-
Είσαι σίγουρος ότι γράφει 98; Εντύπωση μου κάνει.
-
κι εμενα μου κανει εντύπωση
βεβαια δεν εχει ακριβως τον ιδιο κινητηρα με το δικο μου (ep6dt) , αλλά τον ep6cdt αν θυμαμαι καλα (που ειναι σχεδον ιδιοι)
αλλά και οι 175αρες εκδοσεις αυτου του μοτερ καινε ανετα 95αρα, αυτο γιατι να μην καιει?εσενα Dr που ειναι με τα 200 αλογα ποσα οκτανια γραφει?
-
Στο ταμπελάκι μου γράφει 95/98.
-
και για το καινουριο C4 (που εχει το ιδιο μοτερ με το C5) γραφει 95 οκτανια απο οτι βλεπω http://www.citroenet.org.uk/passenger-c ... ew-c4.html
αρα kiloMeater μηπως και το δικο σου 95 και πανω γραφει ?
-
Τελικά οι πιο απλές λύσεις είναι οι καλύτερες.. Δε σκέφτηκα να δω την τάπα.. Την κοίταξα Τώρα και λέει
RON 95/98
Problem solved -
εμ....
το 98 που ειπες πιο πανω που το εβλεπες?
-
Στις αντλίες βενζίνης βρε, στα βενζινάδικα.... άμα εβλεπα100αρα πουθενά θα είχα αντιδράσει από συνήθεια
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Στις αντλίες βενζίνης βρε, στα βενζινάδικα....εγω νομιζα οτι το ειδες καπου στο αμαξι ή στο manual (και οι υπολοιποι το ιδιο καταλαβανε πιστευω)
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπέρα!Έχω μια ξανθια 1.9 πετρέλαιο. Κατάσταση δε ξέρω ακόμα, αλλά δε μπορούσα να βρω πληροφορίες μεταπώλησης του συγκεκριμενου αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει? Θέλω να το δώσω!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Δε μας λες τιποτα.. χιλιομετρα,κατασταση, πρωτη ή δευτερη σειρα..ελληνικες ή ξενες πινακιδες..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλησπέρα!
Έχω μια ξανθια 1.9 πετρέλαιο. Κατάσταση δε ξέρω ακόμα, αλλά δε μπορούσα να βρω πληροφορίες μεταπώλησης του συγκεκριμενου αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει? Θέλω να το δώσω!
Δε μας λες τιποτα.. χιλιομετρα,κατασταση, πρωτη ή δευτερη σειρα..ελληνικες ή ξενες πινακιδες..
Έχει ελληνικές πινακίδες σίγουρα (και κατατεθειμενες). Είναι σειρά 1, χιλιόμετρα δε ξέρω ακόμα, εξωτερική κατάσταση είναι άριστη, έχει σιδερενιες ζάντες, η αεραναρτηση του που το είδα παρκαρισμένο ήταν πεσμένη κάτω (το είχα δει και παλιότερα το αμάξι σηκωμένο). Λογικά χιλιόμετρα θα έχει πολλά, αλλά δε ξέρω τιμή για αυτό ρωτάω παραπάνω πόσο παίζουν γενικώς.
-
Αεραναρτηση λεει....
Ποσα χρονια ειναι σε ακινησια?
Γενικα γυρω στο 1000ρικο να ειναι ευχαριστημενος. -
Ούτε χρόνο έχει ακίνητο το αμάξι. Αυτή η υδροπνευματικη Τελοσπαντων. Χιλιάρικο? Να το βάλω τόσο λες να το πάρει κανένας η μπα να το πάω για σκραπ?
-
Μια χαρα αφου δε καθεται πολυ καιρο..Βαλτο ενα 1000ρικο. Μπορει και να φυγει λογω ντιζελ. Σκραπ αντε 400e να παρεις αν ειναι στην Αθηνα. Εκτος Αττικης δεν παραλαμβανουν.
Βαλε φωτογραφιες να το δω..που βρισκεται?
-
βαλε φωτο, υπαρχει ενδιαφερον
-
Αν εννοεις εμενα,κανενα απολυτως..
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τελικά οι πιο απλές λύσεις είναι οι καλύτερες.. Δε σκέφτηκα να δω την τάπα.. Την κοίταξα Τώρα και λέει
RON 95/98
Problem solved -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μια χαρα αφου δε καθεται πολυ καιρο..Βαλτο ενα 1000ρικο. Μπορει και να φυγει λογω ντιζελ. Σκραπ αντε 400e να παρεις αν ειναι στην Αθηνα. Εκτος Αττικης δεν παραλαμβανουν.Βαλε φωτογραφιες να το δω..που βρισκεται?
Θα το βγάλω τη Δευτέρα, που θα πάω να το βάλω μπροστά κλπ. Είδα και τα χιλιόμετρα, που είναι 330000χλμ.
-
Βαλτο 1000e αρχικα.. μη γραψεις συζητησιμα και περιμενε καποιον που λογικα θα το παζαρεψει και 200-300e.. Ειναι πολλα τα χιλιομετρα... Κανας μηχανικος citroen ισως που θα το θελει για να κανει οικονομια λογω ντιζελ και ξερει να το μαστορευει.. Θα μιλησω και με τον μηχανικο μου της πατρας γιατι υποθετω οτι μιλαμε για Αιγιο γιατι εχει μια αστερατη 1.6 με 350.000km και μπορει να τη θελει.. Καλες φωτογραφιες πλυμμενο και με καθαρο εσωτερικο επισης.
Να το βαλω και στο gcc?
-
Ναι αν υπάρχει ενδιαφέρον, να το δώσουμε το αμάξι να φύγει από βδομάδα!
-
Link, φωτογραφιες? τι γινεται Γιωργαρε..?
CITROËN FORUM