-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Για ρυθμισιμότητα έχω να πω για την τελευταία xsara(άσχετο) πως έχουν γράψει για υπερστροφική συμπεριφορά στο όριο(και καλά μειονέκτημα) και όποτε την οδηγώ σε στροφιλίκι βγαίνω με χαμόγελο,είναι απολαυστικός ο τρόπος που πλασάρεται στη στροφή!Κάτι τέτοια διαβάζω και εμφανίζεται και στη δική μου φάτσα το χαμόγελο...
Όσο για το Opelάκι, ας ελπίσουμε (στα πλαίσια του υγειούς ανταγωνισμού) να το φτιάξουν λίγο πιο όμορφο για την τελική του έκδοση... Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι σίγουρο ότι θα πουλήσει - όλο και κάποιοι θα βρεθούν να το αγοράσουν, ξέρετε τώρα, Opel, γερμανική εταιρεία, παθητική ασφάλεια, σταθερότητα, μεταπωλητική αξία.
Οπότε θα προτιμούσα σε κάθε περίπτωση ένα όμορφο αυτοκίνητο - ισχυρό ανταγωνιστή των CC - στο δρόμο παρά ένα άσχημο κατασκεύασμα, το οποίο να μου δημιουργεί αισθήματα αποστροφής όταν το βλέπω στο δρόμο...Κι όπως καταλαβαίνετε, προσπάθησα να είμαι επιεικής στα σχόλιά μου...
-
Εγω εχω να πω πως οταν η peugeot εβγαλε cabrio με σκληρη οροφη οι υπολοιποι φτιαχνανε εναν κινητηρα,ενα πλαισιο, τιμονι, αναρτηση, φρενα, κολλαγανε γυρω γυρω λαμαρινες για να παρει τη μορφη αυτοκινητου και στο τελος πηγαινανε μεχρι την αφρικη, παιρνανε εναν ελεφαντα, οπως αυτον στη διαφημηση του 206 με τον ινδο και του δινανε τη μορφη που θα επαιρνε στην παραγωγη!
Τα opel ποτε απεκτησαν οδικη συμπεριφορα; Αστυνομικος μου ελεγε για τα astra gsi της τροχαιας οτι ειναι το πιο αχρηστο αυτοκινητο που εχει οδηγησει στη ζωη του... Ειδικοτερα στην κρεμαγιερα(το 'ελλατωματικο' εξαρτημα στα 206cc, ξερετε...)... και η αποψη αυτη λενε οι μεγαλυτεροι, για το 'τιμονι' των opel, ξεκινησε πολλα χρονια prin, απο την εποχη των kadett.('Οσο ξερω τοσο λεω βεβαια...' υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο. Του λαθους!)
-
Έχει καλή παράδοση σε τέτοια μοντέλα η Όπελ (Tigra,Speedster κλπ.).
Μοιάζει με Μάζντα μπροστά.. -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εγω εχω να πω πως οταν η peugeot εβγαλε cabrio με σκληρη οροφη οι υπολοιποι φτιαχνανε εναν κινητηρα,ενα πλαισιο, τιμονι, αναρτηση, φρενα, κολλαγανε γυρω γυρω λαμαρινες για να παρει τη μορφη αυτοκινητου και στο τελος πηγαινανε μεχρι την αφρικη, παιρνανε εναν ελεφαντα, οπως αυτον στη διαφημηση του 206 με τον ινδο και του δινανε τη μορφη που θα επαιρνε στην παραγωγη!Ασφαλώς μετά την εμπορική επιτυχία της SLK...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εγω εχω να πω πως οταν η peugeot εβγαλε cabrio με σκληρη οροφη οι υπολοιποι φτιαχνανε εναν κινητηρα,ενα πλαισιο, τιμονι, αναρτηση, φρενα, κολλαγανε γυρω γυρω λαμαρινες για να παρει τη μορφη αυτοκινητου και στο τελος πηγαινανε μεχρι την αφρικη, παιρνανε εναν ελεφαντα, οπως αυτον στη διαφημηση του 206 με τον ινδο και του δινανε τη μορφη που θα επαιρνε στην παραγωγη!
Ασφαλώς μετά την εμπορική επιτυχία της SLK...
http://peugeot.mainspot.net/pics/pic073.jpg301
http://fr.cars.yahoo.com/mtlgd/th/5/3.html401
http://www.schwab-kolb.com/pe000017.htm402 -
Ασφαλώς μετά την εμπορική επιτυχία της SLK...
http://peugeot.mainspot.net/pics/pic073.jpg301
http://fr.cars.yahoo.com/mtlgd/th/5/3.html401
http://www.schwab-kolb.com/pe000017.htm402Μμμμμ...
Κλεμμένη λοιπόν η σκληρή οροφή από την SLK, κλεμμένη όμως και η επαναφορά της σκληρής οροφής από την Peugeot ''είς βάρος'' της Mercedes -
Μμμμμ...
Κλεμμένη λοιπόν η σκληρή οροφή από την SLK, κλεμμένη όμως και η επαναφορά της σκληρής οροφής από την Peugeot ''είς βάρος'' της MercedesΝομιζω οτι η peugeot ειχε παραχωρησει τη χρηση της συγκεκριμενης 'πατεντας' στη mercedes μεχρι να βγαλει το 206cc. Δεν ξερω τι ακριβως παιζεται! Παντως ολοι μπορουν πια να βαλουν μια σκληρη οροφη στο cabrio τους!
-
Μμμμμ...
