-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Eρωτηση Νο. 2: Τι σκατα εγινε και ενας σκασμος ομαδες και οδηγοι ακυρωσαν τις συμμετοχες τους?Ο Μαϊτός νομίζω ακύρωσε πριν χωριστουν οι dd2/KZ λόγω παραβίασης κανονισμού περί αριθμού κάρτ στη πίστα ή κάτι τέτοιο.
Έπρεπε να τις είχαν χωρίσει απο νωρίς κι οχι τελευταία στιγμή.
Οι άλλοι δε ξέρω.
Sent from a mobile device
-
Ακύρωση πριν το ΣΚ μόνο η ομάδα των Μαϊτών έκανε. Ο Μίχας αποφάσισε να μην τρέξει μετά τα χρονομετρημένα. Αν εννοείς Maranello και Μπουριώτη αυτοί δε δήλωσαν καν.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ακύρωση πριν το ΣΚ μόνο η ομάδα των Μαϊτών έκανε. Ο Μίχας αποφάσισε να μην τρέξει μετά τα χρονομετρημένα. Αν εννοείς Maranello και Μπουριώτη αυτοί δε δήλωσαν καν.Σε καποιο site το ειχα διαβασει απλα νομιζα οτι ολοι για τον ιδιο λογο απεσυραν τις συμμετοχες τους. Anyway. Κριμα να εχεις προετοιμαστει να εχεις κανει προπονησεις και στο τελος να μην τρεχεις για λογους ασφαλειας και μετα να σου λενε οτι το αλλαξανε παλι και θα μπορουσες να ειχες τρεξει.
On another note εγω που το ειδα απο την τηλεοραση και το πρωι και το βραδυ μπορω να πω οτι σαν θεαμα ηταν καλο στην masters και νομιζω στην loux. Στην super (αληθεια γιατι κανανε rolling start? ) μαχη ειχε για το τελευταιο σκαλι του podium.
Αλλο ενα θεματακι που παρατηρησα ειναι οτι στα ντουμπλαρισματα ορισμενοι γραφανε κανονικοτατα τις μπλε σημαιες.
Και φυσικα οτι η πιστα φαινοταν παγοδρομειο. Ξερω. μην περιμενω να ειναι και σαν κανονικη πιστα αλλα ισως για του χρονου μηπως να κανει κατι ο δημος για τον ασφαλτοταπητα?(ουτςσ η αλλιως δεν θα γινει μονο για το καρτ αλλα και για την περιοχη γενικοτερα. -
Πάρα πολύ ωραία στο PICK για άλλη μια φορά. Υπήρχαν κάποια οργανωτικά θέματα που πρέπει να συζητηθούν, πράγματι, ειδικά το ζήτημα της οργάνωσης των κατηγοριών σε sessions. Ο κόσμος πολύς, χάρηκε θέαμα, είχαμε γενικά πολύ ενδιαφέροντες αγώνες, με καλές μάχες. Πολλές οι εκπλήξεις, πολλές οι εναλλαγές στην κορυφή από το Σάββατο μέχρι την καρό σημαία της Κυριακής.
@Hannibal Εχμ δεν ξέρω από ποιό σημείο έδειξε η τηλεόραση αγώνες, αλλά όσον αφορά στο γλίστρημα, έπρεπε να δεις την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών να γελάσεις -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
@Hannibal Εχμ δεν ξέρω από ποιό σημείο έδειξε η τηλεόραση αγώνες, αλλά όσον αφορά στο γλίστρημα, έπρεπε να δεις την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών να γελάσεις
εδειξε ημιτελικους Λουξ, τελικους master, Λουξ, μινι και super απο την Κυριακη (τουλαχιστον αυτα ειδα).
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Και φυσικα οτι η πιστα φαινοταν παγοδρομειο. Ξερω. μην περιμενω να ειναι και σαν κανονικη πιστα αλλα ισως για του χρονου μηπως να κανει κατι ο δημος για τον ασφαλτοταπητα?(ουτςσ η αλλιως δεν θα γινει μονο για το καρτ αλλα και για την περιοχη γενικοτερα.120,000 Euros
-
Και φυσικα οτι η πιστα φαινοταν παγοδρομειο. Ξερω. μην περιμενω να ειναι και σαν κανονικη πιστα αλλα ισως για του χρονου μηπως να κανει κατι ο δημος για τον ασφαλτοταπητα?(ουτςσ η αλλιως δεν θα γινει μονο για το καρτ αλλα και για την περιοχη γενικοτερα.
120,000 Euros
Mia xara einai kai pagodromeio....
