-
Ο χρήστης duende έγραψε:
γεια σας παιδες πηρα ενα ax του 96 μοντελο,σε αψογη κατασταση εσωτερικα,αμαξωμα και μηχανικα.αλλα θελει κατι χαζα μερεμετακια αισθητικης φυσης.στους προφυλακτηρες σε μερικα σημεια εχουν σπασει κατι κλιπακια και καποιος @%#^ βουτηξε τη πλαστικη λωριδα στη μια απο τις πισω πορτες.υποθετω ενας φαναρτζης μπορει να κανει αυτη τη δουλεια σχετικα φτηνα,ετσι?επισης τη τριτη αφου το ασφαλισω πρωτα λεω να το παω πρωτα πρωτα να του αλλαξω λαδια κλπ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.επειδη ειμαι καλλιθεα γνωριζει κανεις σερβις/φανοποιο citroen στη περιοχη?να εχει μεταχειρισμενα τετοια πλαστικα κλπ..καμια ιδεα?..αα λεω να του βαλω και συναγερμο..ποσο να μου παει?..επειδη ειναι πρωτο μου αμαξι και δε κατεχω και παρα πολλα επι του θεματος οποιαδηποτε βοηθεια θα εκτιμηθει..Καλοτάξιδο!!
Νομίζω κάποιον ξέρω στην Καλλιθέα...
Θα ψάξω και θα σου πω σύντομα! -
Ο χρήστης duende έγραψε:
γεια σας παιδες πηρα ενα ax του 96 μοντελο,σε αψογη κατασταση εσωτερικα,αμαξωμα και μηχανικα.αλλα θελει κατι χαζα μερεμετακια αισθητικης φυσης.στους προφυλακτηρες σε μερικα σημεια εχουν σπασει κατι κλιπακια και καποιος @%#^ βουτηξε τη πλαστικη λωριδα στη μια απο τις πισω πορτες.υποθετω ενας φαναρτζης μπορει να κανει αυτη τη δουλεια σχετικα φτηνα,ετσι?επισης τη τριτη αφου το ασφαλισω πρωτα λεω να το παω πρωτα πρωτα να του αλλαξω λαδια κλπ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.επειδη ειμαι καλλιθεα γνωριζει κανεις σερβις/φανοποιο citroen στη περιοχη?να εχει μεταχειρισμενα τετοια πλαστικα κλπ..καμια ιδεα?..αα λεω να του βαλω και συναγερμο..ποσο να μου παει?..επειδη ειναι πρωτο μου αμαξι και δε κατεχω και παρα πολλα επι του θεματος οποιαδηποτε βοηθεια θα εκτιμηθει..Που είσαι ρε σειρά!!!!;;;;;!!!!
Καλορίζικο το ΑΧ!!! Άντε και ένας ακόμα!!!
Φίλε μου να βρεθούμε μια μέρα για καφεδάκι, να κάνουμε και ΑΧοσυζητήσεις !!!
-
duende τι σου έλεγα...υπάρχουν αρκετοί τρελοί με ΑΧ στο φόρουμ μας...
-
χεχεχε οντως elteo htanso21 μολις το σουλουπωσω και συνηθησω λιγο τους δρομους να εισαι σιγουρος φιλε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oδική βοήθεια για καλό κ για κακό έχεις..?Το τέρας πήγε Δημητσάνα και ήρθε τραβόντας το τρέιλερ με το Άστρα
Κανένα πρόβλημα δεν έκανε κιχ. Αφού πέρασε αυτό το τέστ δεν την φοβάμε -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά οποιος μπορεί να βοηθήσει τον φίλο duende...Τον έφερα από άλλο φόρουμ...
Οκ του έστειλα ήδη ΡΜ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά οποιος μπορεί να βοηθήσει τον φίλο duende...Τον έφερα από άλλο φόρουμ...
Σε λίγο θα έχουμε και πριμ μετεγγραφής elteo!!
