-
Ώστε μπορώ να πάρω adaptor πρέπει να πάω σε ένα μαγαζί car hi-fi να ρωτήσω και θα προτιμήσω κάτι που να παίζει και mp3. Καμία πρόταση για κάτι όχι πολύ ακριβό ( να μην ξετιναχτώ γιατί εγώ θα το πληρώσω και όχι οι γονείς ) και αρκετά καλό?
Νίκο ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δυστυχώς έχω την MkΙ... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρες ένα forum για Xsara και παρακάλεσε κάποιον!
Τι σημαίνει MkI MkII ?
Ελα όμως που δεν μπορώ να βρω ένα καλό forum για Citroen γενικά (αγγλόφωνο κατά προτίμηση, για ελληνικό μάλλον δύσκολο, από γαλλικά-ιταλικά κάτι καταφέρνουμε αλλά να μη ξεστραβώνομαι κιόλας!)
Έλα κύριε τεμπελίδη, ψάξε λίγο!
http://groups.yahoo.com/search?query=xsara
Νομίζω ότι τα groups του Yahoo είναι πολύ καλά...
Του Ami βέβαια είναι λίγο ψώφιο αλλά στο 2cv γίνεται χαμός!
Προφανώς στο http://autos.groups.yahoo.com/group/Xsara-L/ θα βρεις σίγουρα απαντήσεις..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ώστε μπορώ να πάρω adaptor πρέπει να πάω σε ένα μαγαζί car hi-fi να ρωτήσω και θα προτιμήσω κάτι που να παίζει και mp3. Καμία πρόταση για κάτι όχι πολύ ακριβό ( να μην ξετιναχτώ γιατί εγώ θα το πληρώσω και όχι οι γονείς ) και αρκετά καλό?
Νίκο ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δυστυχώς έχω την MkΙ...Θανάση, έχεις πμ (σε λίγο).
Και Κώστα... Yahoo?
-
Και Κώστα... Yahoo?Ναι!
Πήγες? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Και Κώστα... Yahoo?
Ναι!
Πήγες?Όχι ακόμα... Πρέπει να φτιάξω ID στο yahoo και το σκέφτομαι, να σου πω την αλήθεια...
Edit: είχα account στο yahoo, το οποίο απενεργοποίησαν λόγω αδράνειας, και τώρα δεν μπορώ να επανενεργοποιήσω... Αρα δεν μπορώ να βάλω το κανονικό μου username... Πώς τα σιχαίνομαι αυτά τα πράγματα...
-
Προσαρμογέας υπάρχει (αντάπτορας στα Ελληνικά ) για πολλά μοντέλα. Με τα Κenwood σου δείχνει και τις πληροφορίες στην οθόνη (MkII VTS & Exclusive). Επίσης η Pioneer και η Sony αξιοποιούν τα χειριστήρια στο τιμόνι.
Υπάρχει και για την Alpine, αλλά κοστίζει 120€, οι κλέφτες...Εχω το εργοστασιακό r/cd σε ένα κουτί, αλλά είναι για το MkII, οπότε αν έχεις το MkI χωρίς οθόνη τότε δεν παίζει...
Σε VDO-Dayton κοίταξες;
-
Και Κώστα... Yahoo?
Ναι!
Πήγες?Όχι ακόμα... Πρέπει να φτιάξω ID στο yahoo και το σκέφτομαι, να σου πω την αλήθεια...
Edit: είχα account στο yahoo, το οποίο απενεργοποίησαν λόγω αδράνειας, και τώρα δεν μπορώ να επανενεργοποιήσω... Αρα δεν μπορώ να βάλω το κανονικό μου username... Πώς τα σιχαίνομαι αυτά τα πράγματα...
Αλήθεια τι απορία έχεις για το Xsara?
-
Και Κώστα... Yahoo?
Ναι!
Δώσε μου το κείμενο να το βάλω εγώ!
Θα σε ενημερώσω για απαντήσεις! -
Εχεις π.μ.!
-
Ποιο μοντέλο της Σιτροέν θεωρείτε το ομορφότερο (είτε από τα σύγχρονα είτε γενικά);
Η ψήφος μου πάει στο Xantia. -
Xsara... Ασφαλεια ΟΛε..
-
Η αλήθεια είναι πως ο Bertone έκανε αρκετά καλή δουλειά με τη Xantia, αν και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε το σχέδιο να αντέζει λίγο περισσότερο στο χρόνο. Φυσικά εννοείται πως η II ήταν σαφώς ομορφότερη.
Η Χsara επίσης (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... ), αλλά η Xantia μου έκανε περισσότερη εντύπωση όταν πρωτοβγήκε.
Από τα πιο παλιά νομίζω ότι μπορώ να ξεχωρίσω μόνο το 2CV με τα στρογγυλά φανάρια μπροστά, σαν αυτό που έχει ο ΚΚ πχ (σε γαλάζιο, μούρλια είναι! ).
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Ποιο μοντέλο της Σιτροέν θεωρείτε το ομορφότερο (είτε από τα σύγχρονα είτε γενικά);Την XM. Υπέροχο αυτοκίνητο!
