-
Παιδιά....................................
το Saxo τετελεσται... ....σήμερα τράκαρα!
1000 ευρώ το πούλησα.Αύριο πάω για τα διαδικαστικά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά....................................το Saxo τετελεσται... ....σήμερα τράκαρα!
Τι λες ρε Σάββα???
Εσύ εντάξει είσαι? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά....................................το Saxo τετελεσται... ....σήμερα τράκαρα!
Ε?
Τι?
πως?
γιατί?εσύ οκ?
Μας έφτιαξες το βράδυ....
-
Εσυ είσαι καλά;
Πότε προλαβες και το τράκαρες/πουλησες....;;;
Πάντως περαστικά βρε συ!
-
Αλλό πάλι και τούτο. Πώς το πάθες ρε Σάββα? Εσύ είσαι καλά
-
Λυπάμαι. Αλλά αφού είσαι μερικές ώρες αργότερα στο PC και γράφεις, χαίρομαι.
Περαστικά. -
απλά ήθελα να το μάθουν και ανθρώποι τους οποίους θεωρω δικούς μου...
- θα γράψω αύριο περισσότερα, μετά το τρέξιμο για τα χαρτιά.
Να στε καλά ρε παιδιά...
-
Κριμα φιλε Σαββα .
Εσυ να εισαι καλα και ολα τα αλλα...φτιαχνονται. -
Kριμα ρε Σαββα... εσυ να εισαι καλα ομως...
-
Κριμα βρε Σαββα Αν εσυ δεν επαθες τιποτα μη το σκεφτεσαι και πολυ. Οπως ειπε και o BILL33 ολα τ' αλλα φτιαχνονται
-
και φυσικά....εύχομαι να μην το ξεχάσεις ποτέ το αυτοκινητάκι σου...
-
Σάββα όπως προείπα, εσύ να είσαι καλά και οι λαμαρίνες να πάνε να γαμ...ουν!
Από την στιγμή που εσύ είσαι καλά, μην κοιτάς τίποτα πίσω σου.ΟΤΙ και να χρειαστείς εμείς ήμαστε εδώ, πράμα που δεν νομίζω κανένα από τα παιδία εδώ να αρνηθεί (φυσικά όχι μόνο του Citroen forum αλλά γενικότερα όλου του forum).
Πάντως αν εγώ μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, θα το κάνω με χαρά.Όπως επίσης να πω ότι με συγκίνησε το γεγονός, που μας αποκάλεσες ¨δικούς σου¨.
Φιλικά Θανάσης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τώρα μόλις το διάβασα κ παρότι από τους ποιό νέους στο forum κ μην έχοντας γνωριστεί ούτε με εσένα ούτε με το saxo σου από κοντά, εντούτιςδηλώνω ότι σοκαρίστηκα που ένας (ακόμα δυστυχώς) από τους internetικούς μου φίλους είχε ατύχημα κ πολύ δε περισσότερο με ολέθριες για το αυτοκίνητο συνέπειες (εφόσον φυσικά πρώτα εσύ ή κάποιος άλλος δεν έπαθε τίποτα!)
Τα λόγια περιτεύουν απλά να πω ότι λυπάμε πολύ
Ότι χρειαστείς είμαστε στην διάθεση σου!Κλείνω με την ελπίδα να βρεις κάτι σύντομα που θα πάρει στην καρδιά σου αντίστοιχη θέση με το πολυαγαπημένο σου saxo κ ότι αυτή ήταν η τελευταία κακή στιγμή σου.....
Φιλικά
Νικόλας -
Ώπα ρε Σάββα!!!
υποθέτουμε ότι εσύ είσαι καλά έτσι??? -
Παιδιά ευχαριστώ, είμαι καλά και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Το σκηνικό:Πήγαινα πίσω από μία BMW 316 .Από ένα στενό βγήκε ένα Corolla το οποίο οδηγούσε παππούς.Αυτός από ότι κατάλαβα άργησε να μπει στο ρεύμα του με αποτέλεσμα το BMW να πατήσει απότομα φρένο για να αποφύγει το Corolla (τον απέφυγε στο τσακ) εγώ όμως για να τον αποφύγω πέφτω στα φρένα και κόβω αριστερά στο αντίθετο ρεύμα μη ξέροντας ότι θα είναι εκεί το Corolla έχοντας μόλις μπει από το στενό στο ρεύμα του.
To καημένο το Saxo έκανε ότι μπορούσε αλλά δυστυχώς βρίσκω το Corolla στην πίσω πόρτα και φτερό...Μετά από αυτό ο χαμός...ο BMWάκιας λούης και μην μπορώντας αλλιώς ανέλαβα την ευθύνη!
Το Saxo έπαθε ζημιά:
ψυγεία, προφυλακτήρας, μετώπη, φανάρια+ομίχλης, καπό, 2 φτερά...κόστος περίπου 2500-2800 ευρώ.Οπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω λεφτά και μετά να το πουλήσω 'στουκαρισμένο'.
guess what...Νικόλα;
Σήμερα παρήγγειλα το Citroen C4 1,6 Exclusive.
19 κάτι ευρώ.
Τουλάχιστον χάρηκα με αυτό το γεγονός.
Σε μια εβδομάδα θα το έχω και θα ποστάρω φωτό!Σας ευχαριστώ κ πάλι όλους
Ξανα Σιτροενάααααααααααααακιααααααααςςς!
-
Είχε και ένα καλό το τρακάρισμα!
Με γεια λοιπόν στο καινούργιο κουκλί,και αντίο στον παλιό σου φίλο...
Φτάνει που δεν έπαθε κανείς σωματικές βλάβες!Όλα τα άλλα,μεγάλα ή μικρά επουλώνονται με τον καιρό... -
Δηλαδη Σαββα παει η C5 ε;; Δεν πειραζει και η C4 μια χαρα ειναι
Το πενταθυρο ειναι ή το τριθυρο;
Καλοριζικη και καλα χιλιομετρα
-
Καλορίζικο από τώρα. Χρώμα; Ενδεικτική φωτό;
-
Χρώμα μολυβί (γκρι fer) και 5θυρο βέβαια...όχι άλλο 3θυρο το σιχάθηκα!
Η C5 πάει.Δεν πειράζει γιατί σε καμία περίπτωση δεν με υποβιβάζει η C4.
-
Καταρχας λυπαμαι για το ατυχες γεγονος του elteo. Παντως η C4 exclusive που πηρες ειναι χαρμα οφθαλμων μονο καφε δεν ψηνει .Καλοριζικο και καλοταξιδο.
CITROËN FORUM