-
Προβλημάτων συνέχεια.
Τώρα το απόγευμα καθώς γυρνούσα από το Πλαίσιο, να πάρω κάτι μελάνια του εκτυπωτή και, έμπαινα μέσα στο γκαράζ μου άναψε το λαμπάκι της θερμοκρασίας...
Έστησα αυτί αλλά δεν άκουσα το βεντιλατέρ.Τώρα περιμένω να κρυώσει το μοτέρ και να ανοίξω την τάπα του ψυγείου να δω αν τυχών λείπουν τίποτα νερά.
Έπειτα ή θα κοιτάξω να το φτιάξω αν μπορώ μόνος μου ή θα το πάω σε κανέναν μάστορα.α) είτε είναι καμένο το μοτεράκι του βεντιλατέρ
β) είτε είναι χαλασμένος ο θερμοστάτης (χλωμό γιατί το άλλαξα προ τετραμήνου)
γ) είτε θα του βάλω επιτέλους αυτή την πολυπόθητη φωτιά, να τελειώνει το πράγμα.Θανάσης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλημέρα σε όλους και από μένα (νέο μέλος στο forum). Σήμερα κλείνω 3 μήνες με το C4 και το τελευταίο μήνα είχα κάποιο πρόβλημα που δεν έβρισκα από τι ήταν (ούτε στη citroen βρήκαν τι είναι). Επιτέλους, διαβάζοντας αρκετές από τις σελίδες του thread (μου έχουν βγει τα μάτια από τις τόσες και τόσες σελίδες) βρήκα τη λύση (να'ναι καλά ο antonisk7#, σελίδα 319).
Bρε καλώς τον!
Από το myphone μας ήρθες...έτσι; ...κατάλαβες ποιός είμαι i believe...Θανάση ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!
Σε ευχαριστώ πολύ βρε Σάββα νά’σε καλά!
Κερνάω καφέ, όποιος θέλει μπορεί να έρθει να με πάρει, γιατί αμάξι για την ώρα γιοκ (βλ: παραπάνω ποστ). -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Προβλημάτων συνέχεια.Τώρα το απόγευμα καθώς γυρνούσα από το Πλαίσιο, να πάρω κάτι μελάνια του εκτυπωτή και, έμπαινα μέσα στο γκαράζ μου άναψε το λαμπάκι της θερμοκρασίας...
Έστησα αυτί αλλά δεν άκουσα το βεντιλατέρ.Τώρα περιμένω να κρυώσει το μοτέρ και να ανοίξω την τάπα του ψυγείου να δω αν τυχών λείπουν τίποτα νερά.
Έπειτα ή θα κοιτάξω να το φτιάξω αν μπορώ μόνος μου ή θα το πάω σε κανέναν μάστορα.α) είτε είναι καμένο το μοτεράκι του βεντιλατέρ
β) είτε είναι χαλασμένος ο θερμοστάτης (χλωμό γιατί το άλλαξα προ τετραμήνου)
γ) είτε θα του βάλω επιτέλους αυτή την πολυπόθητη φωτιά, να τελειώνει το πράγμα.Θανάσης.
Χρονια πολλα και κουραγιο.
Δεν δοκιμαζεις να ενωσεις κατευθειαν το βεντιλατερ με την μπαταρια να δεις αν παιρνει μπρος;Μηπως εχει χαλασει καποιος ρελες;
-
Για τι αυτοκινητο μιλαμε;;;;;;;
-
Citroen AX
-
Ακόμα ένα πρόβλημα μαζί με το άλλο.
Πριν λίγο άρχισε να κάνει ο συναγερμός κάτι περίεργα πράγματα...
Έκανε τσικ τσικ τσικ και άναβε μια φορά τα φλας, μετά από λίγο πάλι τα ίδια... Το τηλεκοντρόλ, δεν ανταποκρινόταν στο πάτημα του κουμπιού... Τρέλα σκέτη.
Για να σταματήσει όλο αυτό, έβγαλα την φύσα από την σειρήνα, ευτυχώς που είναι παλιός και δεν έχει δικιά του μπαταρία.Είναι Citroen ΑΧ.
Παιδιά δεν την παλεύω πολύ ακόμα... αν αρχίσω τα επιληπτικά να μου δώσετε τα υπογλώσσια οκ;
-
O father σου τι σου λέει για όλα αυτά που τραβάς και πληρώνει αυτός...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
O father σου τι σου λέει για όλα αυτά που τραβάς και πληρώνει αυτός...;@Βασίλη σε ευχαριστώ για τα Χρόνια Πολλά, νάσε καλά...
Αλλά πόσο ακόμα κουράγιο να βρω; κάπου στα 3 χιλιάδες ευρώ μέσα σε 3 χρόνια... πολλά δεν είναι;
@Σάββα, τα περισσότερα τα πληρώνω εγώ... όσο για τον πατέρα μου, άστο καλύτερα για μια άλλη φορά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[Bρε καλώς τον!
Από το myphone μας ήρθες...έτσι; ...κατάλαβες ποιός είμαι i believe...Kαλώς σας βρήκα (κι εδώ...). Βεβαίως και κατάλαβα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ακόμα ένα πρόβλημα μαζί με το άλλο.Πριν λίγο άρχισε να κάνει ο συναγερμός κάτι περίεργα πράγματα...
