-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Γι αυτο σου λεω οτι παιζεις με τις λεξεις!
Το κατα κανονα παει σε αυτο που σου λεω παραπανω...κατα κανονα βρε ανθρωπε, χημικα, επιστημονικα, κατα κανονα...αυτο ειναι ελαφρυτερο απο το αλλο!Μπα, δεν παίζω με τις λέξεις, γιαυτό ρώτησα τι εννοεί ο ρεδ_μονστερ.
Ακόμα και αυτό που λες πάντως δεν ισχύει. Τι θα πει κατά κανόνα χημικά/επιστημονικά είναι ελαφρύτερες; Τις περισσότερες φορές αν δεν είναι από κανένα σούπερντούπερ κράμα, λόγω της ελαστικότητας του αλουμινίου, είναι κράμα διαφόρων συστατικών και κατά συνέπεια ζυγίζουν περισσότερο.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Youtube Video -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γι αυτο σου λεω οτι παιζεις με τις λεξεις!
Το κατα κανονα παει σε αυτο που σου λεω παραπανω...κατα κανονα βρε ανθρωπε, χημικα, επιστημονικα, κατα κανονα...αυτο ειναι ελαφρυτερο απο το αλλο!Μπα, δεν παίζω με τις λέξεις, γιαυτό ρώτησα τι εννοεί ο ρεδ_μονστερ.
Ακόμα και αυτό που λες πάντως δεν ισχύει. Τι θα πει κατά κανόνα χημικά/επιστημονικά είναι ελαφρύτερες; Τις περισσότερες φορές αν δεν είναι από κανένα σούπερντούπερ κράμα, λόγω της ελαστικότητας του αλουμινίου, είναι κράμα διαφόρων συστατικών και κατά συνέπεια ζυγίζουν περισσότερο.
Μου δινεις πατημα τωρα να σε ρωτησω, γιατι παω στοιχημα οτι δεν γνωριζεις καν απο τι ειναι φτιαγμενες οι 'θνητες' ζαντες αλουμηνιου και οχι οι σουπερντουπερ!
Απαντησε μου λοιπον -
Άραξε λίγο. Στοίχημα παίξε μόνος σου.
Σου είπα παραπάνω από τι είναι φτιαγμένες, εσύ που γνωρίζεις την απόλυτη αλήθεια διαφώτισέ μας.
-
ΟΚ, με καλυψες!
-
Εσύ όχι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ όχι.Ντινο παιζεις και δεν ξερεις κιολας να παιζεις! Οταν κατι δεν το γνωριζεις, τουλαχιστον ακου και μην παιζεις με λεξεις τυπου 'κατα κανονα' που σου εξηγησα τι παει να πει αυτο!
Δωσε μου το mail σου με πμ να σου στειλω ολα τα κραματα αλουμηνιου της αγορας, την χρηση τους και ιδιοτητες τους, απο θερμικη κατεργασια μεχρι εφελκυσμους κτλ κτλ...αρχειο απο βιβλιο της σχολης!
Μη με τρελενεις λοιπον, μην περιμενεις να μπω καν στη διαδικασια να ασχολιθω κι αλλο, γιατι ξερω πολυ καλα οτι παλι θα πεις το δικο σου.
Οποτε σου στελνω το αρχειακι, διαβασε το και πες μου...Αν θες να μαθεις περισσοτερα, επιστημη και τεχνολογια μεταλικων υλικων/ Παντελακης
-
Και ξέρεις εσύ να παίζεις;
κατά κανόνα οι αλουμινίου είναι ελαφρότερες
Εφόσον υπάρχουν αλουμινίου που είναι βαρύτερες (σε αριθμό περισσότερες) ποιός καθορίζει ότι Ο ΚΑΝΟΝΑΣ που ισχύει είναι οι λίγες ειδικές που με πανάκριβα κράματα καταφέρνουν να είναι και ελαφρύτερες από τις σιδερένιες;
ΥΓ: για ζάντες αλουμινίου μιλάμε, όχι για κράματα γενικότερα. Περιμένουμε εναγωνίως λοιπόν την λίστα με τα κράματα που χρησιμοποιούν οι διάφοροι κατασκευαστές για την δημιουργία αυτών καθώς και αναφορά στον κανόνα που λέει ότι αυτές είναι ελαφρύτερες από τις σιδερένιες.
