-
τα χερακια πανω στο πληκτρολογιο αλλη φορα...καταφερες και εκανες το πιο καθαρο τοπικ πουτανα απο τη στιγμη που εμφανιστηκες...
Αλλη μια τεκμηριωμενη απαντηση βεβαια.. -
Μηπως ξεφυγαμε; [mod]
-
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
:whatever: τα χερακια πανω στο πληκτρολογιο αλλη φορα...καταφερες και εκανες το πιο καθαρο τοπικ πουτανα απο τη στιγμη που εμφανιστηκες...
Αλλη μια τεκμηριωμενη απαντηση βεβαια..Παρεκτρεπεσαι τωρα!
Εγω λεω αυτο που πιστευω και σε πειραζει...γιατι αραγε?Τα λες με εναν τροπο που θα επρεπε να αναμενεις αντιδρασεις... Αλλωστε δε εχω αντιδρασει μονο εγω κατα καιρους.....
οχι bill αλλωστε γνωριζομαστε..το πολυ πολυ να παιξουμε κανα μπουνιδι με το βασιλη να το ευχαριστηθουμε..
Αστον ρε g60 σαμπως εχει δει απο κοντα...
-
ωραιο τοπικ
-
Λοιπον λοιπον κυριοι ας επανελθει η ταξη και η ηρεμια ξανα στο αγαπημενο μας τοπικ!
Βασιλη εισαι φαουλ αν δεν αναγνωριζεις την ανωτεροτητα μιας CX και το επιτευγμα μιας οποιασδηποτε υδροπνευματικης Citroen (στα δικα μου ματια μια GS και πολυ περισσοτερο μια CX ειναι απλα υπεροχες και μια DS ή μια SM απλα τεχνη για να μην πω σκληρο πορνο. ) Σχεδιαστικα μονο την ΒΧ δεν χωνεψα ιδιαιτερα. Αν λοιπον δεν κοψεις τις βλακειες και το χαβαλε εδω μεσα θα σε κανω ban αλλου και δεν θα σε ξανακανω βολτα με την ΖΧ! (μην βλεπεις το χαμογελακι σοβαρολογω!)
Χρηστο εισαι φαουλ που ξεσυνεριζεσαι τον Βασιλη (κατοχος Auris-μην ξεχνιομαστε! ) και που θεωρεις την ΒΧ ομορφοτερη της ΖΧ αλλα οκ ειναι προσωπικη γνωμη και σεβαστη!
Ας πεσουν οι τονοι περικαλω...Φτασαμε στο σημειο μεχρι και Italakias να μας κορο'ι'δευει και οχι αδικα!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
........Ας πεσουν οι τονοι περικαλω...
+1
-
Οτι να ναι ομως ε???
Η CX ομορφη???
Και κατι ακομα...δεν ειπα ολοκληρη τη γκαμα ΖΧ ομορφη!
2λιτρη 3πορτη, πανεμορφη, γρηγορη και τρενοοοοο!
Γεια χαρα στους υπολοιπους! Οταν μπειτε σε ΖΧ διλιτρη και στριψετε, εστω και σαν συνοδυγοι, θα ξεχασετε αυτα που ξερετε! Το αμαξι για την ηλικια του ηταν και ειναι πολυυυυυυ μπροστα!Σαν αφηνω να πιστευετε οτι μια CX και μια BX ηταν ομορφες!
Αλλο το ομορφο και αλλο το γρηγορο και ικανο!!!!εγω σου λεω οτι αντικειμενικα η cx ηταν πιο ομορφη απο την ΖΧ το λενε και σχεδον ολοι αλλωστε και αν δεις στις λεξεις μου δεν ανεφερα ποτε την ΒΧ για ομορφια γιατι δεν ειναι ομορφο αντικειμενικα. Δες και εσυ τις διαφορες:
Δεν ειναι πιο ομορφη τωρα η CΧ απο την ZΧ? μην λεμε οτι θελουμε και ουτε η ΒΧ ειναι τοσο ασχημη (βασικα την συγκρινω ανετα με ΖΧ υποκειμενικα). H ZX ηταν αποδεκτη σχεδιαστικα αλλα τωρα εχει ξεπεραστει κατα πολυ το σχεδιο της σε αντιθεση με της CX που ειναι σχεδον παντα επικαιρο. Δες ολα τα καινουρια sedan της Μ2 για παραδειγμα ποσο μοιαζουν σε αυτην.....
Και επειδη εχω στριψει με την δικια μου ΒΧ εχω να σου πω οτι και η ΒΧ φτανει σε στριψιμο την ΖΧ χωρις μαλιστα να φοραει Bilstein και λοιπες μλκιες
και το δικο σου ΖΧ συνεχεια Zηταει Χρημα αμα το ΒΧ Βγηκε Χρεπι -
παντως αυτες οι υδροπνευματικες(θρησκευτικες) αναρτησεις σκουριαζαν πολυ γρηγορα και μερικες φορες δεν φτιαχνονταν.
