-
Τι εγινε? Ακομα ολοι διακοπες ειστε? Πολυ ησυχια επεσε.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Τι εγινε? Ακομα ολοι διακοπες ειστε? Πολυ ησυχια επεσε.Το άλλο Σάββατο ξεκινάμε με φρέσκια σωλήνα (αυτό δε προλαβαίνει να το έχει έτοιμο ).
-
Ερωτηση.
Το Mychron μου μεχρι τςρα δουλευε κανονικα. Απο προχθες λοιπον που αρχισα παλι τι προπονησεις παρατηρησα οτι ενω οταν ειμαι μεσα στην πιστα δουλευει κανονικα, οταν βγαινω στα πιτ και θελω να δω το ιστορικο μου μου κανει το εξης. Βγαζει απο ολους τους γυρους ΓΕΝΙΚΑ (οχι του τελευταιου session) τους τρεις καλυτερους και τους δειχνει με την ημερομηνια που εχουμε.
Παταω τα βελακια να δω πιο κατω και βγαζει μια γραμμη πανω που λεει συνολικους γυρους, ποσα heat και κατι αλλο που δεν θυμαμαι (δεν ειχα ξαναδει ποτε αυτες τις πληροφοριες) και μετα κολλαει. δεν αλλαζει μενου, σελιδα, να βγει στην κεντρικη οθονη, δεν σβηνει τιποτα και πρεπει να βγαλω την μπαταρια. Το αλλο κουλο ειναι οτι μου δειχνει το σημα της μπαταριας που αναβοσβηνει ενω εβαλα καινουρια για να δω μηπως εφτεγε αυτο.
Η μονη αλλαγη στα settings που εγινε απο την τελευταια φορα που λειτουργουσε μια χαρα ειναι οτι εβαλα 2 timing strips μιας και η πιστα αποκτησε δευτερη και πλεον μετρανε και split. -
Μήπως θέλει κανένα update?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μήπως θέλει κανένα update?Εχουνε βγει αλλα χρειαζεσαι το flashακι για να το κανεις. Απο την αλλη τι σκατα? οποιος δεν το εχει αυτοκαταστρεφεται το οργανο? This AIM product will selfdestruct in 5 years. Μια χαρα δουλευε μεχρι προσφατα.... Anyway τα λεφτα του τα εχει βγαλει. Το γαμωτο ειναι οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπος εδω να του ριξει μια ματια. Εστειλα και mail σημερα απο το site της ΑΙΜ. Να δουμε τι θα απαντησουνε.
-
Εχουνε βγει αλλα χρειαζεσαι το flashακι για να το κανεις. Απο την αλλη τι σκατα? οποιος δεν το εχει αυτοκαταστρεφεται το οργανο? This AIM product will selfdestruct in 5 years. Μια χαρα δουλευε μεχρι προσφατα.... Anyway τα λεφτα του τα εχει βγαλει. Το γαμωτο ειναι οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπος εδω να του ριξει μια ματια. Εστειλα και mail σημερα απο το site της ΑΙΜ. Να δουμε τι θα απαντησουνε.
Χέσ'το μωρέ...πάρε alfano.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εχουνε βγει αλλα χρειαζεσαι το flashακι για να το κανεις. Απο την αλλη τι σκατα? οποιος δεν το εχει αυτοκαταστρεφεται το οργανο? This AIM product will selfdestruct in 5 years. Μια χαρα δουλευε μεχρι προσφατα.... Anyway τα λεφτα του τα εχει βγαλει. Το γαμωτο ειναι οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπος εδω να του ριξει μια ματια. Εστειλα και mail σημερα απο το site της ΑΙΜ. Να δουμε τι θα απαντησουνε.
Γιατι εχει αντιπροσωπο για Alfano? Για την δουλεια που το θελω και τα δυο ειναι καλα ειναι. οποτε.... Οτι γινει. Θα δω τι παιζει με αυτο και μετα δεν φτιαχνεται οτι βρω. Απλα το ΑΙΜ το ξερω καλυτερα και ολων των αλλων ΑΙΜ που εχω στα αγωνιστικα SEAT και σε ενα απο τα δυο Clio.
