-
Ο χρήστης leon2 έγραψε:
Το (1) είναι πολύ γενικό και καλό είναι να λείπουν τέτοιου είδους σχόλια, από τη στιγμή που κατηγορείς έναν επαγγελματία ενώ δε φαίνεται να έχεις ο ίδιος εμπειρία (ανέφερες ότι δεν έχεις καρτ)
. Kοιτα να δεις φιλε η πραγματικοτητα ειναι ετσι, αν δουν οτι δεν ξερεις(μην το προσωποποιησουμε,, γενικα μιλωντας) θα προσπαθησουν να σου πουλησουν οτι μπορουν σε οτι τιμη μπορουν(κατι μεταχειρησμενα για καινουργια και αυτο το ειδα με τα ματια μου, οχι στον κυριο που ανεφερα παραπανω για να μην παρεξηγηθουμε).
Όσο για το (2), δύσκολα το ROTAX χαλάει και όποιος πάρει δικό του καρτ καλό θα 'ταν να μπαίνει σε έξοδα μια φορά και όχι πολλές. Κοστίζει να αλλάζεις σασι, μοτερ
Οταν μιλαμε για ROTAX μιλαμε μονο για το μοτερ. ειναι τερας αξιοπηστιας αλλα και παλι δεν το προτεινω για καποιον που θα μαθει καρτ πανω του. Γιατι οπως ειπε και το αλλο το παληκαρι 2200E δεν ειναι λιγα λεφτα. Το ξαναγραφω η προτροπη μου καλο σασι με μετριο(μεταχειρισμενο μοτερ) που και να το σπασεις δεν πειραζει. Σκεψου να παρεις το ROTAX και να το κολησεις(ξεχασες να βαλεις βενζινη)-η οπως μαθαινεις να το ριξεις πουθενα με πολλα και να το κανεις καινουργιο. ασε που οταν μπεις μεσα στην φαση θα δεις και τι γουσταρεις(διχρονο -τετραχρωνο),ποιανε γρηγορα, ποια δεν εχουν ανταλακτικα, η ακριβη συντηρηση γενικα να σχηματισεις μια αποψη για το χωρο και μετα να χωσεις τα λεφτα σου.
Παρεπιπτωντως δεν ειμαι ειδικος, το καλοκαιρι μπλεκτηκα και μ'αρεσε, οι γνωσεις μου ειναι απο βασικες9Βαλε βγαλε ροδες μετρα κτλπ) μεχρι ανυπαρκτες(για τα μηχανικα του καρτ) αλλα επειδη ειδα την αγορα και εζησα το σκηνικο να αγοραζεις καρτ(χωρις να εχεις τρελο μπατζετ) με τον φιλο μου γραφω την προταση μου.
Για να κλεισουμε το καρτακι ειναι καυλα, ειναι ασφαλες, βελτιωνεις τα ρεφλεξ σου αφανταστα, φτοιαχνεις τρελες παπιες, γνωριζεις ολου τους Αυρτον Σενα της ελλαδος, ακου της πιο τρελες ιστοριες και περνας ευχαρηστα τον ελευθερο σου χρονο.
Παντως εγω μετα το καρτακι ουτε για κοντρες ηθελα να παω, ουτε με ενδιεφερε ποσα αλογα τα κανανε. Καπου αρχισαν να μου την καρφονουν οσοι ξερουν να αλλαζουν ταχυτητες και το παιζουν μεγαλη οδηγοι. Καπου εκει αρχιζα να κρυφογελαω οποτε ακουγα για 400+ αλογα (το εχω ζησει και εγω ρε χωρις να χαλασω 10μυρια) και να χασκογελαω οποτε ακουγα για 250+ (σιγα τα ωα). Ηταν σαν αν ηξερα ενα μυστικο και δεν τους το ελεγα.
Αντε καλα σβουρηδια( αχ αγγλια μας πηρες τα καλητερα μας χρονια)Καλωσήρθες στην παρέα μας και σίγουρα θα σε βλέπουμε γιατί εδώ υπάρχουν μόνο φανατικοί,όπως φαίνεται.