-
Είδες; Πάντα γλύστραγε, εντάξει φέτος δεν έριξαν κόλλα όπως πέρυσι, ήταν λιγότερα τα καρτ συν τα σκληρά λάστιχα οπότε ήταν μισό καρτ, μισό ντριφτ. Μάλλον πρέπει να πάνε σε πιο μαλακό λάστιχο του χρόνου κυρίως για να ευχαριστηθούν οι οδηγοί γιατί από ασφάλεια, παρά τις Κασσάνδρες, όλα πήγαν καλύτερα από ποτέ.
-
Tελευταίο run της χρονιάς πρόχθες. Ωστόσο κάτι περίεργο συνέβη. Μετά από κανένα δεκάλεπτο, έχασα ξαφνικά πρόσφυση μπροστά. Το συνειδητοποίησα σε στροφή 180 μοιρών με τέρμα το γκάζι, δεν έστριβε όπως το ήθελα, και παραλίγο να πάω στα λάστιχα με το καρτ, αλλά και στις επόμενες στροφές και ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν φρέναρα, ξύνοντας μόνο τον τοίχο. Μετά από δύο-τρεις γύρους με καλό ζέσταμα ελαστικών το καρτ επανήλθε σε εξαιρετική κατάσταση. Τα ελαστικά ήταν (ή φαινόταν;) εντάξει και αφού το καρτ ήταν εντάξει μετά, δεν υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Μήπως έκανα κάτι εγώ λάθος;
-
-
Youtube Videofight club!!
Εντυπωσιακό το πόσο λίγο κρατάει η πίστα. Ειδικά στο γύρο από το 3:00 μέχρι το το 3.30 που κάνει το λάθος, γλιστράει παντού. Λογικά για κάποιον που έχει συνηθίσει σε αγώνες με πάρα πολύ κράτημα (WSK κτλ) πρέπει να ήταν τελείως ξένες οι συνθήκες.
-
Ξένες συνθήκες για τους άσσους του WSK είναι και να έχει τόσο κόσμο ειδικά ο Thonon είχε κάψει
-
Ξένες συνθήκες για τους άσσους του WSK είναι και να έχει τόσο κόσμο ειδικά ο Thonon είχε κάψειO Fore θα έλεγα περισσότερο.
Ήταν χαρακτηριστικός ο προβληματισμός του όταν είχε έρθει στη τέντα και συζητούσαν με τον Αντώνη.
-
Σοβαρά; Τι ρώταγε, που τους βρήκατε όλους αυτούς;
-
Σοβαρά; Τι ρώταγε, που τους βρήκατε όλους αυτούς;Τι πίστα είναι αυτή.
Δεν μπορούσε να βρει στήσιμο και αντάλασσαν εμπειρίες και ρυθμισεις με Σταμάτη και Αντώνη. Ήταν και γαμώ τις συζητήσεις!
O Thonon ξεκίνησε με βρόχινο στήσιμο!!!
Αλλά μέσα σε 1-2 σκέλη το βρήκε. Ο Fore τη Κυριακή.
-
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είχε ακουστεί ότι υπήρχε μεγάλος προβληματισμός με την κόλα/ρετσίνι που είχαν ρίξει πέρσι.
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είχε ακουστεί ότι υπήρχε μεγάλος προβληματισμός με την κόλα/ρετσίνι που είχαν ρίξει πέρσι.Δεν άρεσε στους οδηγούς, όντως.
Στο καρτόδρομο έχει το εξής πρόβλημα.
Ότι επειδή το ρίχνει ανθρώπινο χέρι μπορεί να πέσει σε ένα σημείο περισσότερο από ένα άλλο, άρα το κράτημα θα είναι διαφορετικό.
Επίσης εκτός γραμμής γλυστράει σαν διάολος!
Ίσως για αυτό...δε ξέρω.
-
Για αυτό ήταν όντως συν το ότι η πίστα γίνονταν αρκετά πιο γρήγορη με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Αλλά από την άλλη χωρίς αυτή τα ελεύθερα είναι μια ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου.
-
Έχετε παρατηρήσει διαφορετική συμπεριφορά από λάστιχο σε λάστιχο πάνω στο ρετσίνι;
Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη φθορά σε Heidenau μπλε. Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι έγινε εξαιτίας του ρετσινιού γιατί δεν έχω 'καταναλώσει' ούτε 2 σετ από αυτά τα λάστιχα ώστε να μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Τα mg κόκκινα νομίζω δουλεύουν μια χαρά με το ρετσίνι.
-
Όντως τα mg δουλεύουν τέλεια στο καρτόδρομο με ρετσίνι.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