-
Ρε συ mirage, δεν σου θυμίζει κάτι η περιγραφή;
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Πες μας που ηταν αυτο; Ειχε μηπως παγο κατω; Λαστηχα σε τι κατασταση ειναι; Αερα εχουν; Μηπως εχει καιρο να κανει εξαερωση στα φρενα; Υγρα φρενων σε τι κατασταση ειναι;
Αν ειχε πριοβλημα το ABS τοτε θα αναβε λαμπακι. Απο την στιγμη ππου δεν αναβει, τοτε καιτι αλλο ειναι.Τελικα σημερα το αυτοκινητο πηγε σε συνεργειο,του ειπαν ομως οτι δε βρισκουν τιποτα...παρα μονο οτι τα ελαστικα στους μπροστινους τροχους ειναι αρκετα φθαρμενα...μονο αυτο..και το abs ηταν ok!!!!
-
Ο χρήστης gsakias έγραψε:
Μπλοκάρουν οι τροχοί σε φρενάρισμα; Πόσο έντονα φρενάρει;
σε μια δεξια στροφη το αυτοκινητο εφυγε κυριολεκτικα σα να κολλησαν οι μπροστινοι τροχοι
Δεν μπορούσε να στρίψει; Ή φρέναρε και μπλόκαραν οι τροχοί και έφυγε ευθεία; Για διαφώτισέ μας
....το τιμονι εστριψε κανονικοτατα αλλα οι τροχοι εδειχναν να ακολουθουν την πορεια που ηθελαν σα να μην ανταποκρινονταν
θυμάμαι όταν άραζα στο ψιτροενοσυνεργείο στην μπάτρα, ο τυπάς πάντα γρασάριζε τα εμβολάκια απ τα φρένα, γιατί σε κάποια (παλιά όμως ψιτροέν) κόλλαγαν, για τσεκαρε το
-
220.000km αμαξι..
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1125405/ -
Αυτά τα χρυσά μεσα στο καπώ, τι είναι;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αυτά τα χρυσά μεσα στο καπώ, τι είναι;Βαμμενα καπακια..
Παιζει να δινει δωρο και το βαρος της σε χρυσο.. -
Παντως απιστευτα προσεγμενο, αν και εχει καγκουρικα πλαστικα μεσα, πολυ καγκουρικα...
Απιστευτο χρωμα παντως. -
λοιπον το πηγα σημερα στην ωμεγα ελλας.το ελενξε ενα παιδι και βρηκε τα κλασικαπου μου ειχαν βρει οι αλλοι στην ζακυνθο και μου εκανε τηλεφορτηση γιατι ο εγκεφαλος του κιβωτιου ειχε αλλη εκδοση απο αυτον της μηχανης.φευγω και μετα απο 5 λεπτα ξανααναβει το λαμπακι.......το παω την ωρα που ηταν αναμενο (γιατι οταν το κλεινω σβηνει αυτοματα) το ξαναβαζουμε ηταν ενας αλλοσ ηλεκτρολογος καιτωρα ελεγε διαρκες σφαλμα εισοδου στροφων αυτοματου κιβωτιου.οταν σβηνει το αμαξει και το βαζουμε λεει φευγαλαιο σφαλμα.λοιπον αυτος μου ειπε οτι ο αισθητηρας των στροφων του κιβωτιου δεν αναγνωριζει στροφες ελεγε μηδεν και αυτο το μπερδευει.και το προβλημα μπορει να ειναι απο μια αλλαγη αισθητηρα μεχρι λεει και το κιβωτιο!!αλλα αυτο δεν το ξερουν και πρεπει να πανε βημα βημα.και αν δεν βρουν τιποτα να επικοινωνισουν με την γαλλια να μας πει.1ον εγω την κυριακη γυρναω ζακυνθο οποτε δεν μπορω να τουσ το αφησω 2ον η εγγυηση εληξε πριν ενα μηνα και τριτον μου το αγοραζουν 8000 αμα θελω να παρω το καινουργιο c4!!!μου ειπε οτι μπορει και να μην εχω προβλημα αφου σβηνει αυτοματα με το κλεισιμο της μηχανης...τι λετε να κανω απο ολα αυτα.ψηνομαι πολυ για το καινουργιο αλλα και το δικο μου 2 ετων ειναι...
