-
Να χαθείτε! Εγώ είμαι ακόμα χαμένος/χωμένος στην εξεταστική...
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
κατι για ολους τους μαστορες,μου εχει κοπει ι ποδια και μου τιν εδωσε να τιν φτιαξω μονος μου.αγορασα με 15€ αλουμινιο με 1,5χιλ παχος και 1μ μηκος και 60 εκ πλατος.αυριο θα την φτιαξω και το βραδυ θα σας πω το αποτελεσμα αν και δεν το βλεπω δυσκολο.μεχρι τοτε καλη συνεχεια.
Γιαννη, καλη σου μερα! Εθιξες ενα πολυ ευαισθητο θεμα για μενα!!! (την ποδια!!). Πισω στην ακρη του μυαλου μου εχω μια τρελλη ιδεα να κανω ποδια απο carbon ή kevlar!! Το 'καλουπι' ουσιαστικα υπάρχει, μιας και η ποδια ειναι ο.κ. Λογικα δεν ειναι δυσκολο... Παιρνω τα μετρα της σε ενα χαρτι, κοβω περιγραμμα και αρχιζω τα 'κολληματα'!! Πολυ τρελλη ιδεα, δεν ξερω κατα ποσον το υλικο θα αντεξει και τα χτυπηματα και τις στρεβλωσεις (εξαρταται απο τα στρωματα που θα βαλω), χωρια που θα μου κανει πιο ακαμπτο το σασσι!! Να μαθω να το δουλευω το υλικο και θα τα πουμε!!! (το μονο που με φρεναρει, βασικα, ειναι οτι η ποδια ειναι tailor - made, ρε γαμωτο...πραγμα που σημαινει πως αν πουληθει το σασσι, θα μου ειναι αχρηστη η ποδια....) ... Ειδωμεν ...
Αν πατε σαββατο at the pista, να ξερετε οτι θα ζηλευω!! Θα εχει ΠΟΛΥ κρυο, αλλα ειπαμε! το κρυο δεν μας φοβιζει!! Η βροχη μας χαλαει!
Χαιρετω!! -
Χαίρομαι που είσαι καλό παιδί και δεν λές κακίες του τύπου 'θα κάνει κρύο,θα βρέχει,που θα πάτε'...... και τέτοια, που κάνουν κάποιοι άλλοι.....
Φίλε Γιάννη όταν θα δείς έναν πολύυυυυυυυ ψηλό,όμορφο,με γυαλιά και να λέει πολλά με όλους και να προσπαθεί να είναι... αγγελος,........ αυτός είμαι. Νάμαστε καλά και θα τα πούμε απο κοντά.
Οτι θέλεις εδώ είμαστεεεεεεεεεεε.Εχουμε λύσεις..........
-
ΦΙΛΕ ΤΜ,ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΛΜΗΡΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤ.ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΚΑΜΠΤΟ ΤΟ ΚΑΡΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΡΤ?ΛΟΓΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΚΑΘΙΣΜΑ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΠΟΔΙΑ ΟΧΙ.ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ.ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ 20 ΛΕΠΤΟ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΥΚΟΛΟ ΦΑΝΗΚΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΩ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ?Η ΡΙΤΣΩΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ!!ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ???ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΕΙ. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
ΦΙΛΕ ΤΜ,ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΛΜΗΡΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤ.ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΚΑΜΠΤΟ ΤΟ ΚΑΡΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΡΤ?ΛΟΓΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΚΑΘΙΣΜΑ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΠΟΔΙΑ ΟΧΙ.ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ.παρεξηγηση καμμια! Οντως δεν εχει βγαλει κανεις ποδια απο carbon.. κοιτα, η αληθεια ειναι οτι μπορει να σπασει με τις στρεβλωσεις που μπορει να παιρνει ή να θελει τοσα πολλα στρωματα για να αντεχει που καταντα ασυμφορο! με προβληματιζει!
ο καιρος να μη σας στεναχωρησω, αλλα θα ειναι μια απο τα σημερινα!!
ΠΟΛΥ χιονι εδω στα βορεια!!!! -
Εγω εχω μια απορεια ? γιατι να πας να φτοιαξεις τα ραλο-σαξα οταν μπορεις να κανει καρτ?