Έκανε τσικ τσικ τσικ και άναβε μια φορά τα φλας, μετά από λίγο πάλι τα ίδια... Το τηλεκοντρόλ, δεν ανταποκρινόταν στο πάτημα του κουμπιού... Τρέλα σκέτη.
Για να σταματήσει όλο αυτό, έβγαλα την φύσα από την σειρήνα, ευτυχώς που είναι παλιός και δεν έχει δικιά του μπαταρία.Είναι Citroen ΑΧ.
Παιδιά δεν την παλεύω πολύ ακόμα... αν αρχίσω τα επιληπτικά να μου δώσετε τα υπογλώσσια οκ;
Απενεργοποιησε τον συναγερμο με το κλειδι του,αλλιως μπορει να σου κανει τιποτα περιεργα οπως να μην παιρνει μπροστα το αμαξι ή να μην ανεβαινουν τα ηλεκτρικα παραθυρα.
Με την θερμοκρασια τι εγινε ;Βρηκες τιποτα; -
Βασίλη, έβγαλα την φύσα γιατί έχει κολλήσει η κλειδαριά απενεργοποίησης του συναγερμού. Το κλειδί δεν γυρίζει με τίποτα. Άρα η μόνη λύση ήταν να βγάλω την φύσα.
Ηλεκτρικά παράθυρα και τέτοια δεν έχει.
Το ξανά έβαλα μπροστά και περίμενα, τελικά αυτό που άναψε δεν ήταν το βεντιλατέρ αλλά το λαμπάκι της θερμοκρασίας. -
Αν κάποιος ξέρει ποιο είναι το μοντέλο ενισχυτή , subwoofer και ηχείων που δίνει η citroen με το c4 θα ήμουν πολύ ευγνώμων.....
-
Εχει παει καποιος για τον ελεγχο στα 2000 χλμ; Εμαθα οτι δεν κοιτανε τον εγκεφαλο! Τοτε τι κανουν; Τον ελεγχο τον κανουν αμεσως ή σου λενε αστο και παρτο αργοτερα οπως σε κανονικη βλαβη;;;;
-
Ρε παιδια κοιταζα κατι φωτο του C4 να το συνηθισω λιγο μεχρι να ερθει και παρατηρησα οτι εχει εναν υαλοκαθαριστηρα μπροστα;;;;;;;;;;; Πειτε μου οτι δε φαινεται καλα στις φωτο γιατι ειναι δυνατον τετοια τσιγκουνια;;;;; Εναν υαλοκαθαριστηρα μπροστα;;;;;;;;; Ποσο να καθαρισει; Αν χαλασει;;;;;;
-
Απ' ότι έχω καταλάβει ο έλεγχος των 2000χλμ. γίνεται επιτόπου (κανα 45λεπτο φαντάζομαι θα παίρνει).
-
Φυσικά και έχει απο κάτω και δεύτερο. Μα καλά το αμάξι δεν το είδες στην αντιπροσωπεία?
Όσο για το αν κοιτάνε τον εγκέφαλο για ποιο λόγο ακριβώς να το κάνουν αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα ( όπως ας πούμε να έχεις παρατηρήσει μια αρυθμία στο ρελαντί ) ή δεν έχει ανάψει κάποιο λαμπάκι. Απλά ελέγχουν το αμάξι από κάτω σφίγγουν κάποιον πιθανό τζόγο και αν έχεις καποια παρατήρηση στο ελέγχουν. -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ρε παιδια κοιταζα κατι φωτο του C4 να το συνηθισω λιγο μεχρι να ερθει και παρατηρησα οτι εχει εναν υαλοκαθαριστηρα μπροστα;;;;;;;;;;; Πειτε μου οτι δε φαινεται καλα στις φωτο γιατι ειναι δυνατον τετοια τσιγκουνια;;;;; Εναν υαλοκαθαριστηρα μπροστα;;;;;;;;; Ποσο να καθαρισει; Αν χαλασει;;;;;;Μηπως ειναι δυο , ανοιγουν μαζι προς τα πλαγια και μαζευονται στο κεντρο;
Νομιζω οτι και το 307 εχει το ιδιο συστημα.Τι πιο απλο , βγες εξω στην γειτονια και κοιτα ενα παρκαρισμενο.Δοξα τον θεο κυκλοφορουν αρκετα,τουλαχιστον εγω βλεπω πολλα C4 .Ή πηγαινε στην βιτρινα καποιας αντιπροσωπειας.
-
2 έχει (παραδόπιστε αμέσως να το κατηγορήσεις ) και ανοίγουν όπως στο 307
-
Για τους καθαριστηρες ενταξει απλως δεν τους ειχα προσεξει στην αντιπροσωπεια! Απ'οτι καταλαβα εννοειται αντιθετα ε;
-
Προς ενημερωση σας. Υστερα απο μια τρακα ενος C3 με ενα αγροτικο ειχαμε την διαλυση σχεδον του εμπρος αριστερου μερους του C3 που εκτος των αλλων θα χρειαστει αλλαγη κρεμαγιερας. Ποσο κανει η κρεμαγιερα; 1500 και κατι ευρω. Τα περιπου 20-30 αλλα ανταλλακτικα που θα χρειαστουν για την επιδιωρθωση της ζημιας φερνουν το κοστος ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟ στα 4900 ευρω, χωρις εργατικα.
CITROËN FORUM