-
ωχ.... μαλλον να κανω κανα edit?????
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ωχ.... μαλλον να κανω κανα edit?????άσε, τώρα το είπες!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άσε, τώρα το είπες!
Αποτελει δεσμευση!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άσε, τώρα το είπες!
Και εσύ παιδί μου Βρούτε;;;;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ΑΧ βρε Κώστα τι μου θυμίζεις... ακόμα προσπαθώ να συνέλθω...
Θα σου πάρω μια στα γενεθλια σου... Σε matchbox όμως....!
ΧΑΧΑΧΑ
Το έχεις υποσχεθεί! να το θυμάσαι!Τα γενέθλια μου είναι 18 Αυγούστου!!! Να το θυμάσαι!
Υ.Γ: την πάτησες φίλε γιατί η matchbox δεν βγάζει αυτό το μοντέλο, αλλά άλλες ακριβότερες...!
χιχιχιΘανάση σε 1:18 πάντα ε? χεχε
-
Μετά απο καιρό επέστρεψα μιας και διαβάσματα, δουλειά κτλ με έκαναν να μην προλαβαίνω.
Λοιπόν έχω τις φωτογραφίες που έχω υποσχεθεί προ πολύ καιρού με το Xantia με τις μεμβράνες. Το έβγαλα φωτοραφία στο parking στην δουλειά μου και θα διαπιστώσετε ότι γενικά είμαστε και γαλλόφιλοι (Citroen-άκηδες ειδικότερα αλλά έχει και Peugeot ένα 205 και ένα 206 ενίοτε δύο 206)
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 220282.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 220308.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 220378.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 220379.JPGΘέλω σχόλια για το ... γαλλιδάκι
-
ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
-
Ηλία... δεν χρειάζομαι αμαξάκια... την αγάπη σας... μου φτάνει...
-
Ευχαριστώ πολύ για το ΚΟΥΚΛΑΡΑ
Να ρωτήσω έχετε δει που το forum μας έχει ένα πρόβλημα ή μονον εμένα μου το κάνει. Οταν πατάς την τελευταία σελίδα σου λέει οτι δεν υπάρχουν post και δεν βλέπεις τίποτα. Πρέπει να πάς στην προ-τελευταία σελίδα για να δεις τα post του forum μας.
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Να ρωτήσω έχετε δει που το forum μας έχει ένα πρόβλημα ή μονον εμένα μου το κάνει. Οταν πατάς την τελευταία σελίδα σου λέει οτι δεν υπάρχουν post και δεν βλέπεις τίποτα. Πρέπει να πάς στην προ-τελευταία σελίδα για να δεις τα post του forum μας.
Ναι δυστυχώς υπάρχει.
Σύντομα λογικά θα το φτιάξουν -
Αααααααχ! αυτες οι φωτογραφιες απο το διλιτρο C4 με κανουν και πονω.
Τα εχω παρει στη κρανα θα το γαργαλισω.(τουρμπισω )
Ξερετε ποσο κανει η αεροτομη για το C4?
480 ευρωπουλα μηπως πρεπει να το κανω post στα ανεκδοτα? -
Δεν είναι μόνο σε εσένα, αλλά σε όλους.
Ένα μικρό πρόβλημα, που το μόνο που κάνει είναι να σπάει νεύρα και τίποτα άλλο... όπως όλα τα προβλήματα. -
Ο χρήστης apollo έγραψε:
....
Ξερετε ποσο κανει η αεροτομη για το C4?
480 ευρωπουλα μηπως πρεπει να το κανω post στα ανεκδοτα?από τι υλικό είπαμε ότι την φτιάχνουν???? ρε δεν πάμε καλά... καθόλου καλά! έλεος πια!
-
Τι γίνεται ρε γαμότω σε άλλο χρώμα δεν βγαίνουν οι C4...όλοι gris fer άντε μολυβί...
αναφέρομαι στην C4 της φωτό του scientist αλλά και αυτές που βλέπω (αν κ σπάνια) στον δρόμο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι γίνεται ρε γαμότω σε άλλο χρώμα δεν βγαίνουν οι C4...όλοι gris fer άντε μολυβί...αναφέρομαι στην C4 της φωτό του scientist αλλά και αυτές που βλέπω (αν κ σπάνια) στον δρόμο...
Ως κάτοχος της C4 της φωτογραφίας του 'επιστήμονα', έχω να πω ότι όντως έχουμε πήξει από το συγκεκριμένο γκρι. Βέβαια, εγώ την πήρα από τους πρώτους, αλλά έπρεπε να το φανταστώ. Πάντως είναι πολύ ωραίο χρώμα
-
Ο χρήστης nukat έγραψε:
Τι γίνεται ρε γαμότω σε άλλο χρώμα δεν βγαίνουν οι C4...όλοι gris fer άντε μολυβί...
αναφέρομαι στην C4 της φωτό του scientist αλλά και αυτές που βλέπω (αν κ σπάνια) στον δρόμο...
Ως κάτοχος της C4 της φωτογραφίας του 'επιστήμονα', έχω να πω ότι όντως έχουμε πήξει από το συγκεκριμένο γκρι. Βέβαια, εγώ την πήρα από τους πρώτους, αλλά έπρεπε να το φανταστώ. Πάντως είναι πολύ ωραίο χρώμα
Αχα εσύ θα τα ακούσεις... ..καλορίζικη φίλε μου! ποιά έκδοση είναι;
Εγώ έχω την 1,6 SX Pack με επιπλέον 16' ζάντες, αισθητήρες πάρκιγκ, ΕSP και δερμάτινο τιμόνι.Savas
-
Δεν ξέρω για Αθήνα εδώ έχουμε πήξει στο ασημί. Θα μου πείτε τι πρωτότυπο, ξέρω και εγώ οταν αγοράζεις ένα τόσο ξεχωριστό σχεδιαστικά αμάξι ε δεν λέει να το αγοράζεις σε χρώμα σούπα. Το μολυβί πάντως ( έχω δεί 1 τέτοια 1 κοκκινη και 3-4 μαύρες ) της πάει πολύ. Το ασημί δεν θα το έλεγα...
-
Δεν της πάνε τα ανοιχτόχρωμα σίγουρα Θανάση όπως και τα σκουρόχρωμα στην C5...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν της πάνε τα ανοιχτόχρωμα σίγουρα Θανάση όπως και τα σκουρόχρωμα στην C5...H έκδοση είναι η 1,4SX, θα ήθελα το 1.6 αλλά τα τωρινά μου οικονομικά δεν το επέτρεπαν.
Πάντως, έχω δει στο δρόμο και μία μπεζ (hatchback) η οποία μου φάνηκε ωραία. Τώρα βέβαια για μακρόχρονη συμβίωση δεν ξέρω... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ηλία... δεν χρειάζομαι αμαξάκια... την αγάπη σας... μου φτάνει...εισαι υπερανω, το ξερω.... ευτυχως....
Γεια σου ρε Θαναση
CITROËN FORUM