-
Αυριο, ανημερα του αγιου σπυριδωνος, το καρτακι θα κλεισει ενα χρονο στα χερια μου!!! Απολογισμος ειναι οτι εχω σπαταλησει 1 λιτρο λαδι και κατι ψιλα απο το καινουργιο κουτακι. Συνολικα εχω παει για καρτ περι τις 6-7 φορες, πραγμα που σημαινει μεσος ορος 1 φορα το διμηνο... Οχι ιδιαιτερα ασχημα.. Τα δε λεφτα που δαπανηθηκαν δεν τα υπολογιζω!
Δηλαδη, περα απο τα αναλωσιμα, ξοδευτηκαν καποια λεφτα για οργανακια, αναλλακτικα και αυτα...Ο καινουργιος χρονος, ευελπιστω να με βρει με καινουργιο οπλο, και με την υποσχεση οτι τουλαχιστον μια φορα το μηνα θα ειμαι στην πιστα!
εξ αλλου, τωρα εχουμε και κοτσαδορο και τρεϊλερ!!!Οσο για το καρτοντρομο, εγω ειμαι αρνητικος, γιατι δεν εχω καλες εμπειριες με τον κοσμο εκει επανω.. τα ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ...
Καποια στιγμη θα πρεπει να γνωρισεις και καμμια αλλη πιστα... Καμμια δεν ειναι σαν το καρτοδρομο, αλλα ειναι διαφορετικες εμπειριες!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αυριο, ανημερα του αγιου σπυριδωνος, το καρτακι θα κλεισει ενα χρονο στα χερια μου!!! Απολογισμος ειναι οτι εχω σπαταλησει 1 λιτρο λαδι και κατι ψιλα απο το καινουργιο κουτακι. Συνολικα εχω παει για καρτ περι τις 6-7 φορες, πραγμα που σημαινει μεσος ορος 1 φορα το διμηνο... Οχι ιδιαιτερα ασχημα.. Τα δε λεφτα που δαπανηθηκαν δεν τα υπολογιζω!
Δηλαδη, περα απο τα αναλωσιμα, ξοδευτηκαν καποια λεφτα για οργανακια, αναλλακτικα και αυτα...Να σου ζήσει και να τα χιλιάσει (τα χιλιόμετρα)
Τα λεφτά καλά κάνεις και δεν τα υπολογίζεις!!!Ο καινουργιος χρονος, ευελπιστω να με βρει με καινουργιο οπλο, και με την υποσχεση οτι τουλαχιστον μια φορα το μηνα θα ειμαι στην πιστα!
εξ αλλου, τωρα εχουμε και κοτσαδορο και τρεϊλερ!!!Ισχύουν τα παραπάνω...
Οσο για το καρτοντρομο, εγω ειμαι αρνητικος, γιατι δεν εχω καλες εμπειριες με τον κοσμο εκει επανω.. τα ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ...
Καποια στιγμη θα πρεπει να γνωρισεις και καμμια αλλη πιστα... Καμμια δεν ειναι σαν το καρτοδρομο, αλλα ειναι διαφορετικες εμπειριες!!
Εγώ, αντίθετα, έχω αρκετά καλές εντυπώσεις. Ίσως γιατί οι άνθρωποι της πίστας με γνώριζαν από τη 'νοικιάρικη' εποχή.
Αλλά νομίζω ότι η παρέα μετράει!
Θέλω να αγοράσω μια σχάρα για το αυτοκίνητο (ούτε λόγος για τρέιλερ) για να αρχίσω εξορμήσεις σε Σπάτα αρχικά και μετά προς Εύβοια μεριά που με βολεύει απίστευτα... Θα δούμε...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν ειναι δυνατον!!!!
πωπωωωωωω!!!Κι εδω 'προδοσια' ??!?!?!?!!?!?!?
ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΝΝΗ!!! Ποσο βαθεια εχεις ριξει τα διχτυα σου ??
σορρυ, φιλε, νομιζα οτι ειχατε mychron... γραψε λαθος!!!
(εκεινος ο γιαννης, ρε παιδια, που ειναι ???)
Να'μαι και εγω. Εχει πεσει διαβασμα και το αφησαμε για λιγο το ιντερνετ γι'αυτο και η αποχη. βλεπω εχετε ετοιμασει μεχρι και γερανακια(δεν ξερω και τι αλλο ακομα ) για να πατε(παμε) για καρτ και αυτο ειναι καλο.
Τρυανταφυλλε περα απο τα χρονια πολλα (παρτι θα εχει?) και τις ευχες για κατι ταχυτερο να σου πω με την σειρα μου οτι η ανατολικη Αττικη ειναι αλφανοκρατουμενη και συνεχισει να ειναι
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους
-
ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΦΑΝΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!!
