-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Αν ναι σταματάω να λέω ότι θέλω ακτίβα ή C5 με Hydractive 3. Βασικά λίγο πιο σκληρό το Xantia πάντα ήθελαΩραια αυτα αλλα και με την ιπποδυναμη τι γινεται; Υπαρχει κατι ή δε θα βγει ακρη; Γιατι λιγο πιο γρηγορο Xantia ολοι πιστευω θα ηθελαν (για το 1600)
Αν ξερετε τιποτα για να τουρμπισω το 2CV καλοδεχουμενο
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Αν ναι σταματάω να λέω ότι θέλω ακτίβα ή C5 με Hydractive 3. Βασικά λίγο πιο σκληρό το Xantia πάντα ήθελα
τωρα που οδηγαω το κορσα το 1000αρι, το ξανθια μου φαινεται τουρμπο καθε φορα που το παίρνω...
οπότε αν εχετε και εσεις αργό αμαξι μια ειναι η λύση... οδηγήστε αλλο πιο αργο....
-
Ναι αλλα μερικες φορες ειναι απελπιστικα αργο ιδιως σε ανηφορες
95 αλογατα για 1260 κιλα και αν βαλεις κι εμενα μεσα 1360
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν ναι σταματάω να λέω ότι θέλω ακτίβα ή C5 με Hydractive 3. Βασικά λίγο πιο σκληρό το Xantia πάντα ήθελα
τωρα που οδηγαω το κορσα το 1000αρι, το ξανθια μου φαινεται τουρμπο καθε φορα που το παίρνω...
οπότε αν εχετε και εσεις αργό αμαξι μια ειναι η λύση... οδηγήστε αλλο πιο αργο....
Δώσε στον πατέρα σου το Corsa και πάρε εσύ την Ξανθιά... πολύ απλά τα πράγματα... ε;
Υ.Γ: πότε ρε θα βρεθούμε... μένουμε και 5 λεπτά δρόμο; ε; ε ;ε ;ε ;
-
Ρε παιδιά εμένα η Ξανδούλα phase II μου αρέσει πολύ...
-
Κι εγω, δηλαδη ο πατερας μου ουσιαστικα τη ΙΙ εχει. Η δικια μας ειναι τελη 98 και η καινουρια (ΙΙ) που βγηκε το 99 ειναι ιδιες σχεδιαστικα. Η ΙΙ εχει εναν παραπανω αεροσακο (συνοδηγου) και αν δεν κανω λαθος οι προφυλακτηρες ειναι μαυροι.
-
Καλημέρα!
επιτέλους μετά από καιρό κίνηση στο Citroen forum!!!Χρήστο πάλι μας βάζεις στην πρίζα!
Τι θα γίνει ρε γμτ άσε μας λίγο να μαζέψουμε κανά φράγκοΠλάκα πλάκα αυτό με τις σφαίρες που μου έλεγες κ από κοντά εξήγησε πολλά πράγματα για το GSΑ!
Άντε ελπίζω σύντομα (το πόσο δεν γνωρίζω ) να χρησιμοποιώ κάτι άλλο για μέσα στην πόλη κ να μείνει το GSA για πειραματισμούς
Κάτι καλό που μου είχες πει για τον κινητήρα ισχύει???
Απόστολε? άντε με το καλό να της βγάλεις τα ψηλοτάκουνα κ να της φορέσεις κάτι πιο 'χαμηλό' βλέπεις σε αντίθεση με τις γυναίκες τα αυτοκίνητα κερδίζουν θυληκότητα με το χαμήλωμα.... αν δυναμώσεις κιόλας ...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δώσε στον πατέρα σου το Corsa και πάρε εσύ την Ξανθιά... πολύ απλά τα πράγματα... ε;
Υ.Γ: πότε ρε θα βρεθούμε... μένουμε και 5 λεπτά δρόμο; ε; ε ;ε ;ε ;
βλέπεις τι κανει η απόσταση; εσυ ποιες ωρες της ημέρας μπορείς; να πάμε καμια αγία παρασκεύη για καφέ/ποτό....
