-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Όσον αφορά το θέμα των σασί που αναπτύχθηκε ακόμα και γω που έχω καβαλήσει σχεδόν όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα λόγο της ιδιότητας μου και έχοντας επαφή με όλους σχεδόν τους αντιπροσώπους,
Εσύ θες να πεις κ. Ασημακόπουλε ότι ξέρεις από σασί? Το **2010 ** στραμπούλαγες το νοικιάρικο όπως φαίνεται κ στη φωτογραφία που σου βάζω, δεν ήξερες τι πάει να πει αγωνιστικό καρτ. Και τώρα, μετά από 2,5-3 χρόνια μιλάς εσύ για αγωνιστικό καρτ με ύφος χιλίων καρδιναλίων βρίζοντας χυδαία κάποιον που απλά εκφέρει τη γνώμη του. Εσύ, που αν μπεις στην πίστα θα σου ρίξουν γύρο και τα Mini? Eίπαμε Ελλάδα, ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει αρκεί να φωνάζει κ να ωρύεται όπως εσείς, αλλά έχει και το θράσος το όριο του!
Επιτέλους εβγαλες επίπεδο και ξεγυμνώθηκες και εσύ!
Καταρχήν σε ευχαριστώ για την υπέροχη φωτογραφία μου που καταφερες και βρήκες! Η αλήθεια είναι ότι την έψαχνα!
Ηξερα ότι με θαυμάζεις αλλά όχι και τόσο....!!!Οσον αφορά τα λεγόμενα σου, δυστηχώς σου απαντάω για τελευταία φορά μια και η άγνοια σκοτώνει.
Τόσο πολύ σε ενοχλεί που σε 2 χρόνια έχω κάνει τόσα στο καρτ όσα εσυ και ο Αλεξιάδης δεν θα κάνετε σε όλη σας την ζωη?
Εχει μεγάλη διαφορά το να λες την γνώμη σου από το να λασπολογείς!
Δεν μπορώ να στο εξηγήσω σε ένα forum αν δεν το καταλαβαινεις.
Ειναι θεμα παιδείας που δεν εχεις.Όσο για τις επιδόσεις μου στην πίστα και στους αγώνες πίστεψε με θα τις ζηλευες πολύ αν τις ήξερες... και με δεδομένο οτι το 10 είχα λιώσει τα νοικιάρικα στην Kartland!
Τα 2 PICK, οι 8 αγώνες στο ΛΟΥΞ και το ένα βαθρο που έχω ανέβει σε αγώνα είναι μονο μερικά από τα πραγματα που δεν προκειται ποτε να απολαύσεις... όχι μόνο σαν γεγονότα αλλά και με τον τρόπο που ήρθαν για μένα...
Περιλιπτικά λοιπόν:
Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 11 να τερματιζεις 7ος στον ημιτελικό του PICK στην BP125! και να παίζεις για 6-7 στον τελικό και να έχεις στην κατηγορία Μαιτό, Βασιλέρη, Καλέση, Ξυνό, Κατσίνη και άλλα λαμπρά ονόματα και να είσαι και 15 κιλά πάνω από την κατηγορία σου λόγο υψους!
Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 11 να ανεβαίνεις στο βαθρο στην Πάτρα σε αγώνα του Λουξ.
Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 11 να σε καλεί σε απονομή η ΕΘΕΑ ως 3ο της κατηγορίας Masters.Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 12 να τρέχεις στα εξατάχυτα στο PICK μαζί με τον παγκόσμιο FORE και όλη την αφρόκρεμα του ελληνικού καρτ, και να παίζεις 11 - 12 στον τελικό μέχρι την διακοπή έχοντας 2 μόλις μήνες εμπειρία στο εξατάχυτο και 195κιλά στο ζυγισμα..
Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 13 να σέβεσαι όλους τους πραγματικούς πρωταθλητές σε αυτό το υπέροχο άθλημα ακόμα και αν είσαι 25 χρόνια μεγαλύτερος ηλικιακά από τους περισσότερους.
και επειδή οι θέσεις και τα βαθρα και τα κυπελα και τα πρωταθλήματα στην ηλικία μου, για μενα δεν εχουν καμμία αξία η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΚΙΑ είναι ότι απλά κάνω καρτ! Είτε βγαίνω πρώτος είτε τελευταίος.