-
Αρχικα αλλαξε αισθητηρα στροφων κιβωτιου, και αν συνεχισει, τοτε βλεπεις τι κανεις. Αλλιως ειναι στο χερι σου τομ τι θα κανεις απο εκει και περα. Και να στο παρουν, αυτοι με ελαχιστα χρηματα θα το φτιαξουν και θα το πουλησουν και θα δουλευει ρολο'ι'.
-
μου ειπαν οτι το καινουργιο δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο θα ειναι πολυ καλυτερο και με μπριζωσαν.εδω μου ειπε το παιδι οτι δεν θα εχει καμια διαφορα με το γκολφ και οτι πηγαν στην γαλλια και το δοκιμασανε και παθανε πλακα και το ωραιο ειναι οτι τον πιστευω...
-
Καλα.............πλακα κανεις; Ποιος απο μεσα σου ειπε κατι τετοιο; Δλδ καθονται και συγκρινουν τα παντα με το Golf; Σιγα το αμαξι. Τα πλαστικα του σπανε για πλακα, ξεφλουδιζουν τα ματ μαλακα πλαστικα (γιατι ειναι βαφη), κοβουν σινεμπλοκ για την πλακα τους, τα σασμαν παντα ειχαν ενα θεμα στο μεγαλυτερο ποσοστο τους, καινε λαδια, πευτουν οι γρυλοι καθε χρονο, δλδ τι μου συγκρινουν; Ειναι γελοιοι οι αντιπροσωποι.. Σε μπριζωσαν για να βγαλουν περισσοτερα λεφτα απ' οτι θα το φτιαξεις εσυ. Αν τα εχεις δωσε τα. Αν θες να δωσεις αλλα 8000 ευρω για κατι που ισως κοστιζει 30-50-100 κανε το.
-
Καλα.............πλακα κανεις; Ποιος απο μεσα σου ειπε κατι τετοιο; Δλδ καθονται και συγκρινουν τα παντα με το Golf; Σιγα το αμαξι. Τα πλαστικα του σπανε για πλακα, ξεφλουδιζουν τα ματ μαλακα πλαστικα (γιατι ειναι βαφη), κοβουν σινεμπλοκ για την πλακα τους, τα σασμαν παντα ειχαν ενα θεμα στο μεγαλυτερο ποσοστο τους, καινε λαδια, πευτουν οι γρυλοι καθε χρονο, δλδ τι μου συγκρινουν; Ειναι γελοιοι οι αντιπροσωποι.. Σε μπριζωσαν για να βγαλουν περισσοτερα λεφτα απ' οτι θα το φτιαξεις εσυ. Αν τα εχεις δωσε τα. Αν θες να δωσεις αλλα 8000 ευρω για κατι που ισως κοστιζει 30-50-100 κανε το.Πω πω βρέθηκε άνθρωπος να έχει χειρότερη άποψη για το Golf από εμένα
-
Ρε συ Ορεστη (ετσι δεν ειναι ) συμφοιτητης μου ειχε παρει πριν 2 χρονια ενα Golf 5 GT Sport TSi 1,4 5θυρο ολοκαινουριο, και του εμεινε στο χερι το χειριστηριο που ρυθμιζει τους καθρεπτες την 2η φορα που πηγε να το χρησιμοποιησει! Και ειχε μολις 200km στο οδομετρο. Τα παραθυρα του απο παντα και τα 4 δεν συγχρονιζοτναι στο κατεβασμα και μερικες φορες επειδη καποιο αργει, αυτο τερματιζει πριν τα αλλα και μετα αρχιζει να ανεβαινει. Και ενω εχει 17000 χιλιομετρα περιπου πια, ηδη εχει αρχιζει να τριζει μεσα... Το παιδι το παει κοτα οσο δεν παει και δεν το σκιζει καθολου. Δεν του τρωει καθλου λαδι ακομα ακι φανηκε περιεργοσ την αντιπροσωπεια που το παει. Κατα τα αλλα μου αρεσει αν το παιρνω που και που μονο για την ηχομονωση του, την ηλιοροφη του, και το γκαζι του.
