-
Τι γλυκιά εικόνα από την ταινία Cars 2!!!
-
-
Εγκεφαλικο απευθειας
-
Που ήταν όλα αυτά τα καλούδια;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι γλυκιά εικόνα από την ταινία Cars 2!!!Ένας λόγος για να πάω να δω την ταινία!!!
Uploaded with ImageShack.us
Αχ-Βαχ... Εσύ τα φωτογράφησες;;;
-
Αυτά τα είδα την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι(Invalides) σε μία εκδήλωση της Citroen. Μάλιστα το άσπρο το έχω σε βιντεάκι να τσουλάει παράγοντας ψαρωτικό ήχο. Το άλλο είναι ηλεκτρικό.
http://en.wikipedia.org/wiki/GT_by_Citroën
Youtube Video -
Να τι παθαινεις αμα δεν κανεις τουρισμο στην πολη σου
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
-
Ας την βάλω και εδώ
Πλέον έχει 399.000+
-
Ειδα απο κοντα DS4!
-
linker κούκλα... billopoule την είδα στο αντίστοιχο τόπικ... Το ασημί την χαλάει γμτ...
-
Απαπα νέκρα.... Για να κάνουμε λίγη φασαρία...
-
Έκθεση αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη και φυσικά πού αλλού θα πήγαινα; Στην Citroen!
Ιδού!
Κούκλα κούκλα κούκλα!!! Το εσωτερικό απίστευτα άνετο και αρχοντικό, και δεν σου δίνει την αίσθηση του ψηλού αυτοκινήτου (ευτυχώς)
-
πολύ χοντροκομμένο το τιμόνι...έως και άσχημο.
-
Το τιμόνι υπέροχο είναι αλλά γενικά είναι η έκδοση κοτέτσι χωρίς δέρμα ναβι ηλ. χειρόφρενο μασάζ κτλ και μοιάζει άδειο, φτυστό η βασική έκδοση της απλής C4 με άλλο σήμα στο τιμόνι. Η φορτωμένη C4 exclusive πιο εντυπωσιακή είναι μέσα...
sent from a galaxy far far away
-
το c2 μου συνεχιζει να με εκπλησσει με τα παραξενα του
εδω και χρονια παρατηρουσα οτι στα μεγαλα κρυα εκανε κουλα (σταματουσαν να δουλευουν τα παραθυρα, εσβηνα τη μηχανη και παρεμεναν ανοικτα τα φωτα και το ραδιο και εβγαζα τη μπαταρια.. )
πλεον διαπιστωνω οτι και στις μεγαλες ζεστες κανει επισης κουλα (αν και το βεντιλατερ του κανει κουλα γενικως.. )
κατι υπερθερμαινεται και δεν παιρνει εμπρος με τη μιαη μιζα νεκρωνει, αλλα μετα απο καποια φαση επανερχεται
σκεφτηκα οτι ισως ειναι μπαταρια , αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτο γιατι αν νεκρωνε ετσι η μπαταρια δε θα ξαναπαιρνε μετα παλι μπροστα... ΠΟΤΕ!!!
οταν λεω νεκρωνει εννοω οτι ακουγεται απλα ενα 'τσικ' και μετα τιποτα..
δεν ακουγεται ο ηχος της μιζας που προσπαθει να βαλει μπροστα και δεν τα καταφερνειτην τελευταια φορα πηρε με την 7η αλλα μετα δεν το ξανακανε
μεχρι στιγμης μου το χει κανει σε 3 διαφορετικες μερες (και τις 3 με αρκετη ζεστη) δεν το πιεζα και τις 3 (μονο τη μια) και καθε φορα το εκανε σε φαση αφου το εσβηνα και συντομα πηγα να το ξαναβαλω μπροστα.
