-
Τετάρτη ή πεμπτη οκ από μενα.
Οπου πειτε έρχομαι -
Οκ και εγώ
Προτείνω ΟΧΙ φαγητό (για να μιλάμε και λίγο..) σε κάτι ήσυχο.
Πάμε για γλυκό -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Προτείνω ΟΧΙ φαγητό (για να μιλάμε και λίγο..)συνάξεις του φόρουμ στο παρελθόν, απέδειξαν κλινικά ότι τα μέλη του μιλούν πολύ άνετα με γεμάτο στόμα!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Οκ και εγώ
Προτείνω ΟΧΙ φαγητό (για να μιλάμε και λίγο..) σε κάτι ήσυχο.
Πάμε για γλυκόΟκ Χαρα στην Μεταμόρφωση, το καλυτερο εκμεκ
-
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τρομερό!!!!http://www.citroenet.org.uk/html/p/pub02.html
http://www.citroenet.org.uk/html/p/pub17.htmlΦοβερό, πάαααρα πολύ ωραίο!!!!!!
-
http://www.eurocar.ca/gallery_limited_60-67_sahara.html
http://www.eurocar.ca/gallery_limited_8 ... black.html........2CV
-
Άψογο!
Κώστα ο μηχανικός σου εμφάνισε μία μπλε SM σε ΤΕ-ΛΕΙ-Α κατάσταση!
ήταν αρκετοί έξω κ την χάζευαν! την έχει βάλει μούρη μούρη με την διαλυμένη.....Επίσης στην Φιλοθέη στην Ελ. Βενιζέλου εδώ κ πάααρα πολύ καιρό έχει παρατημένη μία μαύρη BX 1.4E χωρίς πινακίδες....
Κ κάτι που μου χάλασε την διάθεση το ΣΚ
Θυμάστε για το GS Χ2 που έλεγα ότι υπάρχει στην οικογένεια?Παρότι πέρασαν πολλά αυτοκίνητα (κ πάνω από 20 ήταν citroen) αυτό το GS σημαίνει κάτι παραπάνω για εμένα, διότι ακόμα θυμάμε μικρό παιδί που περίμενα το 1975 (Ιούνιος αν θυμάμε καλά....) να το φέρουν από το Βέλγιο κ είχα στηθεί από το πρωϊ στην παιδική χαρά όπουθ δίπλα θα πέρναγε το GS μαζί με δύο αγαπημένα μου πρόσωπα!
Από το πρωϊ έπαιζα με φίλους κ ξαδέρφια κ όλο κ κοίταζα, έως κάποια στιγμή το απόγευμα που έστριψε από τον κεντρικό δρόμο με την άνεση κ το στυλ που έχει κάθε Citroen με υδροπνευματική ανάρτηση, μπλε κ γυαλιστερό με τους έξτρα προβολείς για γρήγορη οδήγηση που είχε στάνταρτ η έκδοση Χ2 κ αμέσως έτρεξα σπίτι να το δω από κοντά, να μπω μέσα κ ακόμα να ζητήσω μία βόλτα για να το χαρώ κ από μέσα!Έκτοτε το αυτοκίνητο αυτό συνόδευσε την (ευρύτερη) οικογένεια σε πολλά ταξίδια εντός κ εκτός Ελλάδας κ ακόμα περισσότερα καλοκαίρια σε διακοπές όπου στην κυριολεξία πήγαινε παντού, ακόμα κ σε μέρη που άνθρωποι με 4χ4 δίσταζαν!
Έτσι όταν τώρα που κλείνει τα 30 χρόνια του κ το κοντέρ έχει μηδενίσει 5 ή κ περισσότερες φορές (μηδενίζει κάθε 99.999χλμ) κ είναι φορτωμένο με δεκάδες αναμνήσεις μπορείτε να καταλάβετε ίσως πως ένοιωσα όταν άκουσα ότι οι γυναίκες αποφάσισαν ότι επειδή σύντομα θα χρειστεί δίσκο-πλατό κ κάποιες φλάντζες γιατί έχει αρχίσει μία μικρή διαροή λαδιών προτιμάνε να το πετάξουν κ να καταλήξει στον ΟΔΔΥ κ στην θέση του να πάρουν ένα μικρό κ ευκολοδήγητο citroen (σε αυτό πιστοί τουλάχιστον)!
Όταν το άκουσα κόντεψε να μου πέσει το τηλ. από το αυτί!
Τώρα ελπίζω ότι δεν θα το ξεφορτωθούν αλλά έστω κ χωρίς πινακίδες θα μου το αφήσουν.....
We live in hope!!!
Αλήθεια τώρα που κλείνει 30 χρόνια κ θεωρείτε αντίκα (σωστά????) υπάρχει δυνατότητα να βγάλει πινακίδες φιλπα κ αν ναι πως κ θα μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο? με ασφάλεια σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται???Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους καταφέρατε να διαβάσετε όλο αυτό το μακροσκελές post με τα άγχη μου κ τις στεναχώριες μου κ ακόμα περισσότερο όλους όσους μπορέσουν να μοιραστούν μαζί μου τις γνώσεις τους κ να βοηθήσουν!
Φιλικά
ΝικόλαςPS: η συνάντηση πότε κ που τελικά? κ ναι ας αφήσουμε το φαγητό κ ένας καφές/ σοκολάτα ή γλυκό μία χαρά θα είναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ δεν μπορώ γιατί έχω βάρδια.Φάτε κ για μένα.
Πότε σε βολεύει?
