-
Τι;
βάζεις εμπρός εσύ στον Χολαργό και παίρνει ταυτόχρονα και το άλλο που είναι στην Λαμία;
-
Ε, οχι ταυτοχρονα, αλλα αν τυχει ακι σου το ξεκλειδωσει, μετα ουσιαστικα 'παρακαμπτεται' το ιμομπιλα'ι'ζερ (αφου διαβαζει σωστο κωδικο) και ξεκλειδωνει τον εγκεφαλο της μηχανης. Αρα στο παιρνει και φευγει, και ας μην βαλει το κλειδι στην κλειδαρια, γυρνωντας το με ενα κατσαβιδι... Αλλα ειναι υπερσπανιο να ειναι ο κωδικος αυτος ιδιος και σε ενα αμαξι στην ιδια χωρα ή μην πω και πουθενα στον κοσμο γιατι εχει απειρους (ή τουλαχιστον παρα πολλους συνδυασμους) σε σχεση με τα αυτοοκινητα που παρηχθησαν.
-
για να δουμε τι θα μου πουν στην αντιπροσωπια εδω στην ζακυνθο γιατι απο οτι καταλαβα δεν ειανι και τοσο γνωστες σε πολλα θεματα.στην αθηνα στην ωμεγα που πηγαινα το προηγουμενο και εχω καλες σχεσεισ με ενα παιδι μου ειπε οτι γινετε αμεσως.εδω μου ειπαν οτι δεν ξερουν και θα ρωτησουν και τετοια.αναμενω τα κλειδια απο γαλλια..
-
Ε αφου σου το ειπαν οτι γινεται, ετσι θα ειναι. ΑΠλα προγραμματιζεις τα κλειδια που εχεις στα χερια σου και σβυνεται η μνημη των κλειδιων που δεν εχεις.. Αρα μονο με τα δικα σου δουλευει αφου αυτα θα αποθηκευτουν.
-
Ηχος..
Youtube Video -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ηχος..
Youtube VideoΣτο ρελαντι σαν κουδουνιστρα κανει ρε σιγα τον ηχο ¨ιταλικο μοτερ τι περιμενεις
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ηχος..
Youtube VideoΑπίθανος
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ηχος..
Youtube VideoΣτο ρελαντι σαν κουδουνιστρα κανει ρε σιγα τον ηχο ¨ιταλικο μοτερ τι περιμενεις
όντως...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ηχος..
όντως...
Εμένα μου άρεσε όταν πήρε μπροστά το αυτοκίνητο.Δεν μάρσαρε όμως ο λαλάκας δυο-τρεις φορες να ευχαριστηθούμε.
Στο ρελαντί αν ανοίξεις το καπό το δικό μου είναι τρις χειρότερο
Κι είναι γαλλικό το μοτερ -
Μου αρεσει που κολλησατε στο ρελαντι..
-
Εγώ όχι
Για το δικό μου είπα -
Καλα ας ειχαμε μια στην ιδια κατασταση, και ας κουδουνιζε ετσι.....
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Καλα ας ειχαμε μια στην ιδια κατασταση, και ας κουδουνιζε ετσι.....+1
-
εδω στην αντιπροσωπια στην ζακυνθο μου ειπαν οτι δεν ξερουν τι γινετε με τα κλειδια....
-
Ότι να'ναι...
-
Απλα, ξεχεσε τους και πηγαινε αλου.
-
για να παω αλλου πρεπει να πληρωσω εξοδα αυτοκινητου 200€ οποτε με εχει φαει η στεναχωρια...το καραβι ειναι ακριβο μου φαινεται οτι θα βαλω τον ιδιο προγραμματισμο ιμοβιλαιζερ
-
Τοτε στειλε e-mail ή παρε τηλεφωνο στα Κεντρικα της Citroen και πες το παραπνονο σου για την εξυπηρετηση. Απλα θα τους παρουν αυτοι και θα τους κραξουν αρα ισως να μαθουν και πως γινεται.
-
Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει,θα ήθελα να με ενημερώσει για το λεβιέ ταχυτήτων του C2 VTS αν μπαίνει σε C2 1.1 και περίπου το κόστος.Επίσης,μήπως μπαίνει αυτός από το Peugeot 206GTI/207GT?
-
Billaras ωραιά φωτογραφία Avatar
CITROËN FORUM