Στόχος μου είναι πάντα να τερματίζω και να χαίρομαι το κάθε δέκατο που ειμαι μέσα στο καρτ σεβόμενος πάντα τους συναθλητές μου εντός και εκτός πίστας είτε σε προπόνηση είτε σε αγώνα.Και είμαι ακόμα στην αρχή... πιο αρχή δεν γίνετε... είμαι πιο χομπίστας και από τον κάθε χομπίστα καθώς κάθε μέρα που μπαίνω στην πίστα μαθαίνω πράγματα σαν να μπαίνω για πρωτη φορά... με στόχο να κάνω και να απολαμβάνω το καρτ μεχρι τα γεράματα.
Και αν εσένα το 99% του καρτ σου είναι στο Καρτόδρομο εμένα είναι:
Στα Βραχνέικα της Πάτρας
Στα Χανιά
Στην Καλαμάτα
Στην Σπάρτη
Στο Καρτόδρομο
Στα Μέγαρα
Στην Αγία Μαρίνα
και στον Αγιο Κοσμά... που είναι δίπλα στο σπίτι μου.
και σύντομα και σε άλλες πίστες που σκοπεύω να κανω προπόνηση ή αγώνες.Βγάλε και άλλη χολή... έχεις πολλά να μάθεις!
Και τέλος μια και όπως θα γνωρίζεις είμαι ο άμεσα εμπλεκόμενος του πρώτου και μεγαλύτερου site στην Ελλάδα για το καρτ Kartnews.gr (από εκεί ξεκινάει το κόμπλεξ σας...) είχα και έχω την δυνατότητα ή το προνόμιο αν θες να έχω δοκιμάσει αρκετά σασί.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
:ysterical:Κλαίωωωωω!!!
Sent from a mobile device
Πρόσεχε μην πάθεις κάτι από το πολύ το κλάμα Νικολάκη!
Ετσι εκλαιγες και μια άλλη φορά και ξεφτιλίστικες ανεπανόρθωτα... -
Από ότι βλέπω οι μάσκες έπεσαν και οι καλοθελητές αποκαλύφθηκαν. Chemic,Nikos! με οπαδική ευλάβια υποστιρίζουν την ομάδα τους προσπαθόντας να πείσουν και γω δεν ξέρω γιατι. Ο καθενας εκπροσωπει τον ευατό του και όχι τον μηχανοκινητο αθλητισμό. το μόνο τραγικό (αλλα και σύνηθες) είναι οτι κάποιοι χρησιμοποιούν το φόρουμ για να θίξουν εμπορίκά συμφέροντα ανταγωνιστών τους και παράλληλα να προασπίσουν τα δικά τους ή αυτών που 'εκπροσωπούν'.
Εγώ βλέπω μία οργανωμένη προσπάθεια απαξίωσης της πίστας του αγίου κοσμα οποιανού τολμίσει να υπερασπιστεί αυτήν η το σασί που έχει ο κ. Παπαμιχάλης ενώ από την άλλη εκθειάζονται το καρτοδρομο και τα καρτ που είναι εκεί. Σαν κάτοχος ενώς intrepid silverstone και εχοντας τρέξει στο Καρττοδρομο με 2 διαφορετικά καρτ έχω να πώ ότι πρόκειτα για μία φοβερή πιστα, από πλευράς χάραξης, αλλά χωρίς καλή άσφαλτό. Είναι κρίμα πραγματικά αλλά και επόμενο όταν ο κάθε παπάριδης μπαίνει με το τραγικό του κάρο να κάνει drift challenge και λοιπές αμερικανιές.
Τέλος θα ήθελα όλοι εμεις που δεν ξέρουμε και πολλα να πάψουμε να ψάχνουμε απαντήσεις σε τέτοιου είδους φόρουμ γιατι αυτοί που δίνουν συμβουλές είναι μάλλον πιο άσχετοι και απο εμάς και μάλιστα κάποιοι εξυπυρετούν και συμφέροντα με το αζημίωτο φύσικά -
Από ότι βλέπω οι μάσκες έπεσαν και οι καλοθελητές αποκαλύφθηκαν. Chemic,Nikos! με οπαδική ευλάβια υποστιρίζουν την ομάδα τους προσπαθόντας να πείσουν και γω δεν ξέρω γιατι.
