-
Πριν από κανένα μηνά, εν μέσω καυσωνα, με παιρνει η μανά μου να μου πει ότι δεν παίρνει το 406 μπρος. Ήμουν κοντά, οπότε σε κανένα τέταρτο φτάνω, το δοκιμάσω και παίρνει τσακμάκι. Τελικά είχε χαλαρώσει το ένα καλώδιο που πάει στη μιζα και όταν ζεσταινόταν το μηχανοστάσιο χαλάρωνε και δεν έκανε καλή επαφή. Όταν κρύωνε, συστελλοταν και δούλευε μια χαρά.
Έσφιξα τον σύνδεσμο κι όλα καλά.Sent from my MB860 using smoke signals.
-
οποτε ειναι κλασικη περιπτωση βλαβης
-
Μπηκα μεσα σε DS4 εκθεσιακο.
Και καλα και κακα πραγματα εχω να πω...Δεν χωραγα ανετα στην θεση του οδηγου και στις πισω θεσεις. Δεν ειμαι κανενα ντερεκι, απλα εχω λιγο πιο μεγαλο κορμο σε σχεση με ποδια και δυσκολευομαι λιγο. Ο πατερας μου (ιδιο υψος, πιο νορμαλ σωματοτυπος) καθισε σχετικα ανετα.
Το τιμονι του οντως ειναι λιγο 'μεγαλο' στο ματι αλλα δεν ειναι κακο απο κοντα. Γενικα η αισθηση μεσα εδειχνε να ειναι ωραια.Μενει καποια στιγμη να το οδηγησω απο περιεργεια (κατα προτιμηση το 200αρι για να δω τις διαφορες του κινητηρας σε σχεση με τα λιγοτερα αλογα).
-
ΗΡΘΕ!!!!!!!!!
-
Η DS3; Επιτέλους!!! Καλορίζικη!!!!
-
Ωωωωωωω ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!
Ευχαριστουμε πολυ!!!!
Απο αυριο και φωτογραφιες!
-
Ακομα δεν εχουμε βγαλει φωτογραφιες (ελεος!) αλλα μπορω να πω οτι το DS3 ειναι απλα πανεμορφο κι απιστευτο στον δρομο!
Στο στρωσιμο προφανως ακομα, κινειται πολυ ανετα (ο κινητηρας δειχνει οτι θα το κινει πιο ανετα ακομα κι απο οτι στο C4).
Ενας θορυβος που ακουγοταν στην αρχη οταν περναγε απο αναταραξεις βρεθηκε. Μια βιδα που στερεωνε την εξατμιση στο μεσο σχεδον του αμαξωματος ηταν λιγο χαλαρη και κοπαναγε εκει. Οποτε ολα τζαμι τωρα!
Το τουρμπακι εχει ακουστει ελαφρα καποιες φορες με την Τζωρτζινα να εχει ενα χαμογελο ως τα αυτια!Που να περασουν και τα χλμ και να το οδηγαει ολο και πιο ελευθερα!
Εστριψε και σε ενα σημειο στην Βαρης-Κορωπιου (μετα απο την ανηφοροκατηφορα που εχει στο τελος της, ανεβαινοντας) με την φορα που ειχε οταν ερχοταν και καταλαβε τι σημαινει αυτοκινητο!
Αυτα για την ωρα, ελπιζω να βγαλουμε φωτογραφιες αυριο επιτελους!
-
Να το χαρειτε.. Καλοριζικο και καλοταξιδο.
Ας γυρισουμε και λιγα χρονια πισω..Ενεργητικες αναρτησεις..
-
επ' ευκαιρία κοιτάξτε το ds3 σας μήπως και...
