-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aυτό?
Στάθμη λαδιού είναι, ανάβει κανονικά στο Μ αν παραμείνει αναμένο αναβοσβήνοντας ελέγχεις στάθμη λαδιούΟ αισθητηρας που ειχα γραψει παλιοτερα οτι ειχε προβλημα εφτιαξε μονο του
και υστερα λετε αναξιοπιστα τα ψιτροεν
-
Εδω 370kkm εχει το saxo , 180kkm η xsara και κανα 50αρι χιλιαδες εχει κανει μονο με τη bx..Μιλαμε για χιλιομετροφαγοι..
Μεγαρα-ασπροπυργο-ελευσινα πηγαινε ελα καθε μερα απ οτι ξερω.. Αμα θυμαμαι λαθος θα με διορθωσει..
Ισως ηθελε να γραψει 10kkm ,εκτος αν εχει και c3.. σα κι εσενα με το κρυφο-vts -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
η CX του πάντως είναι όλα τα λεφτά.
Γιατι δεν μας γραφεις και εσυ σε ποιες ψιτροεν εχεις μπει
σήμερα το λαμόγιο με έκανε βόλτα με την Χantia V6 3.0 που έχει...
ο ήχος απλά πορωτικός, έχει βάλει κ εξάτμιση ο κάγκουρας βέβαια... αλλά είναι πόρωση.
το αυτόματο όσο δουλεύει μεγάλη διευκόλα. Μου άρεσαν και τα πολυθρονέ αναπαυτικούλια δερμάτινα καθίσματά του.
μετά μπήκα στα μπάκετ του Λεόν και την άκουσα!
ΥΓ. Εχει πολύ μεράκι ο Βαγγέλας και μπράβο του. Αρκεί να μην του κάνει έξωση ο δήμος με τόσα Ψιτροέν που έχει.
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Τεσπα και καθε μερα να τα κανεις αυτα, με οοολα αυτα τα Ψιτροεν, τοσα χιλιομετρα δε μαζευεις!Τωρα με το συμπαθειο δλδ αμφισβητεις το Γιωργο???????
Τελικα η πλειοψηφια των Ψιτροεν στην Ελλαδα, περναει τα 160.000!!!
Το χα ακουσει σε συνεργειο εξουσιοδοτημενο στην Αθηνα! (ονομα δε λεω) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η CX του πάντως είναι όλα τα λεφτά.
Γιατι δεν μας γραφεις και εσυ σε ποιες ψιτροεν εχεις μπει
σήμερα το λαμόγιο με έκανε βόλτα με την Χantia V6 3.0 που έχει...
ο ήχος απλά πορωτικός, έχει βάλει κ εξάτμιση ο κάγκουρας βέβαια... αλλά είναι πόρωση.
το αυτόματο όσο δουλεύει μεγάλη διευκόλα. Μου άρεσαν και τα πολυθρονέ αναπαυτικούλια δερμάτινα καθίσματά του.
μετά μπήκα στα μπάκετ του Λεόν και την άκουσα!
ΥΓ. Εχει πολύ μεράκι ο Βαγγέλας και μπράβο του. Αρκεί να μην του κάνει έξωση ο δήμος με τόσα Ψιτροέν που έχει.
Σε βλεπω εγω να τον πουλας τον ισπανο και να ξαναμπλεκεις..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε βλεπω εγω να τον πουλας τον ισπανο και να ξαναμπλεκεις..
αυτή την Χantia άνετα την αγόραζα ...όπως και την CX του.
τις SM σας τις χαρίζω.
-
Βαγγελη προσεχε μη βαλουν καμια φορολογια τρελη με τοσα αυτοκινητα που χεις!
Εκτος αν δε σε αγγιζουν τα μετρα, οπως τη ΤζουλιαΣτην χειροτερη αφηνω μαλλια τα βαφω ξανθα και γυριζω μια τσοντα σιγα
τις SM σας τις χαρίζω.
Δεν εχεις μπει ακομα μεσα γιαυτο το λες
-
όντως η xantia V6 είναι καύ.. να την ακούς δεν έχω ακούσει βέβαια την εξάτμιση που έχει βάλει νομίζω
η sm είναι άλλη κλάση όμως τι να λέμε τώρα !! -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
τις SM σας τις χαρίζω.