παντα δηλαδη το εκανε αφου ειχε πριν δουλεψει για καποια ωρα
ποτε οντας τελειως κρυοδε ξερω γιατι , αλλα για καποιο λογο πιστευω οτι παιζει και το ρολο του το a/c το οποιο στη πολλη ζεστη δινει πραγματικο αγωνα να κρυωσει αυτο το μαυρο πραγμα με τη μηδενικη θερμομονωση και σε μεγαλες ζεστες (βασικα οταν η θερμοκρασια εξω ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την θερμοκρασια που δουλευε για τελευταια φορα αυτο ) ξεκιναει μαζι με τη μηχανη
-
Γενικά δεν είναι καλό να ανάβεις το μοτέρ και ταυτόχρονα και το A/C. Αν γυρίσεις το κλειδί μέχρι τη 2η σκάλα και δεις ότι το A/C θα ανάψει, απενεργοποίησέ το και μετά βάλε μπρος.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πλεον διαπιστωνω οτι και στις μεγαλες ζεστες κανει επισης κουλα (αν και το βεντιλατερ του κανει κουλα γενικως.. )
κατι υπερθερμαινεται και δεν παιρνει εμπρος με τη μιαη μιζα νεκρωνει, αλλα μετα απο καποια φαση επανερχεται
τα ίδια σε 307 SW 1.6 φίλου...
-
Ιδιαίτερα βοηθητικός ο elteo
Γιώργο, για τσεκάρε λιγο τα 2 καλώδια που πανε στη μιζα αν είναι καλά σφιγμένα.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
δεν το χει λύσει ρε τι να του πω...
απλά τον παρηγορώ λέγοντάς του ότι δεν είναι ο μοναδικός.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Γενικά δεν είναι καλό να ανάβεις το μοτέρ και ταυτόχρονα και το A/C. Αν γυρίσεις το κλειδί μέχρι τη 2η σκάλα και δεις ότι το A/C θα ανάψει, απενεργοποίησέ το και μετά βάλε μπρος.στο c2 δε το ελεγχεις αυτο , εχει δικη του προσωπικοτητα και το a/c
αλλιως εννοειτααι οτι δεν το κανω πουθενα αλλου , μεχρι και συμπλεκτη παταω οταν βαζω μπρος
και φυσικα οταν βλεπω οτι παει να μπει το σβηνω αμεσως, αλλα πρακτικα ο κομπρεσσορας συνηθως προλαβαινει να χωθει , δεν αναβουν μονο τα ανεμιστηρια (τα οποια πανε με τη μια μεγαλη σε μεγαλη σκαλα)
Ιδιαίτερα βοηθητικός ο elteo
Γιώργο, για τσεκάρε λιγο τα 2 καλώδια που πανε στη μιζα αν είναι καλά σφιγμένα.
Sent from my MB860 using smoke signals.
ευχαριστω , θα το κοιταξω (το πού και πώς να κοιταξω δεν ξερω βεβαια ) , αλλα μου φαινεται οτι κατι γινεται λογω ζεστης
αλλα στο πολυ κρυο και ζεστη δεν υποτιθεται οτι δοκιμαζονται τα μοντελα?παντως πριν απο λιγο που το πηρε η μητερα πηρε με τη μια
δεν το χει λύσει ρε τι να του πω...
απλά τον παρηγορώ λέγοντάς του ότι δεν είναι ο μοναδικός.
τουλαχιστον χαιρομαι που εδω δεν ειμαι εγω ο μοναδικος
δε με θελουν τα γαλλικα , πρεπει να το παρω αποφαση
περα απο ολα τα δυνατα προβληματα του psa μαζεμενα (ευτυχως δεν εχω και κανα τουρμπατο να τρεχουμε χειροτερα ) , μεχρι και το clio που χρησιμοποιουσα το περασμενο μηνα για καμια βδομαδα εκοψε 2 βασεις μηχανης και εσπασε ενα στηριγμα της εξατμισης και κρεμοταν κανοντας θορυβους (μαζι με τη μηχανη που κρεμοταν επισης)μαλλον πρεπει να κοιταξω σε marauder
CITROËN FORUM