εγω δεν εχω δικο μου αλλα καβαλαω αραια και που ενα διχρονο που εχει ενα φιλαρακι μου. Την πρωτη φορα που βγηκα στην ευ8εια και του τα σκασα χεστηκα, την δευτερη χαμογελαγα σαν γκομενα μετα απο οργασμο.Μεταξυ μας τα παιδια στα σπατα ειναι διαμαντια και εχουν ενα πολυ ωραιο κλιμα στην πιστα. Εγω παντως δεν θα προτεινα ροταξ 1τον) γιατι ο γαλατσης -ειναι κλασικος ελληνας συσκετιζομενος με τον μηχανοκινητο αθλητισμο(οσοι καταλαβατε καταλαβατε). 2ον) το πρωτο μοτερ θα παει υπερ-πιστεως και πατριδας. εγω θα προτεινα ενα καλο σασι με ενα μετριο και φθηνο μοτερ. μολις μαθετε περνετε σε κατι ποιο γρηγορο. δεν χρειαζεσαι μπαγαζιερα για το καρτακι- λυνεις της ροδες και χωραει και στο αυτοκινητο του μπαμπα.επεισης τα διχρονα κρατανε 6 ωρες αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κανατε πανω απο μιση ωρα (καθαρο χρονο μεσα στην πιστα) καθε φορα που πατε και ειναι αλλη η αισ8ηση και ο ηχως του διχρονου. Ειδικα για πιστες σαν τα σπατα(μικρες) ειναι οτι πρεπει.
Α παρεπιπτωντως ουτε μετα μηχανικα ειμαι καλος ουτε τα αυτοκινητα τα πολυ γουσταρω γενικοτερα αλλα το καρτακι ειναι καυλα. καλα να περνατε καλα γυρνατε και μακρυα απο τους μηχανικους.
Υ.Η περναει κανενας σας το παρατεταμενο στα σπατα με το γκαζι τερμα κατω(εγω δεν μπορω(να μην νομισετε οτι αρχισα της παπατζες) εναν εχω δει να το κανει αλλα ηταν κατι πρωταθλητης παλια κατι τετοιο).
-
Ο χρήστης leon2 έγραψε:
.Εγω παντως δεν θα προτεινα ροταξ 1τον) γιατι ο γαλατσης -ειναι κλασικος ελληνας συσκετιζομενος με τον μηχανοκινητο αθλητισμο(οσοι καταλαβατε καταλαβατε). 2ον) το πρωτο μοτερ θα παει υπερ-πιστεως και πατριδας. εγω θα προτεινα ενα καλο σασι με ενα μετριο και φθηνο μοτερ. μολις μαθετε περνετε σε κατι ποιο γρηγορο. δεν χρειαζεσαι μπαγαζιερα για το καρτακι- λυνεις της ροδες και χωραει και στο αυτοκινητο του μπαμπα.
Το (1) είναι πολύ γενικό και καλό είναι να λείπουν τέτοιου είδους σχόλια, από τη στιγμή που κατηγορείς έναν επαγγελματία ενώ δε φαίνεται να έχεις ο ίδιος εμπειρία (ανέφερες ότι δεν έχεις καρτ).
Όσο για το (2), δύσκολα το ROTAX χαλάει και όποιος πάρει δικό του καρτ καλό θα 'ταν να μπαίνει σε έξοδα μια φορά και όχι πολλές. Κοστίζει να αλλάζεις σασι, μοτερ κλπ.
Ε, όσο για το τελευταίο, και τα χιλιοστά παίζουν ρόλο στο στήσιμο, οπότε το βγάλε-βάλε πρέπει να γίνεται με προσοχή, οπότε κι άλλος χρόνος. για προετοιμασία πριν μπεις για βόλτα.
Προσωπικά, η ώρα για να του τσεκάρω αέρα, να φτιάξω μίγμα, να γεμίσω και να φύγω μου φαίνεται πολύς, ανυπομονώ να μπω. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
κατι για ολους τους μαστορες,μου εχει κοπει ι ποδια και μου τιν εδωσε να τιν φτιαξω μονος μου.αγορασα με 15€ αλουμινιο με 1,5χιλ παχος και 1μ μηκος και 60 εκ πλατος.αυριο θα την φτιαξω και το βραδυ θα σας πω το αποτελεσμα αν και δεν το βλεπω δυσκολο.μεχρι τοτε καλη συνεχεια.
