-
Οι ιδιοκτήτες απλων Ξαρά του φόρουμ δεν εχουν εκφρασει παραπονα πάντως.
-
ένα CX TURBO PRESTIGE σαν παρατημένο μου φαίνεται στο Στ.Λαρίσης....
-
Λοιπόοον...
C3 1.6 Sensodrive του 2003 με 19000 km
Εξωτερικό / Εσωτερικό
Λαχανί έξω, μπεζ δέρμα και ταμπλό. Το χρώμα του εσωτερικού και τα δερμάτινα καθίσματα το κάνουν να φαίνεται πολύ ποιοτικό σε σχέση με άλλα C3/C2 που έχουν σκούρο. Πολύ χαρούμενο το λαχανί,. φωτίζει ευχάριστα. Ειδικά επειδή η κάτοχος είναι κοπέλα, της πάει πολύ! Οι χώροι του είναι πολύ καλοί για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, με αρκετά μεγάλο χώρο αποσκευών. Αν ήθελα κάτι παραπάνω, θα ήταν έξτρα μερικά εκατοστά στα γόνατα πίσω ή συρόμενο πίσω κάθισμα. Με μια ηλιοροφή, θα ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει.Κινητήρας - Κιβώτιο
Ο συνδυασμός είναι εξίσου γρήγορος με το Κλιό μου (1.4 με 98 άλογα), λίγο πάνω λίγο κάτω...Το κιβώτιο δεν κάνει φανερά όλες τις αλλαγές, βάζει πολύ σύντομα την 4η/5η και μόνο ελάχιστες φορές, σου κόβει λίγο την παροχή. Γρήγορο kickdown, κρατάει την ταχύτητα στις κατηφόρες, απίστευτα βολικό στο αυτόματο, θυμίζει playstation με τα αυτάκια πίσω από το τιμόνι. Παρ' όλα αυτά, δεν θα σε πορώσει να πας γρήγορα, δεν υπάρχει καμία, μα καμία υποψία σπορ πινελιάς. Δεν είναι μειονέκτημα αυτό πάντα, βέβαια.Οδηγικά
Τιμόνι πούπουλο (πήγα να ξεπαρκάρω για μια μικρή μανούβρα, και σε συνδυασμό με την όπισθεν, ψαχνόμουν) και πολύ μεγάλος κύκλος στροφής. Αυτό μου κακοφάνηκε! Αυτοκίνητο πόλης, με 3+ στροφές τιμονιού και η 156 GTA αρχίζει να φαίνεται ευέλικτη στην πόλη! Ανάρτηση που δεν κοπανάει πολύ άσχημα όπως διάβαζα, ίσως μπάζει λίγο θόρυβο από τους θόλους, αλλά ως εκεί. Πολύ μαλακή ρύθμιση, σε μια διαδικασία σλάλομ ετοιμαζόμουν να ακουμπήσω γόνατο σαν αναβάτης μηχανής! Το αυτοκίνητο δεν θέλει να κυνηγάς γωνίες και να ψάχνεις το όριο πρόσφυσης.Ερωτήματα
α) Στην εμπλοκή της όπισθεν και με πάτημα φρένου, ακούγεται ένας ήχος δυνατός σαν κόρνα. Πολύ άσχημος για να μην συμβαίνει τίποτα, όπως μας είπαν στο συνεργείο της Σιτροέν. Καμιά ιδέα;β) Σήμερα, σε βαρβάτη ανηφόρα με στοπ, το αυτοκίνητο αρνούνταν να ξεκινήσει. Με πατημένο σχεδόν όλο το γκάζι, το αυτοκίνητο έπεφτε πίσω, με αρκετό σπινάρισμα. Το ESP έπαιζε συνέχεια, ώσπου με τα πολλά (και αφού έπεσε το αυτοκίνητο καμιά 10αρια μέτρα πίσω) ξεκίνησε. Τι μπορεί να συνέβαινε;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Θα με βλέπετε πολύ συχνά εδώ...
-
Καλημέρα κ να ευχηθώ καλορίζικο κ φυσικά καλώς μας ήρθες στο (υπό)forum μας
Χαρά μας να σε βλέπουμε (διαβάζουμε) συχνά!Λοιπόν ια το θέμα GS που έλεγα! μόλις μου ανακοίνωσαν ότι αγόρασαν ένα νέο μικρό για μέσα στην πολή (είπαμε υπάρχει η 5άρα για τα ταξίδια) κ τώρα το GS αναζητά ιδικτήτη.....