ΓΙΑΝΝΗ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ??
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΗ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ??Το εμαθα και πιστευω οτι αργησανε λιγο.Λες και ηταν τιποτα σπουδαιο.
αντε να δουμε ποσο γυρναμε πραγματικα.
Καλα παιδια ειναι,μεχρι οτι ωρα θελουμε γυρναμε και βλεπω να τη βγαζουμε εκει στις διακοπες. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
ΓΙΑΝΝΗ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ??Το εμαθα και πιστευω οτι αργησανε λιγο.Λες και ηταν τιποτα σπουδαιο.
αντε να δουμε ποσο γυρναμε πραγματικα.
Καλα παιδια ειναι,μεχρι οτι ωρα θελουμε γυρναμε και βλεπω να τη βγαζουμε εκει στις διακοπες.ΝΑΙ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΓΥΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ! ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ. ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΣΚ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ
ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ?
-
ωχ ωχ ωχ!
λοιπον, αν ειναι να παμε σπατα, να κανονισω παιδες, να αλλαξω γραναζι... αν και δεν εχω τις καλυτερες εμπειριες απο κειΜου φαινεται θα παω να παρω ενα 11-αρι μονο για εκει, γιατι δεν ειναι κατασταση... τα 92-αρια τα 'χει για πλακα, αν κανεις το λαθος!!! Ακομα ειμαι με το δανεικο sprocket carrier....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ωχ ωχ ωχ!
λοιπον, αν ειναι να παμε σπατα, να κανονισω παιδες, να αλλαξω γραναζι... αν και δεν εχω τις καλυτερες εμπειριες απο κειΜου φαινεται θα παω να παρω ενα 11-αρι μονο για εκει, γιατι δεν ειναι κατασταση... τα 92-αρια τα 'χει για πλακα, αν κανεις το λαθος!!! Ακομα ειμαι με το δανεικο sprocket carrier....
Για δώστε καμιά πληροφορία για το setup στα Σπάτα.
Ακόμα έχω το διάγραμμα που μου είχε ποστάρει ο Άγγελος.
-
Kαλή βδομάδα στην παρέα......
Γιάννη με το καλό να έρθεις......
Βασίλη για ........ κανόνισε να σε δούμε απο κοντά,στην Εύβοια τι υπάχει ????Για το Σάββατο ψυχολογικά και πρακτικά θα είμαστε έτοιμοι....
AT THE PISTAAAAAAAAAAAAA
Τώρα θα κανονίσω για καιρό,αλλά δεν μπορούν να μου υποσχεθούν λογικές θερμοκρασίες,λιγη δροσούλα μου λεν θα έχει.. αλλά θα ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ με άλλο τρόπο....
Άντε να δούμε και οι λοιποί της παρέας να ετοιμάζονται και φίλαθλοι και φίλοι για να βλέπω κόσμο..............
-
.... να παρει!!
Που ελεγε και ο αστυνομος Σαϊνης...
Ειχα γραψει ολοκληρο κατεβατο για την πιστα των Σπατων, αλλα δε το βλεπω τωρα... Μηπως δε το εστειλα τελικα ???
Αντε παλι τα ξαναγραφουμε!
Λοιπον, φιλε, εγω τωρα στο καρτακι μου για τα σπατα εχω 12 μπροστα 92 πισω... Το καλο ειναι οτι το καρτακι ειναι σχετικα 'κοντο' με αποτελεσμα απιστευτα 'μπαμ' στις μικρες ευθειες... Λογω μικρης πιστας, με το που βγαινεις απο τη στροφη, μεχρι να παρεις ανασα, εχει ερθει η επομενη.. Συγκριτικα, στις ευθειες του καρτοδρομο, στριβεις τσιγαρο!!!! Θα ειναι πρωτογνωρη εμπειρια για σενα κι εγω που τη φερνω στο μυαλο μου, τη νοσταλγω τωρα.... Αλλη αισθηση να εισαι τοσο πολυ σε τιμονι - φρενα - γκαζι....
Αν, βεβαια, γινει το λαθος και εχεις εβγα, οι πιθανοτητες να σταματησουν εκει οι βολτες σου, λογω στραβωμενου γραναζιου (στη καλυτερη) ή / και κομμενης βασης γραναζιου ειναι παρα πολυ μεγαλες!
