-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. το θεμα ειναι να μη βρεχει, βασικα!Mα αυτό θέλουμε....... βροχή για αρχή και μετά να στεγνώνει για να μαζέψουμε την σαβούρα...
Αν κι εγω σας λεω οτι το προγραμμα στο περιοδικο karting news, ειχε τον φιλικο για την κυριακη που μας περασε!
Μήπως είναι κάποιο παλαιότερο??????
Δεν κανετε κανενα τηλεφωνο τσερανιδης μερια ?
Πολύ καλή σκέψη ..........με πρώτη ευκαιρία κάνε ένα τηλέφωνο και πες μας και μας.
(Τι με λιγο karting ξεχνιεσαι ? Εδω εχουμε ξεχασει το karting!)
Εννοούσα διαβαστερό και όχι πρακτικό.Για την ώρα και μέχρι να βρούμε την ευκαιρία, κάνουμε virtual karting ......τα βράδια
-
το θεμα της βροχης, μπορουμε να το προσπερασουμε.. Ολο και κατι γινεται..
Εντωμεταξυ, μη ξεχναμε οτι μαγειρευονται εξελιξεις!
Η ησυχια που βγαινει προς τα εξω δεν ειναι πραγματικη.. Δρομολογουνται πραγματα στο παρασκηνιο.. Ευελπιστω πως μεχρι το τελος της βδομαδας θα εχουμε ετοιμο πατενταρισμενο τρεϊλερ που θα κανει την φορτω - εκφορτωση του καρτ, παιχνιδακι.. Εχει γινει ντουλαπα στο υπογειο με ολα τα ανταλλακτικα και εργαλεια και υγρα (χωρος σερβις σχεδον ετοιμος) και παμε για τα επομενα!Το προγραμμα του τσερανιδη ειναι για τη χρονια που διανυουμε.. Ειχα υποψιες, γι αυτο ξαναειδα το περιοδικο.. Ειναι στανταρ, αυτο, λοιπον!
Για τηλεφωνα στον τσερανιδη εχουμε ειδικους εντεταλμενους - εθελοντες
Περιμενουμε νεα, λοιπον!
Οσο για το virtual karting, δεν εχω να σχολιασω
-
Πρέπει να κανονίσουμε καμία μαζική εξόρμηση.
-
Ο εντεταλμένος εθελοντής πήρε τηλέφωνο,για να μην κουράζονται οι γρήγοροι...και μετρίου ύψους και βάρους(γιαυτό είναι γρήγοροι) οδηγοί....... ονόματα δεν μπορώ να πω,μην με πιέζεται
και άκουσα απο την οργάνωση οτι λόγω 'εμφυλίου' των πισταρχών και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν βλέπει να γίνεται ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος.
Υπ'όψιν ότι το Supersport έδειχνε όλους τους αγώνες σε κονσέρβα,βέβαια.Θα με ενημερώση ,όπως του ζήτησα, όταν έχει νεότερα .....Εντάξει κ.Guruuuuuuu.............. δικαίωσα τον τίτλο....
Άκου Guru,μήπως ασχολήσε με τίποτε ανατολίτικα θέματα ??????Μου άρεσε πάντως.Guru.... ωραία ακούγεται
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πρέπει να κανονίσουμε καμία μαζική εξόρμηση.Θα το κάνουμε οπωσδήποτε.Θα είμαστε σε επαφή απο εδω και θα μαζευτούμε.Ίσως όταν με το καλό γυρίσει και ο Γιάννης sjx απο την Αγγλία να το γιορτάσουμε
Να πιούμε τις μπενζίνες μας και να φάμε και κανα λάστιχο..... -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πρέπει να κανονίσουμε καμία μαζική εξόρμηση.
Θα το κάνουμε οπωσδήποτε.Θα είμαστε σε επαφή απο εδω και θα μαζευτούμε.Ίσως όταν με το καλό γυρίσει και ο Γιάννης sjx απο την Αγγλία να το γιορτάσουμε
Να πιούμε τις μπενζίνες μας και να φάμε και κανα λάστιχο.....Άντε και δεν αντέχω... Πινάωωωωωωωωωωωωωωωω
Με αυτό το κωλόκρυο δεν μπορούμε να πάμε πουθενά!
