-
Τα Ξανθα εχουν μαζεψει τα χιλιομετρακια τους βλεπω! Παντα τετοια παιδια και να φτασετε το εκατομμυριο!
Μια ερωτηση, εχει κανει κανεις ρεκτιφιε καπακιου απο σας τους 'φορτωμενους'? (με Km) -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Τα Ξανθα εχουν μαζεψει τα χιλιομετρακια τους βλεπω! Παντα τετοια παιδια και να φτασετε το εκατομμυριο!
Μια ερωτηση, εχει κανει κανεις ρεκτιφιε καπακιου απο σας τους 'φορτωμενους'? (με Km)Αγορι, μιλαμε για XU μοτερ. Εγω τουλαχιστον οχι δεν εχω ανοιξει ποτε. Ουτε στο ΒΧ με το οριζοντιο μοτερ 150C....
Εάν κρίνω από τις φωτογραφίες σου, παίζει να έχουμε την ίδια! Εμένα είναι μπλε μοντέλο του 1998Β 1600 με την αεροτομή πίσω. Αισίως 264 χιλιάδες χιλιόμετρα ... και συνεχίζουμε.
Οχι δεν ειναι δικη μου φωτο, ειναι απο το διαδικτυο. Εμενα ειναι μια σειρα ΙΙ 1,8i 16ν του 1998 με εναν αεροσακο, στο χρωμα του γραφιτη, με εμπρος πισω πληρως βαμμενους προφυλακτηρες, βαμμενα προστατευτικα πλαστικα πορτων, αεροτομη, κουρτινακι, εμπρος πισω ηλεκτρικα παραθυρα, φωτα στα ποδια μπροστα, βαμμενους και θερμενομενους καθρεπτες και αισθητηρα βροχης.
ΕΠΕΙΔΗ οπως εχω δηλωσει οτι θα αποκτησω μια ξανθουλα και με προλαβαν οι διακοπεσ και κατεληξα να παρω σειρα ΙΙ απο σεπτεμβρη ηθελα να με ενημερωσετε οποιος εχι την τυχη να γνωριζει τιμεσ για τισ σφαιρεσ την αντλια το LHM ΤΑ ΤΟΠ ΜΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΑ σωληνακια που αφορουν το υδραυλικο συστημα ενοειται τα γνησια ολα τα εργατικα δεν με ενδιαφερουν και σας ρωταω γιατι οι 5 που εχω δη μεχρι τωρα αυτες τις ελειψεις εχουν χωρια τα ψιλολογια τακακια κ.λπ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Σφαιρες 6 στον αριθμο: 220 ευρω περιπου οι γνησιες (εγω της πηρα τα χριστουγεννα τις 5 βεβαια με 15% εκπτωση και της πηρα 187 ευρω), θελεις και 5-6 λιτρα LHM για να τα αλλαξεις αρα αν παρεις Bendix εχουν 7 ευρω το λιτρο, αν παρεις Total εζουν 8,5 ευρω το λιτρο. Πολυ καλυτερα τα Total βεβαια....
Top mount περιπου 145 το ενα, ολα τα σωληνακια των επιστροφων προς το δοχειο εχουν 250 ευρω γνησια, η τρομπα υψηλης πιεσης εχει 750 ευρω και με την εκπτωση παει περιπου 550 ευρω . Δεν χρειαζεται να την αλλαξεις, αλλαξε τα λαστηχακια της και εισαι ΟΚ. Ετσι εχω κανει εγω.
Οι επιστροφες των εμπρος μπουκαλων οι μικρες (που ειναι περιπου εκει που ειναι και τα μαρκουτσια των φρενων) εχουν παεριπυο 12 ευρω η μια (2 εχει) και οι πιω φουσκες των μπυοκαλων εχουν κανα 15-20αρι, αλλα δεν χαλανε ποτε σχεδον. Μετα τα 20+ χροναι θα τις αλλαξεις... -
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Μια ερωτηση, εχει κανει κανεις ρεκτιφιε καπακιου απο σας τους 'φορτωμενους'? (με Km)Αγορι, μιλαμε για XU μοτερ. Εγω τουλαχιστον οχι δεν εχω ανοιξει ποτε. Ουτε στο ΒΧ με το οριζοντιο μοτερ 150C....
