-
Ο χρήστης Γιώργος Παπαμιχάλης έγραψε:
Νikos λυπάμαι πάρα πολύ που δεν απαντάς στο απλά μου ερωτήματα σχετικά με τις ανύπαρκτες αναφορές μου που κάπου εσύ στον δικό σου κόσμο ανακάλυψες.Είχες γράψει λοιπόν το παρακάτω:
Η μόνη διαφορά που έχουνε τα Maranello με τα CRG είναι οι διαφορετικοί σχεδιασμοί σωλήνων (σασί), το κόκκινο χρώμα αντί το μαύρο και η ονομασία Maranello αντί CRG. Δεν έχουνε καμμία μα καμμία άλλη διαφορά σε ποιότητα κατασκευής.
Από εδώ: viewtopic.php?p=2771362#p2771362
Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι οι ΜΟΝΕΣ διαφορές τους είναι οι εξής δυο:
Α. Σχεδιασμός σασί. Δηλαδή έχει άλλο σχέδιο
Β. Άλλο χρώμαΑναφέρεις πουθενά οτιδήποτε περί διαφορές ή ομοιότητες μεταξύ ΚΖ και KF όσον αφορά τη CRG? Αναφέρεις δηλαδή ότι η CRG έβγαζε διαφορετικά σασί για τα αυτόματα ενώ πχ η Maranello έβγαζε και βγάζει τα ίδια για ΚΖ και KF?
Γιατί οι σωλήνες της CRG από το 2012 και πριν έχουν διαφορά μεταξύ ΚΖ και KF.
Φίλε nikos! Το σασι σου ειναι ακριβώς ίδιο με kf κ το μόνο που αλλάζει ειναι τα φρένα κ ίσως ο άξονας. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούσαν τον ίδιο σωλήνα για kf-kz το κάνουν ακόμα οι υπόλοιπες συνεχίζουν κ μετα το 2012 να χρησιμοποιούν διαφορετικό.
Καθώς έχω σωλήνα 2013, όπως αναφέρω σε παλαιότερό μου ποστ, η δική μου είναι ίδια ΚΖ με KF. Αλλάζουν μόνο τα παρελκόμενα, αλλά το κόστος είναι υψηλό και δε συμφέρει. Από το 2012 και μετά η CRG βγάζει ίδια σωλήνα για KF & KZ.
**Μέχρι το 2012 όμως έβγαζε διαφορετικές σωλήνες για KF και ΚΖ. **
Μπορείς αν θέλεις να καλέσεις τον Έλληνα αντιπρόσωπο για να στο επιβεβαιώσει. Μπορώ αν θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνό του.
Για να πάρεις ενα καλό σασι μεταχειρισμένο μετα του 2010 με εξαταχυτο μοτέρ θα σ παει απο 4500εως 5500 η 6000 ενώ ενα μοτερ με όλα τα περιφερειακά θα ρθει περιπου λίγο πάνω απ τα μισά.
Ξεχνάς όμως ότι θα πουλήσεις και το πακέτο σου, δηλαδή το αυτόματο σασί μοτέρ. Ας πούμε ένα 2.500άρι. Κάνε πάλι τους υπολογισμούς σου και δες πόσο θα σου κοστίσει να πάρεις ένα εξατάχυτο μοτέρ και να μετατρέψεις τη σωλήνα σου εξατάχυτο.
Εγώ τα έβαλα κάτω και δε με συνέφερε, εσένα ίσως σε συμφέρει.
Το νούμερο αυτό που αναφέρεις πάντως είναι για εξατάχυτο σασί/μοτέρ του 2011/2012 και μετά. Όχι του 2010.
-
Φιλε μου Είτε του 10 είτε του 11 είτε και του 12 η homologation του ειναι μέχρι του 14. Ο κινητήρας εχει σημασία. ΑΣΕ που δεν ξέρω κανέναν να δίνει 2,500 για ενα σασι που δεν εχει ούτε φρένα. Εγώ πιστεύω πως αν έχεις μετρητά τη σημερον ημέρα άνετα κανεις μετατροπή μέχρι 3500€. Αλλιώς βρες μου μια αγγελία ενός μεταχειρισμενου εξαταχυτου κομπλε μετα του 10 σε καλή τιμή για να μ αλλάξεις γνώμη. Το δικό μου πάντως dr σασι ειναι του 10 και μετατρέπεται σε εξαταχυτο όπως και ολα τα maranello και πριν του 2012.