Γιαννη, καλη σου μερα! Εθιξες ενα πολυ ευαισθητο θεμα για μενα!!! (την ποδια!!). Πισω στην ακρη του μυαλου μου εχω μια τρελλη ιδεα να κανω ποδια απο carbon ή kevlar!! Το 'καλουπι' ουσιαστικα υπάρχει, μιας και η ποδια ειναι ο.κ. Λογικα δεν ειναι δυσκολο... Παιρνω τα μετρα της σε ενα χαρτι, κοβω περιγραμμα και αρχιζω τα 'κολληματα'!! Πολυ τρελλη ιδεα, δεν ξερω κατα ποσον το υλικο θα αντεξει και τα χτυπηματα και τις στρεβλωσεις (εξαρταται απο τα στρωματα που θα βαλω), χωρια που θα μου κανει πιο ακαμπτο το σασσι!! Να μαθω να το δουλευω το υλικο και θα τα πουμε!!! (το μονο που με φρεναρει, βασικα, ειναι οτι η ποδια ειναι tailor - made, ρε γαμωτο...πραγμα που σημαινει πως αν πουληθει το σασσι, θα μου ειναι αχρηστη η ποδια....) ... Ειδωμεν ...
Αν πατε σαββατο at the pista, να ξερετε οτι θα ζηλευω!! Θα εχει ΠΟΛΥ κρυο, αλλα ειπαμε! το κρυο δεν μας φοβιζει!! Η βροχη μας χαλαει!
Χαιρετω!!Το καρτ προσπαθούμε να το κάνουμε ΕΥΚΑΜΠΤΟ(ΜΑΛΑΚΟ) και όχι άκαμπτο,όπερ carbon=τζάμπα λεφτά.....Καλύτερα να δοκιμάσεις να κάνεις ενα carbon κάθισμα 'καλούπι για σένα......
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Το καρτ προσπαθούμε να το κάνουμε ΕΥΚΑΜΠΤΟ(ΜΑΛΑΚΟ) και όχι άκαμπτο,όπερ carbon=τζάμπα λεφτά.....Καλύτερα να δοκιμάσεις να κάνεις ενα carbon κάθισμα 'καλούπι για σένα......
το οτι θα μου εκανε πιο ακαμπτο το σασσι, το εγραψα σαν διαπιστωση, οχι οτι ηταν το ζητουμενο... Ουτως ή αλλως ειμαι στη φαση 'μαθαινω να οδηγω', οποτε το να ψαχνομαι να διορθωσω το σασσι (που ουτως ή αλλως δεν ξερω) θα ηταν το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει!!
Το θεμα ειναι αλλο! ανευρεση εναλλακτικων πηγων ενεργειας ... εεεε... ανταλλακτικων! (αν κατι τετοιο ειναι δυνατον, βεβαια...) Ειδωμεν!
Τελικα, ολοι μου λενε οτι το η ιδεα μου δεν ειναι της προκοπης.... Κατι παραπανω θα ξερουν!! -
Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω καινούργιους φίλους να γράφουν για το αντικείμενο της λατρείας μας.
Καλώς ήρθατε και να σας διαβάζουμε συχνά ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ
.Επειδή βλέπω πως υπάρχει τόπος συνάντησης(Σπάτα),προβλέπω πως όταν ο καιρός και τα διαβάσματα το επιτρέψουν θα γίνουμε μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.
Γιάννη ευχαριστώ που μπορώ και σε διαβάζω πιο εύκολα.ΚΑΡΤ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.............
tm κάνε ότι σου έρθει κέφι να κάνεις και μην κολλάς.Το πολύ-πολύ να χάσεις κάτι χιλιοστάτου δευτερολέπτου.Που έστι και αλλιώς δεν τα έχεις ακόμη............οπότε ????????????
Άμα σου αρέσει να ψάχνεσαι και να σκαλίζεις ΠΡΟΧΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,εγω είμαι μαζί σου ότι και να κάνεις.
'Είναι να μην τρουπώσω......αμα τρουπωσω.....έμεινα' και κόλλησα.Ευχαριστώ για την παρέα.Νά είστε ολοι καλά.
Υ.Γ.Κάποιος μας καταράστηκε....................και δεν έχουμε και καρφιά για να πάμε.Δεν πειράζει μαζεύουμε δυνάμεις για τις πολύ καλές μέρες που θα έρθουν.