Θα ανακοινώνουμε και τις συναντήσεις μας και θα τα λέμε και
at the pista .....................................
όπου βρίσκεται η εύκολο δράση και ευχαρίστηση.
-
Μεταχειρισμενο σασσι και αν υπαρχει δυνατοτητα καινουργιο μοτερ!
Αν ακολουθεις τις πολυ απλες οδηγιες για το μοτερακι, δεν παθαινει τιποτα... Ουτως ή αλλως αν καποιος ασχετος παει και αγορασει μεταχειρισμενο μοτερ, τα λεφτα που θα εδινε απο την αρχη για ενα καινουργιο, θα τα δωσει για επισκευες σε συντομο χρονικο διαστημα σε καποιον 'σερβισα' !!
Η γνωμη η δικη μου, λοιπον, μεταχειρισμενο σασσι για να μαθεις επανω του (να κανεις εβγες και να μη σε νοιαζει ή να πονας καθε που βρισκει χωμα - κερμπ - λαστιχα) και καινουργιο μοτερ, για να εχεις τουλαχιστον μια σειρα!!! Τα λεφτα που θα 'γλυτωσεις' στην αρχη, φαινομενικα, θα τα πληρωσεις μετα!!! Μιλαμε παντα για καποιον που δεν ξερει, ετσι ?
Καποιος που ξερει, θα του κοψει το ματι του να δει δυο - τρια πραγματα παραπερα αλλα και αυτος μεχρι εκει.. Τουλαχιστον ο γνωστης ή ο θαρραλεος αν προτιματε (οπως εγω, που δεν ειμαι γνωστης, αλλα τραβαω μπροστα ακαθεκτος) γλυτωνει τα λεφτα που θα επαιρνε ο σερβισας και πληρωνει μονο ανταλλακτικα!
Και επισης ειναι σημαντικο, μπορεις να γλυτωσεις πολλα λεφτα 'της κοροϊδιας' με τη βοηθεια καποιον φιλων σου, ετσι ??? Π.χ. φιλαρακι που σκαμπαζει δυο πραγματα παραπανω στα μηχανολογικα - επιστρατευεται!, αλλος που εχει την ταδε ακρη στα ανταλλακτικα, αλλος στα λαδια, αλλος στα φρενα... κ.ο.κ.!
Αμα εχεις φιλους που σου λενε 'τραβα μπροστα και μη σε νοιαζει, θα την βρουμε την ακρη', τοτε βουτας και εσυ και κολυμπας! Ειναι πιο ευκολο.. Απο την αλλη, ισως εγω να ανηκω στους τυχερους!Οπως και να 'χει οι χομπιστες και οι ερασιτεχνες με την κανονικη εννοια της λεξης ερασιτεχνες, ειμαστε πιο χαλαροι απο τους αγωνιζομενους και αλληλοβοηθουμαστε, οπου μπορουμε και ξερουμε, εννοειται!
Ηδη, εχουμε μαζευτει εδω περα καμποσοι, αν κανεις μια ερωτηση εδω, δε νομιζω να μην παρεις απαντηση ή εστω καποια παραπομπη για να συνεχισεις το ψαξιμο μονος σου!! Εγω τους εχω μουρλανει ολους!! Θα βλεπουν δημοσιευση απο μενα και θα τρομαζουν, μεχρι να διαβασουν 'τι γραφει παλι ο παλαβος' !!!