Πάντως όπως η tony εχει την kosmic έτσι η crg εχει τη maranello. Απ ότι φαίνεται κ εδώ.
http://www.cikfia.com/fileadmin/content/REGULATIONS/Homologations/Homologated Equipment/8_2009-2014 Chassis Bodywork and Brakes.pdf -
Ο χρήστης Dr-racing έγραψε:
Φιλε μου Είτε του 10 είτε του 11 είτε και του 12 η homologation του ειναι μέχρι του 14. Ο κινητήρας εχει σημασία. ΑΣΕ που δεν ξέρω κανέναν να δίνει 2,500 για ενα σασι που δεν εχει ούτε φρένα. Εγώ πιστεύω πως αν έχεις μετρητά τη σημερον ημέρα άνετα κανεις μετατροπή μέχρι 3500€. Αλλιώς βρες μου μια αγγελία ενός μεταχειρισμενου εξαταχυτου κομπλε μετα του 10 σε καλή τιμή για να μ αλλάξεις γνώμη.Σου έγραψα και πριν, τα βάζεις κάτω και κάνεις τους υπολογισμούς σου ανάλογα με το πόσο πιάνει το καρτ σου στην αγορά σε περίπτωση που θες να το πουλήσεις.
Αν για παράδειγμα πιάνει 2.000 (πακέτο σασί/μοτέρ) με άλλα 2.900 παίρνεις ένα αξιόλογο εξατάχυτο πακέτο:
http://www.kartinfo.gr/usedphp/37.php ...δε νομίζω να σε πειράζει ο ένας χρόνος.Άλλωστε ένα καλό εξατάχυτο μοτέρ κάτω από 2.500 μεταχειρισμένο δε το βρίσκεις. Συν ότι θέλεις ψυγείο, συν τη μετατροπή του αυτόματου σασί σου σε εξατάχυτο.
Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν γενικώς πολλά εξατάχυτα σε αγγελίες για να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις, όμως αν ψάξεις θα βρεις διαμάντια.
Προφανώς όμως τα έχεις βάλει κάτω και σε συμφέρει...με το καλό λοιπόν.
Σχετικά με το σασί και τις διαφορές τους, μπορείς να καλέσεις τον αντιπρόσωπο που σου γράφω παραπάνω για να σου το εξηγήσει. Επαναλαμβάνω, όπως τα tony & kosmik που λες και τα CRG είχαν διαφορές.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νikos λυπάμαι πάρα πολύ που δεν απαντάς στο απλά μου ερωτήματα σχετικά με τις ανύπαρκτες αναφορές μου που κάπου εσύ στον δικό σου κόσμο ανακάλυψες.
Είχες γράψει λοιπόν το παρακάτω:
Η μόνη διαφορά που έχουνε τα Maranello με τα CRG είναι οι διαφορετικοί σχεδιασμοί σωλήνων (σασί), το κόκκινο χρώμα αντί το μαύρο και η ονομασία Maranello αντί CRG. Δεν έχουνε καμμία μα καμμία άλλη διαφορά σε ποιότητα κατασκευής.
Από εδώ: viewtopic.php?p=2771362#p2771362
Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι οι ΜΟΝΕΣ διαφορές τους είναι οι εξής δυο:
Α. Σχεδιασμός σασί. Δηλαδή έχει άλλο σχέδιο
Β. Άλλο χρώμαΑναφέρεις πουθενά οτιδήποτε περί διαφορές ή ομοιότητες μεταξύ ΚΖ και KF όσον αφορά τη CRG? Αναφέρεις δηλαδή ότι η CRG έβγαζε διαφορετικά σασί για τα αυτόματα ενώ πχ η Maranello έβγαζε και βγάζει τα ίδια για ΚΖ και KF?
Γιατί οι σωλήνες της CRG από το 2012 και πριν έχουν διαφορά μεταξύ ΚΖ και KF.
Νikos, η γή είναι στρογγυλή, αυτό που είδες στην τηλεόραση είναι κωμική διαφήμιση με τον Ζουγανέλη!
