-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο τελευταίο shoot-out του Tiff στο Fifth Gear το Citroen DS3 HDi επικράτησε του Honda CRZ.
Τα συνέκρινε ως οικονομικά μοντέλα (κατανάλωση) αλλά στην πίστα.DS3 HDi 110 hp
laptime 1' 33' 6CRZ 1.5 122 hp
laptime 1' 34' 6Πςςςςς....Αυτα ειναι!!!Κριμα που δεν φερνουν τα ντιζελ... Αλλα με τις απαγορευσεις σε αθηνα-θεσσαλονικη...
-
Δεν του άρεσε όμως το ds3 γιατί ήταν diesel. Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει, άθλιοι είναι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν του άρεσε όμως το ds3 γιατί ήταν diesel. Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει, άθλιοι είναι.To ds3 thp του ειχε αρεσει και ηταν και γρηγοροτερο απο την mito qv.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Κριμα που δεν φερνουν τα ντιζελ... Αλλα με τις απαγορευσεις σε αθηνα-θεσσαλονικη...Νομιζω κατοπιν παραγγελιας μπορεις να εχεις ενα diesel Citroen και φυσικα Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα και Θεσσαλονικη, disel Citroen υπαρχουν σε ολη τη χωρα, απλα ο αριθμος τους (επιβατικα) ειναι μικρος.
Το θεμα diesel σηκωνει μεγαλη κουβεντα, δικαιολογια δεν ειναι η Αθηνα και η Θεσσαλονικη παντως!
Αν θελαμε diesel θα μπορουσαμε να το δειξουμε κιολας και να αγοραζαμε σε ολη την υπολοιπη Ελλαδα, αφου τοοοοοσο πολυ τα αγαπαμε, αλλα δεν βλεπω να αγοραζει κανεις (σεβαστο ποσοστο) diesel στην υπολοιπη χωρα.Να πιστεψω οτι αν γινει αρση του απαγορευτικου diesel σε Αθηνα και Θεσσαλονικη, ξαφνικα και ολοι απο επαρχια θα αγοραζουν diesel??? Σιγουρα!!!
-
οχι απελευθερωση του diesel!!
ΗΔη τώρα υπάρχουν πολλα πετρελαιοκλινητα ασυντηρητα που κανουν τη κινηση στηπολη-και οχι μονο-ανυποφορη. Ποσο μαλλον αν υπεραυξηθουν-που θα γινει σιγουρα... και δεν θα υπαρχει , σε μια δεκαετια, σαλιο απο τους ιδιοκτητες για συντηρηση! -
Δλδ θεωρεις οτι εχουμε γεμισει με καλοσυντηρημενα βενζινοκινητα που μολυνουν λιγοτερο;
Το αν δεν μπορουν να ελεγξουν αυτους που φταινε, δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να εχουμε δικαιωμα να παρουμε diesel... Και δλδ στην υπολοιπη ευρωπη (γιατι εδω απεχουμε πολυ ακομα....) ειναι 'χαζοι'; Ή μηπως εμεις ειμαστε χαζοεξυπνοι; -
Κάθε βδομάδα η ίδια κουβέντα...
Έχει αναλυθεί πολλές φορές το γιατί υπάρχει η απαγόρευση των ντίζελ και καλά κάνει και υπάρχει!
-
Δεν μιλούσαμε για νοθεία αλλά για τα χαρακτηριστικά λειτουργίας των πετρελαιοκινητήρων και τα εγγενώς βλαβερά αέρια και μικροσωμματίδια που εκπέμπει η καύση ντίζελ. Επίσης, πρέπει να σε απασχολεί και η νοθεία κλπ... γιατί κι εσύ τα αναπνέεις!
-
Δλδ στην αμολυβδη δεν γινεται νοθεια; Εδω βαζεις 95 οκτανια, και σερνεται, ενω αν πας εξω παει πολυ καλυτερα και σταματαν και τα πυρακια... Και τα diesel εχουν φιλτρα καπνας, δεν ειναι σαν το audi 80 του '80... Παντως ο καταλυτης ειναι πολυ χειροτερος απο το φιλτρο καπνας.