Εάν κρίνω από τις φωτογραφίες σου, παίζει να έχουμε την ίδια! Εμένα είναι μπλε μοντέλο του 1998Β 1600 με την αεροτομή πίσω. Αισίως 264 χιλιάδες χιλιόμετρα ... και συνεχίζουμε.
Οχι δεν ειναι δικη μου φωτο, ειναι απο το διαδικτυο. Εμενα ειναι μια σειρα ΙΙ 1,8i 16ν του 1998 με εναν αεροσακο, στο χρωμα του γραφιτη, με εμπρος πισω πληρως βαμμενους προφυλακτηρες, βαμμενα προστατευτικα πλαστικα πορτων, αεροτομη, κουρτινακι, εμπρος πισω ηλεκτρικα παραθυρα, φωτα στα ποδια μπροστα, βαμμενους και θερμενομενους καθρεπτες και αισθητηρα βροχης.
ΕΠΕΙΔΗ οπως εχω δηλωσει οτι θα αποκτησω μια ξανθουλα και με προλαβαν οι διακοπεσ και κατεληξα να παρω σειρα ΙΙ απο σεπτεμβρη ηθελα να με ενημερωσετε οποιος εχι την τυχη να γνωριζει τιμεσ για τισ σφαιρεσ την αντλια το LHM ΤΑ ΤΟΠ ΜΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΑ σωληνακια που αφορουν το υδραυλικο συστημα ενοειται τα γνησια ολα τα εργατικα δεν με ενδιαφερουν και σας ρωταω γιατι οι 5 που εχω δη μεχρι τωρα αυτες τις ελειψεις εχουν χωρια τα ψιλολογια τακακια κ.λπ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Σφαιρες 6 στον αριθμο: 220 ευρω περιπου οι γνησιες (εγω της πηρα τα χριστουγεννα τις 5 βεβαια με 15% εκπτωση και της πηρα 187 ευρω), θελεις και 5-6 λιτρα LHM για να τα αλλαξεις αρα αν παρεις Bendix εχουν 7 ευρω το λιτρο, αν παρεις Total εζουν 8,5 ευρω το λιτρο. Πολυ καλυτερα τα Total βεβαια....
Top mount περιπου 145 το ενα, ολα τα σωληνακια των επιστροφων προς το δοχειο εχουν 250 ευρω γνησια, η τρομπα υψηλης πιεσης εχει 750 ευρω και με την εκπτωση παει περιπου 550 ευρω . Δεν χρειαζεται να την αλλαξεις, αλλαξε τα λαστηχακια της και εισαι ΟΚ. Ετσι εχω κανει εγω.
Οι επιστροφες των εμπρος μπουκαλων οι μικρες (που ειναι περιπου εκει που ειναι και τα μαρκουτσια των φρενων) εχουν παεριπυο 12 ευρω η μια (2 εχει) και οι πιω φουσκες των μπυοκαλων εχουν κανα 15-20αρι, αλλα δεν χαλανε ποτε σχεδον. Μετα τα 20+ χροναι θα τις αλλαξεις...Bilara ευχαριστω.
-
Μια ερωτηση, εχει κανει κανεις ρεκτιφιε καπακιου απο σας τους 'φορτωμενους'? (με Km)Όχι! Ο κινητήρας παρά τα 264+ χιλιάδες χιλιόμετρα δεν έχει πειραχτεί ποτέ! Δεν καίει ούτε σταγόνα λάδι λέμε!
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Μια ερωτηση, εχει κανει κανεις ρεκτιφιε καπακιου απο σας τους 'φορτωμενους'? (με Km)Όχι! Ο κινητήρας παρά τα 264+ χιλιάδες χιλιόμετρα δεν έχει πειραχτεί ποτέ! Δεν καίει ούτε σταγόνα λάδι λέμε!
Κλασσικό citroen
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
...Οχι δεν ειναι δικη μου φωτο, ειναι απο το διαδικτυο. Εμενα ειναι μια σειρα ΙΙ 1,8i 16ν του 1998 με εναν αεροσακο, στο χρωμα του γραφιτη, με εμπρος πισω πληρως βαμμενους προφυλακτηρες, βαμμενα προστατευτικα πλαστικα πορτων, αεροτομη, κουρτινακι, εμπρος πισω ηλεκτρικα παραθυρα, φωτα στα ποδια μπροστα, βαμμενους και θερμενομενους καθρεπτες και αισθητηρα βροχής.
