρατωντας πατημενο το κουμπι εκλειναν και τα παραθυρα μου. Σημερα δεν το κανει. Με τσαντισε. Θα δω να τα ξαναπρογραμματισω εγω.
-
η πλάκα ξέρεις ποιά είναι μοτεροφονιά, ότι σε διαβάσω twice...καταλαβαίνεις τι εννοώ...
-
Οδήγησε το αμάξι χωρίς κλιματισμό ( αφού έχει σταθεί αρκετη ώρα σβηστό ωστέ να στραγγίσει ο σωλήνας της αποχέτευσης ) για αρκετή ώρα και μετά παρατήρησε τι γίνεται από κάτω.
Πιστεύω οτι είναι το κλιματιστικό πάντως -
Καλοτάξιδο!Οντως πολύ ωραίο αυτοκίνητο!Και με 'ξυπνιο' κινητήρα!
Θα πάθεις πλάκα όταν το πάς κόφτη!
Το στροφόμετρο γίνεται κόκκινο λίγο πριν μπει ο κόφτης!!!
Το οδηγούσε ο Βασίλης και έπαθε πλάκα! Σαν shift light!!!
-
Καλοτάξιδο κι απο μένα το C4 σου φίλε enginekiller! Σου εύχομαι πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Δεν είναι κορυφαία η αίσθηση του καινούριου αυτοκινήτου, με τη μυρωδιά της 'καινουργίλας'; Κι εγώ τις πρώτες μέρες είχα μάθει απ' έξω το manual (όπως κάνω με κάθε τι που αγοράζω)...
-
Καλοταξιδο και απο μενα enginekiller το C4....αντε περιμενουμε και εντυπωσεις σου οσο περνανε τα χιλιομετρα στο ενεργητικο σου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οδήγησε το αμάξι χωρίς κλιματισμό ( αφού έχει σταθεί αρκετη ώρα σβηστό ωστέ να στραγγίσει ο σωλήνας της αποχέτευσης ) για αρκετή ώρα και μετά παρατήρησε τι γίνεται από κάτω.
Πιστεύω οτι είναι το κλιματιστικό πάντωςαυτο εκανα τωρα το απογευμα και παρατηρησα οτι δεν μαζευτηκε τιποτα αλλα δεν το αφησα πανω απο ωρα. Σημερα το βραδυ θα το παρακολουθησω καλυτερα.
Ευχαριστω παιδια για τα καλωσορισματα και θα αναφερω εννοειται οδηγικες εντυπωσεις μου αλλα αυτος ο μηνας ειναι μηνας εξεταστικης γαμωτο και δε με βλεπω να κανω πανω απο 1000. Θελω να το φυλαω μεχρι τα 3-4Κ κιολας οποτε προς τελος Οκτωβρη θα αρχισω να πιεζω. Απο αναρτηση παντως εχω πολυ καλη εντυπωση απο την ποιοτητα κυλισης(μονο αυτο βλεπεις στο στρωσιμο απο αναρτηση ) που προσφερει αυτη και γενικα ολο το αυτοκινητο και απο την πολυ χαμηλη καταναλωση (στρωσιμο γαρ). Πολυ ωραια ηχομονωση και υλικα.