Κλεμμένη λοιπόν η σκληρή οροφή από την SLK, κλεμμένη όμως και η επαναφορά της σκληρής οροφής από την Peugeot ''είς βάρος'' της MercedesΝομιζω οτι η peugeot ειχε παραχωρησει τη χρηση της συγκεκριμενης 'πατεντας' στη mercedes μεχρι να βγαλει το 206cc. Δεν ξερω τι ακριβως παιζεται! Παντως ολοι μπορουν πια να βαλουν μια σκληρη οροφη στο cabrio τους!
Ε ναί, τώρα η σκληρή οροφή έχει γίνει λίγο ''πασπαρτού''.
-
Ε ναί, τώρα η σκληρή οροφή έχει γίνει λίγο ''πασπαρτού''.
'παειπαντου' θα ελεγα!
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Εγώ μιας και είμαι Γάλλος έχω να πω ότι κάνουμε πάντα το πρώτο βήμα και μετά ακολουθούν και όλοι οι άλλοι προσπαθώντας να μιμηθούν.
Και κάτι που λέει και ο αξιαγάπητος Κώστας Στεφανής 'Οι γάλλοι έχουν τη συνταγή να κάνουν το γλυκό λίγο πιο νόστιμο'Παράδειγμα προς αποφυγή...Vel Satis
-
nato!!!!
Opel Tigra TwinTop
nai einai ena cc(coupe-cabrio) kai apo tin opel opou emfanistike san ekpliksi apo to pouthena.Kirios stoxos tou to 206 cc .Vevea to to onoma tigra mas thimizei ekeino to sportif coupe tis opel tou 90' an kai kamia sxesi den exei me to progenestero tigra sxediastika.To autokinito thimizei poli astra giati mr . smith sas eminan oi idees.???
To martio stin genevi tha to parousiasoun kai oi kinitires pou tha to kinoun einai oi 1.4 kai 1.8 litron -
Ο χρήστης pininfarina65 έγραψε:
nato!!!!
Opel Tigra TwinTop
nai einai ena cc(coupe-cabrio) kai apo tin opel opou emfanistike san ekpliksi apo to pouthena.Kirios stoxos tou to 206 cc .Vevea to to onoma tigra mas thimizei ekeino to sportif coupe tis opel tou 90' an kai kamia sxesi den exei me to progenestero tigra sxediastika.To autokinito thimizei poli astra giati mr . smith sas eminan oi idees.???
To martio stin genevi tha to parousiasoun kai oi kinitires pou tha to kinoun einai oi 1.4 kai 1.8 litronΠοπο κορυφαίο...
Α ρε τη βγάζει η Opel-με αρχισχεδιαστή πάντα τον MARTIN SMITH
-
Aκμές, ακμές, ακμές...
-
Και με ανοιχτή την οροφή δεν θα μπορείς ούτε μια οδοντόβουρτσα να βάλεις στο πορτ-μπαγκάζ.
Αλήθεια, τα Opel πότε απέκτησαν οδική συμπεριφορά; Γιατί αυτό εμένα σαν ανέκδοτο μου ακούγεται.
Βέβαια, όπως λένε ΟΛΟΙ οι Γερμανόφιλοι, 'άμα το πας σ'έναν βελτιωτή γίνεται ΜΠΟΜΠΑ το εργαλείο'... Αλλά το θέμα είναι να είναι αξιόλογο και σωστό απ'τη μάνα του. Αν είναι ν'αρχίζουμε τα ματσακόνια (και μην ξανακούσω για ΜΤΜ, Nothelle, Abt, AMG, Brabus κλπ - ΕΛΕΟΣ πια! Ό,τι δεν έχει τα κότσια το εργοστάσιο να φτιάξει ως μαμίσιο το αναθέτει σε εξωτερικούς βελτιωτές με περιορισμένη εγγύηση... Μη χ3σω), άντε γεια.
Ή φτιάξτο σωστά απ'την αρχή ή μην το φτιάχνεις καθόλου και περιορίσου να φτιάχνεις κουρευτικές μηχανές για γκαζόν.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και με ανοιχτή την οροφή δεν θα μπορείς ούτε μια οδοντόβουρτσα να βάλεις στο πορτ-μπαγκάζ.
Αλήθεια, τα Opel πότε απέκτησαν οδική συμπεριφορά; Γιατί αυτό εμένα σαν ανέκδοτο μου ακούγεται.Μπορεί να μην συμπαθώ τα Opel (για να μην παρεξηγηθώ το Speedster είναι Lotus) και η προσωπική μου εμπειρία από την οδική τους συμπεριφορά να οδηγεί σε προτροπή για Καιάδα κλπ αλλά τουλάχιστον στο θέμα χώρων το Tigra προβλέπεται ικανοποιητικό και απόλυτα ανταγωνιστικό. Από 444 λίτρα κλειστό πάει σε 254 ανοιχτό. Αν προσθέσουμε και 71 λίτρα πίσω από τα καθίσματα αρκετά καλά είναι. Ρεζέρβα αλήθεια διαθέτει ή ακολουθεί το στύλ των άλλων CC...?
Εγώ πάντως προτιμώ τις μαλακές οροφές, φτηνότερες, γρηγορότερες, ελαφρύτερες, οικονομικότερες, πιο αξιόπιστες και προσφέρουν μεγαλύτερο άνοιγμα, περισσότερο χώρο και ρεζέρβα! -
Μάλλον δεν θα έχει...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ :Opel Corsa coupe cabrio