Το καλο ειναι οτι ολοι εχουμε κοινο σημειο αναφορας (λεγε με πιστα - σπατα!), οποτε οταν ειμαστε ετοιμοπολεμοι ξανα τα λεμε και real time! -
Βλεπω οτι το site εχει αρχισει και ειναι παρα πολυ ενδιαφερον.Ο leon2 μεχρι τωρα δεν εχει πει κατι ασχημο,ευγε, χαιρομαι ANGEL13 που εισαι τοσο εγκαρδιος Ο leon2 λεει κατι για βελτιομενα αυτοκινητα και αλογα τα οποια σε κοντρα ποτε δεν ξερεις ποσα ειναι και δεν γουσταρω να με κοροιδευουν μπροστα στα ματια μου.Οταν ο αλλος λεει οτι το σαξο ειναι με ΦΠΕ και τελικα φοραει και εκκεντροφορους τοτε τι να κατσεις να δεις.Εδω και 1 χρονο που εχω το καρτ δεν εχω παρακολουθηση 1 κοντρα εξαιτιας ολον αυτον!Πιστεψτε το.Με τα λεφτα που εχω ριξει στο καρτ ,μπορουσα ανετα να ειχα ενα 106 Ν1 και να κανω 4 αναβασεις(λεμε τωρα μαλακιες) ετσι για την καυλα μου.Δεν το εκανα ομως για οτι ο ποιο καλως κλεβει την μανα του εκει μεσα.Ολοι στο ψεμα ειναι.Βλεπε ποσες ενστασεις εγιναν.Οπως ειπε και ο λεον2 σαν οργασμος ειναι και αν υπαρχει κανενας μη καυλωμενος ασ το πει.Την αισθηση αυτη λιγο δυσκολα θα την βρεις εκει.πιστευω,καλως εχοντων των πραγματων, να μαζευτουμε μια παρεασ ολοι απο εδω μεσα και να τα πουμε AT THE PISTA που λεει και μια ψυχη
Κοιταμε οτι μπορουμε να το κανουμε μονοι μας(χομπιστες δεν ειμαστε?) και να σωζουμε λεφτα για γυρους.Εμαθα παρα πολλα απο ισως τον κορυφαιο μηχανικο στα καρτ στην ελλαδα μετα τον κυριο με τον μουστακι(ξερετε) και τον ευχαριστω.Ασχετα αμα εχω γλιτωσει ποσα λεφτα γιατι ολα τα κανω μονος μου
Μεγαλο το γραμμα οπως και η κ@#$α μου.
see you later.
-
κανά γυρολόγιο θα δούμε,τι θα γίνει 10 σελίδες θεωρία έχει φτάσει το θέμα
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
κανά γυρολόγιο θα δούμε,τι θα γίνει 10 σελίδες θεωρία έχει φτάσει το θέμαγυρολογιο δεν εχω προχειρο... να σας δειξω ενα ... ανεμολογιο ???
(θεωρια, αλλα τι θεωρια, ετσι ?? Απο το Α μεχρι το ... Β - μεχρι στιγμης!)Επομενο μαθημα, πως να φτιαξετε το δικο σας σασσι, απο σωληνες ... καλοριφερ!
Ερωτηση: εχει αλλαξει κανεις απο σας δαγκανα ή δισκο απο το καρτακι του ??
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
κανά γυρολόγιο θα δούμε,τι θα γίνει 10 σελίδες θεωρία έχει φτάσει το θέμααπο την θεωρια στην πραξη παμε πρωτα.
βαλε και εσυ να δουμε πως γυρνας
φιλε tm εχω αλλαξει και δισκο και εχω λυσει ολη την δαγκανα και την τρομπα.αν θες κατι πες μου.
-
χαιρετιζω γιαννη!
Ερωτηση περισσοτερο 'δημοσκοπισεως'...
Ξαναδιαβασα το μηνυμα μου και φαινοταν περιεργο..
Εννοουσα δισκοφρενο... Και ειχα την εξης απορια... Οσοι εχετε αλλαξει, εχετε πειραματιστει με αλλη δαγκανα ή αλλο δισκοφρενο?? π.χ. κανενα brembo ή κατι αντιστοιχο?? παιζετε με τις παστες ??? (καλα, υποψιαζομαι πως ουτως ή αλλως απο κατασκευης θα ειναι ειδικα για τετοια χρηση, αλλα ρωταω για να δω τι γινεται..)