-
Μια συμβουλή προς το φίλο ΤΜ
Το carbon δεν είναι εύκολο και θέλει και ειδική τεχνική ψησίματος στο φούρνο αλλιώς δεν είναι carbon με τα γνωστά χαρακτηριστικά αλλά μιά άλλη μορφή πολυεστέρα. Αξίζει για λόγους εμφάνισης βέβαια , αλλά μην το στηρίξεις με σκοπό της αύξησης της ακαμψίας γιατί το πιο πιθανό είναι να σπάσει. Καλύτερα θα ήταν με ελαστικές βάσεις.Σόρυ για την επέμβαση αλλά σαν πρώην καρτίστας παρακολουθώ λίγο το topic για να μου φεύγει η τρέλλα...
-
χαιρετω βασιλη! Ειναι ανοικτο thread και χαιρομαι, γιατι σιγα σιγα αρχιζουν να εμφανιζονται και αλλοι πρωην αλλα και νυν καρτιστες! Δε θα μπορουσα να φανταστω οτι ειμαστε μονο 2 - 3 εδω μεσα!!!!
Το οτι θα εσπαγε το σκεφτηκα και εγω.. Φουρνος ειναι πολυτελεια! Αν ειχα τετοια δυνατοτητα, θα εφτιαχνα το αυτοκινητο μου ετσι!
(πεταμε και κανενα κουλο απ' εξω - απ' εξω )
Μηπως εχεις καμμια ακρη ??? -
Θα το ψάξω αν ο φούρνος που έχουμε στη δουλειά μου έχει ικανοποιητικό μέγεθος και θα σου βρω και τη διαδικασία κατασκευής. Ετσι για να έχεις κάτι να ασχολείσαι .
Μ'αρέσει πάντως που ασχολείσαι και ψάχνεσαι με τα πάντα. Μην νομίζεις κι'εγώ την ίδια τρέλλα έχω. -
Βασίλη καλώς ήρθες ΚΑΙ σ'αυτήν την παρέα.
Αφού έχεις τη ίδια με μας τρέλλα τί το σκέπτεσαι.Εδώ πολεμάμε να γίνουμε περισσότεροι και να ανταλάσουμε απόψεις.αφού είσαι και παλιός επιβάλεται να δίνεις το παρόν.Πρέπει να μαζευόμαστε και να τα λέμε και συχνα AT THE PISTA.
Το όνειρο είναι πάντως να γυρνάμε στην πιστα όσο πιο πολλοί forumάδες μπορούμε.Αφου καταλαβαινόμαστε,θα γίνεται καταπληκτικό 'ξεμπούκωμα' και η διασκέδαση στην κορυφή.ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ φίλοι μου.
Για να μαζευόμαστε,για να μαζευόμαστε..............
-
Τρελοι καρτιστες μας χαλασαν τα σχεδια,εχει κανενας λαστιχα με καρφια μηπως?Εξαιτιας του χιονια δεν ειχα ρευμα για δυο μερες και βλεπω οτι ηρθανε πολυ στην παρεα μας.
tm μην ακους τι σου λενε,χρονο και χρημα θελει.Αν τα εχεις ξεκινα.ουτε ευκαμπτο το θελουμε ουτε ακαμπτο.Αναλογα πιστα,καιρο και λαστιχα κοιταμε ρυθμισεις Αμα παιζαμε με ρυθμισεις και τετοια θα ριχναμε μυρια και θα τα περναμε ετοιμα.Δεν θα ψαχνομασταν να τα κανουμε ολα εμεις.την ποδια την τελειωσα με επιτυχια και ηταν γελοιο.Θα σου προτεινα να κανεις τιποτα scirts που εχω δει.it's up to you.
καλωσοριζουμε και τον leon2 στην παρεα μας και συντομα με δικο του καρτακι.Οσο για γραφομενα του θα συμφωνησω με το οτι ολοι πωλητες-μηχανικοι στον μηχανοκινητο αθλητισμο ειναι ετσι.
Ο christos M φαινεται καιρο στο forum αλλα εδω πρωτη φορα γραφει,το καινουργιο το ροταξ εχει 2200€ οποτε δεν λεει τοσα μονο για μοτερ.Για καρτ μας βλεπω τον μαρτιο παλι οποτε καντε με τα καρτακια οτι θελετε(tm) kai pame na katevasoume dekata,afou katevasoyme kai kana kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KEEP UP THE GOOD WORK ALL OF YOU
-
Καλημεριζω τους 'τρελλους'!