...
Εγώ έχω μοντέλο Xantia (αυτό που κάποιες αντιπροσωπείες στη συνέχεια πωλούσαν ως 'Xantia II') 1600cc (90HP) του 98Β, μπλε χρώματος, με έναν αερόσακο και ... δύο ντουλαπάκια στο συνοδηγό(!), φυσικά βαμμένοι προφυλακτήρες, προβολείς ομίχλης, εργοστασιακή αεροτομή, φώτα στα πόδια του οδηγού, όλα τα παράθυρα ηλεκτρικά (του οδηγού και συνεχές), ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους και βαμμένους καθρέπτες, αισθητήρα βροχής, βαμμένα προστατευτικά πλαστικά πορτών κλπ κλπ κλπ κλπ! Το αυτοκίνητο το είχε πρώτα ο πατέρας μου για 3 χρόνια, μου το παρέδωσε με 90 χιλιάδες χιλιόμετρα και τα υπόλοιπα 9 χρόνια το έχω εγώ. Λόγω δουλειάς κάποια χρόνια (δούλευα σε άλλη πόλη από την πόλη κατοικίας μου) έκανα καθημερινά περίπου 200 χιλιόμετρα τη μέρα (100+100) και ... ένιωθα ότι το αυτοκίνητο ήταν ακίνητο! Πραγματικό χαλί!
Πάει, δεν με βλέπω να παίρνω καινούργιο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Κλασσικό citroen
Από κινητήρα καλά πάμε, στα ηλεκτρολογικά όλο και κάτι χαλούσε!
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Κλασσικό citroen
Ναι κλασικοτατο...αγαπαμε φλατζες, στηριζουμε φλατζες!
-
Μια ερωτηση, εχει κανει κανεις ρεκτιφιε καπακιου απο σας τους 'φορτωμενους'? (με Km)εγώ δυστυχώς στα 240.000 από δικιά μου μαλακία. είχα τρύπιο σωληνάκι καλοριφέρ, που άδειασε το ψυγειο και δεν μπορούσα να σταματήσω (σε ευρωπαικό αυτοκινητόδρομο, απείχα 10χλμ από το πάρκιν). Άρπαξε λίγο η φλάντζα, και επί τη ευκαιρία, μιας που ανοιξα καπάκι, έκανα και άλλα (βλαβίδες, ελατήρια, κουζινέτα, άλλαχθηκε όλο το σύστημα ψύξης -σωληνώσεις, κολλάρα, ψυγεία) κεντρικός συσσωρευτής, ιμάντας εκκεντροφόρων, τρόμπα υψηλής, χταπόδι, καρδια κρεμαργιέρας, φυσικά σφαίρες και τακάκια). Λίγο πριν είχα κάνει συντήρηση τη μίζα, έχω αλλάξει 2 φορές τα topmount και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι τώρα.
Σήμερα έιμαστε λίγο πριν τα 300.000χλμ αλλά πλέον είναι μόνο για πόλη δεν κάνει ταξίδα.
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
αλλά δεν πάει κιόλας....πολύ αδύναμα για ατμοσφαιρικά.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σήμερα έιμαστε λίγο πριν τα 300.000χλμ αλλά πλέον είναι μόνο για πόλη δεν κάνει ταξίδα.
για ταξιδια εντος συνορων εγω δεν θα το φοβομουνα, εχεις αλλαξει και τοσα πραγματα..μια χααααρα θα ειναι
εξαλλου σε εθνικη και σε επαρχιακους το αυτοκινητο καταπονειται λιγοτερο απο οτι στην πολη -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και η δικια μου ατμοσφαιρικη ειναι αλλα ψιλοτσουλαει
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Και η δικια μου ατμοσφαιρικη ειναι αλλα ψιλοτσουλαει
για τα απλά μιλάω όχι τα συλλεκτικά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλά δεν πάει κιόλας....πολύ αδύναμα για ατμοσφαιρικά.Μονο η 1.6 ειναι 'ψοφια', η 1.8 8V & 16V ειναι μια χαρα...για πιο πανω δε το συζητω!!!
