-
Μου ετυχει να πρεπει να φρεναρω πολυ δυνατα και αποτομα ξυπολυτος αυτο το καλοκαιρι και δεν ειχα κανενα προβλημα.. Με το διχαλο σιγουρα θα ημουν επικινδυνος.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μου ετυχει να πρεπει να φρεναρω πολυ δυνατα και αποτομα ξυπολυτος αυτο το καλοκαιρι και δεν ειχα κανενα προβλημα.. Με το διχαλο σιγουρα θα ημουν επικινδυνος.Με το δίχαλο δεν θα είχες φρενάρει μάλλον.Πέρα από την πλάκα μια φορά πήγα να οδηγήσω έτσι και στα 150 μέτρα γύρισα σπίτι να βάλω παπουτσάκι.Δεν παλεύετε μιλάμε το πόδι γλιστράει με το παραμικρό.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξυπολητος ειναι η καλυτερη λυση πιστευω
Ξυπόλητος=δημόσιος κίνδυνος.
Βάλε ένα ζευγάρι σταράκια στο πόρτμπαγκάζ κι έλυσες το πρόβλημα. -
Ρε παιδια μου κανει εντυπωση αυτο που λετε και το δεχομαι γιατι το εχω ακουσει πολλες φορες..
Απλα παντα οταν χρειαστηκαν το ποδια μου δεν ειχα κανενα προβλημα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε παιδια μου κανει εντυπωση αυτο που λετε και το δεχομαι γιατι το εχω ακουσει πολλες φορες..
Απλα παντα οταν χρειαστηκαν το ποδια μου δεν ειχα κανενα προβλημα..Σκεψου να εχει κολλησει ενα χαλικακι στο πενταλ του φρενου και να πρεπει να πατησεις φρενο με ολη τη δυναμη.Να μην πω για αγκαθι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απλα παντα οταν χρειαστηκαν το ποδια μου δεν ειχα κανενα προβλημα..Σκεψου να εχει κολλησει ενα χαλικακι στο πενταλ του φρενου και να πρεπει να πατησεις φρενο με ολη τη δυναμη.Να μην πω για αγκαθι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και ποτε θα κολλησει βρε bill? Εν κινησει? Δε θα το παρω χαμπαρι με το που βαλω μπρος και ακουμπησω τα ποδια μου?
Τεσπα εφοσον θεωρειται κατα γενικη ομολογια επικινδυνο θα το κοψω σα συνηθεια..δεν ειναι και κανας κοπος.
-
Τρυφερο ποδι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το μπάνιο τελείωσε είπαμε!
Το αυτοκίνητο είναι εργαλείο , δεν είναι το καθιστικό ή η κρεββατοκάμαρα του σπιτιού μας... -
http://www.youtube.com/watch?v=6z15vDO- ... grec_index
-
Ψιτροβαγγο σ επιασα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/950339/edit
Τι γινεται ρε παιδια γιατι δε μας τις δειχνετε ολοκληρες??
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/950209/ -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ξυπολητος ειναι η καλυτερη λυση πιστευω
Ξυπόλητος=δημόσιος κίνδυνος.
Βάλε ένα ζευγάρι σταράκια στο πόρτμπαγκάζ κι έλυσες το πρόβλημα.αν μου εξηγησεις γιατι πολυ ευχαριστως, γιατι θεωρω οτι τη γυμνη μου πατουσα εχει πολυ καλυτερη αισθηση των πεταλιων σε σχεση με τη χοντρη σολα των σταρακιων
μονο φλατ παπουτσια συγκρινω με ξυπολητη οδηγηση
αυτο το καλοκαιρι μου καρφωθηκε μια χαρα αγκαθι στο ποδι, αλλα επειδη δεν ειμαι φτιαγμενος απο ζαχαρη εκανα υπομονη , περιμενα κανα 400-500αρι μετρα ωστε να βρω απλα να παρκαρω και το εβγαλα με την ησυχια μου
το ιδιο και αμα καω με τσιγαρο , τα χουμε ξαναπει αυτα..
Και ποτε θα κολλησει βρε bill? Εν κινησει? Δε θα το παρω χαμπαρι με το που βαλω μπρος και ακουμπησω τα ποδια μου?
.
μπορει οπως ειπα και πιο πανω ανετα να κολλησει και στην οδηγηση (μετα απο ωρα κιολας) , εκτος αν κανεις επιθεωρηση του πατακιου καθε φορα πριν ξεκινησεις (που δεν παιζει )
αλλα δεν θα παθεις και τιποτα με ενα αγκαθακι
-
Πηρα σημερα λεβιεδακι και το εβαλα..17e τελικα..Ας κρατησει αλλα 15 χρονια και ολα οκ..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πηρα σημερα λεβιεδακι και το εβαλα..17e τελικα..Ας κρατησει αλλα 15 χρονια και ολα οκ..Αντε καλοριζικο...!
-
Καλοταξιδο και καλοστριφτο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλοταξιδο και καλοστριφτο...Το δευτερο εννοειται...
-
Αλλαγές στη C5 .
Μικρό φέις λίφτ με νέα φώτα εμπρός που πλέον τα φώτα ημέρας είναι led και πίσω έχει ένα τμήμα άσπρο .
Το βασικό είναι ότι έχουμε αλλαγές στους κινητήρες και στους ρύπους όλων των κινητήρων λόγω euro5 .
Ετσι καταργείται ο 1.8 βενζίνης και αντικαθίσταται από τον 1.6 120 άλογα και προστίθεται στους 4 ντίζελ και ο νέος 2.2 με 204 άλογα .
Τα αυτοκίνητα θα αρχίσουν να παράγονται τον Δεκέμβριο , οπότε γιά Ελλάδα την άνοιξη . -
Ενδιαφερων..
Εχουμε καμια εικονα σχετικα με το fl..? -
-
Με ένα ντεπόζιτο έκανα 560 χιλιόμετρα...
Εθνική τα περισσότερα...Χμ... έτσι και έτσι.
Α! κλείσαμε ενα μήνα μαζί
CITROËN FORUM