-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μάλλον μόνος θα είμαι τον Αύγουστο στην Αθήνα
Not quite...
...και δεν θα είναι και άδεια η Αθήνα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Noμίζω ότι είναι λάθος εποχή...αφήστε να περάσει το καλοκαίρι...άδειες γαρ!καλή η Μαραθώνος ε?
Να μην βρέξει όμως!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Noμίζω ότι είναι λάθος εποχή...αφήστε να περάσει το καλοκαίρι...άδειες γαρ!
καλή η Μαραθώνος ε?
Να μην βρέξει όμως!!!
Νoμίζεις...!
Δεν θα έχουμε προβλήματα ελπίζω...γιατί ο Αβαξ έκανε καλή δουλειά...άλλωστε τα φρεάτια κ η απόχετευση καθυστέρησαν τόσο πολύ τον δρόμο...
..Ανταπόκριση από έναν πλέον ευτυχισμένο χρήστη της Μαραθώνος...- Ραφήνα-Γέρακας -> 13 λεπτά..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Noμίζω ότι είναι λάθος εποχή...αφήστε να περάσει το καλοκαίρι...άδειες γαρ!
καλή η Μαραθώνος ε?
Να μην βρέξει όμως!!!
Νoμίζεις...!
Δεν θα έχουμε προβλήματα ελπίζω...γιατί ο Αβαξ έκανε καλή δουλειά...άλλωστε τα φρεάτια κ η απόχετευση καθυστέρησαν τόσο πολύ τον δρόμο...
..Ανταπόκριση από έναν πλέον ευτυχισμένο χρήστη της Μαραθώνος...- Ραφήνα-Γέρακας -> 13 λεπτά..
Ελπίζω..γιατί περνάω και εγώ συχνά..
-
Εδώ και μερικές μέρες ο ανεμιστήρας της καμπίνας στο Xsara πότε δουλεύει πότε δεν δουλεύει. Όποτε το αφήνω στον ήλιο για λίγο όταν μετά πάω να φύγω και βάζω το aircondition ο ανεμιστήρας δε δουλεύει. Αν κρυώσει λιγάκι η μηχανή σε καμιά σκιά δουλεύει πάλι! Σήμερα όμως από το πρωί δε λειτούργησε καθόλου κι ας το είχα και σε υπόγειο πάρκινγκ όλη τη νύχτα!
Έχει κανείς καμία ιδέα; Σε συνεργείο μου είπαν να ανοιγοκλείσω το διακόπτη της μηχανής για να δω αν θα λειτουργήσει. Δεν λειτούργησε. Αν έχει πρόβλημα το μοτέρ μπορεί να διορθωθεί ή θέλει αλλαγή;
-
Μπορει να φταιει ο διακοπτης του ανεμιστηρα,κατι να μην κανει καλα επαφη.Δοκιμασε καποιο αντιυγρασιακο σπρει για αρχη
-
Να φταίει ο διακόπτης; Παρατήρησα μια φορά ότι σταμάτησε να δουλεύει ενώ ήμουν στο δρόμο. Καμιά ένδειξη δεν έχει βγάλει στην κονσόλα παρ' όλα αυτά. Που μπορώ να βρω τέτοιο αντιυγρασιακό σπρέι και πού μπορώ να βρω τον διακόπτη του ανεμιστήρα; Στη μηχανή, που βρίσκεται;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η ξανθούλα μου δεν θα ειναι καλα για πολύ... θέλει αλλαγή η τρόμπα υψηλής πίεσης... 600 ευρώ μου είπαν για καινουργια και τώρα ψάχνω για μεταχειρισμένη.....Σύμφωνω και εγώ με εκείνο το meeting. Αλλά θα είμα αθήνα μέχρι και το Σάββατο
Μετά από 2689 posts μου ήταν καιρός για την πρώτη γνωριμία μου!
Που αλλού ?Σε συνεργείο Citroen!! Ησύχασα που όλα πήγαν καλά και έμεινε ευχαριστημένος ο Χρήστος αλλά ακόμα περισσότερο χάρηκα για την γνωριμία!!
Κάτσαμε, τα είπαμε και θαυμάσαμε τα 3 **SM **που είχε το συνεργείο μέσα...αλλά το άψογο κόκκινο **Triumph TR6 **του κυρίου Χόντου!!!!(Hondos centre)
-
Επιτέλους θα έχει κι ένα μέλος του forum μαρτυρία από προσωπική επαφή μαζί σου, Κώστα... Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι αποτελείς ένα πείραμα τεχνητής νοημοσύνης και ότι στην πραγματικότητα είσαι ένα εξελιγμένο διαδικτυωμένο pc, με μια παράξενη εμμονή με τα Ami!