Ολυμπιακός κ Καλαμάτα?
φίλε καμία ομάδα. από την τσέπη μου πληρώνω κ κάνω καρτ όσο μπορω, το ίδιο κ ο Νίκος (που σκαει κανα 800αρι το μήνα για να κάνει το χόμπι του, δουλεύοντας 12αρα στη δουλειά του). Οπότε οικονομική εξάρτηση δεν έχω από κανέναν ομαδάρχη ή πιστάρχη να μπαίνω κ να βρίζω κ να γίνομαι 'μας' με κανέναν
@κρις
ο σεβασμός θα σε φαει. Δυστυχώς κάναν εντι οι μοντς τις βρισιες κ χάθηκε η ξεφτίλα σου
Επίσης σταμάτα να αυτοπροβάλεσαι ξανά κ ξανά ότι αγαπάς το καρτ, το καλό του χώρου τα παιδάκια της Αιθιοπίας, της καρέτα καρέτα κ ό,τι άλλο κατεβάζει η κούτρα σου. Δεν κατεβαίνεις για δήμαρχος ρε φίλε -
Don't feed the troll
Αυτος σε λιγο θα μας πει οτι αν ηταν 15 κιλα κατω, τον Alonsακο και τον Vettelακο τους ειχε χαλαρα
Και θα ειχε οδηγησει και παραπανω σασσι απο οτι αυτοι οι δυο μαζι
-
Χατζηδημητρακόπουλος vs Ronnie Peterson
-
Ο χρήστης apostoleas έγραψε:
Από ότι βλέπω οι μάσκες έπεσαν και οι καλοθελητές αποκαλύφθηκαν. Chemic,Nikos! με οπαδική ευλάβια υποστιρίζουν την ομάδα τους προσπαθόντας να πείσουν και γω δεν ξέρω γιατι. Ο καθενας εκπροσωπει τον ευατό του και όχι τον μηχανοκινητο αθλητισμό. το μόνο τραγικό (αλλα και σύνηθες) είναι οτι κάποιοι χρησιμοποιούν το φόρουμ για να θίξουν εμπορίκά συμφέροντα ανταγωνιστών τους και παράλληλα να προασπίσουν τα δικά τους ή αυτών που 'εκπροσωπούν'.Ομάδα? Μάλλον μπερδεύεσαι γιατι όταν έκανες την ερώτησή σου, πήρες σαν απάντηση τις 3 μεγάλες εταιρίες που κατασκευάζουν σασι. Δηλαδη CRG, TONY, BIREL. Δεν πήρες μονολεκτική απάντηση.
Κανένας δεν εκπροσωπεί κανέναν.
Χομπιστες είμαστε εγώ, ο tuners, o jean-Paul κι ο chemic χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον. Δεν είμαστε ούτε αντιπρόσωποι, ούτε τίποτα.
**Όποιος λοιπόν ρίχνει τέτοιες κατηγορίες στο τραπέζι, ότι δηλαδή έχουμε κάποιο συμφέρον, τον προκαλώ να τα αποδείξει με στοιχεία και επιχειρήματα. Αλλιώς να σταματήσει εδώ, αρκετά! **
Σαν κάτοχος ενώς intrepid silverstone και εχοντας τρέξει στο Καρττοδρομο με 2 διαφορετικά καρτ έχω να πώ ότι πρόκειτα για μία φοβερή πιστα, από πλευράς χάραξης, αλλά χωρίς καλή άσφαλτό. Είναι κρίμα πραγματικά αλλά και επόμενο όταν ο κάθε παπάριδης μπαίνει με το τραγικό του κάρο να κάνει drift challenge και λοιπές αμερικανιές.
Μόνος σου λες λοιπόν ότι το καρτοδρομο είναι φοβερή πίστα.