Το ψοφια το βαζω σε εισαγωγικα γιατι ακομα και η 1.6 καλα παει, οκ καποιοι θα πεταχτουν και θα πουν μα μου σε ταξιδια φορτωμενο, προσπερασεις, αισθανομαι, ο γιεεε ααα, αισθανομαι κτλ!Ελεος,
...και γιατι ελεος? Γιατι και γω δεν παω πισω, 75 αλογα με κινουν (75 ηταν το '94) και παροτι φορτωμενος, συμβιβαζομαι με αυτο τον τροπο οδηγησεις! Οκ δε μπορεις ή μαλλον δεν προλαβαινεις να προσπερασεις, χαλαρωσε λιγο, κατσε πισω...προσπερασε εκει που θα σε παρει, τι να κανουμε ειναι λιγο αδυναμο (αλλα οικονομικο)! Προσωπικα τρελενομαι οταν ακουω: 'Να ειναι μονο 75, 90 αλογα...οκ αδερφε, αφου δεν εχεις λεφτα να παρεις 150 αλογα, συμβιβασου με αυτο, κανε καποιες παραχωρησεις στην οδηγηση, μαθε να χειριζεσαι αυτα τα αλογα που εχεις και που θα τα αξιοποιεις!Ετσι δεν ειναι βρε παιδια?
Πως ξαφνικα γιναμε ολοι τοσο γρηγοροι? πως ξαφνικα κυριο μελημα μας ειναι η και καλα ενεργητικη ασφαλεια κτλ...παλια που ειχαν 40 και 50 αλογα (οκ και το βαρος ηταν πιο χαμηλο) τι να πουν και εκεινοι?
Που θελω να καταληξω, οτι τα 75 και τα 90 αλογα γινονται επικινδυνα σε ενα προσπερασμα πχ, μονο αν το θες εσυ...αν προσπερασεις εκει που πραγματικα σε παιρνει και χασεις οκ και 10 λεπτα απο τη διαδρομη σου, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ!!!
Πανω απ ολα ειναι αντιληψη...και δυστηχως μερικοι δεν την κατεχουν!!!!! -
Γενικά συμφωνώ, συμβιβάζεσαι. Αλλά όπως κ να το κάνεις είναι μειονέκτημα. Οταν η 156 1.6 απέδιδε 120 άλογα σου φαίνονται λίγα τα 90 της 1600αρας ξανθιάς έχοντας να κουνήσει μάλιστα άδεια 1170 κιλά και με φαμίλια 1370 at least.
Aλλά και η 1800 (του 96) δεν διεκδικεί δάφνες. 108 άλογα για 1230 κιλά πάλι η αναλογία στα 11.5 κιλά ανά ίππο είναι αποθαρρυντική όχι για να την στρίβεις (δεν την παίρνεις για αυτό άλλωστε) αλλά για να την πηγαίνεις στοιχειωδώς. Ενδεικτικά η 156 1.8 του 97 (στα ίδια κιλά) απέδιδε 140 άτια δίνοντας αναλογία 8.8 κιλά ανά ίππο.
Δεν αντιλέγω για τις άλλες χάρες της Ξανθιάς ούτε για το ότι έχει αξιόπιστα σχετικά μοτέρ. Πρώην σιτροενάκιας είμαι τα ξέρω. Αλλά ήταν πίσω σε θέμα απόδοσης.
-
Σε καταλαβαινω...
Μονο που οι αλλοι ηταν πισω σε αλλα θεματα , ε οκ, εμεις ειμασταν πισω σε αποδοση!Για να το θεσω καλυτερα, πισω σε αποδοση ειμασταν σε ορισμενα μοντελα! Υπηρχε και 1.6 πασπαρτου 110-120 + αλογακια...αλλα μεχρι να ξυπνησουν τα 'βουρλα' πηρε καιρο! Οπως και μεχρι να κανουν 16V τον 1.4!
Anyway, καλιο αργα, παρα ποτε λενε οι σοφιστικε του τοπου...και δεν εχουν αδικο! Τωρα εχεις 1.6 τουρμπατο...το χεις...πασπαρτου και αυτο, αλλα το χεις! Επισης εχεις και 1.6 120Hp με euro 4 ή 5 (δεν θυμαμαι)...το χεις και αυτο!!!
Που καταληγουμε παλι??? Οτι οι αλλοι ειναι της φρασης: Ολα τα χει η μαριορη, η ιπποδυναμη της ελειπε!