-
καλημερα και απο εμενα.μαλλον για σας καλο μεσημερι
Το αλλο σαββατοκυριακο εχει μια εκθεση στο Λονδινο που θα κανουμε πολλα χρονια να δουμε στην Ελλαδα μας. Η εκθεση εχει σχεση μονο με το ΚΑΡΤ. Απ'οτι μου λενε ειναι τεραστια οποτε αναμενουμε νεοτερα την αλλη βδομαδα.
Αυτο το σκηνικο με τους ερασιτεχνικους αγωνες εχει καταντησει αηδια. Σου λενε οτι για να συμμετασχεις δεν πρεπει να εχεις κανει αγωνα πρωταθληματος για 2 χρονια τουλαχιστον. Ελα ομως που πας στην πιστα και βλεπεις σε ολες τις κατηγοριες 3-4 που ετρεχαν το προηγουμενο σαββατοκυριακο στο πρωταθλημα. Δεν λεω οτι δεν αξιζει (μοναδικη εμπειρια) αλλα σκοπος ειναι να αναμετρηθεις με χομπιστες και μονο και οχι με ατομα τα οποια σκανε περι τα 2-3 μυρια την χρονια(τοσο δεν κανουν τα καρτ μας ολων μαζι ) και κανουν καμια 200 γυρους το σκ.
Παρ'ολα αυτα θα ηθελα σαν π.......ς να κανω εναν.
Οταν με το καλο το κανεις θα ειμαστε ολοι εκει να σε βοηθησουμε(βγαλε καπελακια-μπλουζες-κουπες να πουλαμε). επισης μην λυπηθεις τα 50-60 ευρω που θα σου ζητησει ενας μηχανικος για τον αγωνα μονο. Πιστεψε με αξιζει.
αν ολα πανε καλα γυρναω στις 18 Αγγελε οποτε το σκ παμε φυσικα για καρτμε μεγαλη παρεα. Τωρα αν πατε πριν ερθω δεν θα σας κρατησω κακια,σας αισθανομαι
καλα να περνατε καρτιστες -
kαλως τον γιαννη με τον πιγκουινο του linux!
γιαννη οτιδηποτε σε εκθεση στο λονδινο ποναει!
ειδικα αν δε μπορουμε να ερθουμε και ειδικοτερα, ΑΝ μπορουσαμε να ερθουμε, δε θα μπορουσαμε να φερουμε πολλα πραγματα μαζι!Για τα club racing (ερασιτεχνες), δε ξερω αν οι ανθρωποι τρεχαν σε αγωνες το προηγουμενο σ/κ .. Παντως η αληθεια ειναι οτι οι τυποι σκανε ΠΟΛΛΑ λεφτα για να συμμετασχουν σε αγωνες..
Συμμετοχη σε 2 κατηγοριες με αντιστοιχα καρτ, ολοκληρες ομαδες υποστηριξης και γενικα 'λεφτα εχωμε, δωσε να τρεξει το παιδι'..
Πραγματικα αναρωτιεσαι, αν στα ερασιτεχνικα γινεται τετοιο παρε - δωσε, στο πρωταθλημα τι γινεται ???
Χοντρα πακετα, μιλαμε!
Εγω εχοντας δει ερασιτεχνικους αγωνες και μονο, θα το σκεφτομουν να συμμετασχω... Επειδη ακριβως μιλαμε για χοντρα πακετα, τα παληκαρια, δε το εχουν σε τιποτα να σου ριξουν μια σμπρωξια, να πεσουν επανω σου και γενικα να κανουν οτιδηποτε αρκει να περασουν... Εχω δει απιστευτα ατυχηματα τα οποια δε δικαιολογουν το χαρακτηρα 'για την πλακα μου'! Και ναι μεν αν πεσει αυτος επανω σου και παθει ζημια, δε τρεχει καστανο, γιατι 'λεφτα εχουμε κυριε γενικε', εμενα, ομως, η ζημια που θα μου κανει, θα μου στοιχισει!!
