-
Εχθές ήμουν στην πίστα ολομόναχος. Μόνο ο Καμιτσάκης μπήκε για μερικούς γύρους με ένα RM1. Τα πίσω λάστιχά μου ήταν για πέταμα και απλά περίμενα μέχρι να φανούν τα λινά. Ευτυχώς άντεξαν για αρκετούς γύρους. Στην αρχή το φρένο ήταν αρύθμιστο και σε κάθε φρενάρισμα έκανα τον McRae... Τουλάχιστον με τη βοήθεια των ανθρώπων του AKS το ρυθμίσαμε άψογα (για τα δεδομένα των ελαστικών). Τελικά τελείωσα την προπόνηση ελάχιστα πριν φτάσω με τη ζάντα στα πιτ...
- Τι είναι 4 τελειωμένα ελαστικά;
- 2 μήνες+ καλής προπόνησης
(μου το κόλλησαν χθες στην πίστα...)
-
Καλή επιτυχία στον Στέφανο Καμιτσάκη που σήμερα το πρωί έφυγε για αγώνα στην Ιταλία...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλή επιτυχία στον Στέφανο Καμιτσάκη που σήμερα το πρωί έφυγε για αγώνα στην Ιταλία...Kαι σε όσα παιδιά πηγαίνουν για εμπειρίες στο εξωτερικό,που το μαθαίνουν μόνον οι άμμεσα ασχολούμενοι,που βρίσκονται γύρω τους.
Παίδες με τα λάστιχα που χρειαζόμαστε γενικά τι κάνετε ????Απο που ψωνίζεται,ποιά αντέχουν πιο πολύ με αξιοπρεπές κράτημα,ποσο και που τα έχετε βρεί και άλλα τέτοια στρογγυλά και μαύρα.
Μήπως να πούμε του Γιάννη να στείλει καμμιά καραβιά να έχουμε.????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Παίδες με τα λάστιχα που χρειαζόμαστε γενικά τι κάνετε ????Απο που ψωνίζεται,ποιά αντέχουν πιο πολύ με αξιοπρεπές κράτημα,ποσο και που τα έχετε βρεί και άλλα τέτοια στρογγυλά και μαύρα.Μήπως να πούμε του Γιάννη να στείλει καμμιά καραβιά να έχουμε.????
Εγώ παίρνω τα λάστιχα από το Kartodromo. Είναι τα MG και κοστίζουν 125€. Το δεύτερο σετ που αγόρασα και το χρησιμοποίησα ΣΩΣΤΑ (γιατί το πρώτο το είχα βράσει) μου κράτησε 2 μήνες με τουλάχιστον 1 προπόνηση την εβδομάδα. Υπάρχουν και τα Bridgestone που κοστίζουν 170€ αλλά δεν είναι για εμάς...
Προχθές είδα και κάτι λάστιχα της Vega αλλά μου είπαν ότι αυτά δεν κυκλοφορούν στο Ελλάντα...
-
mg, vega, lecont, bridgestone, αυτες σιγουρα...
και τωρα που το σκεφτομαι παιζουν και κατι Maxxis...
μαλιστα, στο site της vega, αναφερεται σαν αντιπροσωπος το kardodromo!170 τα μπρι ?
-
Αγγελε ηδη το εχω ψαξει και δεν ειναι φθηνοτερα αλλα και να ειναι δεν ειναι τοση η διαφορα που να αξιζει να τα φερεις.
Τα BRIDGESTONE ta YGK(μιας και εχω τελειωσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ) αξιζουν τα λεφτακια τους . Τα λαστιχα τα εχει ο Γαλατσης κυριως και κοστιζουν 170 ευρω. Για καποιον χομπιστα ειναι καλα μιας και κρατανε αρκετο καιρο και δεν μας νοιαζουν τοσο οι χρονοι και το απολυτο εμας. Μου εβγαζαν (ενδεικτικα) περιπου 4 μηνες με τουλαχιστον 4 επισκεψεις τον μηνα στην πιστα κυριως στα Σπατα οι οποια δεν εχει και τοσο καλη ασφαλτο.
Τα MG τα κιτρινα, τα εβαλα 2 μηνες πριν φυγω και δεν ειχε καμια σχεση με τα Μπριτ και ειναι ακομα επανω στο καρτ και απο αντοχης δεν ξερω ποσο θα κρατησουν αλλα λογικα πρεπει να ειναι καπου εκει που λεει ο Α-viper.