-
Καλησπέρα, ψήνομαι για το c2 vts. Το εχει οδηγήσει κανείς? Διαβάζω οτι ειναι λιγο ξερή η ανάρτηση αλλα λεχω πάθει πλάκα απο τους χρόνους των 4 τροχών στα μέγαρα. Το γκαζάκι ειναι καλο και γίνεται έυκολα καλύτερο, απο ποιότητα κατασκευής (ενοω τριξίματα κτλ) δεν γνωρίζω. Το έχει κανείς? πως πάει στο δρόμο και πως στίβει??
-
Τελικά όντως το regularite έχει λογικές τιμές....Το sporting μαζί με λάστιχα κλπ κλπ φτάνεις τα 3.000 για πλάκα...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τελικά όντως το regularite έχει λογικές τιμές....Το sporting μαζί με λάστιχα κλπ κλπ φτάνεις τα 3.000 για πλάκα...παμε παρεα του χρόνου sirgus στη regularite, να τους παρουμε τα σωβρακα...
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 10379&rd=1
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4544610379&rd=1τι σχεση μπορει να εχει αυτο το πραγμα με το αμι???
Fun track? Διαφημιστικο δηλαδη? -
Τα έχει 'παίξει' λίγο η υπογραφή σου Ηλία
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τα έχει 'παίξει' λίγο η υπογραφή σου Ηλίακαι η υπογραφή και το άβαταρ εξαφανίστηκε....
-
Ηλια προσεχε μην εξαφανιστεις κι εσυ
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4544610379&rd=1
τι σχεση μπορει να εχει αυτο το πραγμα με το αμι???
Fun track? Διαφημιστικο δηλαδη?Στην περιγραφή του αυτοκινήτου, αναφέρει ότι είναι τροποποιημένο 2CV.
This is a modified CV to look like an old promotional flat bed truck. It is a fun car to drive and attracts a lot of attention. Ideal to promote a business or to do local promotional deliveries.
It has horse brasses, a brass bell and flying lady as additional ornamnets, looks like a 'noddy' car. Mechanically sound starts & runs. Electrics working but could do with a 'sort out!'
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Στην περιγραφή του αυτοκινήτου, αναφέρει ότι είναι τροποποιημένο 2CV.This is a modified CV to look like an old promotional flat bed truck. It is a fun car to drive and attracts a lot of attention. Ideal to promote a business or to do local promotional deliveries.
It has horse brasses, a brass bell and flying lady as additional ornamnets, looks like a 'noddy' car. Mechanically sound starts & runs. Electrics working but could do with a 'sort out!'
Στον τίτλο αναφερει οτι ειναι Αμι, το CV πιστεύω ότι σημαίνει comercial vehicle
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στην περιγραφή του αυτοκινήτου, αναφέρει ότι είναι τροποποιημένο 2CV.
This is a modified CV to look like an old promotional flat bed truck. It is a fun car to drive and attracts a lot of attention. Ideal to promote a business or to do local promotional deliveries.
Στον τίτλο αναφερει οτι ειναι Αμι, το CV πιστεύω ότι σημαίνει comercial vehicle
το αγοράζουμε να το έχουμε για μασκότ του citroen forum??θα μπαινει αυτό στα μέγαρα .....
-
Νεα απο το μετωπο.
Αεροτομη citroen 480 ευρω
Αεροτομη aftermarket 170 ευρω
Ερωτηση , αν το χαμηλωσω κινδυνευω να αλλαξω τον αεροδυναμικο
συντελεστη ως προς το χειροτερο?Μετα το Πασχα πρεπει να κανονιστει κοψιδοmeeting για να μεινουμε σε φορμα
ειδα κατι foto που κυκλοφορησανε και ζηλεψα.
Ειχαμε καμμια εξελιξη στο θεμα του Citroen forum???
CITROËN FORUM