Δεν οργανωνουμε εκδηλωσεις μονοι μας λεω εγω ?? η καλυτερη δουλεια
να παμε σε μια πιστα με τα οπλα μας, να μπουμε μεσα και να σκυλιασουμε!Σωστος ???
-
Αύριο δίνω σήματα και λογικά σε μερικές βδομάδες θα έχω το δίπλωμα. Αυτό σημαίνει άπειρες ώρες σε διάφορες πίστες...
Για ενδοforumιακή εκδήλωση καρτ εννοείται πως είμαι μέσα κατά προτίμηση σε (μικρή) πίστα εκτός Αττικής... -
ερωτηση : ξερεις κανεις τι παιζει με την πιστα καρτ στις Σερρες??? απο οτι την ειδα απο εξω πρεπει να ειναι καλη............ τα καρτακια ειναι καλα???
διχρονα η τετραχρονα??? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ερωτηση : ξερεις κανεις τι παιζει με την πιστα καρτ στις Σερρες??? απο οτι την ειδα απο εξω πρεπει να ειναι καλη............ τα καρτακια ειναι καλα???
διχρονα η τετραχρονα???Οι βόρειοί φίλοι παρακαλώ ν'απαντήσουν το συντομότερο..
Απ'ότι έχω ακούσει είναι αξιοπρεπής αλλά κομμάτι γλυστερή και βέβαια είναι δίπλα ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ,να μην το ξεχνάμε.Αν πάς με το αυτοκίνητό σου θα είναι παράληψη να μην μπείς στην μεγάλη.
Καλημέρα. -
μα καλα κανενας δεν εχει παει????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μα καλα κανενας δεν εχει παει????Σίγουρα έχει πάει κάποιος,΄που μένει λίγο πιο βόρεια απο εκεί Μάλλον έχειλίγο καιρό να μπεί και έτσι δεν έχει απαντήση ακόμη.Πάντως μια εκδρομή προς τα εκεί δεν θα σου κάνει καθόλου κακό
Εκτός αν αυτό που βλέπουμε δεξιά στην απάντηση σου είναι το νέο μοντέλο της οικογένειας οπότε.....................
-
Πονάαααααααααααααααααααααααααω! Αλλά μ'αρέσει! Όχι δεν είμαι μαζοχιστής απλά εχθές πήγα μετά από πολύ καιρό για καρτάκι. Μιας και ήταν Τετάρτη περίμενα να βρώ κόσμο στην πίστα αλλά τίποτα! Κρίμα!
Η πίστα πολύ αργή και τα Vega πολύ σκληρά για να αντιμετωπίσουν το χθεσινό ψύχος. Ενδεικτικά, μόλις έπεσε ο ήλιος οι χρόνοι ανέβηκαν 0,5'. Ο κάτω προβολέας δεν λειτουργούσε και στρίβαμε τη Valvoline στα τυφλά. Έφυγαν 2/3 καρτ εκεί πέρα.
Προσπάθησα να κάνω μεγάλα stints (πάνω από 12 γύρους συνεχόμενους) για να μάθω τα λάστιχα. Παρατήρησα ότι θέλουν περισσότερο χρόνο από τα MG για να ζεσταθούν, αλλά κρατούν σταθερή απόδοση. Το αποκορύφωμα της σταθερότητας, στο τελευταίο stint (17 γύροι - απόσταση αγώνα) γύριζα για πάνω από 12 γύρους στο 52,5 με σχετικα μικρές αποκλίσεις. Όταν μπορέσω θα ανεβάσω τα χθεσινά γυρολόγια (περιμένω σχόλια!!!). Συνολικά έκανα πάνω από 70 γύρους. Κοιτάζω την πλάτη μου στον καθρέφτη και βλέπω το αρνητικό του καθίσματος...
Άντε να πάμε για κανένα καρτάκι σιγά σιγά γιατί πολύ στη λούφα σας βλέπω!!!