-
Αστο δεν πειραζει, να σαι καλα φιλε!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
εσενα θα σου δειξω κατι καλυτερο στο renault forum
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Youtube VideoΤεσσερις σελιδες τωρα μονο εσεις οι 2 πιασατε το νοημα του τοπικ
-
-
Πάντως αμαξάρα το XM κι ας μην ξέρει ο Έλληνας να αγοράζει αυτοκίνητα
Αν ήξερε δεν έπρεπε να κινείτε στο δρόμο Mercedes και BMW της εποχής αυτής. -
http://www.youtube.com/watch?v=qfmxt6QD ... re=related
Δεν το πιάνεις πάντως πουθενά αυτόν τον άνθρωπο. -
http://www.youtube.com/watch?v=qfmxt6QD86k&feature=related
Δεν το πιάνεις πάντως πουθενά αυτόν τον άνθρωπο.Πω ρε Ορεστη να 'σαι καλα το 'ψαχνα αυτο το βιντεο σε καλη αναλυση... Αν και θα προτιμουσα να ειχαν καποια απο τις πρωτες CX...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είσαι υπερβολικός...
κατά κανόνα οι αλουμινένιες είναι ελαφρύτερες...
ο λόγος που έχουν επικρατήσει όμως είναι καθαρά αισθητικός...Ποιός Θανάσης?
ΠΟλύ θεωρία διαβάζεις και έπηξε το μυαλό,για πιάσε και καμιά ζάντα με τα χέρια,στην ανάγκη φόρα και γαντάκι να μην λερωθούν τα χεράκια.
Οι περισσότερες ζάντες αλουμινίου που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι για πέταμα,οι χειρότερες σπάνε και οι καλύτερες στραβώνουν με το καλημέρα,όσο για το βάρος ναι οι άχρηστες που αναφέρω (και είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό) είναι και βαρύτερες,άρα η επιλογή τους γίνετε 100% από ανίδεους και μη καθαρά για λόγους εμφάνισης.
Οι αλουμινίου που είναι ζάντες κι όχι χώματα και ναι είναι ελαφρύτερες απ τις σιδερένιες πρέπει να βάλεις αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη ίσως και κάνα τριχίλιαρο,τώρα αν εσύ ο χεράς στο 1400άρι ή ακόμα και στο GTI χάτσμπακ αν το θες σε ενοχλούν τα 5 παραπάνω κιλά όπως προείπα γιατί δεν μπορείς να φτάσεις στα όρια τα αλόγατα και κρίνεις ότι αξίζει να βάλεις ζάντα με 3 χιλιάρικα κάντο. -
Mάκη κάποιοι ανάμεσά τους κ εγώ θέλω το αμάξι μου να φοράει ωραίες ζάντες. Γιατί είναι τόσο κατακριτέο αυτό ; Ειλικρινά ομως είσαι υπερβολικός ώρες ώρες.....
Τέσπα άκρη δεν θα βγει. Ασε το οφτόπικ και βάλε καμιά φωτό ΟΛΟΚΛΗΡΗ της Μοντε Κάρλο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mάκη κάποιοι ανάμεσά τους κ εγώ θέλω το αμάξι μου να φοράει ωραίες ζάντες.Δικαιωμά σου,είπα εγω το αντίθετο?
Γιατί είναι τόσο κατακριτέο αυτό ; Ειλικρινά ομως είσαι υπερβολικός ώρες ώρες.....
Νομίζεις,άλλα λέμε.
Για το ποιες ειναι ελαφριές κι αν αξίζει να γίνει η επιλογή τους με αυτό το κριτήριο.Τέσπα άκρη δεν θα βγει. Ασε το οφτόπικ και βάλε καμιά φωτό ΟΛΟΚΛΗΡΗ της Μοντε Κάρλο.
Τι τη θες?
Να δεις αν ταιριάζουν οι ζάντες? -
Ρε βάλε την εσύ και άσε με εμένα...
-
http://www.youtube.com/watch?v=qfmxt6QD86k&feature=related
Δεν το πιάνεις πάντως πουθενά αυτόν τον άνθρωπο.Ειναι ο μοναδικος τομεας ισως που μπορεις να ξευτυλισεις μια BMW δημοσια, ετσι στεγνα βρε αδερφε!
Public ....
CITROËN FORUM