-
.. Φημες λενε για στρωσιμο των Φωτων..
Γιαννη ειμαστε μεσα ????
-
Αυτή τη φορά δεν το χάνω ..... το στρώσιμο
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΙΑ
Υστερα απο την περιγραφη που εχετε κανει, τι περιμενετε να γραψω εγω?Βαλτε οτι ποναω και ολοκληρος και ξεκιναμε.
Απιστευτη η ομοιοπαθεια τις παρεας μας πρωινιατικα αλλα οπως ειπε και ο Αγγελος 'οι οιωνοι'. Αφου εξαφανισαμε την πρωτη τυροπιτα για το 2005 φτασαμε στην πιστα και βλεποντας κανενα καρτ στην πιστα απογοητευτηκαμε αλλα ξεραμε οτι ηταν καθ'οδον ενα 100αρι και ο Τρυανταφυλλος με τον Αγγελο. Αφου καναμε ενα ηρεμο 10λεπτο για το καλο του χρονου αλλα και του καρτ!!! Οι χρονοι ξεκινησανε καλα απο νωρις μιας και η πιστα ηταν καλη και αρχισε να καθαριζει και η αγωνιστικη γραμμη(πςςςςς).
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θεαμα οι μονομαχια του Αγγελου με τον Κωστα με χρονους καλους και ουτε μια επαφη και ολα αυτα σε αποστασεις εκατοστων μεταξυ τους. Βγαλμενο απο αγωνα DTM μου εμοιαζε(τι γραφω σημερα ρε?).Ενα μεγαλο μπραβο στον γκουρου της ομαδας που δεν καταλαβαινει την πιεση
απο τα 20χρονα.keep up the good work ANGEL. Συνεχιζουμε αφιερωνοντας μερικες γραμμες στο αλλο μελος. Οδηγικα μου φανηκε επηρεασμενος απο την καθυστερημενη παραλαβη του νεου καρτ αλλα και συναιστηματικα φωρτισμενος αφου ηταν η τελευταια φορα με το παλιο, παρ'ολα αυτα γυριζε σε καλους χρονους και γι'αυτο δεν εχουμε καμια μονομαχια να αναφερουμε .Αυτο το παιδι γυριζε μονο του.Τι να πουμε.
Περιμενουμε με το νεο αποκτημα(αφου το χαζεψουμε) να δουμε τρελους χρονους.
Απο τα αξιοσημειωτα της χθεσινης ημερας, που λογο χαρακτηρα δεν θα το γραφατε ποτε, η πατεντα του chief engineer που χαζεψε η πιστα.ISO εχει?
Δυστηχως κατα τις 6 ειχαμε και την πρωτη βλαβη την στιγμη που εστριβα σε μια αριστερη, εσπασε το μπαρακι απο το τιμονι!!!!!!! και εκει τελειωσαν η ελπιδες για περισσοτερους γυρους.
Να ευχαριστησω μια ακομη φορα αυτη την τρελοπαρεα αφου περναμε απιστευτα κανοντας αυτο που γουσταρουμε.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ατακες της ημερας εκεινης:- Φοβερο!
- Καλη αγορα!
- Φοράω μοτεράκι group B
- Φορμουλακι
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. Φημες λενε για στρωσιμο των Φωτων..Γιαννη ειμαστε μεσα ????
Εννοειται.Αναμενω τα τυπικα ΟΚ
-
θα παρω τη καμπανα απο τον παλιο κινητηρα με το 12-αρι, θα παρω και το πισω γραναζι απο το παλιο (μιας και ο εταιρος της ομαδος θα ειναι διακοπες) και θα ερθω.. φανταζομαι να προλαβω να στησω το καρτακι!
Θα εχω για πρωτη φορα στα χρονικα καινουργια λαστιχα (mg κιτρινα), οποτε θα ειναι πρωτογνωρη εμπειρια!!
Αναμεινατε στο ακουστικο σας!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα παρω τη καμπανα απο τον παλιο κινητηρα με το 12-αρι, θα παρω και το πισω γραναζι απο το παλιο (μιας και ο εταιρος της ομαδος θα ειναι διακοπες) και θα ερθω.. φανταζομαι να προλαβω να στησω το καρτακι!Εππππππππππ !!!!!!!!!!!!!!!!! τι γίνεται πατριώτη....ακόμη δεν το πήρα αρχίσανε οι 'εθελοντικές παροχές αλα forum'
'Aνταλλακτικοδότης' έγινα,πάρε όλο το καρτ αγόρι μου και ότι χρειαστείς απο ανταλλακτικά θα το έχεις....