Mα είσαι σοβαρός? Μάθε να κατανοείς την έννοια όσων γράφεις και τόλμησε να πεις ότι ναι έκανες λάθος, βιάστηκες και έγραψες κάτι ανακριβές που δεν είπα. Έλεος πια!Είπες ξεκάθαρα:
Μάθε λοιπόν, ότι στα CRG -που σε παλαιότερη δημοσίευσή σου είχες αναφέρει ότι είναι ολόιδια με τα Maranello κι ότι μόνο το χρώμα αλλάζει- μέχρι το 2012 έβγαιναν από το εργοστάσιο δυο διαφορετικές σωλήνες. Μια για αυτόματα (KF) κι άλλη για εξατάχυτα (ΚΖ). Οι διαφορές τους ήταν ότι οι ΚΖ σωλήνες είχαν κολλημένη στο σασί τη βάση για το λεβιέ και πίσω, κάτω από την αριστερή χούφτα ένα επιπλέον, διαγώνιο δέσιμο.
Από το παραπάνω παίρνω μόνο την ανύπαρκτη δήλωση που λες ότι έχω πει ότι: τα CRG είναι ολόιδια με τα Maranello κι ότι μόνο το χρώμα αλλάζει.
Ενώ εγώ είχα πει παλαιότερα:
Αναφέρεις πουθενά οτιδήποτε περί διαφορές ή ομοιότητες μεταξύ ΚΖ και KF όσον αφορά τη CRG? Αναφέρεις δηλαδή ότι η CRG έβγαζε διαφορετικά σασί για τα αυτόματα ενώ πχ η Maranello έβγαζε και βγάζει τα ίδια για ΚΖ και KF?
Τώρα εάν εσύ θες να καταλάβεις από τα παραπάνω ότι εγώ λέγοντας 'διαφορετικοί σχεδιασμοί' και επειδή δεν ανέφερα διαφορές ή ομοιότητες εννόησα ποτέ ότι τα Maranello μα τα CRG είναι ολόιδια, ok πάω πάσο, αλλά πήγαινε κοίταξε το, είναι σοβαρό.
Φιλικά θα σου υπενθυμίσω για ακόμα μια φορά, την επόμενη φορά να διασταυρώνεις καλύτερα τις πηγές σου γιατί ίσως και αυτοί που σε ενημερώνουνε σχετικά να μην γνωρίζουνε καλά.
Επίσης θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά που θα αναφέρεις το όνομα μου και όποιες δηλώσεις μου να προσέχεις τι λες και να διαβάζεις καλύτερα τα γραφόμενα μου. Εαν πάλι δεν καταλαβαίνεις καλά τι γράφω πάρε με τηλέφωνο να στα εξηγήσω.Δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σου εδώ μέσα, αρκετά πια.
Έλεος, το καρτ έχει 4 ρόδες, εαν εσύ θέλεις 5 βάλτην μόνο στο δικό σου! -
Nikos! Μου φαίνεται είσαι ισχυρογνωμων. Ζήτησε κάποιος την γνώμη μας κ έγραψες ανακρίβει στοιχεία και συνεχιΖεις. Μιλήσες για όλες τις εταιρείες κ είπε πράγματα που δεν ισχύουν κ δεν το παραδέχεσαι αλλά αλλάζεις θέμα. Δεν με νοιάζει αλλά κ δεν μ ενδιαφέρει η crg αλλά πιστεύω σύμφωνα με όσα μ λες ότι πρεπει ειναι η μοναδική ομάδα που αλλάζει φιλοσοφία. Ολες οι υπόλοιπες συνεχίζουν όπως έχουν ήδη πράξη τόσα χρόνια. Κ πριν κ μετα το 2012 χρησιμόποιουν το ίδιο σκελετό. Οπως κ το δικό μου. Οσο για την αγγελία που είπες καλύτερα πάρε τον άνθρωπο κ ρωτά πόσο πουλάει το μοτέρ. Εγω για το συγκεκριμένο μοτέρ δε θα δινα πάνω απο 2500 κομπλε αν εσυ τα δίνες τι να σ πω. Και θα προτιμούσα να δινα έστω 500 παραπάνω αλλά να χω το δικό μ σασι π ξέρω τι εχει κάνει παρά ενα άλλο. Και κάτω αν τα βάλεις εγω δεν ειπα οτι ειναι πιο οικονομικο ειναι ομωσ ακριβώς τα ίδια χρήματα. Απλά έχεις το δικό σ σασι.