Ο δισκος μου καθως και η δαγκανα μου ειναι μια χαρα προς το παρον (αλλα και για το μελλον), δεν χρειαζονται αλλαγη, αλλα συλλεγω πληροφοριες! -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
κανά γυρολόγιο θα δούμε,τι θα γίνει 10 σελίδες θεωρία έχει φτάσει το θέμα
απο την θεωρια στην πραξη παμε πρωτα.
βαλε και εσυ να δουμε πως γυρνας
φιλε tm εχω αλλαξει και δισκο και εχω λυσει ολη την δαγκανα και την τρομπα.αν θες κατι πες μου.
Να έρθω Σπάτα λίγο χλώμο,αν και θα το'θέλα...Έχω γυρολόγια από Σέρρες,Λαγκαδά,Ρύσιο,Αιγίνιο .Αν ενδιαφέρεστε να ψάξω τα log από το mychron να τα 'ποστάρω'.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χαιρετιζω γιαννη!
Ερωτηση περισσοτερο 'δημοσκοπισεως'...
Ξαναδιαβασα το μηνυμα μου και φαινοταν περιεργο..
Εννοουσα δισκοφρενο... Και ειχα την εξης απορια... Οσοι εχετε αλλαξει, εχετε πειραματιστει με αλλη δαγκανα ή αλλο δισκοφρενο?? π.χ. κανενα brembo ή κατι αντιστοιχο?? παιζετε με τις παστες ??? (καλα, υποψιαζομαι πως ουτως ή αλλως απο κατασκευης θα ειναι ειδικα για τετοια χρηση, αλλα ρωταω για να δω τι γινεται..)
Ο δισκος μου καθως και η δαγκανα μου ειναι μια χαρα προς το παρον (αλλα και για το μελλον), δεν χρειαζονται αλλαγη, αλλα συλλεγω πληροφοριες!Τα τακάκια πάνε ανάλογα με τον κατασκευαστή του σασί π.χ αν έχεις tony σασί,βάζεις tony τακάκια.Μια και ψάχνεσαι,βγάλε το 'σιλανσιέ' απο την εξάτμιση και άλλαξε την μόνωση(αν δεν το έχεις κάνει ήδη),έχει μεγάλη διαφορά στα χαμηλά και κοστίζει ψίχουλα.Δες και το powervalve πόσο βιδωμένο είναι,συνήθως 3 γραμμές το 'πάσο' από μέσα προς τα έξω.Όσο για την δισκόπλακα το βλέπω ΠΟΛΥ χλώμο να μπορέσεις να βάλεις μεγαλύτερη...
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Τα τακάκια πάνε ανάλογα με τον κατασκευαστή του σασί π.χ αν έχεις tony σασί,βάζεις tony τακάκια.Μια και ψάχνεσαι,βγάλε το 'σιλανσιέ' απο την εξάτμιση και άλλαξε την μόνωση(αν δεν το έχεις κάνει ήδη),έχει μεγάλη διαφορά στα χαμηλά και κοστίζει ψίχουλα.Δες και το powervalve πόσο βιδωμένο είναι,συνήθως 3 γραμμές το 'πάσο' από μέσα προς τα έξω.Όσο για την δισκόπλακα το βλέπω ΠΟΛΥ χλώμο να μπορέσεις να βάλεις μεγαλύτερη...
Η απορια για τα τακακια μου γεννηθηκε, γιατι βγαζει και η Ferodo π.χ. τακακια για καρτ με συγκεκριμενους κωδικους!
Επισης εχω δει καρτ με brembo δαγκανα...
Χμ... Στον 'ναο' της 'μοντιφιας' μου φαινεται λιγο δυσκολο να το πιστεψω, αν και ξαναλεω πως δεν ειμαι γνωστης.. Με στυλ και φαντασια δεν γινονται ολα ?? (καταταγειτε μας ελεγαν!)
Για μεγαλυτερη δεν ψαχνομουν, απλα για ... διαφορετικη.. (οταν ερθει ο καιρος, ετσι ??)
Αυτο, ομως, γεννα την εξης απορια: σκοτωνουν τα σασσι μολις παλαιωσουν?? Για παλια σασσι και συνεπως δαγκανες και λοιπα, βρισκεις ανταλλακτικα ???