Περιμένω να δω τι έχουν σκεφτεί κ αν..... θέλω να ψάξω τα περι μεταβίβασης κ τα έξοδα κ κόστη συντήρησης με πινακίδες, τέλη κλπ κλπ....
Μεγάλο πρόβλημα (είπαμε ο καθένας με τα κολήματα κ τα προβλήματα του ) κ να δούμε τελικά τι θα γίνει......
Ένα είναι σίγουρο σήμερα προστέθηκε ένα ακόμα πρόβλημα στο κεφάλι μου....
Καλή μέρα κ κ λαή εβδομάδα σε όλους
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Καλημέρα κ να ευχηθώ καλορίζικο κ φυσικά καλώς μας ήρθες στο (υπό)forum μας
Χαρά μας να σε βλέπουμε (διαβάζουμε) συχνά!Λοιπόν ια το θέμα GS που έλεγα! μόλις μου ανακοίνωσαν ότι αγόρασαν ένα νέο μικρό για μέσα στην πολή (είπαμε υπάρχει η 5άρα για τα ταξίδια) κ τώρα το GS αναζητά ιδικτήτη.....
Περιμένω να δω τι έχουν σκεφτεί κ αν..... θέλω να ψάξω τα περι μεταβίβασης κ τα έξοδα κ κόστη συντήρησης με πινακίδες, τέλη κλπ κλπ....
Μεγάλο πρόβλημα (είπαμε ο καθένας με τα κολήματα κ τα προβλήματα του ) κ να δούμε τελικά τι θα γίνει......
Ένα είναι σίγουρο σήμερα προστέθηκε ένα ακόμα πρόβλημα στο κεφάλι μου....
Καλή μέρα κ κ λαή εβδομάδα σε όλους
Φιλικά
ΝικόλαςΓιατί είναι πρόβλημα και δεν είναι ευχάριστο ότι επιτέλους θα πάρεις το GS στα χέρια σου???
-
γιατί αυτή ειδικά τη στιγμή έχω τέτοιες υποχρεώσεις κ είμαι 'πανί με πανί'
Εγώ ήλπιζα ότι αυτό θα γινόταν μετά το καλοκαίρι όπως έλεγαν!
Επίσης υπάρχει κ μία πιθανότητα λόγο υποχρέωσης να ... πάει αλλού, αν κ δεν το βλέπω....Είδωμεν πάντως..... κ we live in hope πάντα!
Υπάρχει πάντα κ η σκέψη (αλήθεια η μεταβίβαση πόσο κοστίζει???) να το πάρω ως έχει στο όνομα μου κ στην συνέχεια καταθέτω πινακίδες (όταν πλησιάζει να λήξει η ασφάλεια του) κ βλέπω πότε θα μπορέσω να ασχοληθώ μαζί του
Πάντως όλα ρευστά είναι..... -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Υπάρχει πάντα κ η σκέψη (αλήθεια η μεταβίβαση πόσο κοστίζει???) να το πάρω ως έχει στο όνομα μου κ στην συνέχεια καταθέτω πινακίδες (όταν πλησιάζει να λήξει η ασφάλεια του) κ βλέπω πότε θα μπορέσω να ασχοληθώ μαζί του
Πάντως όλα ρευστά είναι.....Ακριβώς!
Πάρτο και βλέπεις.. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πάντως όλα ρευστά είναι.....Ακριβώς!
Πάρτο και βλέπεις..Γνωρίζεις πόσο κοστίζει η μεταβίβαση? δηλαδή το να το πάρω (την άδεια) κανονικά στο όνομα μου?
Από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά... -
135 ευρώ μάλλον ...
-
χμμμμμ
θα πάω να ρωτήσω...... -
100 ευρώ ειχα πληρωσει κατα τη μεταβίβαση του κορσα.(Συμπεριλαμβανονταν και εξοδα του κλητηρα που πηγε να την κανει!)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
100 ευρώ ειχα πληρωσει κατα τη μεταβίβαση του κορσα.(Συμπεριλαμβανονταν και εξοδα του κλητηρα που πηγε να την κανει!)σε ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζεις μήπως αν πάει με τα κυβικά? το GS είναι 1.299cc
Επίσης αν το πάρω στο όνομα μου κ αποφασίσω κάποια στιγμή να καταθέσω πινακίδες, έχει κ αυτό κόστος? (το αυτοκίνητο βρίσκετε νόμιμα σε κίνηση κ δεν υπάρχουν οφειλές για τέλη κυκλοφορίας κλπ κλπ κ είναι περασμένο κ ΚΤΕΟ!) -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
100 ευρώ ειχα πληρωσει κατα τη μεταβίβαση του κορσα.(Συμπεριλαμβανονταν και εξοδα του κλητηρα που πηγε να την κανει!)
