-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απορια μιας και δε το εχω ψαξει.. Σε ποιο πατωμα βασιζεται? Ή ειναι καινουργιο?Στο Costa Concordia...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ας αρκεστω σε λιγοτερες καρδουλες απο τον Ζηση..λολ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Απορια μιας και δε το εχω ψαξει.. Σε ποιο πατωμα βασιζεται? Ή ειναι καινουργιο?
Στο Costa Concordia...
Ε οχι και βαρκα αυτο..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
**Ως παπουτσολάγνος **(Z3 coupe, FF κλπ) δηλώνωΔεν ξέρω, supercarιζει(λεξιπλάστης ) αρκετά. Από τη citroen θα περίμενα κάτι πιο κομψό.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απορια μιας και δε το εχω ψαξει.. Σε ποιο πατωμα βασιζεται? Ή ειναι καινουργιο?
Στο Costa Concordia...
Ε οχι και βαρκα αυτο..
Πάτωμα C6 με μήκος 5,3 μέτρα.
-
Ζήλεψανε το Vel Satis στη Citroen?
Σαν να το πήραν και να το έκαναν πιο σπορ είναι
Τεσπα περίεργο άρα μια χαρα για Citroen
Βέβαια δεν μ' αρε καθότι σε λιμουζίνα περιμένεις κατι άλλο
Επίσης να πω ότι προτιμώ τη C6
πέστε να με φάτε τώρα -
Σαν να πηραν την βλακεια το Velsatis και να το εκαναν πιο σπορ;
Ρε ο στρατος σε καταστρεφει ρε! -
Kι εγώ προτιμώ την C6 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
Τα περι VelSatis δε θα τα σχολιάσω αλλά είθε το επόμενο σου όχημα να είναι Latitude -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
είθε το επόμενο σου όχημα να είναι Latitude -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ζήλεψανε το Vel Satis στη Citroen?
Σαν να το πήραν και να το έκαναν πιο σπορ είναιΠιωμενος?
-
Λίγα για το VelSatis
Επίσης δεν έχουν καμμία σχέση!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Παραβλέπω την πρόσοψη ... VW και το πίσω μέρος ... Audi.
Στο προφίλ δε σαν αν είχαν στο μυαλό τους κάτι σε μεγαλύτερο/μακρύτερο Opel Signum ή Velsatis ή 5θυρη Brera!
Τεσπα. Ωραίο αλλα το ήθελα πολύ πιο εκκεντρικό! Στο κατω κάτω Citroen είναι και όχι το μεγάλο της Audi ή της Chrysler!
Βασικό θετικό για μενα η μοναδικότητα του σαν 5θυρο αμαξωμα σε αυτη την κατηγορία.
Εκτός αν στοχευουν να έχει απεναντι του τίποτα Παναμερα κλπ! -
Βλέπω τους γερμανοπαθείς και τους γερμανομανείς , να περιφέρονται σαν ζαλισμένα , να μην πω σαν αποκεφαλισμένα κοτόπουλα , προκειμένου να μην πούν , πόσο πραγματικά τους αρέσει .
Αυτή την στιγμή δίπλα του στέκεται μόνο η νέα 4πορτη 6άρα . Πιθανότατα θα στέκεται και η νέα s-class , απλά γιατί είναι η s-class , όπως και η πανάσχημη panamera γιατί είναι πορσικό , όπως στάθηκε το πανάσχημο cayenne , αντί γιά το πολύ πιό όμορφο touareg. Τώρα κάτι φουσκωμένα στο φώτοσοπ 3άρια που το παίζουν 7άρια και κάτι φουσκωμένα Α4 που το παίζουν Α8 , είναι μόνο γιά φτηνά εταιρικά .
Στο θέμα μας τώρα , το ds9 είναι λίγο υπερβολικό , αλλά νομίζω ότι θα μαζευτεί στην παρουσίαση .
Η c6 είναι περίεργη άσχημη σε αντίθεση με τις προκατόχους της , ενώ αυτή είναι περίεργη όμορφη .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
... να μην πω σαν αποκεφαλισμένα κοτόπουλα ...Και δεν το λες? Τοσο χαμηλοταβανο ... ανετο μόνο για τον Σαρκοζί είναι!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σαν να πηραν την βλακεια το Velsatis και να το εκαναν πιο σπορ;
Ρε ο στρατος σε καταστρεφει ρε!Ολη μερα μπεκριζει, τι περιμενεις να σου πει και εσενα????
-
βρε cosneo θα μας τρελανεις... Στα 'μελλοντικα μοντελα' στην αρχη σου εμοιαζε με το απερχομενο passat cc μπροστα... και τωρα πισω σου θυμιζει audi.. Ουτε ενα στοιχειο δε βρισκω.. Οπως εγραψα και στα μελλοντικα μονο σαν ογκοι σε καποια στοιχεια οντως φερνει στο μυαλο το scirocco.. Δε 'γερμανιζει' παντως γενικοτερα και αν σκεφτουμε οτι το τελικο concept ειναι σχεδον ολοιδιο με το παραγωγης στη σειρα Ds τοτε βλεπουμε αυτο που θα κυκλοφορησει και ειναι αρκετα τολμηρο... Δεν εχουμε δει και το μεσα εντωμεταξυ το οποιο το αναμενω ακομα πιο απο το πολυ καλο της ds5.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... να μην πω σαν αποκεφαλισμένα κοτόπουλα ...
Και δεν το λες? Τοσο χαμηλοταβανο ... ανετο μόνο για τον Σαρκοζί είναι!
Αν ήταν πιο πατημένο θα μου άρεσε περισσότερο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
βρε cosneo θα μας τρελανεις... Στα 'μελλοντικα μοντελα' στην αρχη σου εμοιαζε με το απερχομενο passat cc μπροστα... και τωρα πισω σου θυμιζει audi.. Ουτε ενα στοιχειο δε βρισκω..Στα πισω φωτα αναφερομαι.
Τεσπα. Το αν μοιαζει η οχι, αν θυμιζει η οχι, δεν σημαινει οτι δεν ειναι ομορφο.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Μα για τις ομοιοτητες μιλαω κι εγω..αλλο το ενα αλλο το αλλο.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σαν να πηραν την βλακεια το Velsatis και να το εκαναν πιο σπορ;Λίγα λόγια για το VelSatis.
CITROËN FORUM