-
Προφανώς και είναι όπως είναι και του αγιου κοσμά και των Χανίων και πολλές άλλες. Το θέμα είναι ότι πέρα από τις φίρμες, ανέφερες και για τον αντιπροσωπο για τον οποίο 'ακουγονται τα χειρότερα' και ρωτησα να μου πειτε για να ξέρω και γω. Κανεις δεν μου απαντησε όμως και το αφησες να αιωρείτε έτσι. Εγώ φίλε έχω ακουσει τα χειροτερα για πολλους αλλά δεν μεταφέρω αερολογίες γιατι δεν εχω καποιο συμφέρον και δεν ξέρω και κάτι επισημα. Αυτό με χάλασε εμένα και ψάχνοντας πίσω είδα ότι τελικα γίνεται οργανωμένα εναντίον συγκεκριμένης πίστας/ατόμου χωρίς κάποια βάση. Αυτό επισήμανα. Τώρα για το ποιος κάνει τι και αν εχει συμφέρον ή οχι είναι δικό του θέμα αλλα δεν μπορώ να πιστέψω ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι τόσο καθυστερημένος που να προασπίζεται οικονομικά συμφέροντα άλλου χωρίς ίδιον όφέλος. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.
-
Θοδωρος.
Παιδια... Chemic-Nikos GAME OVER. και εσυ Χρηστο ολοι βαλτε ενα τελος για το καλο του καρτ.
Σας καλουμε ολη την ομαδα της Maranello Hellas στις 14 Απριλιου στο Kartinfo.gr Time Attack στο Καρτοδρομο(δεξιοστροφο) να κανουμε καρτ ολοι μαζι, να κουβεντιασουμε φιλικα και οι οποιες διαφορες υπαρχουν να λυθουν ευγενικα μεσω χρονομετρων.
Την Κυριακη 14 Απριλιου ολη η αφροκρεμα του Ελληνικου καρτ θα ειναι εκει, ελατε και εσεις, εγω προσωπικα θα ηθελα να δω τον Serko(που τον θεωρω απο τους κορυφαιους Ελληνες οδηγους) να παιζει με τα αλλα μεγαλα ονοματα οπως καλη ωρα στο P.I.C.K.
Σας ευχαριστω. -
Παίδες, έχω κάποιες ερωτήσεις και μιας και φαίνεστε γνώστες του χώρου θα τις κάνω εδώ.
Επειδή βλέπω ότι αναφέρεται πολύ η λέξη ομάδα, ποιες ομάδες υπάρχουν ακριβώς στον Ελλαδικό χώρο;
Κασκόλ και αναπτήρες από πού μπορούμε να πάρουμε για την αγαπημένα ομάδα, αν αποφασίσουμε να υπόστηρίξουμε κάποια τελικά;
Καρτ αντίπαλης ομάδας μπορούμε να σπάμε; Τι προβλέπει το εθιμικό δίκαιο για καρτ άλλης πόλης; Του λυγίζουμε το σασί ή αυτό ως πρόταση παραπέμπει αλλού ('α ώστε το λυγίζει το σασί ο ταδε') οπότε είναι κάτι που αποφεύγουμε; Εδώ στη Σαλονίκη, αν δούμε αμαξι με Αθηναϊκές πινακίδες, του αλλάζουμε τα φώτα (σε H7). Καρτ δεν πειράζουμε αλλά αμα είναι να το συζητήσουμε ρε παιδιά.
Τελευταία ερώτηση προς το παρόν, εδώ πχ οι Παοκτσηδες είναι ΠΑΟΚ και ας μην πηδήξουνε ποτέ (δική τους δηλωση). Αν κρίνω από αυτά που διαβάζω, πολλοί από αυτούς που κάνουν καρτ αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, είναι κάτι σύνηθες αυτό; Περνάει με κάποια αγωγή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ειμαι τελειως αρχαριος στον χωρο(ειχα παει πριν απο χρονια στον αγιο κοσμα κ δεν μ ειχε αφήσει την καλύτερη εντύπωση.)Ποιες πιστες λενε στην αττικη?Τι κοστος και τι καρτ να περιμενω? (Ρωτησα μονο στην παλληνη κ μου ειπαν 11ευρω για δεκα λεπτα με 270cc.
-
Δειτε ΕΔΩ τον καλυτερο οδηγο καρτ στην Ελλαδα!!!!!!
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θα το πάρουμε αλλιώς λοιπόν.Εάν σε προσέβαλα, σου ζητώ συγνώμη.
Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να βλέπει ο κόσμος που πάει το καρτ στη χώρα και οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι οδηγοί και οι χομπίστες. Άλλοι έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα.
