-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Και εμείς στο ΑΧ είχαμε αλλάξει 2 φλάτζες
Δεν βαριεσαι...Κατα τ' αλλα παντως ηταν αμαξαρα...
+1
-
Εμεις παλι στο πρωτο αυτοκινητο μας (Renault 5) αντιθετα εχανε λαδια...κριμα γιατι ηταν αμαξαρα...
-
Εμεις παλι στο πρωτο αυτοκινητο μας (Renault 5) αντιθετα εχανε λαδια...κριμα γιατι ηταν αμαξαρα...Έχανε ή έκαιγε.Υπάρχει διαφορά.Εδώ λέμε τα καίει σαν βενζίνη.
-
Πάντως το γκόλφ 1 που είχα από το 1976 έπινε ένα λιοτρίβι λάδι .
3 φορές άλλαξα φλάντζα καπακιού κινητήρα .
8 αιτροεν που είχα μετά από το 1987 δεν είχα ποτέ πρόβλημα . -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εμεις παλι στο πρωτο αυτοκινητο μας (Renault 5) αντιθετα εχανε λαδια...κριμα γιατι ηταν αμαξαρα...
Έχανε ή έκαιγε.Υπάρχει διαφορά.Εδώ λέμε τα καίει σαν βενζίνη.
Δυστυχως εχανε...
-
Δυστυχως εχανε...
10 φορές να χάνει παρά να καίει.Γιατί όταν καις ο καταλύτης........αυτό.Καταλάβατε ελπίζω.Ακόμα βέβαια προσπαθώ να καταλάβω πως μου βγάζουν κάρτα καυσαερίων .Μάλλον όμως πρέπει να βάλουμε τέλος σ' αυτό το θέμα γιατί είμαστε (μολύνουμε και γαλλικές σελίδες με γερμανικά λάδια )
-
Δυστυχως εχανε...
10 φορές να χάνει παρά να καίει.Γιατί όταν καις ο καταλύτης........αυτό.Καταλάβατε ελπίζω.Ακόμα βέβαια προσπαθώ να καταλάβω πως μου βγάζουν κάρτα καυσαερίων .Μάλλον όμως πρέπει να βάλουμε τέλος σ' αυτό το θέμα γιατί είμαστε (μολύνουμε και γαλλικές σελίδες με γερμανικά λάδια )
Σωστος...Σε λιγο θα γλιστραμε ρε γμτ...
-
(μολύνουμε και γαλλικές σελίδες με γερμανικά λάδια )Φιλε Ορεστη γιατι εισαι τοσο φανατισμενος???? Παρακολουθω εδω και καιρο πως βγαζεις πολλη κακια για τα γερμανικα αυτοκινητα που δεν καταλαβαινω πως στο καλο μπορει να εχει δημιουργηθει... Θα μιλουσες ετσι για ενα μιξερ πχ αν σου εβγαινε μαπα??
Μηχανηματα ειναι ρε παιδια τα αυτοκινητα χαλαρωστε λιγο, ειναι ασχημο να διαβαζουμε εκφρασεις μισους κ χωρις λογο μαλιστα...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
(μολύνουμε και γαλλικές σελίδες με γερμανικά λάδια )
Φιλε Ορεστη γιατι εισαι τοσο φανατισμενος???? Παρακολουθω εδω και καιρο πως βγαζεις πολλη κακια για τα γερμανικα αυτοκινητα που δεν καταλαβαινω πως στο καλο μπορει να εχει δημιουργηθει... Θα μιλουσες ετσι για ενα μιξερ πχ αν σου εβγαινε μαπα??
Μηχανηματα ειναι ρε παιδια τα αυτοκινητα χαλαρωστε λιγο, ειναι ασχημο να διαβαζουμε εκφρασεις μισους κ χωρις λογο μαλιστα...
