-
Για αμαξι ειπα...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Για αμαξι ειπα...Τα σβησες ε? Οκ καταλαβα..
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Για αμαξι ειπα... -
http://www.youtube.com/watch?v=Jt8wfCsk ... re=related
-
Καποιος απο εδω μεσα χαιρεται ενα τετοιο, αλλα σειρα Ι.....
-
παιδια εβαλα λαδακια στον 1.6 κινητηρα με τα 110 hp οχι τα τοταλ που προτεινει η εταιρια αλλα τα motul 4100.
τι αποψη εχετε? -
Νομιζω οτι Motul βαζει η Peugeot στα μοτερ της.
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Νομιζω οτι Motul βαζει η Peugeot στα μοτερ της.PSA= Total και για τις δύο εταιρείες του ομίλου.
Tα 4100 είναι μια κατηγορία κάτω από τα Total 7000 σε 10-40 που είναι τα φτηνότερα προτεινώμενα από την PSA γι αυτό το μοτέρ. Ειδικά αν έβαλες τα 15-50 θα έλεγα πως έκανες λάθος κίνηση αφού με την σειρά τους είναι χειρότερα σε σχέση με τα 4100 10-40 ενώ είναι και ιδιαίτερα χοντρά χωρίς λόγο. Θα σου πρότεινα τα 6100 στην επόμενη αλλαγή με ιξώδες 10-40 το πολύ. Φυσικά μπορείς να δείς και τα 8100 5-40 για συνθετικό κορυφαίας ποιότητας ή το εξίσου καλό Total 9000 5-40. -
ποιο καλο παιδι πηγε απο καμια σιτροεν τελευταια να ρωτησει για c5? τρεχει καμια προσφορα? ρωταω μπας και εχει γνωση κανεις απο αντιπροσωπεια
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποιο καλο παιδι πηγε απο καμια σιτροεν τελευταια να ρωτησει για c5? τρεχει καμια προσφορα? ρωταω μπας και εχει γνωση κανεις απο αντιπροσωπειαΣε παραπεμπω στις τελευταιες γραμμες της τελευταιας δημοσιευσης.. Εγινε στις 11/11 μαλιστα που ειναι πολυ προσφατα..
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopic.php?f=35&t=815&sid=fecdbf163a719ab3e994b910d7e04cda&start=1125 -
τα 4100 τα 10-40 εβαλα.εχω το μοτερ το 1.6 με τα 110 αλογα.επειδη πηγα με βαση την μαρκα πηρα μοτοθλ δεν ηξερα οτι τα συγκεκριμενα δεν ειανι τοσο καλα.οποτε προτεινετε τα 6100 10-40?ρε παιδια κατι ακομα στο συστημα μου βγαζει την ενδειξη service και λεει στο check gear box faulty.ειναι το αυτοματο c4.εχει κανεις αποψη το τι συμβαινει?το πηγα στο εγκεφαλο και δεν εχει προβλημα και μου ειπε δε ο μηχανικος οτι πρεπει να ειναι αναμενο αυτο για να διαβασει τι εχει.αυτο το εμφανιζει στο 50%
των μετακινησεων μου χωρις καποια προβληματα.μολις κλεινω το αμαξι και το ξαναβαζω μπρος δεν εμφανιζει κατι.τι λετε να γινετε? -
Nαι τα 6100 αν και για μένα τα Total 7000 είναι εξίσου καλά και μπορείς να τα βρείς και σε πολύ καλή τιμή.
Για το αυτόματο κιβώτιο δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου είπε ο μηχανικός... -
ο μηχανικος μου ειπε οτι για να το διαβασει ο εγκεφαλος πρεπει να ειναι αναμενο το service για να το διαβασει και να μου πει τι συμβαινει.δεν αναβει παντα και οταν κλεινω το αμαξι αυτο σβηνει.τωρα δεν 3ερω τι μπορει να ειανι και να λεει και gearbox faulty
-
καλα τοση μεγαλη διαφορα τα 4100 με 6100?
-
Λες να φταίνε τα ηλεκτρονικά σούπα των γαλλικών.
Και εμένα με ένα Fluence μου άναβε το λαμπάκι του κινητήρα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα απλά και μόνο γιατί είχα βγάλει νεκρά και κατηφόριζα μετά το Αρτεμίσιο προς Καλαματα.
Έχεις παρατηρήσει κάποια διαφορά στην λειτουργία του κιβωτίου όταν ανάβει το λαμπάκι αυτό -
οχι δεν εχω παρατηρησει διαφορα ακριβως το ιδιο θα ελεγα.τωρα δεν ξερω ποση ειναι και η καταναλωση του αυτοκινητου γιατι αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειανι αρκετα μεγαλη και δεν ξερω αν φταιει αυτο.εχω μεση καταναλωση με το σειριακο 10.9-11.1 και με το αυτοματο 11.7-12.1.εχει κανεις αποψη?
-
Το κιβώτιο είναι Sensodrive?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και εμένα με ένα Fluence μου άναβε το λαμπάκι του κινητήρα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα απλά και μόνο γιατί είχα βγάλει νεκρά και κατηφόριζα μετά το Αρτεμίσιο προς Καλαματα.
Έχεις παρατηρήσει κάποια διαφορά στην λειτουργία του κιβωτίου όταν ανάβει το λαμπάκι αυτόείσαι σίγουρος οτι το ΄έκανε επειδή έβαλες νεκρά??
δεν είναι και πολύ σοφή σαν κίνηση να κινείσαι με μεγάλες ταχύτητες και νεκρά...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχεις παρατηρήσει κάποια διαφορά στην λειτουργία του κιβωτίου όταν ανάβει το λαμπάκι αυτόείσαι σίγουρος οτι το ΄έκανε επειδή έβαλες νεκρά??
δεν είναι και πολύ σοφή σαν κίνηση να κινείσαι με μεγάλες ταχύτητες και νεκρά...
Ναι πήγα και στην αντιπροσωπία για να σιγουρευτούμε.Το γιατί το έκανα το έχω γράψει στο topic για το Fluence.Μην επεκταθούμε γιατί θα είμαστε
-
τωρα να σου πω οτι δεν ξερω ποιο κιβωτιο ειναι πως θα το καταλαβω?αυτο ειανι με 4 ταχυτητες ειναι το c4 sx pack auto 2008.πραγματικα δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο το πραγμα
CITROËN FORUM