Δες όμως τον τρόπο με τον οποίο έχεις διαχειριστεί όλο αυτό το πράγμα, το οποίο ξεκίνησε από μια δήλωσή μου (λανθασμένη ενδεχομένως) και προσωπική μου εκτίμηση η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν λάθος. Μπήκες και τα έχωσες σε όποιον είχε διαφορετική αντίληψη για το προϊόν σου κι αυτό ήταν.
Σχετικά με το σημείο από όπου ξεκίνησε η παρεξήγηση, δεν παύει να έχω ακούσει 2-3 πράγματα τα οποία δεν πρόκειται να αναλύσω δημοσίως και λάθος μου που τα μοιράστηκα.
Τέλος, αν διάβασες καλά η πρόταση μου ήταν για 4 διαφορετικά σασί, 4 διαφορετικών εργοστασίων όχι ενός.
Αλεξιάδη από ότι συμπεραίνω δεν έχεις καμμία απάντηση στα απλά ερωτήματα μου που θα στοιχειοθετούσαν τις όποιες παραπληροφορίες και ανυπόστατες κατηγορίες έχεις αραδιάσει εδώ μέσα αλλά σίγουρα και έξω! Και να ξέρεις δεν χαίρομαι για αυτό αλλά λυπάμαι διότι τελικά είσαι επικίνδυνος και κάνεις κακό στο kart.
Την συγγνώμη σου την δέχομαι αν και μου θυμίζει 'τον εμπρηστή που έβαλε συνειδητά φωτιά στο δάσος, το έκαψε όλο και μετά λέει συγγνώμη έφυγε μια σπίθα από το barbeque'.
Ξαναδιαβάζω το μήνυμα σου που έγραφες ότι 'Έχεις ακούσει λέει τα χειρότερα για εμένα'. Έβγαλες ότι χολή είχες μέσα σου για εμένα, που δεν με ξέρεις, που ποτέ δεν έχουμε μιλήσει, που ποτέ δεν έχουμε κάνει συναλλαγή. Δηλαδή σκέψου να είχαμε κάνει κάτι από όλα τα παραπάνω και να ήμουνα και κανένας απατεώνας και να σε είχα κοροιδέψει. Τι χειρότερο θα έλεγες για εμένα.Λες παραπάνω ότι: 'Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να βλέπει ο κόσμος που πάει το καρτ στη χώρα και οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι οδηγοί και οι χομπίστες'. Πραγματικά έχεις καθόλου συνειδητοποιήσει τι γράφεις ρε ποιητή? Φάσκεις και αντιφάσκεις. Όσα μηνύματα σου έχω διαβάσει εδώ μέσα το ίδιο μοτίβο έχουνε: τα καλύτερα για CRG, Κιούρκα, αντιπρόσωπο CRG και ανυπόστατες κατηγορίες σε MARANELLO, πίστα καρτ Αγίου Κοσμά, Παπαμιχάλη.
Ειλικρινά σε λυπάμαι αλλά και ανυσηχώ που μπορεί να πέσει κάποιος νέος πάνω σου και δηλητηριαστεί με τις παραπληροφορίες σου.
Κάθεσε και λες στον apostolea, έναν νέο στον χώρο, 'Για τον Maranello ακούγονται τα χειρότερα' και τι θες να υποθέσει ο apostoleas ρε φίλε. Καλά που ήδη έχουμε γνωριστεί και έχουμε κάνει συναλλαγές με τον apostolea και δυστυχώς για εσένα το παιδί έχει πολύ καλή γνώμη για το πρόσωπο μου. Φαντάζομαι σε πόσους ακόμα θα έχεις πει την ίδια ανυπόστατη φράση ψευδής κατηγορίας.
Τα θυμάμαι και γελάω, είπες: 'Τα ΜARANELLO είναι παλιά CRG και είναι πίσω σε τεχνολογία'. Τι λες ρε ποιητή. Σε προκαλώ να δημοσιεύσεις μια παλιά homologation της CRG που να είναι ίδια με μια νεότερη της MARANELLO.Ειλικρινά σε λυπάμαι και εύχομαι ανθρώποι σαν εσένα να αναγκαστούνε να σταματήσουνε να κάνουνε καρτ για οποιονδήποτε λόγο και να εξαφανιστούνε από τον χώρο γιατί μόνο κακό κάνουνε! Επικίνδυνε!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Nikos! Ακόμα δεν σε έχω βρίσει!