-
Nikos! Μου φαίνεται είσαι ισχυρογνωμων. Ζήτησε κάποιος την γνώμη μας κ έγραψες ανακρίβει στοιχεία και συνεχιΖεις. Μιλήσες για όλες τις εταιρείες κ είπε πράγματα που δεν ισχύουν κ δεν το παραδέχεσαι αλλά αλλάζεις θέμα. Δεν με νοιάζει αλλά κ δεν μ ενδιαφέρει η crg αλλά πιστεύω σύμφωνα με όσα μ λες ότι πρεπει ειναι η μοναδική ομάδα που αλλάζει φιλοσοφία. Ολες οι υπόλοιπες συνεχίζουν όπως έχουν ήδη πράξη τόσα χρόνια. Κ πριν κ μετα το 2012 χρησιμόποιουν το ίδιο σκελετό. Οπως κ το δικό μου. Οσο για την αγγελία που είπες καλύτερα πάρε τον άνθρωπο κ ρωτά πόσο πουλάει το μοτέρ. Εγω για το συγκεκριμένο μοτέρ δε θα δινα πάνω απο 2500 κομπλε αν εσυ τα δίνες τι να σ πω. Και θα προτιμούσα να δινα έστω 500 παραπάνω αλλά να χω το δικό μ σασι π ξέρω τι εχει κάνει παρά ενα άλλο.Μπερδεύτηκες ;
-
Τι εννοείς φίλε;
-
Τι εννοείς φίλε;Σημερα γραφτηκες και
Nikos! Μου φαίνεται είσαι ισχυρογνωμων. Ζήτησε κάποιος την γνώμη μας κ έγραψες ανακρίβει στοιχεία και συνεχιΖεις. Μιλήσες για όλες τις εταιρείες κ είπε πράγματα που δεν ισχύουν κ δεν το παραδέχεσαι αλλά αλλάζεις θέμα.
-
Φίλε εγω κάνω Καρτ εδώ και 15 χρονια. Επειδή όμως απ τα φόρουμ εδώ στην Ελλάδα δε μαθαίνεις τίποτα παράμονο λάθος πράγματα δεν ασχολούμαι κ μάλλον ούτε θα ξανασχοληθω. Αλλά κ πάλι δε καταλαβαίνω το ύφος σ.
-
πως σταματαω τις ειδοποιησεις απο αυτο το γελοιο πλεον thread ?
-
Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το καρτ και αφήστε τις προσωπικές σας αντιπαλότητες... Μπορείτε να συνεχίσετε με PM... Έλεος ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ!!! Κύριε Παπαμιχάλη γράφετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια! Σε κάποια έχετε δίκιο και μπορεί να γράφτηκαν ανακρίβειες για θέμα που αφορά το καρτ αλλά αρκεί μία παρατήρηση... Εξάλλου εσείς που είστε αντιπρόσωπος ξέρετε κάτι παραπάνω από εμάς τους χομπίστες, αλλά ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι εννοείς φίλε;
Σημερα γραφτηκες και
Nikos! Μου φαίνεται είσαι ισχυρογνωμων. Ζήτησε κάποιος την γνώμη μας κ έγραψες ανακρίβει στοιχεία και συνεχιΖεις. Μιλήσες για όλες τις εταιρείες κ είπε πράγματα που δεν ισχύουν κ δεν το παραδέχεσαι αλλά αλλάζεις θέμα.
BILL33 τι δεν σου άρεσε στην θέση που πήρε ο DR-racing?
To ότι γράφτηκε εχθές πάει να πει ότι δεν έχει δικαίωμα να πει την άποψη του?
Εαν έχεις αντίθετη γνώμη και διαφωνείς με την πραγματικότητα τεκμηρίωσε την και μην αφήνεις υπονοούμενα!Ούτε δικηγόρος του DR είμαι, ούτε καν τον γνωρίζω αλλά το να τον αποπέρνεις επειδή πήρε θέση σε μια δημόσια διαφωνία δεν σου αρμόζει καθόλου και δεν το κάνεις με τον σωστό τρόπο!