ειχαν καλο κρατημα οταν εστριβες στην εθνικη αλλα οχι οταν ο δρομος ειχε αλλεπαληλες στροφες.
βαρια,δυσκινητα αμαξια,με ανεση αλλα απο αξιοπιστια συναγωνιζονταν αλφασουντ.απο κινητηρες δεν ελεγαν τιποτα οπως ολα τα γαλλικα της εποχης,αργοστροφα παναρχαια μοτερ.
συνηθως τα αγοραζαν ανθρωποι μεγαλης ηλικιας,λογω της ανεσης που προσεφεραν οι οποιοι δεν ειχαν απαιτησεις για επιδοσεις.οι ιδιοι αγοραστες ειναι και σημερα στα μεγαλης κατηγοριας ψιτροεν.
Υ.Γ η zx ειναι πολυ φτωχο σχεδιαστικα αμαξι σε σχεση με τα παλια σιτροεν .
-
και που θεωρεις την ΒΧ ομορφοτερη της ΖΧ αλλα οκ ειναι προσωπικη γνωμη και σεβαστη!
Ας πεσουν οι τονοι περικαλω...
Εδω δλδ ειναι προσωπικη γνωμη...αλλα η δικη μου γνωμη οτι μια CX-BX-GS ειναι ασχημες και ενα λαθος που δεν το ειδε η γομολαστιχα του σχεδιαστη, δεν ειναι προσωπικη γνωμη! ΟΚ
Τα μονα σεβαστα σχεδιαστικα αριστουργηματα (απο τα παλια) ειναι η DS και η SM για μενα!
Η ΧΜ κατι χλιαρο!
Η Xantia 2 πανεμορφη στα ματια μου τουλαχιστον!
Και ποτε δεν υποτιμησα την υδροπνευματικη! Μαλλον την υπερτιμησα απο τοτε που βγηκε η Activa!!!Για την DS τι γνώμη έχεις?
-
Blanc Ange
Το προβλημα με 'σενα κολλητε δεν ειναι η γνωμη σου που βεβαιαως και ειναι σεβαστη και ας μην συμφωνουμε σε ολα, αλλα ο τροπος που την εκφραζεις. Οπως εχεις καταλαβει ενοχλει και οχι μονο εμενα ή το Χρηστο αλλα ολα τα παιδια που συμετεχουν εδω και θελουν το τοπικ αυτο να ειναι ''κυρια''...Αν θες να το αναλυσουμε περαιτερω μπες MSN ή ελα την Κυριακη στο επισκεπτηριο μου να σε κραξω απο κοντα...Μην πεσει κανενας στην παγιδα και στο τριπακι και αρχισει να απανταει και να αντιτιθεται στην αποψη του Ιταλακια γιατι θα το μαμησουμε εντελλως το τοπικ...
Ειναι φοβερος σε αυτο που κανει και σας ειδε αρπαγμενους και βρηκε ευκαιρια...Μην τσιμπατε! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παντως αυτες οι υδροπνευματικες(θρησκευτικες) αναρτησεις σκουριαζαν πολυ γρηγορα και μερικες φορες δεν φτιαχνονταν.ειχαν καλο κρατημα οταν εστριβες στην εθνικη αλλα οχι οταν ο δρομος ειχε αλλεπαληλες στροφες.
βαρια,δυσκινητα αμαξια,με ανεση αλλα απο αξιοπιστια συναγωνιζονταν αλφασουντ.απο κινητηρες δεν ελεγαν τιποτα οπως ολα τα γαλλικα της εποχης,αργοστροφα παναρχαια μοτερ.
συνηθως τα αγοραζαν ανθρωποι μεγαλης ηλικιας,λογω της ανεσης που προσεφεραν οι οποιοι δεν ειχαν απαιτησεις για επιδοσεις.οι ιδιοι αγοραστες ειναι και σημερα στα μεγαλης κατηγοριας ψιτροεν.
Υ.Γ η zx ειναι πολυ φτωχο σχεδιαστικα αμαξι σε σχεση με τα παλια σιτροεν .
Σκουριαζαν τα αμαξωματα οχι οι αναρτησεις (πλην κυκλωματων LHS). Aυτο ναι ισχυει! Γιατι να το κρυψομεν αλλωστε!!!!
-
Ιταλακια τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια..Αν δε ξερεις μη μιλας..καλος ο χαβαλες αλλα μη γραφεις μαλακιες για θεματα που δε τα εχεις ακουμπησει καν...
Ο λευτερης το εχει πιασει το νοημα...
Καμια αποψη δεν ειναι σεβαστη και δεκτη οταν δε τεκμηριωνεται..
-
-
-
-
-
-
-
Λεω να το κάνω ignore το θέμα από εδώ και στο εξής
CITROËN FORUM