-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Κατ΄ αρχάς γειά χαρά, αφού δεν έχω ξαναγράψει στο forum σας.
Μια ερωτησούλα ήθελα να κάνω, για την coupe C4. Πίσω καθαριστήρα έχει;
Και αν όχι (που μάλλον όχι είναι η απάντηση), δεν τον χρειάζεται;μάλλον δεν τον χρειάζεται, για τον ίδιο λόγο που θεωρούν ότι δεν τον χρειάζεται και ένα σεντάν. Η θέση του παρμπρίζ είναι τέτοια που δεν τρώει σπρέι από τα πίσω λάστιχα.
-
Καλοτάξιδι Σάββα!
Ο πρόεδρος σας, μετά από μια αστεία/γραφική περιπέτεια σε ένα άλλο τοπικ επιστρέφει κοντά σας.
-
Voila η SM στον μηχανικό μου.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Και αν όχι (που μάλλον όχι είναι η απάντηση), δεν τον χρειάζεται;Kαι όμως η απάντηση είναι ναι έχει!
Τους πρόλαβα τους οικοδεσπότες!
-
Ναι έχει αλλά δεν τον χρειάζεται, ουσιαστικά, λόγω αεροδυναμικής.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Και αν όχι (που μάλλον όχι είναι η απάντηση), δεν τον χρειάζεται;Εχει καθαριστηρα απλα ειναι μικρος.Αμαν πια ολοι με κοροιδευουν για τον καθαριστηρα μου,η ατακα ειναι η εξης(για φινιστρινι ειναι? )
-
Όταν τον είδα από κοντά και εγώ αυτό σκέφτηκα
-
Kώστα και άλλη SM εφτιαξε?? Είναι αυτη που είχε μπαινοντας στο συνεργειο δεξια μετα το γραφείο? Μια σκονισμένη;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Kώστα και άλλη SM εφτιαξε?? Είναι αυτη που είχε μπαινοντας στο συνεργειο δεξια μετα το γραφείο? Μια σκονισμένη;;;Όχι, αυτή που λές είναι η χρυσαφί.
Υπάρχει μια άσπρη μέσα που είναι σαν καινούργια και αυτή έξω, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Kώστα και άλλη SM εφτιαξε?? Είναι αυτη που είχε μπαινοντας στο συνεργειο δεξια μετα το γραφείο? Μια σκονισμένη;;;
Όχι, αυτή που λές είναι η χρυσαφί.
Υπάρχει μια άσπρη μέσα που είναι σαν καινούργια και αυτή έξω, που είναι σε πολύ καλή κατάστασηΟχι δε λεω τη χρυσαφί του Κολιου... Την ασπρη τη θυμαμαι που την εφτιαχνε απο το σεπτέμβρη... εγω ελεγα μια θαλασσι που ηταν πανω στη ραμπα...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Όχι, αυτή που λές είναι η χρυσαφί.
Υπάρχει μια άσπρη μέσα που είναι σαν καινούργια και αυτή έξω, που είναι σε πολύ καλή κατάστασηΟχι δε λεω τη χρυσαφί του Κολιου... Την ασπρη τη θυμαμαι που την εφτιαχνε απο το σεπτέμβρη... εγω ελεγα μια θαλασσι που ηταν πανω στη ραμπα...
όχι ...χρυσαφί ήταν πάνω στην ράμπα!
Anyway ... θα το τσεκάρω αύριο -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Voila η SM στον μηχανικό μου.
Καλημέρα Κώστα,
είναι αυτή που έχει ένα μικρό χτύπημα στο πίσω φτερό ή έχει κ άλλη το ίδιο χρώμα???
Μα καλά πόσες SM κυκλοφόρισαν στην Ελλάδα? παλιά ούτε μία δεν έβλεπα κ τώρα....
-
Ο καρυαδης μου ειχε πει καποτε για 10 αυτοκινητα σε ολη την ελλαδα..
-
Γεια σας παιδιά.
Απέχω αναγκαστικά από το φόρουμ μιας και ο κομπιούτορας μου τα έπαιξε.
Αυτή την εβδομάδα (οπως ανέφερα και στο θέμα για το TD), έφτιαξα την ΒΧ.
Της άλλαξα το προβληματικό αμορτισερ και τα κολλάρα του καλοριφερ που χάναν νερό. Αν και με δυσκόλεψε λίγο γιατι στην αρχή δεν δούλευε καλά μετα από 10 ευρω φρέσκια σούπερ και ενα καθαριστικό πρόσθετο δούλεψε και την έκανα και βόλτα. Αλλά η μηχανή χτυπάει πιο πολύ απ' ότι οταν την ειχα αράξει οπότε Μέγαρα δεν μπαίνει αύριο.
Τώρα την εχω αφήσει στην δουλειά οπότε σύντομα θα φτιάξω την μηχανή, θα εφαιρέσω καθε τι περιτό θα πειράξω την ανάρτηση και στο επόμενο TDΣάββα με το καλό η C4 !!!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
είναι αυτή που έχει ένα μικρό χτύπημα στο πίσω φτερό ή έχει κ άλλη το ίδιο χρώμα???
Ναι νομίζω έχει κάποια σημάδια.Δικιά σου είναι ε?
-
Φυσικά κανείς δεν είπε τίποτα για το πανέμορφο Ami που φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ κάτω δεξιά....
Μπράβο σας ρε... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Φυσικά κανείς δεν είπε τίποτα για το πανέμορφο Ami που φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ κάτω δεξιά....
Μπράβο σας ρε...Που είναι???
-
Φαίνεται η άκρη από το πάνω μέρος του δεξιού φτερού!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φαίνεται η άκρη από το πάνω μέρος του δεξιού φτερού!!!Άστο...απαρατήρητο περνάει το....φτερό τελικά..
-
Εξαιρετικό βάψιμο το φτερό κύριε πρόεδρε
CITROËN FORUM