-
-
γεια σας ρε citroenakides
-
Μου κλέψανε 9 μηνών μαύρο Saxo 1.6 VTS full την Παρασκευή κάτω από το σπίτι μου. Ήταν ίσως το τελευταίο καινούριο όταν το αγόρασα αφού ήδη πουλούσαν το c2. Ευτυχώς είχα ασφάλεια κλοπής. Απ'οτι έμαθα είναι το 7ο (saxo 1.6) στην περιοχή μου (Καισαριανή-Βύρωνας) και το 2ο αυτή την εβδομάδα. Μερικά από τα άλλα της περιοχής είχαν και συναγερμό ενώ άλλα δεν είχαν ασφάλεια κλοπής. Είναι χαρακτηριστική η άνεση του κλέφτη αφού δεν ακούσαμε τίποτα και παρέκαμψε το ενσωματωμένο στο κλειδί immobilizer. Είναι πολύ περίεργο πως ένας κλέφτης μπορεί να βρει ένα κλειδί σαν το δικό σου, να σπάσει τον κωδικό και να φύγει σαν κύριος με το αυτοκίνητο σου (των 14000+ euro). Όποιος συμπάσχων από την περιοχή το διαβάσει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Το αμάξι ήταν ασφαλισμένο, η καρδιά μου όχι... -
ρε παιδια ξερει κανεις ποτε θα βγουν τα c2 90 ps?
και το c2 1.6 ??? αληθεια ποσο το κοβετε να κανει το 1.6 ,οχι το sensodrive βεβαια κατι σαν το saxo vts. ενα περιοδικο λεει πως α ερθει σεπτεμβρη. εγω το κοβω να κανει γυρω στα 13500 ε
-
Ο χρήστης kostis_t έγραψε:
Μου κλέψανε 9 μηνών μαύρο Saxo 1.6 VTS full την Παρασκευή κάτω από το σπίτι μου. Ήταν ίσως το τελευταίο καινούριο όταν το αγόρασα αφού ήδη πουλούσαν το c2. Ευτυχώς είχα ασφάλεια κλοπής. Απ'οτι έμαθα είναι το 7ο (saxo 1.6) στην περιοχή μου (Καισαριανή-Βύρωνας) και το 2ο αυτή την εβδομάδα. Μερικά από τα άλλα της περιοχής είχαν και συναγερμό ενώ άλλα δεν είχαν ασφάλεια κλοπής. Είναι χαρακτηριστική η άνεση του κλέφτη αφού δεν ακούσαμε τίποτα και παρέκαμψε το ενσωματωμένο στο κλειδί immobilizer. Είναι πολύ περίεργο πως ένας κλέφτης μπορεί να βρει ένα κλειδί σαν το δικό σου, να σπάσει τον κωδικό και να φύγει σαν κύριος με το αυτοκίνητο σου (των 14000+ euro). Όποιος συμπάσχων από την περιοχή το διαβάσει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Το αμάξι ήταν ασφαλισμένο, η καρδιά μου όχι...Τι να πω...Κουράγιο...
-
Πού είστε ωρέεεεε...?
Σε κανα Πεζό 307 φόρουμ..?..δεν πιστεύω..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πού είστε ωρέεεεε...?Σε κανα Πεζό 307 φόρουμ..?..δεν πιστεύω..
Βρε Σάββα δεν προλαβαίνω να γράψω μαζεύω τα λάδια κάτω απ' το ΒΧ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πού είστε ωρέεεεε...?
Γιατί???????
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πού είστε ωρέεεεε...?
Γιατί???????
Γιατί στάζει δεν είπαμε ότι τα παλιά αυτοκίνητα είνα όλο εκπλήξεις??
-
ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ...Δεν πτοούμε Σάββα....... ακόμη
-
Τι έπαθε; Θέλει κάτω φλάντζα; Ή έχει πρόβλημα κάνα κάρτερ;
-
Φιλοι σιτροενακηδες ξερετε κανενα σαιτ με τεχνικες πληροφοριες για τους tu κινητηρες?
CITROËN FORUM