Γιατι ειχαμε 75 και 90 αλογα...αλλα δεν εκαιγαν, δεν ζητουσαν, δεν εκαναν κιχ!
Θες να ακουσεις πως κανουν κατι twin πιπ ες?
Αστο! -
...Γιατι ειχαμε 75 και 90 αλογα...αλλα δεν εκαιγαν, δεν ζητουσαν, δεν εκαναν κιχ!
...
Ακριβώς!
-
Κακά τα ψέμματα η σειρά TU της PSA άντεξε μέχρι την ξάντια,ΖΧ, Σάχο. Απο εκεί και πέρα χρειαζόντουσαν βελτιώσεις κάθε φορά για να ανταπεξέλθουν οι κινητήρες στα αυξημένα βάρη του κάθε νεοφερμένου μοντέλου της Σιτροέν. πολύ δε περισσότερο είναι η ίδια η πολιτική του γκρούπ που μπορείς να την πείς απαρχαιωμένη σε θέματα μινητήρων.
Πχ αγόρασε ο πατέρας μου της C5 1ης γενιάς την f/l το 2005. Ο κινητήρας τότε είχε 117ΗΡ. Ενα χρόνο αργότερα η εταιρία αναβάθμισε τον κινητήρα φτάνοντας την ισχύ στα 125ΗΡ. Ουσιαστικά κάτι που η εταιρία έπρεπε να κάνει απο το 2000 όταν έβγαζε το μοντέλο στην παραγωγη, το έκανε με 6 χρόνια καθυστέρηση και αφού βγήκε και η έκδοση f/l, δηλαδή η C5 1ης γενιάς είδε 1800αρη της προκοπής στον τελευταίο 1-1,5 χρόνο παρουσίας της στην παραγωγή.
Και άλλα παραδειγματα για την εταιρία δυστηχώς υπάρχουν-ΖΧ, Σάξο, Ξαρά, C4, C3 1ης γενιάς.
-
Πρεπει πιστευω να τα βλεπουμε ανα εποχη..Μονο οι ιαπωνες παραδοσιακα ηταν μπροστα σε αυτο το κομματι αλλα μπροστα απο ολους τους ευρωπαιους και οχι το psa μοναχα..Βεβαια με τα τουρμπακια περασμενα μεγαλεια για τους σχιστοματιδες..
Για παραδειγμα η zx και xsara 1.4 με τον TU οσο και αν σε καποιους φανει παραξενο ηταν απο τα πιο γρηγορα 1400 μικρομεσαια καθε φορα στη γενια τους..Τρομερα ελαστικα με χαμηλα τη ροπη και τις καλυτερες ρεπριζ στην κατηγορια..Προφανως σημερα ειναι ψοφια..Εκει που εκαναν λαθος ηταν να τα κρατανε στα c2-c3 εκει οντως επρεπε να υπαρχει κατι πιο ανταγωνιστικο..Ωστοσο αυτα τα αμαξακια πουλησαν και πολυ γιατι ακριβως ζηταγαν οσα αξιζαν..Οτι επρεπε να ειναι πιο γρηγορα επρεπε..
Η xsara παλι στο fl (110) ηταν ενα απο τα πιο γρηγορα 1.6 στην αγορα ακομα και στο τυποποιημενο 0-100..
Το saxo ηταν πραγματικα γρηγορο το 1.4 καθοτι το εχω οδηγησει και λιγο..Λιγο πανω απο 75 αλογα με πολλαπλο ομως ψεκασμο και μια καροτσα στα 800 κιλα!! Το 1.6 vts δε χρειαζεται συστασεις ακομα και σκοτωστρα χαρακτηριστηκε λογω δυναμης.. Το 1.1 ειναι ιδια περιπτωση με τα υπολοιπα..Ενα αμαξακι που δεν εκαιγε τιποτα το εχωνες παντου και στα ιδια με τον ανταγωνισμο οσων αφορα μοτερ..