-
Ναι Ορέστης είναι
Κοίτα αυτά που μου λες φυσιολογικά ακούγονται(σ' εμένα τουλάχιστον που το 2ο αυτοκίνητο της οικογένειας είναι Golf 4).Από τα παραπάνω που λες για να καταλάβεις το δικό μου τι αυτοκίνητο(που λέει ο λόγος) είναι πρόσθεσε ότι κατεβάζει 2 λίτρα λάδι κάθε 4500 χιλιόμετρα περίπου
Και σκέψου ότι αυτό το πήραμε αντί μιας Xcarούλας -
Nα πω κ εγώ τι τράβηξα με την C4 ;
Ξεκολλάτε και ωριμάστε ...
-
Το προβλημα ειναι οτι οταν δινεις αρκετα λεφτα παραπανω για ενα Golf ειδικα απο μια εταιρια οπως η VW που εχει απορροφησει στους κολπους της (δεν βαζουμε τις παλιες εταιριες οπως Auto Union που πηρε το σημα η Audi κτλ κτλ) VW-Seat-Audi-Skoda-Bugatti και ενα μεγαλο μερος της Porsche περιμενεις πολυ περισσοτερα... Οταν ενα Golf σχετικα γυμνο στα 1,6FSI εχει περιπου 20000 ευρω και μια C4 1,6 16ν 16-17000 ευρω και βγαινουν το πολυ τα ιδια σε αξιοπιστια, τοτε κατι φταιει στο ακριβο...
-
Αυτο που λεει ο bill ειναι κατανοητο παντως...Κατα τα αλλα σε τετοια θεματα ολοι στα ιδια παιζουν με εξαιρεση τα made in japan.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο που λεει ο bill ειναι κατανοητο παντως...Κατα τα αλλα σε τετοια θεματα ολοι στα ιδια παιζουν με εξαιρεση τα made in japan.+1
-
Το προβλημα ειναι οτι οταν δινεις αρκετα λεφτα παραπανω για ενα Golf ειδικα απο μια εταιρια οπως η VW που εχει απορροφησει στους κολπους της (δεν βαζουμε τις παλιες εταιριες οπως Auto Union που πηρε το σημα η Audi κτλ κτλ) VW-Seat-Audi-Skoda-Bugatti και ενα μεγαλο μερος της Porsche περιμενεις πολυ περισσοτερα... Οταν ενα Golf σχετικα γυμνο στα 1,6FSI εχει περιπου 20000 ευρω και μια C4 1,6 16ν 16-17000 ευρω και βγαινουν το πολυ τα ιδια σε αξιοπιστια, τοτε κατι φταιει στο ακριβο...Πάρε Octavia, πάρε Leon αν θες φτηνότερο. Το 'ξεκολλάτε' ισχύει. Θυμίζετε πολλάκις τους alfisti ....
-
Και γιατι να παρω Leon ή Octavia (που ειναι και μακρυτερα απο το Golf) και να μην πεσει η τιμη του Golf στην τιμη του Leon; Αφου τα ιδια μηχανικα εχουν, την ιδια τεχνογνωσια εχουν, κατω απο την ιδια στεγη ειναι, την ιδια αξιοπιστια. Αρα προς τι η διαφορα τιμης; Μονο θεμα σηματος, κυτους ή ονοματος;
CITROËN FORUM