-
ΧΜΜ......και εγω μελαχρινος 1,83..και θα φοραω μαυρα...
(πειραζει που θα ερθω με το κορσα μου ή θα φαω πορτα;;;)
-
Έλα εσυ...
και
θα
τα
πουμε απο κοντα! -
1.90 έχουμε
1.83 έχουμε
1.81 έχουμε
κάτι σε πιο κοντό να κάνουμε τους ντάλτον????? -
Ερώτηση κρίσεως: Saxo 1.4 τέλη 97, 110.000 χλμ, ούτε αερόσακους, μόνο a/c, και τρακαρισμένο, πιάνει € 2000? Πείτε ναι please
-
εξαρτάτε πόσο τρακαρισμένο είναι.....
-
Ερωτηση: Σε περιπτωση που καει μια λαμπα xenon ποσο κοστιζει η αντικατασταση της ? ? ? Για το C-4 μιλαω .
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
1.90 έχουμε
1.83 έχουμε
1.81 έχουμε
κάτι σε πιο κοντό να κάνουμε τους ντάλτον?????Βάλε και εμένα 1.89
-
Πλάκα πλάκα θα είμαι ο πιο κοντός απο όλους!
Αλλά δεν πειράζει... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
1.90 έχουμε
1.83 έχουμε
1.81 έχουμε
άψογα! τώρα μας μένει ο λούκυ λουκ, η Ντόλυ κ ο .... νεκροθάφτης... χιχι!
Για ραν ταν πλαν να πάρουμε τον Μίλων? (ο εικονιζομενος σκύλος στο avatar μου..... εκτός κ αν νομίζτε ότι τόσο καιρό γράφει αυτός )
Cya
mad. -
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Ερωτηση: Σε περιπτωση που καει μια λαμπα xenon ποσο κοστιζει η αντικατασταση της ? ? ? Για το C-4 μιλαω .Οσο σε ολα τα αυτοκινητα από 100 εως 159 ευρω(αν ειναι ελευθερου εμπριου ή αντιπρωσοπειας)
-
Εδω Οβελίξ
Θα με γνωρισετε.
Ειμαι λιγουλακη πιο 'ογκοδης' απο τον μεσο όρο( γκουχ γκουχ) και εχω λιγο περισσοτερα μαλια απο τον μεσο ορο.
Οχημα ή Getz ή Honda C50 -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εδω Οβελίξ
Θα με γνωρισετε.
Ειμαι λιγουλακη πιο 'ογκοδης' απο τον μεσο όρο( γκουχ γκουχ) και εχω λιγο περισσοτερα μαλια απο τον μεσο ορο.
Οχημα ή Getz ή Honda C50Τώρα τα κάναμε ρόϊδο!
μπλέξαμε κ άλλο κομικ στην παρέα? χμμμμ μαϊστα!Βλέπω αποστασία από citroen, μήπως να έρθω κ εγώ με το clio ?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ερωτηση: Σε περιπτωση που καει μια λαμπα xenon ποσο κοστιζει η αντικατασταση της ? ? ? Για το C-4 μιλαω .
Οσο σε ολα τα αυτοκινητα από 100 εως 159 ευρω(αν ειναι ελευθερου εμπριου ή αντιπρωσοπειας)
Εννοεις για τη μια λαμπα? Γιατι εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερα να αλλαζουν και οι δυο λαμπες...
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Οσο σε ολα τα αυτοκινητα από 100 εως 159 ευρω(αν ειναι ελευθερου εμπριου ή αντιπρωσοπειας)
Εννοεις για τη μια λαμπα? Γιατι εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερα να αλλαζουν και οι δυο λαμπες...
Για μια μιλαμε.
Για την αλλαγη και των δυο ειναι λακαμιες να τρωνε τα λεφτα του κοσμου. Οι καινουρια ειναι πιο μπλε αλλα σε 20-30(δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για το ακριβες νουμερο) ωρες λειτουργιες παιρνει το κανονικο χρωμα.
Μονο αν εχουν δουλεψει παρα πολυ (μονο σε ταξι το εχω δει) που κιτρινιζουν πια και οι δυο οποτε αν βαλεις την καινουρια η παλια φαινεται πολυ χαλια.
Ελπιζω να βοηθησα καπως
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
1.90 έχουμε
1.83 έχουμε
1.81 έχουμε
Για ραν ταν πλαν να πάρουμε τον Μίλων? (ο εικονιζομενος σκύλος στο avatar μου..... εκτός κ αν νομίζτε ότι τόσο καιρό γράφει αυτός )
Cya
mad.Για ντολυ θα βρουμε καμια εκει.....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
1.90 έχουμε
1.83 έχουμε
1.81 έχουμε
Cya
mad.Για ντολυ θα βρουμε καμια εκει.....
Πολλες, ειναι περασμα
-
άμα τους σφυρίξουμε θα περιμένουν κάτω από το παράθυρο όπως η Ντόλυ????
χμμμμ λέτε να έρθει κανείς με 2CV Dolly ???
-
Η ψυχολογικη υποστηριξη της σομπας δε με κρατησε φταρνιζομαι συνεχεια
Τελικα οι μεγαλες αποφασεις θα παρθουν σε συνεργασια με αμνοεριφια? -
Εγω εναν πονοκεφαλε εχω Απόστολε λες?
Φυσικα με αδειο στομαχι αποφασεις δεν παίρνοντεΚυριοι μια χαρα πήγε πιστεύω η πρώτη Συναντηση μας ε?
sirgus, mad_n, htanso21, apollo, citastac, chrmes, και guest star και επιτιμο μελος του citroen forum ο Krusenestern. -
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Η ψυχολογικη υποστηριξη της σομπας δε με κρατησε φταρνιζομαι συνεχεια
Τελικα οι μεγαλες αποφασεις θα παρθουν σε συνεργασια με αμνοεριφια?Aσε και εγω εχω ενα πονοκεφαλο και με γαργαλαει και ο λαιμος μου.... το δηλωνω αν ανεβασω και πυρετο θα πηγαινω με το οπελ φορουμ βολτες μετα
CITROËN FORUM