Είσαι και Moderator! Ωραία συμπεριφορά! Ο Moderator δεν έχει μόνο προνόμια αλλά και υποχρεώσεις! -
Ο χρήστης giorgos_4 έγραψε:
Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το καρτ και αφήστε τις προσωπικές σας αντιπαλότητες... Μπορείτε να συνεχίσετε με PM... Έλεος ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ!!! Κύριε Παπαμιχάλη γράφετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια! Σε κάποια έχετε δίκιο και μπορεί να γράφτηκαν ανακρίβειες για θέμα που αφορά το καρτ αλλά αρκεί μία παρατήρηση... Εξάλλου εσείς που είστε αντιπρόσωπος ξέρετε κάτι παραπάνω από εμάς τους χομπίστες, αλλά ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ!giorgos_4, επειδή μάλλον έχεις χάσει επεισόδια, δεν απηύφθηνα τον λόγο στον Nikos ποτέ, ούτε τον ανέφερα ποτέ λέγοντας ανακρίβειες για το πρόσωπο του.
Αντιθέτως εκείνος, χωρίς καν να με γνωρίζει, χωρίς ποτέ να έχουμε κάνει κάποια συναλλαγή επιτέθηκε αναίτια στο πρόσωπο μου λέγοντας δημοσίως ότι έχει ακούσει τα χειρότερα για εμένα και συνεχώς δυσφημίζει και κάνει ανυπόστατες αναφορές για τα Μaranello Karts παραπληροφορώντας τον κόσμο!Και πίστεψε με αδιαφορώ για τον Nikos, αδιαφορώ για το ποιός είναι και τι κάνει. Ο μόνος λόγος που απαντάω σε αυτό το μέλος που λέγεται Nikos είναι γιατί συνεχώς είναι ανακριβής στις τοποθετήσεις του και υποκειμενικός στις συμβουλές του και προσπαθώ να προστατεύσω κάποια μέλη που ίσως αν δεν ακούσουνε και την άλλη πλευρά/άποψη να παραπληροφορούνται και να κάνουν λάθος επιλογές.
Σε μια δημόσια κουβέντα/αντιπαράθεση που διακυδεύεται το όνομα μου δεν μπορεί κανείς να μου πεις ΕΛΕΟΣ και ότι τον κουράζω και δεν μπορεί κανείς να μου πει πως και να μου ορίσει πόσο και μέχρι πότε θα υπερασπίζομαι τον ευατό μου.
Όσο κάποιο μέλος μου απευθύνει τον λόγο είναι υποχρέωση μου να του απαντάω, όσο και αν κουράζονται κάποιοι άλλοι!
Ναι, είμαι αντιπρόσωπος και ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω αλλά ποτέ δεν μάλωσα κανέναν που προσπαθεί να κάνει έναν εποικοδομητικό διάλογο και να ανταλλάξει απόψεις και εμπεριστατωμένες γνώσεις. Ίσα, ίσα που μου αρέσει να κάνω διάλογο με ομαδικοποιημένους καρτίστες και να ανταλλάζονται απόψεις.
-
Nikos! Μου φαίνεται είσαι ισχυρογνωμων.Μάλιστα...γνωριζόμαστε κι από χθες? Από που το συμπεραίνεις αυτό και γιατί το γυρίζεις στο προσωπικό?
Δεν διαφώνησα με αυτό που έγραψε ο Παπαμιχάλης, διαφώνησα με αυτό που γνωρίζω, δηλαδή με το CRG.
Ζήτησε κάποιος την γνώμη μας κ έγραψες ανακρίβει στοιχεία και συνεχιΖεις. Μιλήσες για όλες τις εταιρείες κ είπε πράγματα που δεν ισχύουν κ δεν το παραδέχεσαι αλλά αλλάζεις θέμα.
Κάνεις λάθος προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις (αν και μάλλον έχω καταλάβει τι συμβαίνει, θα σου πω σε λίγο...στο αφήνω για το τέλος )
Έγραψα 'οι περισσότερες εταιρίες'. Και μιλάμε για τις μεγάλες εταιρίες και όχι τα υποπροϊόντα αυτών. Μεγάλες εταιρίες στον χώρο όπως tony, birel, crg.
Οσο για την αγγελία που είπες καλύτερα πάρε τον άνθρωπο κ ρωτά πόσο πουλάει το μοτέρ. Εγω για το συγκεκριμένο μοτέρ δε θα δινα πάνω απο 2500 κομπλε αν εσυ τα δίνες τι να σ πω.
Εγώ γιατί να πάρω κάποιον τηλέφωνο?