Έτσι ε........... δεν κρατιέσαι με τίποτε.............. Εγω θα πήγαινα την ίδια μέρα της αγοράς
Να πάτε με την ευχή μου............και επειδή σας αγαπώ πολύ ............. θα κανονίσω να έχει και καλό καιρό........ Άντε παλιόπαιδα να πάτε με τα 'φορμουλάκια ' σας,θα είναι 'φοβερά' και κυρίως 'πολύ καλή αγορά'
Θα εχω για πρωτη φορα στα χρονικα καινουργια λαστιχα (mg κιτρινα), οποτε θα ειναι πρωτογνωρη εμπειρια!!
ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ζηλεύω ,θα μου κάνω δώρο ΚΑΙ λάστιχα για πρώτη φορά θα κάτσω σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.Αυτά τα στρογγυλά μαύρα διαμάντια............ πάντα τα λυπόμουνα που τους έβλεπα και τα ξεφτυλίζανε απο καινούργια....... Θα κάνω πέτρα την καρδιά και θα κάνω και εγώ το ίδιο
Μάχες με τρία και τέσσερα καρτάκια στην σειρά ??????????????????? Πω,πω,πω.......ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Νάμαστε καλά,Βασιλάκη χρόνια πολλά και για την γιορτή σου.Το τέταρτο καρτάκι για σένα ήταν...................
-
εμ! εγω σου 'πα, ελα να γινει παραδοση κανονικα, να αδειασουμε και τον χωρο και μου λες ναι κι ετσι κι αλλιως....
Ουτως ή αλλως η ανταλλαγη θα ειναι μονο για το στρωσιμο (ξερεις...)
Μεχρι να ερθει 12-αρα καμπανα μου ή να παρουμε τις 11-αρες για να σβουριζουμε σπατα!
Παντως, αγαπητε συν - ανταγωνιστη (πλεον), τα ανοιγματα που εχει το καρτακι με το 12-92, δεν τα ειχε με το 11-χχ (δε θυμαμαι τι ηταν επανω..).Οταν με το καλο ερθουν οι καμπανες μας και τα γραναζια, αξιζει μια δοκιμη 'επι τοπου' για να δεις κι εσυ τη διαφορα!!
Κι εγω θα ηθελα την ιδια μερα να παω να το στρωσω, αλλα κατι τετοιο ειναι αδυνατον, γιατι θα πρεπει να βαλω τον κινητηρα επανω και να συνδεσω τα ηλεκτρολογικα του και τις ιστοριες του! Εχουμε δουλειες να κανουμε!
Σημερα εχω παρει τον φορτιστη μαζι μου, για να αγορασω τα καλωδια και τα κροκοδειλακια που χρειαζομαι για να φορτιζω τις μπαταριες στο σπιτι, αλλιως θα πρεπει η μπαταρια να ειναι στο καρτ, συνδεδεμενη, κοντα σε πριζα και να συνδεσω εκει τον φορτιστη! Εναλλακτικα θα πρεπει να παρω το ειδικο κιτ!
(Τρελλαθηκαμε τελειως μου φαινεται!)
Προβλεπω τεταρτη βραδυ να γινεται τσακωμος με τον chief engineer, γιατι μπορει να ειναι τρελλος πατεντιαρης, αλλα στις οδηγιες δεν τα παει και τοσο καλα!! Με τρελλανε και χθες, οταν πηγε το μοτερακι και το τελικο στον Μπαϊρακταρη για να κουρμπαρει βασεις καθισματος, οταν ειδε το καθισμα και μου ειπε το αμιμητο 'Το καθισμα ειναι πολυ μικρο, θα προτιμουσα να παρεις ενα μεγαλυτερο να κανεις τη δουλεια σου'
Μη μακρυγορω, Τεταρτη απογευμα εχουμε να παραλαβουμε ενα καρτακι (να 'μαστε καλα πρωτα) και υστερα δουλεια συνεργειου!
Βασιλη, αν τελειωσεις νωριτερα με τα φρενα, μπορεις να βοηθησεις!
Χωρις πλακα, ομως, θα μιλησουμε, αμα γουσταρετε να κανονισουμε βραδυα συνεργειου!