-
Βασίλη καλά να πάθεις ......τι τα θέλεις αυτά τα παλιοκαρτ....
Αχ !!!!!!!!!!!!!!!!πως σε ζηλεύω
Αυτό το ΣΚ τελειώνουν οι πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχω και πιστεύω να δούμε πιο ζεστά το θέμα .............πάμε για ξεμπούκωμα ????????????????????? γιατί σκουριάσαμε.... με την παλιουγρασία.
Θύμησέ μου πόσο γύρναγες με τα προηγούμενα λάστιχα.
Πόση φθορά είδες μετά απο τόσους γύρους και πόσο αντοχή βλέπεις να έχουν ??
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κοιτάζω την πλάτη μου στον καθρέφτη και βλέπω το αρνητικό του καθίσματος...Προστατευτικό για τα πλευράκια δεν έχεις ???????? Απ'ότι λένε βοηθάει πάρα πολύ...
Εμένα πάντως εκτός απο τα πλευρά πονάνε και μελανιάζουν και οι μηροί μου στο ύψος της κάτω μεριάς του καθίσματος.Όταν με το καλό αποκτήσω δικό μου καρτ,πάλι,.............θα φτιάξω ένα πολυεστερικό κάθισμα ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ.
-
Ένα-ένα! Οι χρόνοι ήταν περίπου στα 52' ενώ με τα MG σε παρόμοιες συνθήκες 51,5'. Λογικό εφόσον τα Vega είναι πόλύ πιο σκληρά. Με τα MG έχω κάνει και 47,3 (με πολλά λάθη αλλά πολύ γρήγορη πίστα). Η φθορά για τα Vega ήταν φυσιολογική, με ένα μικρό graining προς το τέλος, αλλά τίποτα το τρομερό. Υπόδειγμα σταθερότητας:
Γύροι Διαφορά απο Average Διαφορά από Best
53,67 1,13625 1,51
53,16 0,62625 1
52,76 0,22625 0,6
52,87 0,33625 0,71
52,19 -0,34375 0,03
52,32 -0,21375 0,16
52,41 -0,12375 0,25
52,35 -0,18375 0,19
52,45 -0,08375 0,29
52,22 -0,31375 0,06
52,78 0,24625 0,62
52,46 -0,07375 0,3
52,16 -0,37375 0
52,17 -0,36375 0,01
52,16 -0,37375 0
52,41 -0,12375 0,25Average Best Μέση Δ.Α. Μέση Δ.Β.
52,53375 52,16 1,33227E-15 0,37375Έχω προστατευτικό αλλά μετά τον 12 γύρο δεν βοηθούσε και πολύ. + ότι πονούσε η δεξιά γάμπα από τα φρεναρίσματα.
Πάμε για ξεμπούκωμα τώρα που έχω και αυτοκίνητο;!;
-
πηραμε οργανακι για χρονομετρηση ???
Τι μαρκα ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πηραμε οργανακι για χρονομετρηση ???
Τι μαρκα ??
CASIO Πλακα κανω ε.
Βασιλη αν δεν πηρες AIM ετοιμασου να τα ακουσεις απο τον Τριανταφυλλο. οπως θα εχεις καταλαβει ειναι σπονσορας του .Να πατε για καρτακι αλλα στις 19-20 μην μου πειτε οτι εισταστε κουρασμενοι η οτι εχετε δουλειες. αλιμονο σας.
Κατι αλλο. Ενας φιλος εδω, αφου καταλαβε ποσο τρελαμενος ειμαι με τα καρτ, μου βρηκε παιχνιδια για καρτ στον υπολογιστη και εχει πολυ φαση. το κακο ειναι οτι ειναι demo αλλα ψαχνει να το βρει κανονικο.πουτ θα παει, θα το βρει και θα κολλησουμε υποψιαζομαι
καλα να περνατε
-
γιαννη, οπως λεμε και εμεις στην ελλαδα see you at the pista!!
Μονο που θα πρεπει να 'παραγγειλεις' απο τον μαγο της φυλης καλο καιρο!
(καλα αν το παει ετσι, θα ειμαστε με κοντομανικα!)
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