-
1)Καλά και γιατί δεν το παίρνεις??? Το συζητάς??? Πάρτο βάλτο κάπου και τελείωσε....Δεν τίθεται θέμα
2)Με τις πινακίδες απλά το κυκλοφορείς ΜΟΝΟ για εκδηλώσεις ή επισκεύες.
ΟΜΩΣ υπάρχει η ασφάλεια που έχουν οι λέσχες, κρατάς πινακίδες και δίνεις ΜΟΝΟ 60 ευρώ το χρόνο!
Θα τα πούμε από κοντά!
ΚΡΑΤΑ ΤΟ GS πάντως!!!
-
Aυτό θέλω κ εγώ αλλά ...... απλά ελπίζω! γιατί ικανοί είναι να το δώσουν 100€ απλά για να φύγει!
Εγώ το ξεκαθάρισα ότι το θέλω, τώρα...... για να δούμε
Τελικά με την συνάντηση? θα βρεθούμε αύριο (το γοργόν κ χάριν έχει... ) να έχουμε μία πρώτη συζήτηση κ μετά κανονίζουμε κ τα υπόλοιπα!
Το θέμα είναι να γίνει η αρχήΛοιπόν αύριο το απόγευμα??? τι λέτε?
-
Συναντηση? Ποιος ,που , ποτε?
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Συναντηση? Ποιος ,που , ποτε?Ποιός: oι πιστοί του Citroen forum!
Που: όπου να είναι καλά θα είναι με καλή παρέα! προσωπικά προτιμώ κάπου μεταξύ ανάμεσα κέντρο κ Β.Π. ώστα μην χρειαστεί από ΒΠ να πάω ΔΠ κ μετά ξανά πίσω....
Πότε: αύριο γίνεται? τι λέτε ρε παιδιά! ας κάνουμε την αρχή κ μετά τα οργανώνουμε κ καλύτερα ... ακόμα κ για κοψιδοmeetingΛοιπόν???
-
Για αυριο 90% ειμαι μεσα. Αν ειναι που να στειλω pm με τηλεφωνο να συννενοηθουμε.
-
από εδώ μέσα θα το κανονίσουμε αρχικά, αλλά αναμένουμε να δούμε ποιοί θα δηλώσουν συμμετοχή κ πότε μπορούν/επιθυμούν
Για να δούμε.... -
[quote='mad_n']Aυτό θέλω κ εγώ αλλά ...... απλά ελπίζω! γιατί ικανοί είναι να το δώσουν 100
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 538#275538
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Έτσι όταν τώρα που κλείνει τα 30 χρόνια του κ το κοντέρ έχει μηδενίσει 5 ή κ περισσότερες φορές (μηδενίζει κάθε 99.999χλμ) κ είναι φορτωμένο με δεκάδες αναμνήσεις μπορείτε να καταλάβετε ίσως πως ένοιωσα όταν άκουσα ότι οι γυναίκες αποφάσισαν ότι επειδή σύντομα θα χρειστεί δίσκο-πλατό κ κάποιες φλάντζες γιατί έχει αρχίσει μία μικρή διαροή λαδιών προτιμάνε να το πετάξουν κ να καταλήξει στον ΟΔΔΥ κ στην θέση του να πάρουν ένα μικρό κ ευκολοδήγητο citroen (σε αυτό πιστοί τουλάχιστον)!Να πάρεις αμέσως το βούρδουλα και να τις επαναφέρεις στην τάξη!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έτσι όταν τώρα που κλείνει τα 30 χρόνια του κ το κοντέρ έχει μηδενίσει 5 ή κ περισσότερες φορές (μηδενίζει κάθε 99.999χλμ) κ είναι φορτωμένο με δεκάδες αναμνήσεις μπορείτε να καταλάβετε ίσως πως ένοιωσα όταν άκουσα ότι οι γυναίκες αποφάσισαν ότι επειδή σύντομα θα χρειστεί δίσκο-πλατό κ κάποιες φλάντζες γιατί έχει αρχίσει μία μικρή διαροή λαδιών προτιμάνε να το πετάξουν κ να καταλήξει στον ΟΔΔΥ κ στην θέση του να πάρουν ένα μικρό κ ευκολοδήγητο citroen (σε αυτό πιστοί τουλάχιστον)!
Να πάρεις αμέσως το βούρδουλα και να τις επαναφέρεις στην τάξη!
Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου!
Ακόμα θυμάμε ότι ως παιδί (κόλημα κ αυτό με το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο) κάθε Κυριακή πρωϊ με καλό καιρό το έπλενα (τότε είχαμε κ σχολείο ΚΑΙ Σάββατο...) κ να φύγει έτσι άδοξα!Τελικά για Α110 - 310 κ 5 Τ ΙΙ (κ willy βεβαίω βεβαίως) πήγαινα με 2-3 GS k GSA θα βρεθώ.....
Όχι ότι με χαλάει κιόλας.... αν έβρισκα κ κανένα birotor (637 είδαν το φως από την γραμμή παραγωγής οπότε ....) ακόμα καλύτερα.....Πωπωωωω πάλι τα μεσημεριανά όνειρα άρχισα!
Γιααααα να κανονίζουμε να επανέλθω κ στην τάξη!
Τι να κανονίζουμεεεε???? Απ θα σας μαλώσω! συνάντηση φυσικά!
Λοιπον????? -
Για να πρήξω και εσάς λίγο εδώ…:lol:
Σατινέ ή gloss ζάντες?:lol:
Δείτε στο http://www.ami8.com και βοηθήστε τον κλασικά αναποφάσιστο Sir-Gus (και όχι sirgus ή σίργκους)
CITROËN FORUM