Η xantia απο την αλλη παλι την εποχη της ηταν τουλαχιστον στο μεσο ορο για την 1.8 παντα..Η 1.6 οντως δεν ηταν σοφη κινηση πραγματικα δεν εκανε αυτο το μοτερ γι αυτα τα κιλα..Κοιταχτε τον ανταγωνισμο της εποχης και μη κολλατε στην 156 που εκανε και 2 εκατομυριακια τωρα πιο πολυ και διεθετε το κορυφαιο μοτερ σε 1.6 και 1.8 με συμβιβασμους σε καταναλωση ομως ακομα και σε αξιοπιστια..Ναι blanc εγω το λεω αυτο που τη γουσταρω τρελα την 156 και τη θελω..
Η c4 παλι βγηκε καποια χρονια πριν αρχισουν να εμφανιζεται το downsizing..1.4 με 90 ,1.6 με 110 οταν τα golf V ειχαν 80 και 115 και η γρηγορη 147 120..Παλι ολα οκ..Γενικα λοιπον οι περισσοτερες κινησεις σε μοτερ ηταν σωστες..Εκει που αρχισε να χαλαει η συνταγη ηταν μετα το 2001..Οπως λεει ο ΔΝΤΖ χρειαζοταν το 127αρι μοτερ η πρωτη c5 απο την αρχη...Η νεα c5 επρεπε να εχει τον thp απο την αρχη..Τα c2-c3 οπως εγραψα παραπανω στα 1.1 και 1.4 ηταν οριακα..H c4 παλι επρεπε να προσαγμοστει πιο γρηγορα στο downsizing του ανταγωνισμου..Γενικα εγω βλεπω να υπαρχει ενα μεταβατικο σταδιο '01-'07 με καποιες αναλαμπες ,οπου απλα δε τα πηγαν καλα με τα μοτερ και φτανοντας σημερα που πραγματικα το μονο παραπονο ειναι η απουσια ενος ισχυρου 2λιτρου (αυτο ομως ειναι ηδη στα σκαρια.. ) ή αντιστοιχα μιας πιο πουσαρισμενης εκδοσης του thp..
Σε οτι αφορα τα αλογα και την οδηγηση απλα θα συμφωνησω με τον blanc..Ποτε δεν ενιωσα να κινδυνευω στη κορινθου-πατρων και ποτε δεν αργησα να φτασω..Πολυ ανετα μπορω να πω οτι ταξιδευω..Αρκει να ξερεις να εκμεταλλευεσαι το αυτοκινητο σου εκει που αποδιδει και να μην υπερβαλεις..Μια zx αν και το εχω κανει δεν ειναι για ταξιδευεις επι ωρα στα 160 π.χ...Ο blanc πιστευω θα συμφωνησει οτι η ιδανικη ταχυτητα να ταξιδευεις με μια zx ειναι τα 110-120..Απλα τραβαει-δουλευει σωστα εκει και ανετααα..Εκει βγαζει τη ροπουλα της αλλωστε..
Και φυσικα ευχαριστιεσαι τη προσπεραση με 4η και με τη βελονα του στροφομετρου πριν τα κοκκινα και το slipstreaming.. Οκ αστειευομαι και λιγο απλα σε κανει καλυτερο οδηγο το να προγραμματιζεις τις κινησεις σου.. -
Νονέ μιλάω για την Ξάντια. Οχι γενικά για την Σιτροέν.
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η xantia απο την αλλη παλι την εποχη της ηταν τουλαχιστον στο μεσο ορο για την 1.8 παντα..Η 1.6 οντως δεν ηταν σοφη κινηση πραγματικα δεν εκανε αυτο το μοτερ γι αυτα τα κιλα..Κοιταχτε τον ανταγωνισμο της εποχης και μη κολλατε στην 156 που εκανε και 2 εκατομυριακια τωρα πιο πολυ και διεθετε το κορυφαιο μοτερ σε 1.6 και 1.8 με συμβιβασμους σε καταναλωση ομως ακομα και σε αξιοπιστια..Ναι blanc εγω το λεω αυτο που τη γουσταρω τρελα την 156 και τη θελω..
δηλ ο 1.8 των 103 αλόγων ήταν επαρκής και ο μέσος όρος της εποχής ; Μιλάμε για 1996 και δώθε...
ενδεικτικά:
1995 A4 1.8T 150hp
1994 318 1.8 140hp
1996 Civic 1.8 VTi 169hp
1998 Rover 75 1.8i 120hp
1995 Renault Laguna 1.6 16v 108hpδεν υπήρχαν και πολλοί 1800αρηδες τότε, αυτούς βρήκα.
CITROËN FORUM