Τωρα για MAXXIS δεν θα το σκεφτομουνα να τα βαλω πανω αφου τα εχω δει μονο σε νοικιαρικα και μινι. Δεν ξερω αμα αξιζει.
VEGA θα ηθελα να δοκιμασω αφου βλεπω πολλες σοβαρες ομαδες στο εξωτερικο και τα χρησιμοποιουν. Στην Ελλαδα τα εχει και το ATHENS KART SHOP ΣΤΟ Μενιδη αλλα και στο KARTODROMO.ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΤΕ
-
3 μερες χωρις ποστ?
μηπως γυρνατε σε καμια πιστα? -
Με τέτοιο κ@λόκαιρο έτσι και πάμε στην πίστα δεν θα κάνουμε καρτ αλλά σερφ. Πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω λάστιχα βροχής. Κανένα info;
-
Απο λαστιχα οσα θες, παντως ανυπομονω να δω αγωνα με βροχινα..
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
3 μερες χωρις ποστ?
μηπως γυρνατε σε καμια πιστα?Aστα Γιάννη έχουμε πάθει στεριτικό σύνδρομο.Εγω τουλάχιστον έχω μπλέξει,ηθελημένα,με δεύτερη 'δουλειά' που μου πέρνει για την ώρα και Σάββατο ή Κυριακή και είμαι μπλοκαρισμένος.
Μαζεύουμε όμως δυνάμεις για την ώρα που θα λασκάρω λιγάκι για να ρίξουμε καμμιά γυροβολιάΟ έτερος της παρέας λέει πότε θα πάμε,αλλά εγω κολλίομαι.Αυτό το Σάββατο έχουμε και τον αγώνα του TRF οπότε πάμε για άλλα.
Τελικά πιο φτηνά λάστιχα δεν μπορούμε να έχουμε για να κάνουμε την πλάκα μας.???? Μήπως να βάλω τα ευρώ αντι για λάστιχα μήπως βάλω λιγότερα και κράτανε καλύτερα................. ?????Αν και έχουν λιγότερη αντοχή ,σαν χαρτί απο τα χιλιάρικα.............
Οι αγάπες και κύρια η λατρείες δεν ξεχνιόνται.
Για πες μας όμως νέα απο την βροχερή ??? Αγγλία .......
Οταν κάνεις κάποια πίστα με βροχή θέλω εντυπώσεις....... -
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Απο λαστιχα οσα θες, παντως ανυπομονω να δω αγωνα με βροχινα..Δηλαδή,δηλαδή..........για εξηγήσου........
Υπάρχουν μήπως ελαφρώς μεταχείρισμένα που δεν ξέρεται τι να τα κάνετε ?????????????????? Εδώ είμαστε............να έρθουμε να φορτώσουμε. Ότι είδος και νάναι δεκτά............
Πάντως φίλοι μου αν πράγματι έχετε ή ξέρετε κάποιον που να μην θέλει λάστιχα με λίγη γόμμα,να μην έχουν χαθεί και οι τρύπες έτσι......... θα ήθελα να μου το πείτε.
Ευχαριστίες γενικά ............... στην παρέα μας.Καλή βδομάδα.
-
Για βρεγμένα μεταχ/μένα,υπολογίστε και εμένα......
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Για βρεγμένα μεταχ/μένα,υπολογίστε και εμένα......Γειά σου μάστορα......... Όταν έχεις χρόνο γράψε μας για ότι νεότερο απο τον βορρά.....
Α !!!!!!!!!!!!!!!!! και για τα λάστιχα έχε το και εσύ κατά νου,εμείς δεχόμαστε οχι μόνο βρόχινα αλλά και slicks.Κυρίως αυτά γιατί τρώγονται τ'άτιμα και δεν τα προλαβαίνουμε......
Έρχεται χειμώνας και πρέπει να μαζέψουμε για να έχουμε.... -
Λοιπον, η πρεπει να αλλαξουμε τον καιρο μου με τον δικο σας η πρεπει να παρω κανα καρτ εδω η πρεπει να αγορασετε βροχινα
διαβαζω οτι βρεχει αρκετα και φανταζομαι πως θα εχει γινει.Εδω εχει τρελο ηλιο και ελπιζω να τον εχει και την αλλη βδομαδα που θα παμε στο Buckmoore για full day karting οπως λεει. Αυτη την φορα θα παρω και ψηφιακη μαζι να σας στειλω φωτο αρκει ο καλος tm να μου πει πως θα τις ανεβασω. οταν με το καλο βγουνε.