το μοτερακι εχει την 'τελευταια' σειρα powervalve που ρυθμιζεται με το χερι και δεν θελει εργαλειακι και γενικα στα σπατα, οι οδηγοι αποφασισαμε (πςςςςς) οτι μαλλον ειναι ρυθμισμενο σωστα! Θα ξανακοιταξω το μανουαλι, να διαβασω τον τροπο λειτουργιας της powervalve και θα τσεκαρω...Παντως, StAz, δεν θα επρεπε να σου μιλαω γιατι ειπες κατι που ποναει ΠΟΛΥ! (mychron)
(ειχαμε 'λυσει' την εξατιμηση με τον chief engineer, προσπαθησε να βγαλει τη μονωση, αλλα δεν του καθησε.. φοβηθηκε να το ζορισει μηπως χαλασει... ερωτηση.. για να καθαρισω τοιχωματα, παιρνω το ειδικο εργαλιο που καθαριζω το δικανο ?? )
Παω να παρω το φιλτρο απορροφητηρα που εχουμε για να αντικαταστησω τη μονωση! (πλακα κανω!)(μονο εγω ρωταω εδω μεσα ή μου φαινεται ??)
Ευχαριστω για τις απαντησεις!!
-
Γεια και σε εσενα φιλε tm.Αν διακρινω καλα απο την εικονα το σασι σου ειναι MBA και η ferodo βγαζει 2 τυπους FDB2038 FDB2112.Τωρα τι παστες ειναι δεν χερω.Αν μαθεις μου λες,δεν το εχω ψαξει μιας και εβαλα τα μαμα εγω.Τωρα για μεγαλυτερη δισκοπλακα δεν ξερω τιποτα παρα μονο αν βρεις κατι να ταιριαζει απο καμια μηχανη που εχω ακουσει αλλα δεν εχω δει.
Καλε μου StAz τις πιστες αυτες ουτε που τις εχω δει.Ευχομαι να ειναι καλες και να γυρνας καλα. -
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Να έρθω Σπάτα λίγο χλώμο,αν και θα το'θέλα...Έχω γυρολόγια από Σέρρες,Λαγκαδά,Ρύσιο,Αιγίνιο .Αν ενδιαφέρεστε να ψάξω τα log από το mychron να τα 'ποστάρω'.
.. μωρε κατεβα εσυ αθηνα και θα την βρουμε την ακρη!
... mychron..... -
οσο για τα γυρολογια, θα ρωτησω τον επισημο 'χρονομετρη' να μου πει τι γινεται και θα σας ενημερωσω.. Εμεις εχουμε χρονομετρηση με 'ομολογκαρισμενο' χρονομετρο (εσωτερικο αστειο) απ' εξω....
πουυυ λεφτα για mychron .... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οσο για τα γυρολογια, θα ρωτησω τον επισημο 'χρονομετρη' να μου πει τι γινεται και θα σας ενημερωσω.. Εμεις εχουμε χρονομετρηση με 'ομολογκαρισμενο' χρονομετρο (εσωτερικο αστειο) απ' εξω....
πουυυ λεφτα για mychron ....Κανένα μεταχειρισμένο δεν παίζει κάτω?κάνε μια έρευνα,μπορεί να βρεις.Και εγώ από Αγγλία το πήρα,και με βοήθησε πάρα πολύ να κατεβάσω χρόνους......
-
Κανένα μεταχειρισμένο δεν παίζει κάτω?κάνε μια έρευνα,μπορεί να βρεις.Και εγώ από Αγγλία το πήρα,και με βοήθησε πάρα πολύ να κατεβάσω χρόνους......[/quote]
θα βοηθουσε αν ελεγες τιμη,απο που το πηρες και πως.
-
επειδη η αγορα του ιντερνετ ειναι το φορτε μου, εψαξα αρκετα στην αγγλια... Ερχοταν ακριβα ρε γαμωτο...