Εσύ αν θυμάμαι καλά ενδιαφέρεσαι.
Και θα προτιμούσα να δινα έστω 500 παραπάνω αλλά να χω το δικό μ σασι π ξέρω τι εχει κάνει παρά ενα άλλο. **Και κάτω αν τα βάλεις εγω δεν ειπα οτι ειναι πιο οικονομικο **ειναι ομωσ ακριβώς τα ίδια χρήματα. Απλά έχεις το δικό σ σασι.
Αν θέλεις να δώσεις περισσότερα μετατρέποντας το δικό σου σε εξατάχυτο, με γειά σου και χαρά σου!
Νομίζω όμως ότι οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν κάτι τέτοιο, οπότε επιστρέφουμε σε αυτό που γράφω παραπάνω ότι και οικονομικά αν το δεις δε συμφέρει. Με απλά μαθηματικά, χρειάζεσαι 3.000 για μοτέρ/ψυγείο/παρελκόμενα και ένα 1000άκο για τη μετατροπή. Θέλεις να δώσεις άλλα 4.000 για ένα καρτ που έχεις ήδη πληρώσει ένα σεβαστό ποσό? Κάν'το...αλλά να ξέρεις ότι 5.500 και 6.000 βρίσκεις εξατάχυτα καρτ του 2012 και μη μου πεις ότι δε μπορείς να βρεις άλλα 2.000 πουλώντας το πακέτο σου.
Κλείνοντας, σκέφτηκα πόσο 'τυχαίο' είναι το γεγονός ότι γράφτηκες χθες για να μου τη 'πεις' σε προσωπικό επίπεδο.
Μάλιστα στη πρώτη σου κιόλας δημοσίευση γράφεις αυτό:
Καλησπέρα. Φέτος μετα απο πολυ ψάξιμο για ενα καλό Καρτ αγόρασα ενα dr- kf2. Οταν λέω πολυ ψάξιμο εννοώ ότι ήθελα ενα σασι που να μπορω να το μετατρεψω εύκολα σε εξαταχυτο κάποια στιγμή. Οι πληροφορίες που έδωσε ο χρήστης nikos! δεν ισχύουν χωρίς να χω κάτι μαζί του.
Καταρχάς δε γνωριζόμαστε προσωπικά, άρα σε προσωπικό επίπεδο (face-to-face, στη πίστα που λένε και στο χωριό μου) δεν σου έχω δώσει καμία πληροφορία. Ένα το κρατούμενο.
Δεύτερο, στο φόρουμ γράφτηκες (σύμφωνα με το προφίλ σου) στις 05/06/13 12:24. Μεσημεράκι.
Άρα εγώ, σαν χρήστης 'Nikos!' αφού γράφτηκες χθες, τι και ποιές πληροφορίες σου έχω δώσει και πότε πρόλαβα να το κάνω αυτό?
Για πες.
Τώρα είναι τυχαία όλα αυτά ή όχι?
Και πίστεψε με αδιαφορώ για τον Nikos, αδιαφορώ για το ποιός είναι και τι κάνει.
Αδιαφορείς, αλλά στη τελευταία δημοσίευσή σου αναφέρεις το όνομά μου 3 φορές.
Συν ότι ανακρίβειες θεωρούνται και όσα μου έχεις σύρει σε προσωπικό επίπεδο.
-
Ο χρήστης Γιώργος Παπαμιχάλης έγραψε:
Τι εννοείς φίλε;
Σημερα γραφτηκες και
BILL33 τι δεν σου άρεσε στην θέση που πήρε ο DR-racing?
To ότι γράφτηκε εχθές πάει να πει ότι δεν έχει δικαίωμα να πει την άποψη του?
Εαν έχεις αντίθετη γνώμη και διαφωνείς με την πραγματικότητα τεκμηρίωσε την και μην αφήνεις υπονοούμενα!Ούτε δικηγόρος του DR είμαι, ούτε καν τον γνωρίζω αλλά το να τον αποπέρνεις επειδή πήρε θέση σε μια δημόσια διαφωνία δεν σου αρμόζει καθόλου και δεν το κάνεις με τον σωστό τρόπο!