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Λοιπον, η πρεπει να αλλαξουμε τον καιρο μου με τον δικο σας η πρεπει να παρω κανα καρτ εδω η πρεπει να αγορασετε βροχιναδιαβαζω οτι βρεχει αρκετα και φανταζομαι πως θα εχει γινει.Εδω εχει τρελο ηλιο και ελπιζω να τον εχει και την αλλη βδομαδα που θα παμε στο Buckmoore για full day karting οπως λεει. Αυτη την φορα θα παρω και ψηφιακη μαζι να σας στειλω φωτο αρκει ο καλος tm να μου πει πως θα τις ανεβασω. οταν με το καλο βγουνε.
Eχει να γίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.... Όλη μέρα καρτ
Και βέβαια να βγάλεις φωτό ....πολλές....και βέβαια θα σου δώσει οδηγίες.Άκου ερώτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε να δούμε και λίγο δράση
-
Σήμερα έκλεισα 8ωρο στην πίστα για συντήρηση και ξεμπούκωμα... Έβαλα πρώτη φορά λάστιχα της Vega και αύριο θα γράψω τις εντυπώσεις μου για τη σύγκριση μεταξύ ΜG-Vega. Για την ώρα πονάω ολόκληρος!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σήμερα έκλεισα 8ωρο στην πίστα για συντήρηση και ξεμπούκωμα... Έβαλα πρώτη φορά λάστιχα της Vega και αύριο θα γράψω τις εντυπώσεις μου για τη σύγκριση μεταξύ ΜG-Vega. Για την ώρα πονάω ολόκληρος!!!8ΩΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!
Φαντάζομαι πως θα ήσουν μόνος.... για πες μας λεπτομέρειες....
Και τιμές ελαστικών παρακαλώ.ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Σήμερα έκλεισα 8ωρο στην πίστα για συντήρηση και ξεμπούκωμα... Έβαλα πρώτη φορά λάστιχα της Vega και αύριο θα γράψω τις εντυπώσεις μου για τη σύγκριση μεταξύ ΜG-Vega. Για την ώρα πονάω ολόκληρος!!!
8ΩΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!
Φαντάζομαι πως θα ήσουν μόνος.... για πες μας λεπτομέρειες....
Και τιμές ελαστικών παρακαλώ.ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Μας έχουν κλείσει τη σχολή εδώ και 1 βδομάδα (Πολυτεχνείο γαρ...) οπότε ξέκλεψα μια μέρα και ανέβηκα...
Το πρώι είχε συντήρηση μέχρι τις 4 το μεσημέρι. Το καρτάκι έγινε καινούριο... Ευτυχώς (εκτός τους ανθρώπους της πίστας) ήταν εκεί ένας με μία KTM και πιάσαμε τη κουβέντα.
Το απόγευμα ήρθε και μια άλλη παρέα με καρτ, κάποιοι άλλοι δοκίμαζαν μια ιδιοκατασκευή (η οποία ήταν ίδια με αυτη που παρουσιάστηκε στο τελευταίο R&D) και τη δοκίμαζαν στην πίστα και μια KTM.
Τα Vega μου κόστισαν 135€ και μου είπαν ότι είναι πιο σκληρά, οπότε λογικά θα αντέξουν περισσότερο από τα MG...
Έχουν πιο στρογγηλεμένους ώμους από τα MG και βολεύονται καλύτερα στα 'S' της πίστας, αλλά στις γρήγορες στροφές το πίσω μέρος χάνεται πολύ πιο εύκολα...
Το κρύο ξύριζε... Κάποια στιγμή πήγαινε ο καιρός να μας κάνει το χατήρι και να πλημμυρίσει την πίστα αλλά μόλις άρχισε να ψυχαλίζει σταμάτησε...
Υ.Γ. Είναι τέλεια η εμπειρία να οδηγείς καρτ και στο φόντο να πέφτουν κεραυνοί... Μπρρρρρρρρρρρρρρ
-
Σήμερα έπρεπε να είχες ανέβει Αφίδνες Βασίλη. Από το βράδυ ρίχνει ένα ψιλόβροχο τύπου 'Αγγλίας'! Η πίστα πρέπει να είναι φοβερή για βρόχινα.
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Σήμερα έπρεπε να είχες ανέβει Αφίδνες Βασίλη. Από το βράδυ ρίχνει ένα ψιλόβροχο τύπου 'Αγγλίας'! Η πίστα πρέπει να είναι φοβερή για βρόχινα.Κάτσε... Τώρα έβαλα τα καινούρια στεγνά θα βάλω και βρόχινα; Δεν έχω για χορηγό τη Marlboro...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