Βεβαια δεν γνωριζω εδω τι τιμη εχουν, αλλα αν υποθεσουμε οτι εχουν την ιδια τιμη (μεταφορικα για τετοιο ποσον δωρεαν απο την αγγλια, που ειναι σιγουρα συν) και παλι ειναι πολλα τα λεφτα!!
Αντ' αυτου πηρα ενα rpt για να ξερω τι γινεται απο στροφες και θερμοκρασια.. Μπορει να παιξει κανενα για δωρο γεννεθλιων... ειδωμεν.. Αν και να σου πω την αληθεια, θα προτιμουσα να παρω κανενα εργαλειακι.. Μολις το βλεπεις, ομως, τρελλαινεσαι, ρε γαμωτο!
Προφανως, μιλαμε για το basic μαζι με οπτικο σενσορα τον οποιο κουβαλας μαζι σου και τον τοποθετεις εσυ στην πιστα, σωστα ??? Γιατι για μαγνητικο, πρεπει να τον υποστηριζει η ιδια η πιστα....
Παιδες, εκει που ειναι παμφθηνα ειναι στην αμερικη, αλλα κανεις δεν στελνει ελλαδα ρε γαμωτο!! Χωρια που κανεις απο δαυτους εχει καποιο site της προκοπης.. Ειχα ρωτησει κατι και δεν μου εχουν απαντησει ακομα!!!
Το mychron και το οργανακι της r3racing ηταν τα αγαπημενα μου.. κατεληξα με rpt (αλλη κοιταξαμε, μ' αλλη τα φτιαξαμε, πω ρε ζημια...)
Μεταχειρισμενο, να σου πω τη αληθεια δεν ειχα ρωτησει... -
Aγαπητοί φίλοι είσαστε απίθανοι.
Ομολογώ πως απορούσα,πριν ανοίξω το θέμα μας, πως και δεν έχουμε φανατικούς εδω μέσα, που οχι απλά να τους αρέσει το καρτ αλλά να τρελλαίνονται με το θέμα. Όμως βλέπω πως σιγα-σιγα βγαίνουν οι φανατικοί και γίνεται παιγνίδι. Ελπίζω πως και άλλοι θα δούν πολύ φως και θα μπούν.
Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν αρκετοί έμπειροι εκεί έξω που μας διαβάζουν και είναι στο παραπέντε να μπούν.Μακάρι.........
Παρέα θέλουμε,οδηγίες,πληροφορίες και να ξεμπουκώνουμε με ασφάλεια εκεί που μας πέρνει με άνεση.
Πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη η παρέα μας και θα διασκεδάζουμε μπόλικα.Χρόνοι για τα Σπάτα ανάμεσα 27 και 28 με καλύτερο το 27:45.Ακόμη μαθαίνουμε,είμαστε στην αρχή.Για τον Αγ.Κοσμα,όταν............... ,γύρω στα 48
Παίδες μήπως με μεγαλύτερης διαμέτρου δισκόφρενο,το κουρεύουμε στα kerbs ????????????????
Αφού φρενάρει τέλεια τι το σκαλίζεις ???????????
Νάμαστε καλά μόνο και '..πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε'
Ευχαριστώ για την παρέα σας.Αγγελος.
-
....υπερβολες! το μεγαλο δισκοφρενο θα 'κουρευτει' οσο χρειαζεται και μετα ειναι Ο.Κ.! Πηρε φορμα!
Ενταξει, εδω μπλεξαμε, λεω αποριες και μαθαινω διαφορα!
Δυστυχως μια ενδεικτικη τιμη του Mychron3 basic με infrared sensor, εχει τελικη τιμη μαζι με φπα (παραδοση κατ' οικον) 257,32 λιρες αγγλιας... με καποιους προχειρους υπολογισμους, αυτο μας κανει χοντρικα 381 εουρος!
ειναι πολλα τα λεφτα.... αρη!!
ερωτηση αφελης... ποσο πιο φθηνα μπορει να πουλησει καποιος ενα τετοιο οργανο μεταχειρισμενο, πρωτον και δευτερον, γιατι να το πουλησει?? Συνηθως αυτα πανε πακετακι με το καρτ ολοκληρο ...