Ο τρόπος που μιλάω πάντα είναι αντάξιος σε αυτόν που απευθύνομαι!
Για επίπεδα μην μιλάς, γιατί δεν ακούγεσαι από το υπόγειο!Έχουμε γνωριστεί μήπως?
Έχουμε κάνει κάποια συναλλαγή?δεν τον έχεις γνωρίσει όπως λες κ του έσουρες τα εξ αμάξης σε προσωπικό επίπεδο ότι μπήκε στο καρτ για να κοτσομπολεύει κ για να μην αυτοκτονήσει γιατί έχει μια μίζερη ζωή κτλ κτλ
ΟΚΠανάσχετε, πανίβλακα και επικίνδυνε για τον χώρο του καρτ Nikos! Alexiadis ούτε για λύπηση δεν είσαι!
χαλάρωσε μη πάθεις κ τίποτα
Chemic σίγουρα και εσύ είσαι Επικίνδυνος. Το να βγεις να προστατεύσεις την εκτεθειμένη κατάσταση που έχετε δημιουργήσει δεν αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο για εσάς. Το παρεάκι σας και μόνο έχει περιοριστεί εκεί πάνω σε καταστάσεις καφετέριας.
Δεν είπα ότι έχω γνωρίσει τον Nikos! αλλά και ούτε υποθέτω όλα αυτά που έγραψα. Η γνώμη που έχω σχηματίσει για αυτόν είναι απλώς αυτά που ακούγονται για αυτόν. Τα χειρότερα!Και εαν σε φόβησε η αντίδραση μου, μην ανυσηχείς. Χαλαρός είμαι. Έχω αντιμετωπίσει με καλύτερο τρόπο γελοιότερες και πιο ανυπόστατες αναφορές στο πρόσωπο μου. Απλώς τον καθένα που έχει πρόβλημα μαζί μου χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα τον αντιμετωπίζω στο επίπεδο του.
Αλλάξτε άθλημα και εσύ και ο Nikos!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θοδωρή για δώσε λεπτομέρειες.
Μόνο με Le Cont μπορούσες να τρέξεις?
Εισιτήριο 50 ευρώ?
Δυστυχως ειναι τα 30 ευρω εισιτηριο, και τα 20 του Κ. Παπαμιχαλη.
Εδω δεν βαζω το χερι στην φωτια που λενε, αλλα μαλλον ειναι και συν ακομα τα βενζινολαδα απο τον Κ. Παπαμιχαλη. Η πιστα ειναι ΠΡΙΒΕ, και δεν μπορει να κανει καποιος ΕΚΕΙ φθηνα και οικονομικα καρτ. Φυσικα μονο με Le cont μπορουσες να τρεξεις, που τα πουλαει ο Κ Παπαμιχαλης.
Αυτααααααααααα!!!Όμορφα.
Για μένα αυτή η πίστα είναι σαν να μην υπάρχει.
Αναρωτιεμαι γιατι τόση προπαγανδα αραγε? Οχι τιποτα αλλο αλλα παω στην πιστα και εχει τόσο κοσμο παρα όλο αυτο τον πόλεμο
Αλεξιάδη σε λατρεύω!!!!
'''Για μένα αυτή η πίστα είναι σαν να μην υπάρχει.'''
Οι δηλώσεις σου είναι τρέλα!
Μαθε λοιπόν ότι για μας πραγματικά εσύ δεν υπάρχεις! Είσαι πολύ άρρωστος λασπολόγος!
Πολύ βρώμα ρε φίλε. ΕΛΕΟΣΔε καταλαβαίνω Ασσημακόπουλε γιατί το παίρνεις προσωπικά.
Δεν αναφέρθηκα σε σένα, στη πίστα αναφέρθηκα. Δική σου είναι η πίστα;
Γιατί αυτή η αντιμετώπιση;
Για να απαντήσω στην ερώτησή σου. Δε μου αρέσει γιατί είναι μικρή. Προτιμώ να τρέχω στο καρτόδρομο.
Λύσε μου όμως μια απορία εσύ που τα ξέρεις. Τι χρεώσεις έχει η πίστα; Γιατί μια φορά που είχα πάρει να ρωτήσω μου είχαν πει ότι πληρώνεις εισιτήριο πίστας συν κάποια επιπλέον χρήματα για να χρησιμοποιήσεις κάποιες υπηρεσίες (πχ τα εργαλεία, αέρα κλπ). Ισχύει;
Δες όμως τι κάνεις και μετά μιλάς για επίπεδο και τη κατάσταση του χώρου.