Χθες το βράδυ (ξανα) είδα το Ronin και απόλαυσα τον ήχο μιας XM (μάλλον V6) που μου θύμισε έντονα τον ήχο του κινητήρα μονοθεσίου της Φ1 όπως ακούγεται από in-car πλάνα. Βιμπράτος και οξύς σαν αλυσσοπρίονο! Ελπίζω να μην ήταν αποτέλεσμα ηχητικού μοντάζ.
-
Warning! post ireelevant to main discussion subject!
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ποιο μοντέλο της Σιτροέν θεωρείτε το ομορφότερο (είτε από τα σύγχρονα είτε γενικά);
Την XM. Υπέροχο αυτοκίνητο!
Χθες το βράδυ (ξανα) είδα το Ronin και απόλαυσα τον ήχο μιας XM (μάλλον V6) που μου θύμισε έντονα τον ήχο του κινητήρα μονοθεσίου της Φ1 όπως ακούγεται από in-car πλάνα. Βιμπράτος και οξύς σαν αλυσσοπρίονο! Ελπίζω να μην ήταν αποτέλεσμα ηχητικού μοντάζ.
Ronin! Τι εκπληκτικό έργο! Ενα από τα ελάχιστα έργα με παντελή έλλειψη σεναρίου που ευχαριστήθηκα!
Μία απορία μόνο μου έχει μείνει (από σκηνοθετικό λάθος). Πώς γίνεται ένα ταπεινό 406 (που ούτε δίλιτρο θα ήταν, απ'ό,τι φαίνεται) οδηγούμενο χαλαρά και σε χαμηλομεσαίες στροφές (ρεμπρίζ έχει τ'αμάξι σου? ) να διατηρεί τους ίδιους ρυθμούς με μια BMW 5** Alpina με κοντές σχέσεις που λυσσάει στα όρια περιστροφής? Κι ας την οδηγεί και γυναίκα!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Την XM. Υπέροχο αυτοκίνητο!
Εγώ γέλαγα όταν μπήκαν στο χώμα με τις λακούβες και πήγαινε σαν τραμπολίνο η Xm!
-
Μία απορία μόνο μου έχει μείνει (από σκηνοθετικό λάθος). Πώς γίνεται ένα ταπεινό 406 (που ούτε δίλιτρο θα ήταν, απ'ό,τι φαίνεται) οδηγούμενο χαλαρά και σε χαμηλομεσαίες στροφές (ρεμπρίζ έχει τ'αμάξι σου? ) να διατηρεί τους ίδιους ρυθμούς με μια BMW 5** Alpina με κοντές σχέσεις που λυσσάει στα όρια περιστροφής? Κι ας την οδηγεί και γυναίκα!!!Η απορία σου έχει την εξής ηχηρή απάντηση: Mi16.
1.9, 16V και ~160 ίππους αν θυμάμαι καλά. Και σίγουρα πολύ ελαφρύτερο από τη BMW. Υπήρξε και τετρακίνητη παραλλαγή.
Φοβερό αυτοκίνητο. Αν δεν το ξέρεις ψάξε το!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η απορία σου έχει την εξής ηχηρή απάντηση: Mi16.1.9, 16V και ~160 ίππους αν θυμάμαι καλά. Και σίγουρα πολύ ελαφρύτερο από τη BMW. Υπήρξε και τετρακίνητη παραλλαγή.
Φοβερό αυτοκίνητο. Αν δεν το ξέρεις ψάξε το!
Τώρα με προσβάλλεις! Είναι δυνατόν να μην το ξέρω?
Ομως κάνεις λάθος, γιατί στο έργο είναι 406 και όχι 405. Το 406 δε βγήκε ποτέ σε τέτοια έκδοση. Επίσης το 406 στην ταινία έχει σιδερένιες ζάντες 14' με τάσια!
-
H DS kai h Xantia bebaios bebaios
Μία απορία μόνο μου έχει μείνει (από σκηνοθετικό λάθος). Πώς γίνεται ένα ταπεινό 406 (που ούτε δίλιτρο θα ήταν, απ'ό,τι φαίνεται) οδηγούμενο χαλαρά και σε χαμηλομεσαίες στροφές (ρεμπρίζ έχει τ'αμάξι σου? ) να διατηρεί τους ίδιους ρυθμούς με μια BMW 5** Alpina με κοντές σχέσεις που λυσσάει στα όρια περιστροφής? Κι ας την οδηγεί και γυναίκα!!!Ela twra de katalabes? Tainia gurizane ta paidia
-
Ένα αυτοκίνητο που τα έχει ΟΛΑ
SM
Εμφάνιση, χαρακτηριστικά Citroen (Αναρτήσεις κλπ κλπ) , επιδόσεις (Maserati)
Από τα καινούργια μάλλον **Xsara **ή Xantia
-
Κώστα έχω μιά ένσταση για την ΧΜ.
Είχα μπεί σε γνωστού μου ( που σημειωτέον την συντηρεί άψογα , έχει πολύ λίγα χλμ.) και μου χάλασαν τη διάθεση οι υπερβολικοί τριγμοί απ'όλα τα πλαστικά , ακόμα και από τους διακόπτες.
Από άνεση βέβαια κορυφή, όπως και χώρους και εξοπλισμό.
CITROËN FORUM