(παντως δεν ρωτουσα για μεγαλυτερο δισκοφρενο.... απλα αν μπορουσα να βαλω καμμια αλλη δαγκανα καποια στιγμη αργοτερα με αλλη μαρκα δισκο - ενδεχομενως για καλυτερα - οταν ειναι η ωρα να αλλαχτει!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
....υπερβολες! το μεγαλο δισκοφρενο θα 'κουρευτει' οσο χρειαζεται και μετα ειναι Ο.Κ.! Πηρε φορμα!
Ενταξει, εδω μπλεξαμε, λεω αποριες και μαθαινω διαφορα!
Δυστυχως μια ενδεικτικη τιμη του Mychron3 basic με infrared sensor, εχει τελικη τιμη μαζι με φπα (παραδοση κατ' οικον) 257,32 λιρες αγγλιας... με καποιους προχειρους υπολογισμους, αυτο μας κανει χοντρικα 381 εουρος!
ειναι πολλα τα λεφτα.... αρη!!
ερωτηση αφελης... ποσο πιο φθηνα μπορει να πουλησει καποιος ενα τετοιο οργανο μεταχειρισμενο, πρωτον και δευτερον, γιατι να το πουλησει?? Συνηθως αυτα πανε πακετακι με το καρτ ολοκληρο ...
(παντως δεν ρωτουσα για μεγαλυτερο δισκοφρενο.... απλα αν μπορουσα να βαλω καμμια αλλη δαγκανα καποια στιγμη αργοτερα με αλλη μαρκα δισκο - ενδεχομενως για καλυτερα - οταν ειναι η ωρα να αλλαχτει!)Αν δεν κάνω λάθος,περίπου τόσο το είχα πάρει πριν 2 χρόνια.Δυστυχώς ,δεν βρήκα το σάιτ να το τσεκάρω.380 ευρώ μαζί με το καλώδιο για να κατεβάζεις δεδομένα ή χωρίς?Πάντως εδώ έχει γύρω στα 500 ευρώ κομπλέ(και πάλι δεν είμαι σίγουρος).Αυτά δεν πάνε πακέτο,και μπορεί να θέλει κάποιος το plus π.χ με μεγαλύτερη μνήμη οπότε να το μετ/νο
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Aγαπητοί φίλοι είσαστε απίθανοι.
Ομολογώ πως απορούσα,πριν ανοίξω το θέμα μας, πως και δεν έχουμε φανατικούς εδω μέσα, που οχι απλά να τους αρέσει το καρτ αλλά να τρελλαίνονται με το θέμα. Όμως βλέπω πως σιγα-σιγα βγαίνουν οι φανατικοί και γίνεται παιγνίδι. Ελπίζω πως και άλλοι θα δούν πολύ φως και θα μπούν.
Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν αρκετοί έμπειροι εκεί έξω που μας διαβάζουν και είναι στο παραπέντε να μπούν.Μακάρι.........
Παρέα θέλουμε,οδηγίες,πληροφορίες και να ξεμπουκώνουμε με ασφάλεια εκεί που μας πέρνει με άνεση.
Πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη η παρέα μας και θα διασκεδάζουμε μπόλικα.Χρόνοι για τα Σπάτα ανάμεσα 27 και 28 με καλύτερο το 27:45.Ακόμη μαθαίνουμε,είμαστε στην αρχή.Για τον Αγ.Κοσμα,όταν............... ,γύρω στα 48
Παίδες μήπως με μεγαλύτερης διαμέτρου δισκόφρενο,το κουρεύουμε στα kerbs ????????????????
Αφού φρενάρει τέλεια τι το σκαλίζεις ???????????
Νάμαστε καλά μόνο και '..πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε'
Ευχαριστώ για την παρέα σας.Αγγελος.
Για Αγ.Κοσμά με έχει 'φάει' ένας φίλος από θεσσαλονίκη να πάμε.Τόσο καλά είναι?μου λέει για 130-140 χλμ στην ευθεία....
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