Ανάκληση αυτοκινήτων Citroen
H Citroen Ελλάς ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Citroen στην Ελλάδα ανακοίνωσε πρόγραμμα ανακλήσεις αυτοκινήτων. Ειδικότερα, τα προγράμματα ανακλήσεων αφορούν:
Τα μοντέλα C3 και DS3. Η ανάκληση αφορά 416 οχήματα, στα οποία ο μηχανισμός χειρόφρενου / υλικών τριβής πίσω φρένων μπορεί να μην είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Σε τέτοια περίπτωση, μπορεί να παρατηρηθεί επιμήκυνση της διαδρομής του μοχλού χειρόφρενου.
Το μοντέλο Jumper III. Η ανάκληση αφορά 129 οχήματα, στα οποία η βάση της ρεζέρβας μπορεί να μην καλύπτει τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα. Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Citroen σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
[Πηγή: Citroen Ελλάς ΑΒΕΕ]http://www.autoblog.gr/2011/08/10/anakl ... n-citroen/
-
Ναι το ειδαμε και θα μιλησουμε για να δουμε τι γινεται.
Αριθμους πλαισιου εχουν αυτοι και κοιτανε ποια θελουν ελεγχο, ετσι; -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ναι το ειδαμε και θα μιλησουμε για να δουμε τι γινεται.
Αριθμους πλαισιου εχουν αυτοι και κοιτανε ποια θελουν ελεγχο, ετσι;Πάρε ένα τηλέφωνο στα κεντρικά.Εκέι λογικά θα έχει να τους πεις αριθμό πλαισίου και να σου πουν αν είσαι εντός ανακλησησης(δεν νομίζω βέβαια καθότι πολύ πρόσφατα κατασκευασμένο.Συβήθως οι ανακλήσεις πιάνουν μερικές παρτίδες παραπίσω κι όχι τα πρόσφατα)
-
Καλησπερα!!!!θελω την γνωμη σας για τη C4 1.4 5d
-
Ο χρήστης Eya έγραψε:
Καλησπερα!!!!θελω την γνωμη σας για τη C4 1.4 5dKαλημέρα Εya! Είμαι κάτοχος citroen απ'το 2004 (πρώτα xsara και μετά c4 picasso). Aυτοκίνητα άνετα, καλοτάξιδα, οικονομικά και αξιόπιστα. Σου συστήνω τη c4 1.4 5d ακόμα και στη βασική έκδοση trend. Με 14000 ευρώ μετρητοίς με το κλειδί στο χέρι σε χρώμα κοκκαλί παίρνεις ετοιμοπαράδοτο απ'το στοκ το συγκεκριμένο μοντέλο και ζήτησε απ'τον πωλητή να σου κάνει δώρο το cd-mp3. Ο εξοπλισμός ασφάλειας-άνεσης είναι κομπλέ (esp, όλοι οι αερόσακοι, a/c)... Μπες και στο greekcitroenclub.gr για να μάθεις περισσότερα...
-
Πουλατε κανενα citroen εδω ?
Για πειτε τι αναρτηση να βαλω στην c4 για kw λενε οι ποιο πολλοι αλλα εχω καιρο να ασχολειθω με αυτα γιατι τα τελευταια χρονια ολο με σφαιρες ασχολιομουν (νονος)
-
Σε ποια C4;
-
Σε ποια C4;Α ναι ξεχασα vts 2.0 2007 αν εννοεις αυτο
-
Θα προτεινα να αλλαξεις απλα σε λιγο πιο σκληρα ελατηρια, για πρωτη φαση τουλαχιστον...
-
Παίζει ενα berlingo αν σε ενδιαφέρει
-
Θα προτεινα να αλλαξεις απλα σε λιγο πιο σκληρα ελατηρια, για πρωτη φαση τουλαχιστον...
Αφου τα πισω χτυπανε πιο πριν και απο καινουργιο
Για ποια ελατηρια λες ? (μαρκα)Παίζει ενα berlingo αν σε ενδιαφέρει
Τετοιο δεν ειχα ποτε καλη ιδεα
-
Γιατί να αλλάξει ελατήρια με πιο σκληρά;
CITROËN FORUM