Τεταρτη βραδυ θα υπαρξει επισημη ενημερωση!
-
Xronia polla kai kala me epituxies. Pos pate paidia Athina apo katring? EMeis edo kqato pantos etoimazomaste gia tin nea agonistiki periodo...
-
Επισημη ανακοινωση:
Το φορμουλακι ειναι ετοιμο και θα γνωριστει με πιστα για πρωτη φορα, αυριο στο καρτοδρομο! Κατα το μεσημερακι Θα υπαρξουν και ονομαστικες - τηλεφωνικες προσκλησεις!
-
Καλή βδομάδα στην παρέα και καλό ταξίδι νάχουν οι ταξιδευτές
Το ονειρικό 'θηρίο', συνοδεία ειδικών και μη παραδόθηκε και βρίσκεται στον ειδικά προετοιμασμένο χώρο του.
Επιτέλους,μετά απο μια πολύχρονη διακοπή μπορώ να αγγίζω,να διρθώνω,να καθαρίζω ,να προετοιμάζω,να.......,να.............................. το όνειρο.
Ομολογουμένως είναι πολύ περιποιημένο και χαίρομαι γιαυτό.Τώρα θέλω να κάνουμε εκδρομές στην Ελλάδα με το καρτάκι αγκαλιά,και όπου μας αρέσει στροφάρουμε......... Σπάρτη,Καλαμάτα,Πάτρα για αρχή και μετά θα πιάσουμε την Στερεά Ελλάδα.Μετά ανεβαίνουμεεεεεεεεεεεεε...........πιο πάνω.
Ο συνεργός και ο chief μπαίνουν πιο πολύ στην καρδιά μου και είμαι ευτυχής που βρήκα ανθρώπους,που τους νοιώθω και είναι κοντά,που ακούνε και καταλαβαίνουν τον 'πόνο'μου ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ.
Υπάρχουν πολλά σχέδια στο μυαλό μας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλά για να τα γευθούμε,όταν θα γίνονται πραγματικότητα.
ΕΡΩΤΗΣΗ:πως μπορώ να χάσω περίπου 40 κιλά ???????
Παιδιά θέλουμε ΛΑΣΤΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που έχει κάποια πηγή με τέτοια ????????????Προτάσεις ??????
-
ΧΑΙΡΕΤΩ...
ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΦΙΛΕ tm?? -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Τώρα θέλω να κάνουμε εκδρομές στην Ελλάδα με το καρτάκι αγκαλιά,και όπου μας αρέσει στροφάρουμε......... Σπάρτη,Καλαμάτα,Πάτρα για αρχή και μετά θα πιάσουμε την Στερεά Ελλάδα.Μετά ανεβαίνουμεεεεεεεεεεεεε...........πιο πάνω.Μέσα από τώρα...
No matter where!
Παιδιά θέλουμε ΛΑΣΤΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που έχει κάποια πηγή με τέτοια ????????????Προτάσεις ??????
Η αντιπροσωπεία του αγωνιστικού τμήματος της Bridgestone είναι στη Ν. Φιλαδέλφια. Φαντάζομαι ότι θα είναι πιο φθηνά από τα άλλα που αγοράζουμε από την πίστα...
-
Ενα κοσμημα που ακουει στο ονομα crg....
Κινητηρας ο γνωστος Rotax Max, για σιγουρια και γιατι ξερω να του 'βαζω' χερι (μηχανικα.. οχι απο ρυθμισεις και τετοια )
Περι ελαστικων: Οι εταιρειες που φερνουν ελαστικα αυτοκινητων - μοτο δεν ασχολουντε με λαστιχα καρτ.. Το ειχα ψαξει παλαιοτερα το θεμα και υπαρχει το πορισμα πολλες σελιδες πισω... Περιπου στις αρχες του thread! Ειπαμε το κυκλωμα ειναι κλειστο...
Επισης, ο Γαλατσης εχει τα καινουργια ελαστικα Mojo, τα οποια θα χρησιμοποιουνται στα Ροταξ Challenge.. Θεμα τιμης και διαφορας τιμης, παιδια για το ιδιο λαστιχο μεταξυ εμπορων δεν υπαρχει. Καινουργια MG κιτρινα 125 ευρω οχι απο πιστα, αλλα απο τον Mr. CRG Μπαϊρακταρη.
