-
38 μπροστά και 24,5 πίσω
Οχι ρε πούστη μου κουρδσιμένο το εχει ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ?
Καλά την ψυλιάστηκα εγώ -
χαλαρά μέχρι αύριο να είμαστε απόλυτα σίγουροι.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
χαλαρά μέχρι αύριο να είμαστε απόλυτα σίγουροι.Μετράτε γιατί χανόμαστε
-
Με προσοχη το μετρημα γιατι αμα εχετε τραβηξει πολυ το χειροφρενο καθεται σουζα το zx..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με προσοχη το μετρημα γιατι αμα εχετε τραβηξει πολυ το χειροφρενο καθεται σουζα το zx..Αυτό είναι κούτσουρο πίσω δεν χαμπαριάζει ούτε από χειρόφρενα ούτε από κλωτσιές
-
τότε το χειρόφρενο λυτό
-
τότε το χειρόφρενο λυτόkαι στο ρέμα
-
Θα το μετρησω κι εγω αυριο γιατι βαριεμαι τωρα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:slap:
Θα το μετρησω κι εγω αυριο γιατι βαριεμαι τωρα..γιατί δεν πας τώρα είσαι κουρασμένος τι έκανες έσκαβες η όργωνες.
-
Θα το μετρησω κι εγω αυριο γιατι βαριεμαι τωρα..γιατί δεν πας τώρα είσαι κουρασμένος τι έκανες έσκαβες η όργωνες.
Ηταν ωραιο το φετινο καρναβαλι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
κατάλαβα..... πήδαγες άλμα επί κοντό.
-
Καλά σε λέει ρε,τράβα μέτρα την
-
δεν έχει πρόχειρη μεζούρα.
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Τι να μετρησουμε ακριβως στη ΖΧ και τι σοι μετρησεις ειναι αυτες?Μέτρα απ το κέντρο του τροχού το ύψος ως την άκρη του φτερού μπρος και πίσω.
-
Να δούμε θέλουμε αν φοράει άλλα ελατήρια μπρός κι αν η ράβδος πίσω κουρδισμένη(ποιό χαμηλωμένο δηλ)
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Χρονια φοραγαμε και φορουσα στη ΖΧ τα Michelin Pilot exalto...
Σαν το Continental λαστιχο δεν ξανα ειδα! Τοποθετησε 185/60/14 ζαντα και βαλε πανω αυτο το λαστιχο!!!
Μερα με τη νυχτα με ολα τα υπολοιπα!!!Αν μιλησουμε και για λιγο μεγαλυτερες διαστασεις, Pireli PZero nero!!!
To ΛΑΣΤΙΧΟ!!!Μα τα PE2 βγηκαν σχετικα προσφατα πως τα εβαλες? Το Continental καλο λαστιχο αλλα δεν εχει την αντοχη και την διαρκεια ωφελιμης ζωης του μισελεν κοινως πεφτει η αποδοση γρηγορα και στην βροχη το μισελεν δεν πιανεται Υποψιν τα λεω αυτα αφου τα εχω δοκιμασει για 50000 χλμ το καθε σετ λαστιχων
-
ρε μέτρησε κανένας η μπερδέψατε τα μπούτια σας.
-
ρε μέτρησε κανένας η μπερδέψατε τα μπούτια σας.Τον κ@λο' ς βάλε να μαγειρέψει σκ@τά θα φας,να αυτό βλέπω εγώ
-
Μαζί με το ζχ κουρδίστηκε κι ο Μάκης
-
5.50 είναι οι ζάντες και στην Ξαρά οπότε άφοβα τα 185
CITROËN FORUM