Δεν εχεις μπει ακομα μεσα γιαυτο το λες
μπα δεν μου αρέσουν ....αλλά αν μου τάξεις βόλτα με την ds19 που φτιάχνεις πολύ ευχαρίστως!
άσχετο: το sub-άκι τα σπάει!
-
-
Το νέο C3 II , είναι έξω από τον Ρουσσάκη στην Μεσογείων .
Εχει και την μεγάλη οροφή .
Το εσωτερικό του καμμία σχέση με το παλιό .
Τιμές , μέσα στην εβδομάδα . -
όντως το πέτυχα κ εγώ.
live δεν με εντυπωσίασε...δεν αλλάζει κ πολύ ως σχήμα από το τωρινό.
-
Ούτε και εμένα με εντυπωσίασε εξωτερικά .
Βέβαια εγώ λόγω μεγέθους ποτέ δεν κοιτάω τόσο μικρά αμάξια , οπότε δεν είμαι δίκαιος κριτής .
Το εσωτερικό όμως δείχνει εξαιρετικής ποιότητας . -
Τεσπα και καθε μερα να τα κανεις αυτα, με οοολα αυτα τα Ψιτροεν, τοσα χιλιομετρα δε μαζευεις!Τελικα η πλειοψηφια των Ψιτροεν στην Ελλαδα, περναει τα 160.000!!!
Το χα ακουσει σε συνεργειο εξουσιοδοτημενο στην Αθηνα! (ονομα δε λεω)Οτι ειναι καθημερινα στον δρομο απο ολη την οικογενεια ισως ειναι αρκετο δικαιολογητικο. Σαν οδηγος (4 ετη) εχω κανει περι τα 450,000 χλμ αφου καθημερινα κοβω το λιγοτερο 160 χλμ (μεγαρα -ασπροπυργος, μεγαρα-αθηνα και τα αναποδα + εσωτερικες διαδρομες στις πολεις + βολτες)
Το περισσοτερο που εχω κανει σε μια μερα ειναι κοντα 2000 χλμ (κομοτηνη πηγαινε ελα αυθημερον!!!!!!)
edit: Α και το C3 ηταν ενοικιαση μακρας διαρκειας (6 μηνες) μεχρι να ετοιμασω την Xsara. Το πηρα με 68,000 και το παρεδωσα με 170,000 (το εδωσα πισω ομως στην πενα)
Συμφωνω για την πλειοψηφεια γι'αυτο αλλωστε βλεπουμε ποσο ζημιαρικα ειναι -
Καλα ειπα εγω..χιλιομετροφαγοι.. Τους πινουνε το αιμα με το μπουρι..
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
edit: Α και το C3 ηταν ενοικιαση μακρας διαρκειας (6 μηνες) μεχρι να ετοιμασω την Xsara. Το πηρα με 68,000 και το παρεδωσα με 170,000 (το εδωσα πισω ομως στην πενα)
στην πένα ε; θα θελα να βλεπα τα μούτρα αυτού που το ξαναπήρε πίσω...
-
εγώ στα 10+ χρόνια που οδηγώ έχω κάνει γύρω στα 150.000km με το peugeot μου,καμιά 40.000 με ένα polo και 5.000 με τη citroen.
-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
εγώ στα 10+ χρόνια που οδηγώ έχω κάνει γύρω στα 150.000km με το peugeot μου,καμιά 40.000 με ένα polo και 5.000 με τη citroen.Παλι καλα..
-
Στην Rina δεν έχω πολλά χιλίομετρα, είμαι στα σκάρτα 36Κ μέσα σε 3 γεμάτα χρόνια.
Αλλά λόγο δουλειάς, τους τελευταίους 3 μήνες έκανα 3.000+ χιλίομετρα, δηλαδή λίγο πάνω απο χίλια κάθε μήνα.Εδιτ: Μαλακίες λεω
Έκανα χίλια χιλίομετρα παραπάνω απο όσα έκανα κανονικά, γιατί αν τα βάλεις κάτω 36 μήνες δια 36 χιλιάρικα, μας βγαίνει ενα χιλιάρικο τον μήνα.
Άρα κατα μέσο όρο, τους 3 αυτούς μήνες έκανα απο 2κ έκαστο. -
105.000 με Saxo 1.6 VTS (υπέροχο και απροβλημάτιστο )
45.000 με C4 1.6 (δεν άντεξα παραπάνω με αυτό το χρέπι )
CITROËN FORUM