Σάββα, άξιζε η αναμονή και ταλαιπωρία για τη Μαραθώνος? Πέρασα κι εγώ χθες (μικρή διαδρομή, από το Γέρακα ως τη Νομαρχία) και δε μου φάνηκε άσχημη... Τουλάχιστον τα φρεάτια είναι στο ίδιο ύψος (πού είσαι, Βάρης-Κορωπίου... )
-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Εδώ και μερικές μέρες ο ανεμιστήρας της καμπίνας στο Xsara πότε δουλεύει πότε δεν δουλεύει. Όποτε το αφήνω στον ήλιο για λίγο όταν μετά πάω να φύγω και βάζω το aircondition ο ανεμιστήρας δε δουλεύει. Αν κρυώσει λιγάκι η μηχανή σε καμιά σκιά δουλεύει πάλι! Σήμερα όμως από το πρωί δε λειτούργησε καθόλου κι ας το είχα και σε υπόγειο πάρκινγκ όλη τη νύχτα!Έχει κανείς καμία ιδέα; Σε συνεργείο μου είπαν να ανοιγοκλείσω το διακόπτη της μηχανής για να δω αν θα λειτουργήσει. Δεν λειτούργησε. Αν έχει πρόβλημα το μοτέρ μπορεί να διορθωθεί ή θέλει αλλαγή;
Χμμμ....
Μια ιδέα σκυψε κάτω απ' το ταμπλώ στην μεριά του συνοδηγου και κούνα οτι καλώδια βρεις εκεί. Είναι πιθανών να έχει χαλάσει το φις που πάει σ' αυτό το μοτέρ. Αν κουνόντας καλώδια δουλέψει επιβαιβεβαιόνεται αυτό που σου είπα.
Αν όχι αρχίζουν τα ακριβά -
Επιτέλους θα έχει κι ένα μέλος του forum μαρτυρία από προσωπική επαφή μαζί σου, Κώστα... Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι αποτελείς ένα πείραμα τεχνητής νοημοσύνης και ότι στην πραγματικότητα είσαι ένα εξελιγμένο διαδικτυωμένο pc, με μια παράξενη εμμονή με τα Ami!Α, έτσι?
Λέγατε πίσω από την πλάτη μου δηλαδή 'Ποιος είναι αυτός κλπ κλπ??'χαχα...
Ναι τελικά είμαι άνθρωπος!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Επιτέλους θα έχει κι ένα μέλος του forum μαρτυρία από προσωπική επαφή μαζί σου, Κώστα... Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι αποτελείς ένα πείραμα τεχνητής νοημοσύνης και ότι στην πραγματικότητα είσαι ένα εξελιγμένο διαδικτυωμένο pc, με μια παράξενη εμμονή με τα Ami!
Α, έτσι?
Λέγατε πίσω από την πλάτη μου δηλαδή 'Ποιος είναι αυτός κλπ κλπ??'χαχα...
Ναι τελικά είμαι άνθρωπος!
Αντε να δω πότε θα σας δούμε και σε επίσημη συγκέντρωση του Φόρουμ!
Που το έχετε κάνει γιάφκα εδω οι Citroen-άκηδες!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Που το έχετε κάνει γιάφκα εδω οι Citroen-άκηδες!!!Από μένα δεν έχεις παράπονο, προσπαθώ...
-
Που το έχετε κάνει γιάφκα εδω οι Citroen-άκηδες!!!Από μένα δεν έχεις παράπονο, προσπαθώ...
γιατί έχετε παράπονο από εμένα?
Εμφανίστηκα μετά από 2690 μηνύματα... -
Βρε παιδία, εμένα μπορείτε να μου εξηγήσετε το άλλο τρελό του ανθρώπινου πολιτισμού;
Είμαι φίλος ( προσωπική μου άποψη, αν τώρα αυτοί με μισούν και θέλουν να με δουν κάτω από κανένα Citroen δεν ξέρω.) σε προσωπικό επίπεδο με τον Chrmes (Χρήστος) & N_Olympios (Νικόλας).
Έχουν έρθει αρκετές φορές σπίτι μου όπως και το αντίθετο. Με τον Χρήστο ίσος πιο πολλές φορές παρά με τον Νικόλα…
Τώρα εδώ σας θέλω… πόσες φορές έχω προσπαθήσει να κάνω ένα mini meeting με εμάς τους τρις, αλλά ποτέ δεν έχω καταφέρει!