Πριν απο το 12-92 ειχα 11-85 αν θυμαμαι καλα!! Σαφως καλυτερη λυση, δεν 'αρπαζε' τοσο, οσο με το 12-92, ασφαλες στις εβγες της γειτονιας, αλλα το αρνητικο ειναι οτι το 11-αρι γραναζι εχει προβληματακια.. Καταπονειται πολυ ενας κυλινδρος που εχει αντι για ρουλεμαν και θελει συχνες αλλαγες... Γι αυτο το γυρισα κι εγω σε 12.... Αν και αν καθιερωσω καμμια Αγια Μαριννα στανταρ και πηγαινω σπατα, για 3 - 4 φορες, αξιζει να αλλαζεις κυλινδρους στο 11-αρι, παρα να αγοραζεις καινουργια γραναζια και τσοκ γραναζιου... Καινουργιο τσοκ, κανει περι τα 40 ευρουδελια, ενω ενα γραναζι υπολογιζεις 15... Ισως, να χρειαζεσαι και αλυσιδα με περισσοτερα link.. (υπολογιζεις παλι γυρω στα 13 ευρω...)Αυταααααααα!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Kαλή βδομάδα στην παρέα......Γιάννη με το καλό να έρθεις......
Βασίλη για ........ κανόνισε να σε δούμε απο κοντά,στην Εύβοια τι υπάχει ????Για το Σάββατο ψυχολογικά και πρακτικά θα είμαστε έτοιμοι....
AT THE PISTAAAAAAAAAAAAA
Τώρα θα κανονίσω για καιρό,αλλά δεν μπορούν να μου υποσχεθούν λογικές θερμοκρασίες,λιγη δροσούλα μου λεν θα έχει.. αλλά θα ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ με άλλο τρόπο....
Άντε να δούμε και οι λοιποί της παρέας να ετοιμάζονται και φίλαθλοι και φίλοι για να βλέπω κόσμο..............
Άγγελε αυτό το Σάββατο, όπως προείπα, είμαι off λόγω εκδρομής με τη σχολή αλλά από το επόμενο είμαι μέσα (και ας είναι Χριστούγεννα ) αλλά νομίζω ότι οι υποχρεώσεις των περισσοτέρων δεν θα τους επιτρέψουν την εξόρμηση. Για την ώρα μπορώ μόνο Καρτοντρόμο, αλλά μόλις βάλω σκάρα στο αυτοκίνητο θα είμαι για όπου θέλετε.
Στην Εύβοια παίζει εξοχικό με άπλετο χώρο για Headquarters (τρομάρα μου ) και 2 πίστες. Η μία είναι πολύ μικρή ενώ την άλλη δεν την έχω δει ακόμη αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Αν είναι κανονίζουμε κανένα karting-touring προς τα εκεί.
Γμτ δεν το πιστεύω ότι θα λείπω το Σάββατο...
Πάντως την Τετάρτη θα είμαι στην πίστα από το απόγευμα μέχρι το βράδυ! Έτσι για να μην ξεχνάμε την τέχνη μας!
Για να ακούσω χρόνους στις διάφορες πίστες, για να ξέρω τι να περιμένω.
Εγώ μόνο στο Καρτοντρόμο έχω δοκιμάσει και έχω καταφέρει 47.3'.
Tm (όνομα;) σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
-
Λοιπον παιδια το ΑΛΦΑΝΟ ειναι πολυ αξιοπιστο αλλα δεν βρηκα προγραμμα για να το συνδεω στο φορητο μου. Οσο για αυτα που λετε για αλλες πιστες η προσκληση για Καλαμάτα- Σπάρτη ισχύει πάντα να μαζευτούμε κανα Σ/Κ άλλοι με Ρόταξ και άλλο με άλλα μοτέρια να κάνουμε κανα μίτινγκ αδερφια...
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Λοιπον παιδια το ΑΛΦΑΝΟ ειναι πολυ αξιοπιστο αλλα δεν βρηκα προγραμμα για να το συνδεω στο φορητο μου. Οσο για αυτα που λετε για αλλες πιστες η προσκληση για Καλαμάτα- Σπάρτη ισχύει πάντα να μαζευτούμε κανα Σ/Κ άλλοι με Ρόταξ και άλλο με άλλα μοτέρια να κάνουμε κανα μίτινγκ αδερφια...Βέβαια μπορείς και εσύ να ανέβεις Αθήνα. Είναι πιο εύκολο από το να κατέβουμε 10 άτομα στην Καλαμάτα.
Υ.Γ. Δεν μπορώ να μη σχολιάσω το γεγονός ότι στο 95% των δημοσιεύσεων σου αναφέρεις την πίστα της Καλαμάτας.