Θεωρω οτι τα ειδη στα οποια ειναι φαρμακειο οι πιστες ειναι τα λαδια.. Οχι οτι το εχω ψαξει ιδιαιτερα, βεβαια.. -
Μισο λεπτο στο πρωταθλημα ο Γαλατσης βαζει νεα λαστιχα...γιατι αυτα που παιρναμε εκαναν 170 ευρω και τωρα θα εχουν λιγοτερο...φυσικα θα βγαζει και απο εκει... το ξερω καλα...
-
εχμ...
το ιδιο πραγμα λεμεΔε νομιζω να ειχαν τοσο ακριβα τα YGK.. εγω τα θυμαμαι στα ιδια... Οπως και να 'χει τερμα τα bridgestone YGK, τουλαχιστον απο τον γαλατση. Τα καινουργια λαστιχα mojo συμφωνα με ανακοινωση ειναι της BRP-Rotax, οποτε ...
-
Tελικά τα Ygk πόσο μπορούμε να τα βρούμε ρε παιδιά;μπορεί κάποιος να μάθει τιμή και να μας πει?
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καλή βδομάδα στην παρέα και καλό ταξίδι νάχουν οι ταξιδευτέςΤο ονειρικό 'θηρίο', συνοδεία ειδικών και μη παραδόθηκε και βρίσκεται στον ειδικά προετοιμασμένο χώρο του.
Επιτέλους,μετά απο μια πολύχρονη διακοπή μπορώ να αγγίζω,να διρθώνω,να καθαρίζω ,να προετοιμάζω,να.......,να.............................. το όνειρο.
Ομολογουμένως είναι πολύ περιποιημένο και χαίρομαι γιαυτό.Τώρα θέλω να κάνουμε εκδρομές στην Ελλάδα με το καρτάκι αγκαλιά,και όπου μας αρέσει στροφάρουμε......... Σπάρτη,Καλαμάτα,Πάτρα για αρχή και μετά θα πιάσουμε την Στερεά Ελλάδα.Μετά ανεβαίνουμεεεεεεεεεεεεε...........πιο πάνω.
Ο συνεργός και ο chief μπαίνουν πιο πολύ στην καρδιά μου και είμαι ευτυχής που βρήκα ανθρώπους,που τους νοιώθω και είναι κοντά,που ακούνε και καταλαβαίνουν τον 'πόνο'μου ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ.
Υπάρχουν πολλά σχέδια στο μυαλό μας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλά για να τα γευθούμε,όταν θα γίνονται πραγματικότητα.
ΕΡΩΤΗΣΗ:πως μπορώ να χάσω περίπου 40 κιλά ???????
Άντε καλορίζικο και καλά γυρολόγια...Αν και δεν έχω πολυκαταλάβει τι έχει παιχτεί..............
-
Λοιπον, δε ξερω αν θα εχει φετος YGK.
Ενα ειναι βεβαιον: Ο Γαλατσης δε θα τα φερνει, γιατι τα λαστιχα που θα χρησιμοποιουνται στο Rotax Challenge αυτη τη χρονια ειναι τα Mojo, τα οποια ειναι brand της BRP-Rotax.
Τα Mojo εχουν 160 ευρώ και είναι οπως τα YGK, με καλυτερη αντοχη στο χρόνο (δεν τα εχω δοκιμασει.. Απο τις ανακοινωσεις τα μεταφερω).
Συμπερασμα: Αν τα φερνει καποιος περαν του Γαλατση, καλως, αλλιως, μαλλον δε θα μπορεσεις να βρεις τα YGK...
Ελπιζω να σε βοηθησα... Τι εγινε, κανεις κανα καρτακι ??
-
Mάστορα καλή χρονιά....Πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω που και που.
Το σενάριο που υλοποιήθηκε είναι η αγορά του καρτ του tm απο μέρους μου και εκείνος πήρε ένα του κουτιού..........παρθένο
Εγώ φίλε μου πάντως δεν το πήρα σε κούτες είναι όλο σ'ένα κομμάτι.Και τι κομμάτι................ περιποιημένο, με RPT.
Έκανα τράκα και λαστιχάκια,ελαφρώς μεταχειρισμένα και τώρα μένει να το φέρω στις διαστάσεις μου............... κάπως..... για να μπορώ να ευχαριστιέμαι χωρίς να πιάνομαι γρήγορα
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