Την μια δεν θα μπορεί ο ένας, την άλλη δεν θα μπορεί ο άλλος!Έχουμε γνωριστεί μέσα από αυτό το φόρουμ, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να βρεθούμε και οι τρις μαζί!
Μου θυμίζει κάτι από το παλιό ελληνικό τραγούδι… Το Σάββατο μπορείς; Όχι όχι όχι !
-
Εμ γι' αυτό κάνουμε συνέχεια συναντήσεις ( φαγητό-κρεπάλες) ώστε να μπορούμε να συντονιζόμαστε κάποια στιγμή!!
Οσο για τον Ολύμπιο άστα!!!...Ενα λάθος εκανε το παλληκάρι και το πληρώνει ακόμα!!!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Βρε παιδία, εμένα μπορείτε να μου εξηγήσετε το άλλο τρελό του ανθρώπινου πολιτισμού;Είμαι φίλος ( προσωπική μου άποψη, αν τώρα αυτοί με μισούν και θέλουν να με δουν κάτω από κανένα Citroen δεν ξέρω.) σε προσωπικό επίπεδο με τον Chrmes (Χρήστος) & N_Olympios (Νικόλας).
Έχουν έρθει αρκετές φορές σπίτι μου όπως και το αντίθετο. Με τον Χρήστο ίσος πιο πολλές φορές παρά με τον Νικόλα…
Τώρα εδώ σας θέλω… πόσες φορές έχω προσπαθήσει να κάνω ένα mini meeting με εμάς τους τρις, αλλά ποτέ δεν έχω καταφέρει!
Την μια δεν θα μπορεί ο ένας, την άλλη δεν θα μπορεί ο άλλος!Έχουμε γνωριστεί μέσα από αυτό το φόρουμ, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να βρεθούμε και οι τρις μαζί!
Μου θυμίζει κάτι από το παλιό ελληνικό τραγούδι… Το Σάββατο μπορείς; Όχι όχι όχι !
Βρε θαναση εχεις εμενα που ολο φτιαχνω το ΒΧ ο Νικόλας ολο και κανα ηχειο βαζει στην Ξαρά που χρόνος??
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Η ξανθούλα μου δεν θα ειναι καλα για πολύ... θέλει αλλαγή η τρόμπα υψηλής πίεσης... 600 ευρώ μου είπαν για καινουργια και τώρα ψάχνω για μεταχειρισμένη.....
Σύμφωνω και εγώ με εκείνο το meeting. Αλλά θα είμα αθήνα μέχρι και το Σάββατο
Μετά από 2689 posts μου ήταν καιρός για την πρώτη γνωριμία μου!
Που αλλού ?Σε συνεργείο Citroen!! Ησύχασα που όλα πήγαν καλά και έμεινε ευχαριστημένος ο Χρήστος αλλά ακόμα περισσότερο χάρηκα για την γνωριμία!!
Κάτσαμε, τα είπαμε και θαυμάσαμε τα 3 **SM **που είχε το συνεργείο μέσα...αλλά το άψογο κόκκινο **Triumph TR6 **του κυρίου Χόντου!!!!(Hondos centre)
Και εγω εκανα την πρωτη μου γνωριμια του φορουμ... Μια χαρα παιδι ειναι ο Κωστας.. Ασε που ειδα και το Ami tou.. Κωστα λαστιχακια να βαλεις και εισαι οκ....
Α!!!! ΗΛία με λένε και οχι Χρηστο
Ακους εκεί Χρήστος...τσκ τσκ... τρελαμμενος φυσικος?!!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το Χρήστος κατοχυρόνεται σε τρελαμένους Ηλεκτρολόγους
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Είμαι φίλος ( προσωπική μου άποψη, αν τώρα αυτοί με μισούν και θέλουν να με δουν κάτω από κανένα Citroen δεν ξέρω.) σε προσωπικό επίπεδο με τον Chrmes (Χρήστος) & N_Olympios (Νικόλας).Kάτω από Citroen? Πώς το εννοείς αυτό ακριβώς? Οχι τίποτα άλλο, αλλά τα αίματα βγαίνουν δύσκολα!
Οσο για τον Ολύμπιο άστα!!!...Ενα λάθος εκανε το παλληκάρι και το πληρώνει ακόμα!!!!!
Μη μου τα θυμίζεις...
Βρε θαναση εχεις εμενα που ολο φτιαχνω το ΒΧ ο Νικόλας ολο και κανα ηχειο βαζει στην Ξαρά που χρόνος??
Καλά λέει ο Χρήστος, πού χρόνος...
Α!!!! Ηλία με λένε και οχι Χρηστο
Ωπ! Glitch in the system! Μάλλον έχει bug!
CITROËN FORUM