Είσαι και Moderator! Ωραία συμπεριφορά! Ο Moderator δεν έχει μόνο προνόμια αλλά και υποχρεώσεις!Δεν έχω πρόβλημα με καμία θέση,πειράζει να μου φαίνεται περίεργο το timing και όχι μόνο;
Δεν αποπέρνω κανέναν.Τι μεμπτό έχει η συμπεριφορά μου;Ούτε έβρισα ,ούτε τίποτα.Πολύ ευερέθιστος είσαι!
Δικηγόρος του λες ότι δεν είσαι αλλά σαν τέτοιος φέρεσαι Ξέρω τις υποχρεώσεις μου σαν συντονιστής,εσύ σαν χρήστης του φόρουμ τις ξέρεις; -
Bil33 αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου στείλε πμ κ ΑΣΕ τις φατσουλες για καμία κοπέλα.
-
Bil33 αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου στείλε πμ κ ΑΣΕ τις φατσουλες για καμία κοπέλα.Ότι είχα να πω το είπα.
Οι φατσουλες ειναι unisex -
Nikos! Είπες η όχι ότι όλες οι εταιρίες αλλάξανε νοοτροπία μετα το 2012; Είπες η όχι ότι πρέπει Ν αλλάξει σωλήνα στο σασι rs10 για να γίνει εξαταχυτο; Η Μήπως Σ πα εγω ποτέ ότι η δική σ λύση ειναι πιο ακριβή απο την δική μ; Πχ με την συγκεκριμένη αγγελία π στειλες. Εστω πουλάει το παιδί το δικό του Καρτ πακέτο ενα 2500. Ποσά θέλει ακόμα; 2400. Αν πουλήσει μόνο το κινητήρα θα πιάσει 1000 στο νερό. Πες ότι απ τα 4900 που ειναι η αγγελια δίνει σκέτο το μοτέρ στα 3000(ακριβά). Ποσά μένουν; 2000. Συν το πολυ 1000 για την μετατροπή βγαίνει 500 600 ευρώ πιο ακριβo. Τίποτα δηλαδή κ κρατάς το δικό σου σασι γιατί το άλλο δεν ξέρεις τι εχει κάνει. Αυτά σύμφωνα με την αγγελία και τις τιμές που εσυ υπεθεσες. Διαφωνίες κ σ αυτο;
-
γεια σας παιδες. καλη συνεχεια σας ευχομαι ολους εδω μεσα. επιτελους βρηκα πως σταματανε οι ειδοποιησεις
-
Nikos! Είπες η όχι ότι όλες οι εταιρίες αλλάξανε νοοτροπία μετα το 2012; Είπες η όχι ότι πρέπει Ν αλλάξει σωλήνα στο σασι rs10 για να γίνει εξαταχυτο; Η Μήπως Σ πα εγω ποτέ ότι η δική σ λύση ειναι πιο ακριβή απο την δική μ; Πχ με την συγκεκριμένη αγγελία π στειλες. Εστω πουλάει το παιδί το δικό του Καρτ πακέτο ενα 2500. Ποσά θέλει ακόμα; 2400. Αν πουλήσει μόνο το κινητήρα θα πιάσει 1000 στο νερό. Πες ότι απ τα 4900 που ειναι η αγγελια δίνει σκέτο το μοτέρ στα 3000(ακριβά). Ποσά μένουν; 2000. Συν το πολυ 1000 για την μετατροπή βγαίνει 500 600 ευρώ πιο ακριβo. Τίποτα δηλαδή κ κρατάς το δικό σου σασι γιατί το άλλο δεν ξέρεις τι εχει κάνει. Αυτά σύμφωνα με την αγγελία και τις τιμές που εσυ υπεθεσες. Διαφωνίες κ σ αυτο;Αν τα 500-600, που μόνος σου παραδέχεσαι ότι είναι επιπλέον, δε τα θεωρείς πολλά για να μετατρέψεις ένα καρτ από αυτόματο σε εξατάχυτο πάω πάσο.
Πριν δε σου γράφω ότι δε συμφέρει (δηλαδή ότι είναι ακριβότερο) να κάνεις τέτοια μετατροπή από το να το πάρεις έτοιμο?
Τι ακριβώς από αυτό που έγραψα λοιπόν, ότι δε συμφέρει δηλαδή, είναι ανακριβής?
Είπαμε, ότι η μετατροπή στο maranello είναι εφικτή χωρίς να χρειάζεται αλλαγή σωλήνας, μας το επιβεβαίωσε ο αντιπρόσωπος.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