Χρονο εχουμε... στο χρημα παιζεται!
Ειναι αληθεια, αν ειχα λεφτα, θα ειχα ενα καρτακι του κουτιου (μπορει κανενα Rm-1) και αν με ρωτουσες για καμπανα συμπλεκτη, 11αρι γραναζι και λοιπα, θα σε κοιτουσα σαν εξωγηινος και θα σε εβριζα επειδη με εβρισες! Προς το παρον - και μεχρι να κανει μελετη ο βασιλης - το μονο που θα γινει ειναι το φτιαξιμο του καθισματος, αλλα θα παρει καιρο... Θα πρεπει να φτιαξει ο καιρος γιατι θελει καλη θερμοκρασια και σωστη υγρασια για να γινει, πραγμα το οποιο αυτη τη στιγμη δεν συμβαινει, ιδιαιτερα στο γκαραζ που εχουμε.. Χωρια που για να ειναι ετοιμοπολεμο το καρτακι, θα πρεπει να παρω τα ανταλλακτικα και να το φτιαξω!! Με την ευκαιρια της προσωρινης 'παροπλισης' βρηκα ευκαιρια - και με το κρυο, δηλαδη - και εβγαλα το ψυγειο, για να μην εχουμε κανενα παρατραγουδο και επειδη ειχε λαδια και βρωμιες στο κατω μερος του, αποφασισα να το πλυνω - καθαρισω και μετα να το μονταρω... Τσεκαρα και το φιλτρακι της βενζινης του καρμπυρατερ και παραλληλα ειδα οτι η τρομπα της βενζινης εχει βρωμιες επανω (χαλικακια μαζι με λαδακι...). Θα τη ξεμονταρω και αυτη και θα της τραβηξω ενα καθαρισμα, ενω παραλληλα θα περαστει τη γραμμη του καυσιμο ενα φιλτρακι βενζινης χαρτινο. Αληθεια, παιδες, επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα, υπαρχουν διαφορες προδιαγραφες στα χαρτινα φιλτρακια βενζινης, κατι που θα επρεπε να προσεξω ή παιρνω οτι να 'ναι ??Ακομα περιμενω τιμες για ανταλλακτικα απο Ιταλια.. Θα τις εχω Τριτη - Τεταρτη....
Στο μεταξυ περνανε κατι τρελλες σκεψεις απο το μυαλο μου, να βαλω κοτσαδορο στο πεζω, αλλα ....
-
Να βάλεις φίλε μου,αφου υπάρχουν κοτσαδόροι που αφαιρούνται θα τον έχεις μόνο για την μεταφορά.ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μήπως είναι καλύτερα οι δουλειές να γίνονται λίγες λίγες,στο τέλος δεν θα θυμάσαι που είναι τι.Αν και σε τέτοια περίπτωση θα πέσουν σκονάκια απο τους ειδικούς.
Όσο για φιλτρο θα πρότεινα κάτι μεταλικά που βάζουν στις μοτοσυκλέττες.Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα,μεταλλικά,ξεβιδώνουν και αλλάζεις το εσωτερικό όποτε θέλεις.Αμ'πως...............
-
να σου πω την αληθεια, το φοβαμαι.... φοβαμαι να βαλουν χερι και στα ηλεκτρικα ακομα και στην επισημη αντιπροσωπεια (αυτο ειναι καθαρα απωθημενο απο την Αλφα που ειχα μια μικρη επιφυλαξη, ασχετα αν δεν ειχα προβλημα με τα ηλεκτρικα της).. Ασε που εχω δει και μερικα πεζω 206 που αναβουν αλλα αντι αλλων!!! Αν δεν το πουλησω να παρω barchetta, θα του βαλω κοτσαδορο! αντεξαρτησια ειναι γεγονος! αλλα ο subarιος ειναι αλλιως.. Πετας εργαλεια μεσα, μπαινεις οπως εισαι... δεν σε νοιαζει... Το πεζω το ποναω .... (μπαινουμε στη διαδικασια να καθαριζουμε καρτ... μη μπαινουμε στη διαδικασια να καθαριζουμε και ταπετσαριες!!!)
Με τις δουλειες δε χανω την μπαλα.. Αμα τα εχεις δει λυμενα, ξαφνικα τα βλεπεις ολα πεντακαθαρα!! Μεχρι να ερθουν τα ανταλλακτικα στα χερια μου ειναι και μετα μονη εκρεμμοτητα ειναι το καθισμα και η βαση του που θα χρειαστει να παω να παρω!