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Λοιπον παιδια το ΑΛΦΑΝΟ ειναι πολυ αξιοπιστο αλλα δεν βρηκα προγραμμα για να το συνδεω στο φορητο μου. Οσο για αυτα που λετε για αλλες πιστες η προσκληση για Καλαμάτα- Σπάρτη ισχύει πάντα να μαζευτούμε κανα Σ/Κ άλλοι με Ρόταξ και άλλο με άλλα μοτέρια να κάνουμε κανα μίτινγκ αδερφια...Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου πολλούς μήνες τώρα.Το προβληματάκι είναι οτι για να έρθουμε αρκετοί, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να μεταφέρουμε το οχήματα αν βρούμε κάποιο μέσον που να χωράει κάμποσα θα είναι πιο εύκολο.Έχω κάποια ιδέα αλλά θέλει πολύ οργάνωση
Πάντως όταν το κάνουμε, όσοι μπορέσουμε έστω και δύο,θα είναι απίθανα.
PISTES TEST ΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ
Βέβαια έτσι όπως γίνει το θέμα με τις πίστες και τις άδειες, θα ανεβάσουμε ένα τέτοιο θέμα σύντομα, μόνο με πολύ φιλικές συγκεντρώσεις θα μαζεύονται πολλά καρτάκια.Μου θυμίζει χούντα το θέμα ........'απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις πάνω απο δύο άτομα'
Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηηηηη έρχεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...............!!!!!
-
Λοιπον, για να μαζευομαστε σιγα σιγα...
Προγραμμα για τα αλφανο, πρεπει να πηγαινουν πακετο με το οργανακι ή αλλιως το αγοραζεις χωριστα! Να βρεις 'χυμα' το βρισκω λιγο δυσκολο, γιατι περα απο το software, ολη η ιστορια ειναι να φτιαξεις και το καλωδιο το οποιο τα συνδεει... Δε φανταζομαι να ειναι κατι το τρομερο, αλλα πρεπει να υπαρχουν καποιες γνωσεις και καποιο ... καλωδιο να παιξει το ρολο του πειραματοζωου!Καλαματα με τα καρτ ?!?!?!?
Το ... 2006 που θα εχουμε ξεχρεωσει το καρτ! μεχρι τοτε το μικροτερο δυνατον κοστος.. Εδω στα περιξ.... Ασπροπυργο δεν εχουμε παει ακομα, να φανταστεις!! Μας μενει, λοιπον, ο ασπροπυργος, μετα λεω για καμμια πατρα και μετα βλεπουμε!
Πηγα και ειδα CRG σημερα! .... οτι και να πω ειναι λιγο...
Γιαννηηηηηηηηη! -
Μια μικρη υπενθυμηση. Νομιζω οτι το προσεχες Σ/Κ εχει Μεμοριαλ στα Μεγαρα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια μικρη υπενθυμηση. Νομιζω οτι το προσεχες Σ/Κ εχει Μεμοριαλ στα Μεγαρα.Πατέρα ευχαριστούμε..............θα προσπαθήσουμε να είμαστε ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Οι ανύπαντροι και οι μη έχοντες ιδιαίτερες υποχρεώσεις ,μπορούν να κάνουν τα πάντα ελεύθερα
-
Μας έφαγε η βροχή και η ζήλια κάποιων ........
Τι έγινε παίδες άρχισαν οι διακοπές ????
Γιάννηηηηηηηηηηηηηη ήρθες ????????
Πάντως εμείς δεν ησυχάζουμε .... το όνειρο πλησιάζει και η παρέα θα μεγαλώσει ................ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..
Νάστε όλοι καλά και φροντίσετε να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα απο τα όνειρά σας.
Καλές γιορτές.
-
αυτο ειναι αληθεια... εχουμε (ξανα) πει οτι η ηρεμια ειναι μονο επιφανειακη και φαινομενικη...
Οι εξελιξεις εχουν ηδη δρομολογηθει, απλα υπαρχει θεμα χρονου.. (κοιτα να δεις.. χρονιαρες μερες!)
Παντως θα κανουμε τα αδυνατα - δυνατα για να γινει το συντομοτερο!!
Black is beautiful!
-
Αν ο καιρός έχει καλή διάθεση σήμερα (Άγγελε κάνε το θαύμα σου ) και καταφέρω να φτάσω μέχρι το Καρτοντρόμο ( ) (καθώς πρώτη φορά θα πάω μέχρι εκεί οδηγώντας ) θα πάω να λιώσω.
Κανονίστε για κανένα meeting... Σκουριάσαμε (κι εγώ πλέον καθώς έχω να πατήσω 20 μέρες στην πίστα λόγω υποχρεώσεων και μου έχει φανεί κάπως...)
Προς ΤΜ: Red is fast όμως!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