-
Εγω λεω να πατε στο σωστο τοπικ να το συζητησετε γιατι δε γουσταρω να γινει μπουρδ*(ο εδω μεσα..
-
Ολα αυτα που ειπατε τα εχω ξαναδιαβασει, δεν ξερω στο εξωτερικο τι κλιμα επικρατει για την ιδεα των diesel, απλα βλεπω εικονες...οτι κυκλοφορουν και αποκλειεται η Αθηνα και η Θεσσαλονικη, γεωγραφικα (τοποθεσια, κλιμα κτλ) να ειναι οι μονες στον κοσμο. Σιγουρα υπαρχει εστω και μια πολη σε παρομοια κατασταση με τις δικες μας, στον κοσμο.
Σας ευχαριστω παντως για τις απαντησεις. -
Σιγουρα υπαρχει εστω και μια πολη σε παρομοια κατασταση με τις δικες μας, στον κοσμο.
L.A.
-
Ειναι ακριβοτερη η συντηρηση του diesel; Πρωτη φορα το διαβαζω....... Παντου το αναποδο εχω δει, και φυσικα με περιπου 20+ αυτοκινητα συγγενων στην Κυπρο, που ειναι diesel, και κανοντας τα συντηρηση, δεν εχω δει κατι τετοιο...
-
λοιπον παιδια το εβαλα παλι το c4 στον εγκεφαλο που μου εβγαζε παλι το gearbox faulty kai τωρα εβγαλε αλλο σφαλμα απο αυτο που ηδη ειχε γραψει την αλλη φορα.τωρα λεει βλαβη σημα στροφων εισοδου κιβωτιου αλλα χωρις κωδικο σφαλματος.ακομα εχει αλα 2 σφαλματα 1 στην εγχυση οπου λεει φευγαλαια ρυθμιση ταχυτητας οχηματος -περιοριστη ταχυτητας
και αλλο ενα στο υδρουλικο τιμωνι οπου λεει σφαλμα μη καταχωριμενο στο service με κωδικο c1210.ξερει κανεις να βοηθήσει?
εμεις αυτο που καναμε ητανε να βγαλουμε την φυσα του εγκεφοαλου του κιβωτιου να την φυσηξουμε με αερα και να της βαλουμε καθαριστικο.τα αλλα μου ειπε δεν ειανι τιποτα -
ξανααναψε το λαμπακι
-
Ο χρήστης koloko έγραψε:
εχετε δικιο αλλα τι παραπανω μπορει να κανουν οι αλλοι?αφου ειδαμε σφαλματα και τα λοιπα... εχω ξενερωσει αφαντασταΤα είδατε αλλά δεν είναι απαραίτητο οτι ξέρατε και να τα αποκωδικοποίησετε. Αυτή είναι η διαφορά ενός καλού συνεργείου απο ένα συνεργείο που έχει και τέστερ.
-
Παμε για τακακια,μπουζι,φιλτρο αερα σιγα σιγα..
Εκανα κι ενα πολυ ωραιο βραδινο ταξιδακι σημερα.. -
λεω να το παρω να παω στην αθηνα να δω τι μπορει να γινει γιατι την εχουμε πατησει με το θεμα εδω.μου αναβει συνεχεια το λαμπακι αλλα δεν υπαρχει καμια επιπτωση στο αμαξι σε κανενα τομεα και αυτο με προβληματιζει ποιο πολυ.λετε να εγινε η βλακεια οταν το οδηγουσε ο θειος μου και σε κινηση το εβαλε αποτομα απο αυτοματο σε χειροκινητο?? και να χαλαρωσε καμια βιδα???
-
να ρωτησω μιας και επιασε παλι κρυο.. εχει κανεις αλλος προβλημα με το αυτοκινητο του να σβηνει λογω κρυου?
μιλαω για τα πρωτα λεπτα μολις μπει μπροστα το αυτοκινητο... δε μου κραταει ρελαντι μολις ακινητοποιηθω και αν δε πατησω γκαζι μου σβηνει
-
Στο Ψ2 αυτά;
CITROËN FORUM