-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κρίμα βρε Κώστα...Thanks!
-
Ξερει κανενας που είναι ο IAT sensor σε xsara vts 1.6 2003
-
Τι γνώμη έχετε για το C2 1400 και το 1600?
Σε άσπρο δεν έρχεται στην Ελλάδα? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σε άσπρο δεν έρχεται στην Ελλάδα?άλλαξε άβαταρ και θα σου απαντήσουμε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σε άσπρο δεν έρχεται στην Ελλάδα?Tres banall!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
άσπρο rulezz!
Υπάρχει άσπρο C2 όμως? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άσπρο rulezz!
Υπάρχει άσπρο C2 όμως?Ασπρο δεν εχει στην σελιδα της Σιτροεν σε κανενα μοντελο c2.
CITROEN -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μα, αφού δεν έχετε (η Citroen για την ακρίβεια) γρήγορο 4πορτο, τι να κάνω..?
Έφτιαξα την υπογραφή, φτάνει?
-
τστστστσ νεολαία... ΦΥΣΙΚΑ και δεν φτάνει!
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... AMEWA%3AIT
3η φορά που πουλιέται στο ebay...
Τόσο γρήγορα το βαριούνται στην Αμερική?
-
Και V6 έχουμε κύριοι
-
Γεια σας παιδιά!
Μη χαίρεστε για την 5πορτη ιαπωνική C4, είναι με τους 143 ίππους και όχι με τους 180. Αλήθεια, αφού είναι ιαπωνική, γιατί το τιμόνι είναι στην αριστερή και όχι στη δεξιά πλευρά?
Πρόεδρε (kouk), τι είναι αυτά που διαβάζω? Θα έρθεις επιτέλους (και επισήμως) στο club?
-
Πήγα για service 80000 το xsara και μου αλλάξανε τον αισθητήρα πίεσης στη μηχανή επειδή μου έκανε κάτι μπουκώματα το αμάξι στις αλλαγές ταχύτητας. Μου είπε ότι είναι απαραίτητο γιατί δεν κάνει καλή καύση. Τι είναι ο αισθητήρας πίεσης; Και γιατί είναι τόσο απαραίτητη η αλλαγή του; Πολλά λεφτά πάντως για service Citroen. 540 ευρώ για όλες τις αλλαγές συν αισθητήρα πίεσης συν τακάκια συν δίσκους μπροστά! Μήπως είναι καλύτερα να προτιμήσω γιαπωνέζικο;
-
Πήγα για service 80000 το xsara και μου αλλάξανε τον αισθητήρα πίεσης στη μηχανή επειδή μου έκανε κάτι μπουκώματα το αμάξι στις αλλαγές ταχύτητας. Μου είπε ότι είναι απαραίτητο γιατί δεν κάνει καλή καύση. Τι είναι ο αισθητήρας πίεσης; Και γιατί είναι τόσο απαραίτητη η αλλαγή του; Πολλά λεφτά πάντως για service Citroen. 540 ευρώ για όλες τις αλλαγές συν αισθητήρα πίεσης συν τακάκια συν δίσκους μπροστά! Μήπως είναι καλύτερα να προτιμήσω γιαπωνέζικο;
-
Αν άλλαξες όσα λες μαζί με τα εργατικά... και τα 540 είναι πολλά, τότε κοίτα ή για κανένα LADA ή για κανένα κινέζικο που όπου νάνε έρχονται
-
We may not be the cheapest, however we are the best!
2cv rebuild price £7250.00 + VAT
http://www.frome2cv.co.uk/Rebuilt.htm
http://www.frome2cv.co.uk/Workshops.htm -
Full MOT, full service, 12 months warranty on parts and labour.
Prices From £4500
(dependant upon specification) -
Mετά από μια περιπέτεια που είχα με το C2 , ελπίζω να μην ξαναπάθει τίποτα:
Το αυτόματο σασμάν τα έπαιζε κάθε φορά που σταματούσα ή έβαζα όπισθεν!!
Μέχρι που μου έκοβε το γκάζι και στο τέλος μου έσβυνε!!
Είχα αγανακτήσει λίγο αλλά τελικά έκαναν κάποια εκμάθηση (έτσι την είπαν) και λύθηκε το πρόβλημα..
Φυσικά έχω παραγγείλει εγκέφαλο αυτόματου σασμάν και μόλις έρθει θα τον βάλω..
Ελπίζω να μην πάθει τίποτα άλλο.. -
Ελπίζω να μην έχεις άλλα προβλήματα. Αλλά προσωπικά C2 δεν θα αγόραζα αν ήταν να πάρω μικρό αυτοκίνητο πόλης. Ακόμα και το xsara που έχω 6 χρόνια τώρα άρχισε να γίνεται σπάταλο με προβλήματα. Ποιος είπε ότι τα Citroen δεν βγάζουν προβλήματα; Γιατί εγώ πλήρωσα 585 ευρώ στο σέρβις των 80000 αντί των 160 που είναι το τυπικό; Γιατί είχαν πρόβλημα μερικά πράγματα. Δηλαδή δισκόφρενα, που κατά τη γνώμη του μάστορα είχαν πάρει άλλο σχήμα οβάλ! Τακάκια, γιατί κατά τη γνώμη του μάστορα όταν αλλάζεις δίσκους αλλάζεις και τα τακάκια κι ας ήταν και μισοφαγωμένα και δεν ήθελαν αλλαγή, αισθητήρα πίεσης αέρα επειδή έκανε μπουκώματα στις χαμηλές στροφές και τέλος προσθήκη φρέον στο A/C γιατί δεν απέδιδε. Άρα τα Citroen μετά από μερικά χρόνια και πριν κλείσουν τα 100000 βγαίνουν προβληματικά
CITROËN FORUM