Κοίτα μια χαρά αυτοκίνητα είναι και δεν έχω τίποτα μαζί τους.Αυτό όσο μιλάμε για αυτοκίνητα που δεν μου θυμίζουν το προαναφερθέν(για παράδειγμα δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητήσω για BMW,Mercedes ακόμα και Vag).Όταν όμως το θυμάμαι ότι το έχω και επειδή με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και ψυχικά και χρηματικά μου γυρίζει το μάτι.Το πήραμε με συμβουλή άλλου(και το έχω μετανιώσει που δεν επέμεινα για το Xcara που πρότεινα εγώ τότε και τους άφησα να πάρουν αυτό το τέρας).Άσε που θέλω να το ξεφορτωθώ και δεν μπορώ κιόλας(είναι στο όνομα άλλου που δεν με αφήνει να το πετάξω).Το παραπάνω είναι ο λόγος που παθαίνω ενίοτε αυτά τα αντιγερμανικά σοκ.Τέλος
-
εμενα το c2 του αδερφου μου μας ταλαιπωρησε αρκετα,αλλα ποτε μου δεν το καταραστηκα
αν και ιταλακιας εχει την χαρη του το μικρο.σε κανει χαρουμενο κατι που τα γερμανικα δεν τ εχουν!χιλιες φορες να ταλαιπωρουμαι με κατι που αγαπαω παρα με με ενα τερας που δεν θα αισθανομαι τιποτα παρα μονο να το οδηγαω με το ζορι
**και το c2 φημιζεται για την μεταπωλητικη του αηια -
Ο χρήστης Alfisti89 έγραψε:
χιλιες φορες να ταλαιπωρουμαι με κατι που αγαπαω παρα με με ενα τερας που δεν θα αισθανομαι τιποτα παρα μονο να το οδηγαω με το ζορι
**και το c2 φημιζεται για την μεταπωλητικη του αηιαΑκριβως αυτο εχει σημασια. Ωραιος
-
Καλά μην φαντάζεσαι ότι το Laguna της υπογραφής δεν μας ταλαιπώρησε αλλά είχε χαρακτήρα πράγμα που δεν έχει το Golf που έχουμε.
-
Ελπιζω να μην γινωμαι ξενερωτος... αλλα θα χαρουμε να σας δουμε ολους τους citroenακιδες να τα πουμε και απο κοντα...
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopi ... 4233d3e8bf -
Κούκλα η λευκή DS στην γειτονιά του Νονού.
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Ελπιζω να μην γινωμαι ξενερωτος... αλλα θα χαρουμε να σας δουμε ολους τους citroenακιδες να τα πουμε και απο κοντα...
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopi ... 4233d3e8bfΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΠΑΙΔΕΣ..Θα γινει χαμος!! Η ναυπακτος δυο βηματα ειναι απο τη μιση πελοπονησσο και την αττικη..
Ορεστη οντως η ατιμη ειναι..
Κατι για ντομπλο διαβασα..
Αλλο ενα ταξιδακι σημερα για τη zx-αρα και 4500km απο τις αρχες Ιουνη..
-
Επιτέλους πάντως την είδαμε αυτή την κούκλα που έκρυβε η κουκούλα.Μιλάμε έχω να το δω από πρόπερσι αυτό το αυτοκίνητο ξεσκέπαστο.Δεν πειράζει όμως γιατί άξιζε η αναμονή
Εχεί και πινακίδες ΦΙΛΠΑ όπως είπες. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopi ... 4233d3e8bfΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΠΑΙΔΕΣ..Θα γινει χαμος!! Η ναυπακτος δυο βηματα ειναι απο τη μιση πελοπονησσο και την αττικη..
Ορεστη οντως η ατιμη ειναι..
Κατι για ντομπλο διαβασα..
Αλλο ενα ταξιδακι σημερα για τη zx-αρα και 4500km απο τις αρχες Ιουνη..Τι να πουμε κι εμεις που ειμαστε στην αλλη ακρη της Ελλαδας... Τυχεροι οσοι θα πατε...
-
Ρε νονε αν μπορεις βαλε και καμια φοτο της DS να θαυμασουμε...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
(μολύνουμε και γαλλικές σελίδες με γερμανικά λάδια )
Φιλε Ορεστη γιατι εισαι τοσο φανατισμενος???? Παρακολουθω εδω και καιρο πως βγαζεις πολλη κακια για τα γερμανικα αυτοκινητα που δεν καταλαβαινω πως στο καλο μπορει να εχει δημιουργηθει... Θα μιλουσες ετσι για ενα μιξερ πχ αν σου εβγαινε μαπα??
Το αντιστροφο ισχυει???
Γιατι και το ενα καταντα βαρετο και το αλλο, αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι, σωστα??? Αν...καλα το πα! -
Το αντιστροφο ως προς τι φιλε μου???
Τελοσπαντων, δε θελω να κανω αντιπαραθεση για τιποτα ουτε να το παιξω αντικειμενικος αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι εβλεπα κατ'επαναληψη αυτες τις ασχημες εκφρασεις. Και δεν εκανα παρατηρηση στο φιλο, παρα μονο τον ρωτησα **γιατι **τοσο μενος.. μου ανπαντησε το παιδι, οκ σεβαστοι οι λογοι του, απο κει κ περα δε νομιζω να εχουμε κατι παραπανω να σχολιασουμε...
CITROËN FORUM