σε ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζεις μήπως αν πάει με τα κυβικά? το GS είναι 1.299cc
Επίσης αν το πάρω στο όνομα μου κ αποφασίσω κάποια στιγμή να καταθέσω πινακίδες, έχει κ αυτό κόστος? (το αυτοκίνητο βρίσκετε νόμιμα σε κίνηση κ δεν υπάρχουν οφειλές για τέλη κυκλοφορίας κλπ κλπ κ είναι περασμένο κ ΚΤΕΟ!)Δεν εχω ιδεα!!! Παντως το corsa ειναι 1000cc (996cc για την ακρίβεια). Γιατι δεν παιρνεις το μεταφορών να μάθεις συγκεκριμένα???
ΕΡΩΤΗΣΗ: Θελετε να αγορασουμε το σιτροεν ολοι εμεις του φορουμ και να το κανουμε track day car????
-
Παιδιά γνωρίζετε πως μπορώ να αλλάξω τον εξωτερικό καθρέπτη σε ένα saxo 99 ?
Ακόμα που μπορώ να βρω μεταχειρισμένο σε καλή τιμή?Ευχαριστώ !
-
πάει με κυβικά σίγουρα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Λοιπόοον...C3 1.6 Sensodrive του 2003 με 19000 km
β) Σήμερα, σε βαρβάτη ανηφόρα με στοπ, το αυτοκίνητο αρνούνταν να ξεκινήσει. Με πατημένο σχεδόν όλο το γκάζι, το αυτοκίνητο έπεφτε πίσω, με αρκετό σπινάρισμα. Το ESP έπαιζε συνέχεια, ώσπου με τα πολλά (και αφού έπεσε το αυτοκίνητο καμιά 10αρια μέτρα πίσω) ξεκίνησε. Τι μπορεί να συνέβαινε;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Θα με βλέπετε πολύ συχνά εδώ...
Σχετικα με την ανηφορα νομιζω ευθυνεται το ηλεκτρογκαζο,δοκιμασε την λυση sprint booster πρεπει να εχει βγει και για citroen ειναι λιγο τσιμπιμενο βεβαια(200ευρω)αλλα λενε κανει δουλεια,το καλο ειναι οτι ο Μπουλεκος που το εχει στην Αθηνα σε αφηνει να το δοκιμασεις και αν σου κανει το βαζεις.
Καλοριζικο και καλοταξιδο ελπιζω να βοηθησα.Νικολα να το παρεις το κοριτσι (GS)
-
200 Euro και ταξίδι στην Αθήνα, μου φαίνεται δεν αξίζει τον κόπο. Λέτε να επιχειρήσω να απενεργοποίησω το ESP και να ξαναδοκιμάσω;
Για το τρίξιμο (σαν ήχος κόρνας) από την όπισθεν, δεν έχει τύχει σε κανέναν; Υπάρχει κάτοχος sensodrive εδώ πέρα;
Apollo, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τη βοήθεια.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
200 Euro και ταξίδι στην Αθήνα, μου φαίνεται δεν αξίζει τον κόπο. Λέτε να επιχειρήσω να απενεργοποίησω το ESP και να ξαναδοκιμάσω;Για το τρίξιμο (σαν ήχος κόρνας) από την όπισθεν, δεν έχει τύχει σε κανέναν; Υπάρχει κάτοχος sensodrive εδώ πέρα;
Apollo, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τη βοήθεια.
Για τα 200 δε ξερω παντως το ταξιδι πρεπει να το γλυτωνεις
http://www.smbros.gr/default.asp -
Απλά για ενημέρωση το trip computer της Xsara είναι και πάλι σε λειτουργία καθώς αντικαταστάθηκε το μπράτσο των υαλοκαθαριστήρων στο οποίο ήταν εφαρμοσμένο το προβληματικό μπουτόν των λειτουργιών του computer.
Πάλι καλά δηλαδή που η 'γκαντεμιά' μου επηρέασε μόνο ένα μπουτόν και όχι τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου!Γιάννης
-
Η Αμελι ειναι παλι ζωντανη!!!!
Η ΒΧουλα πηρε παλι μπροστα!!
Περισσοτερα λιαν συντόμος!!!
CITROËN FORUM