-
Να έχετε αίσθηση της κλίμακας κάποιοι . Λέτε χαμηλό . Ξεχνάτε ότι το μήκος του είναι 5,30 μ. Γιά κάντε την αναλογία και θα εκπλαγείτε .
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Σαν να πηραν την βλακεια το Velsatis και να το εκαναν πιο σπορ;
Λίγα λόγια για το VelSatis.
+1
Λίγα για το concept ρε!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Λίγα για το VelSatisΕπίσης δεν έχουν καμμία σχέση!
Σαν να πηραν την βλακεια το Velsatis και να το εκαναν πιο σπορ;
Λίγα λόγια για το VelSatis.
Το τρίο στούτζες του φόρουμ
-
Έχουμε γούστο πανάθεμά μας...
-
Σταμάτα όμως γιατί αυτο αρχίζει να λεγεται τρολάρισμα και βλέπω να εμφανίζεται ο Bill33 κάπως έτσι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σταμάτα όμως γιατί αυτο αρχίζει να λεγεται τρολάρισμα και βλέπω να εμφανίζεται ο Bill33 κάπως έτσι+1
Οχι παλι VelSatis vs The world -
Οι κακοπροέραιτοι το λένε τρολλάρισμα, εγώ γούστο!
-
-
-
Γει χαρά,
Είμαι νέος εδώ, διαβάζω καιρό τώρα, αλλά γράφτηκα γιατί έχω ερώτηση σημαντική!
Πρέπει, δυστυχώς ν'αλλάξω αμάξι (Beetle) γιατί δε χωράμε πια με το παιδί και το σκυλι!
Διάβασα αρκετές σελίδες από εδώ.
Πήγα, όμως χτες και είδα το Dacia Sandero Stepway.
Δε με χάλασε!
Ίσα-ίσα που μου φάνηκε μια χαρούλα.
Εντάξει, φτωχό είναι και μάλλον θα μου κακοφανεί η αλλαγή ποιότητας. Αλλά για εργαλείο καθημερινό βολεύει.
Και για Diesel που θα βρεις τέτοια τιμή (12.000)?
Η εναλλακτική μου είναι C4 με 14.000ευρώ.
Ομολογώ πως τα Citroen με φοβίζουν λίγο. Πιθανόν να τα έχουν φτιάξει λιγουλάκι, αλλά και πάλι... 2000 παραπάνω για ποιό λόγο?Boηθήστε please!
-
Ο χρήστης orekourk έγραψε:
Ομολογώ πως τα Citroen με φοβίζουν λίγο. Πιθανόν να τα έχουν φτιάξει λιγουλάκι, αλλά και πάλι...
Φιλικά εννοείται, πολύ κακώς έχεις τέτοια άποψη. Μια χαρά είναι.
Τώρα για την C4 1.400 φαίνεται πολύ καλό deal, και είναι και απίστευτα ποιοτικό αμάξι! Καμμία σχέση (σε ποιότητα) το εσωτερικό της σε σχέση με τα παλιότερα μοντέλα...
-
-
Citroen C-Quatre Sedan για την αγορά της Κίνας.
http://www.cardesign.ru/articles/newcars/2012/03/28/5190/ -
Ουσιαστικά facelift της προηγούμενης έκδοσης είναι που εμφανίστηκε με το προηγούμενο C4 f/l. Απλά προσάρμοσαν την νεα πρόσοψη.
Συγκρινόμενο με εκείνο το 4θυρο C4 πρωτης γενιάς -που ήρθε και εδω- ... καμιά σχέση βεβαια! Και ευτυχώς! -
Ε, οκ...
Υπήρχε ένα facelift της C4 Sedan που κυκλοφόρησε εδώ ( ). Απλά εκείνο ήταν όλα τα λεφτά σε αντίθεση με το ορίτζιναλ...
Μιράζ θέλω την οθόνη! Επίσης, Latitude δεν έχεις εσύ;
-
Θες και το GPS που πάει μαζί;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Υπήρχε ένα facelift της C4 Sedan που κυκλοφόρησε εδώ ( ). Απλά εκείνο ήταν όλα τα λεφτά σε αντίθεση με το ορίτζιναλ...Εχω την εντυπωση (βασικα είμαι σίγουρος) πως μονο ένα C4 sedan ήρθε στην Ελλαδα/Ευρωπη.
Αυτό της πρώτης γενιάς C4:
Το επομενο (με την προσοψη του f/l της πρωτης γενιάς αλλά με διαφορετικο αμαξωμα) ... δεν βγηκε εκτος Κίνας!
-
Σωστός Κώστα
-
Η σεντάν έκδοση του C4 νομίζω ότι ήταν εξαρχής για αγορές όπως της Κίνας. εν ξέρω γιατί η απόφαση για διάθεση του και στην γηραιά ήπειρο. Ανάλογη πάντως κατάσταση για αγορές εκτός Ε.Ε έχει και η Πεζό με το 408 http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /94106.asp
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θες και το GPS που πάει μαζί;Υπήρχε ένα facelift της C4 Sedan που κυκλοφόρησε εδώ ( ). Απλά εκείνο ήταν όλα τα λεφτά σε αντίθεση με το ορίτζιναλ...
Εχω την εντυπωση (βασικα είμαι σίγουρος) πως μονο ένα C4 sedan ήρθε στην Ελλαδα/Ευρωπη.
Αυτό της πρώτης γενιάς C4:
Το επομενο (με την προσοψη του f/l της πρωτης γενιάς αλλά με διαφορετικο αμαξωμα) ... δεν βγηκε εκτος Κίνας!
Έτσι είναι Κώστα, αυτή την σεντάν εννοούσα, την 2η. Νομίζω ότι κυκλοφόρησε και στην Λατινική Αμερική...
CITROËN FORUM