-
Γιατι εχει αντιπροσωπο για Alfano? Για την δουλεια που το θελω και τα δυο ειναι καλα ειναι. οποτε.... Οτι γινει. Θα δω τι παιζει με αυτο και μετα δεν φτιαχνεται οτι βρω. Απλα το ΑΙΜ το ξερω καλυτερα και απο ολα τα αλλα ΑΙΜ που εχω στα αγωνιστικα SEAT και σε ενα απο τα δυο Clio.
Έχετε για τίποτα αντιπροσωπεία εκεί κάτω?
Ναι μωρέ, καταλαβαίνω τι λες.
Μακάρι να το φτιάξεις.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατι εχει αντιπροσωπο για Alfano? Για την δουλεια που το θελω και τα δυο ειναι καλα ειναι. οποτε.... Οτι γινει. Θα δω τι παιζει με αυτο και μετα δεν φτιαχνεται οτι βρω. Απλα το ΑΙΜ το ξερω καλυτερα και απο ολα τα αλλα ΑΙΜ που εχω στα αγωνιστικα SEAT και σε ενα απο τα δυο Clio.
Έχετε για τίποτα αντιπροσωπεία εκεί κάτω?
Ναι μωρέ, καταλαβαίνω τι λες.
Μακάρι να το φτιάξεις.
Λιγα πραγματα. Πιο πολυ σασι (μοτερ τα εχουμε πει)..... Τωρα κατεβηκε και η energy....
-
Παιδια θα θελα να ρωτησω ποσο κανει το πιο φτηνο alfano και αν ειναι ευκολη η εγκατασταση.
-
Ο χρήστης nulispa έγραψε:
Παιδια θα θελα να ρωτησω ποσο κανει το πιο φτηνο alfano και αν ειναι ευκολη η εγκατασταση.Νομίζω ένα 250άρι συν τον αισθητήρα θερμοκρασίας (80 ευρώ). Μίλα με τη Zorri Motorsport στην Αθήνα.
-
KZ1 KZ2 world finals.
-
KZ1 KZ2 world finals.Φοβερός ο Max!!
-
Ξερει κανεις γιατι ακυρωθηκε (ενω εγινε) σημερα (Σαββατο) ο ημιτελικος της κατηγοριας LOUX Masters?
-
Ξερει κανεις γιατι ακυρωθηκε (ενω εγινε) σημερα (Σαββατο) ο ημιτελικος της κατηγοριας LOUX Masters?Θα ρωτήσω mika_hakkinen και Phaethon που είναι εκεί.
-
Υπήρχε πρόβλημα στη χρονομέτρηση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Υπήρχε πρόβλημα στη χρονομέτρηση.OK
Φαντάζομαι θα επαναληφθεί σήμερα, σωστά;
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Υπήρχε πρόβλημα στη χρονομέτρηση.
OK
Φαντάζομαι θα επαναληφθεί σήμερα, σωστά;
Αυτά παθαίνουν αν δε κλείνουν συμφωνία με τη Rolex ή έστω τη tag heuer ρε παιδί μου.
Υποθέτω πως ναι.
Sent from a mobile device
-
Ειδα τον αγωνα σημερα απο την τηλεοραση. Πολυ καλη προσπαθεια, τουλαχιστον ειδαμε live αγωνα. Μακαρι να συνεχιστει και να δουμε και αλλους αγωνες ετσι ωστε να διορθωθει και ο σηνοθετης και ο εκφωνητης. Για πρωτη φορα ξαναλεω ηταν πολυ καλο αποτελεσμα.
Ερωτηση για τον αγωνα της super. Κανανε 1 γυρο λιγοτερο; γιατι την ωρα που επεσε η σημαια ελεγε 11/12 και με το που πηρε σημαια εγραψε 12/12.
-
Eρωτηση Νο. 2: Τι σκατα εγινε και ενας σκασμος ομαδες και οδηγοι ακυρωσαν τις συμμετοχες τους?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