elteo σε καταλαβαινω αλλα τι ψαχνω οσο ποιο γρηγορα απαντησεις και γιάυτο τα ποσταρω παντου!ενα τελευταιο τωρα: ειχα διαβεβαιωθει οτι το αυτοκινητο θα ερχοταν μεχρι την αντιπροσωπεια με φορτηγο. Βεβαια ο πωλητης το εβαλε οδηγωντας στην αποθηκη προφανως και δεν ξερω τι μπορει να του εκανε με κρυο αστρωτο κινητηρα αλλα τι να κανουμε; οταν πηγα να το παρω ηθελα να παρακολουθησω τον χιλιομετρητη να δω τα χλμ. Θα θεωρουσα μια ενδειξη 4-5 χλμ φυσιολογικη. Κοιταω τον ολικο και ηταν στα 5 και λεω ενταξει αλλα κοιταω και τον μερικο και ελεγε 6,7!!!!! Μου φανηκε περιεργο και το'πεξα ανηξερος ρωτωντας τον ποιος ειναι ο ολικος χλμ και μου λεει ο δεξιος και δεν μηδενιζεται με τιποτα!!! τονισε, και του λεω μα αυτος γραφει περισσοτερο και βιαστηκα τον μηδενιζει και μου λεει οχι τιποτα αυτος ειναι ο μερικος! Το αφησα ετσι επειδη και αυτος ηταν λιγα χλμ αν και οπως ειπα το αυτοκινητο θα ερχοταν μεχρι την αντιπροσωπεια με φορτηγο που τα εκανε( ; ) αλλα με παραξενεψε ποιο πολυ που τονισε οτι δεν μηδενιζεται ο δεξης! Τωρα τι να πω; Αυτο και οι μικρογραντζουνιες απο το σκουπισμα του μου την εσπασαν λιγο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλοτάξιδο!Οντως πολύ ωραίο αυτοκίνητο!Και με 'ξυπνιο' κινητήρα!Θα πάθεις πλάκα όταν το πάς κόφτη!
Μου άρεσε το C4 !!!
Θετική εντύπωση μου έκανε
... 1.4 ... έχει απόκριση στο γκάζι (όχι σαν κάτι άλλα )
εμφάνιση μέσα-έξω
θέση οδήγησης
... το shift lightΕρώτηση ...... τι δικαιολογητικά χρειάζονται για εγγραφή στο Citroen forum ??
edit: ..... καλοτάξιδη enginekiller
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μου άρεσε το C4 !!!
εμφάνιση μέσα-έξω
θέση οδήγησης
... το shift lightΕρώτηση ...... τι δικαιολογητικά χρειάζονται για εγγραφή στο Citroen forum ??
Χρειάζεσαι τα κάτωθι:
Φωτοτυπία ταυτότητος (εμπρός – πίσω)
φορολογική ενημερότητα
Διαβατήριο
Κάρτα καυσαερίων
Αυτοκόλλητο Κ.Τ.Ε.Ο.
Citroenοσιμο
Πιστοποιητικό γεννήσεως
Ληξιαρχική πράξη γάμου
Την βέρα
Και ένα παγωτό χωνάκι.Αυτά πιστεύω να βοήθησα.
-
Καλορίζικο engine και καλά, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα
-
Καλοριζικο και απο μενα Και καλα χιλιομετρα χωρις αναποδιες Και στρουμφιτες !!!!!!
-
Ευχαριστω παιδια! Στο C4 σας ποσο γρηγορα σας πεφτει η μπαταρια. Γιατι εμενα αυτο το economy mode μου τι δινει. Συνεχεια μπαινει και οταν σβηνω το αυτοκινητο ποτε δεν ειχα αφησει κατι αναμενο. Να μου πεις εχει και τοσες οθονες αλλα συνεχεια μουτο βγαζει!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μου άρεσε το C4 !!!
εμφάνιση μέσα-έξω
θέση οδήγησης
Χρειάζεσαι τα κάτωθι:
Φωτοτυπία ταυτότητος (εμπρός – πίσω)
φορολογική ενημερότητα
Διαβατήριο
Κάρτα καυσαερίων
Αυτοκόλλητο Κ.Τ.Ε.Ο.
Citroenοσιμο
Πιστοποιητικό γεννήσεως
Ληξιαρχική πράξη γάμου
Την βέρα
Και ένα παγωτό χωνάκι.Αυτά πιστεύω να βοήθησα.
Αν το παγωτό γίνει 1-2 κιλά ... γίνεται να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα ;;
-
...εάν συνοδεύεται από έναν οβελία και τα σχετικά κρασιά όλα γίνονται...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...εάν συνοδεύεται από έναν οβελία και τα σχετικά κρασιά όλα γίνονται...Τώρα μιλάμε την ίδια γλώσσα !!!
CITROËN FORUM