Οσο για το φιλτρακι... Η ερωτηση ηταν μηπως υπαρχουν διαφοροι 'τυποι' φιλτρων, αναλογα με τις απαιτησεις του κινητηρα σε καυσιμο, πιο 'ελευθερο'... τετοια πραγματα.... -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Το (1) είναι πολύ γενικό και καλό είναι να λείπουν τέτοιου είδους σχόλια, από τη στιγμή που κατηγορείς έναν επαγγελματία ενώ δε φαίνεται να έχεις ο ίδιος εμπειρία (ανέφερες ότι δεν έχεις καρτ)
. Kοιτα να δεις φιλε η πραγματικοτητα ειναι ετσι, αν δουν οτι δεν ξερεις(μην το προσωποποιησουμε,, γενικα μιλωντας) θα προσπαθησουν να σου πουλησουν οτι μπορουν σε οτι τιμη μπορουν(κατι μεταχειρησμενα για καινουργια και αυτο το ειδα με τα ματια μου, οχι στον κυριο που ανεφερα παραπανω για να μην παρεξηγηθουμε).
Όσο για το (2), δύσκολα το ROTAX χαλάει και όποιος πάρει δικό του καρτ καλό θα 'ταν να μπαίνει σε έξοδα μια φορά και όχι πολλές. Κοστίζει να αλλάζεις σασι, μοτερ
Οταν μιλαμε για ROTAX μιλαμε μονο για το μοτερ. ειναι τερας αξιοπηστιας αλλα και παλι δεν το προτεινω για καποιον που θα μαθει καρτ πανω του. Γιατι οπως ειπε και το αλλο το παληκαρι 2200E δεν ειναι λιγα λεφτα. Το ξαναγραφω η προτροπη μου καλο σασι με μετριο(μεταχειρισμενο μοτερ) που και να το σπασεις δεν πειραζει. Σκεψου να παρεις το ROTAX και να το κολησεις(ξεχασες να βαλεις βενζινη)-η οπως μαθαινεις να το ριξεις πουθενα με πολλα και να το κανεις καινουργιο. ασε που οταν μπεις μεσα στην φαση θα δεις και τι γουσταρεις(διχρονο -τετραχρωνο),ποιανε γρηγορα, ποια δεν εχουν ανταλακτικα, η ακριβη συντηρηση γενικα να σχηματισεις μια αποψη για το χωρο και μετα να χωσεις τα λεφτα σου.
Παρεπιπτωντως δεν ειμαι ειδικος, το καλοκαιρι μπλεκτηκα και μ'αρεσε, οι γνωσεις μου ειναι απο βασικες9Βαλε βγαλε ροδες μετρα κτλπ) μεχρι ανυπαρκτες(για τα μηχανικα του καρτ) αλλα επειδη ειδα την αγορα και εζησα το σκηνικο να αγοραζεις καρτ(χωρις να εχεις τρελο μπατζετ) με τον φιλο μου γραφω την προταση μου.
Για να κλεισουμε το καρτακι ειναι καυλα, ειναι ασφαλες, βελτιωνεις τα ρεφλεξ σου αφανταστα, φτοιαχνεις τρελες παπιες, γνωριζεις ολου τους Αυρτον Σενα της ελλαδος, ακου της πιο τρελες ιστοριες και περνας ευχαρηστα τον ελευθερο σου χρονο.
Παντως εγω μετα το καρτακι ουτε για κοντρες ηθελα να παω, ουτε με ενδιεφερε ποσα αλογα τα κανανε. Καπου αρχισαν να μου την καρφονουν οσοι ξερουν να αλλαζουν ταχυτητες και το παιζουν μεγαλη οδηγοι. Καπου εκει αρχιζα να κρυφογελαω οποτε ακουγα για 400+ αλογα (το εχω ζησει και εγω ρε χωρις να χαλασω 10μυρια) και να χασκογελαω οποτε ακουγα για 250+ (σιγα τα ωα). Ηταν σαν αν ηξερα ενα μυστικο και δεν τους το ελεγα.
Αντε καλα σβουρηδια( αχ αγγλια μας πηρες τα καλητερα μας χρονια) -
Μην αφήσεις να πέσει κάποια απάντηση.Μου αρέσει που ψάχνεις την λεπτομέρεια.ΕΥΓΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