Ο χρήστης Γιώργος Παπαμιχάλης έγραψε:
Νikos λυπάμαι πάρα πολύ που δεν απαντάς στο απλά μου ερωτήματα σχετικά με τις ανύπαρκτες αναφορές μου που κάπου εσύ στον δικό σου κόσμο ανακάλυψες.
Είχες γράψει λοιπόν το παρακάτω:
Η μόνη διαφορά που έχουνε τα Maranello με τα CRG είναι οι διαφορετικοί σχεδιασμοί σωλήνων (σασί), το κόκκινο χρώμα αντί το μαύρο και η ονομασία Maranello αντί CRG. Δεν έχουνε καμμία μα καμμία άλλη διαφορά σε ποιότητα κατασκευής.
Από εδώ: viewtopic.php?p=2771362#p2771362
Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι οι ΜΟΝΕΣ διαφορές τους είναι οι εξής δυο:
Α. Σχεδιασμός σασί. Δηλαδή έχει άλλο σχέδιο
Β. Άλλο χρώμα
Αναφέρεις πουθενά οτιδήποτε περί διαφορές ή ομοιότητες μεταξύ ΚΖ και KF όσον αφορά τη CRG? Αναφέρεις δηλαδή ότι η CRG έβγαζε διαφορετικά σασί για τα αυτόματα ενώ πχ η Maranello έβγαζε και βγάζει τα ίδια για ΚΖ και KF?
Γιατί οι σωλήνες της CRG από το 2012 και πριν έχουν διαφορά μεταξύ ΚΖ και KF.
Φίλε nikos! Το σασι σου ειναι ακριβώς ίδιο με kf κ το μόνο που αλλάζει ειναι τα φρένα κ ίσως ο άξονας. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούσαν τον ίδιο σωλήνα για kf-kz το κάνουν ακόμα οι υπόλοιπες συνεχίζουν κ μετα το 2012 να χρησιμοποιούν διαφορετικό.
Καθώς έχω σωλήνα 2013, όπως αναφέρω σε παλαιότερό μου ποστ, η δική μου είναι ίδια ΚΖ με KF. Αλλάζουν μόνο τα παρελκόμενα, αλλά το κόστος είναι υψηλό και δε συμφέρει. Από το 2012 και μετά η CRG βγάζει ίδια σωλήνα για KF & KZ.
**Μέχρι το 2012 όμως έβγαζε διαφορετικές σωλήνες για KF και ΚΖ. **
Μπορείς αν θέλεις να καλέσεις τον Έλληνα αντιπρόσωπο για να στο επιβεβαιώσει. Μπορώ αν θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνό του.
Για να πάρεις ενα καλό σασι μεταχειρισμένο μετα του 2010 με εξαταχυτο μοτέρ θα σ παει απο 4500εως 5500 η 6000 ενώ ενα μοτερ με όλα τα περιφερειακά θα ρθει περιπου λίγο πάνω απ τα μισά.
Ξεχνάς όμως ότι θα πουλήσεις και το πακέτο σου, δηλαδή το αυτόματο σασί μοτέρ. Ας πούμε ένα 2.500άρι. Κάνε πάλι τους υπολογισμούς σου και δες πόσο θα σου κοστίσει να πάρεις ένα εξατάχυτο μοτέρ και να μετατρέψεις τη σωλήνα σου εξατάχυτο.
Εγώ τα έβαλα κάτω και δε με συνέφερε, εσένα ίσως σε συμφέρει.
Το νούμερο αυτό που αναφέρεις πάντως είναι για εξατάχυτο σασί/μοτέρ του 2011/2012 και μετά. Όχι του 2010.