Εκφράζει κάποιος την άποψη του (πχ μια πίστα που δε μου αρέσει) κι επειδή έχεις κάποια προσωπικά θέματα μαζί μου (κι εγώ μαζι σου, αλλά δε το κάνω θέμα), μιλάς με τον πιο άσχημό τρόπο.
Αν αυτός είναι ο χώρος (σου; ), να τον χαίρεσαι.
Όταν μιλάς για τον Aσημακόπουλο και εσύ και ο chemic να πλένετε το στόμα σας!
Μακάρι να είχατε προσφέρει τα μισά από αυτά που έχει προσφέρει αφιλοκερδώς ο Ασημακόπουλος στο χώρο του καρτ, χωρίς να παραπληροφορεί και να προωθεί υποκειμενικά επαγγελματίες. Εγώ προσωπικά του είχα δώσει πριν 3 χρόνια όλα τα τηλέφωνα και τα emaiλ των αντιπροσώπων και τους παρακάλαγε για να του στέλνουνε υλικό για καταχωρήσεις τους στο kartnews.gr.
Aν σας ενοχλεί το kartnews.gr μην ξαναμπείτε. Δεν ασχολήθηκε κανείς ποτέ μαζί σας.
'Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια'Παρόλο που ο Άγιος Κοσμάς δεν υπάρχει για εσένα φαγώθηκες να μάθεις τι χρεώνουμε:
25€ χρήση πίστας senior karts
20€ χρήση πίστας ΜΙΝΙ karts
Προαιρετικά:
20€ τεχνική υποστήριξη για προετοιμασία καρτ, χρήση καροτσιού, εργαλεία, τεχνικές συμβουλές, μάζεμα καρτ.
50€ τεχνική υποστήριξη για προετοιμασία καρτ, χρήση καροτσιού, εργαλεία, τεχνικές εργασίες, τεχνικές συμβουλές, μάζεμα καρτ.
Καύσιμα, λάδι μίξης, σπρέι, αναλώσιμα, καθαριστικά, χαρτικά, βίδες 3,5€/λίτρο ή ο καθένας φέρνει τα δικά του.Αλεξιάδη σου λύθηκε τώρα η απορία τι χρεώνω στο μαγαζί μου? Εαν θελήσω να αλλάξω τις τιμές σίγουρα δεν θα σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις την γνώμη σου.
Τώρα εαν την βρεις στον χάρτη σου αυτή την πίστα και υπάρχει πλέον για εσένα σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχει χώρος εκεί για εσένα και τους ομοίους σου. Είμαστε μια χαρά χωρίς εσάς και φυσικά δεν σας καλούμε ούτε στα TIME ATTACK μας, ούτε στις προπονήσεις μας. Δεν υπάρχεται για εμάς γιατί εσείς μόνο καρτ δεν κάνετε. Το μόνο που κάνετε είναι να παραπληροφορείτε προς όφελος των προσωπικών σας συμφερόντων και αναγκών. -
Ο χρήστης lee22leo έγραψε:
Να πω και γω ως νεος στο φορμουμ και εξω απτα πραγματα τη γνωμη μου.
Οταν μπηκα στο φορμουμ μπηκα με σκοπο να μαθω 5 πραγματα απο ανθρωπους που ειναι μεσα στα πραγματα χωρις να τους 'χορηγει' καποιος για να λενε αυτο που πιστευουν.Και πιστεβα οτι δεν υπαρχουν αντιπαλοτητες ειστε ολοι γνωστοι και 'φιλοι'.
Τωρα με ολα αυτα που δημιουργηθηκαν βλεπω οτι εχουν φτιαχτει 2-3 στρατοπαιδα για τους χ ψ λογους χαντακονοντας ο ενας τον αλλον και μη ξεροντας πια τι και ποιον να πιστεψω καθως αλλα λεει ο ενας τα ακριβως αντιθετα ο αλλος.
Και λυπαμαι που θα το πω αλλα δεν μπορω να εμπιστευτω κανενα γιατι δεν ξερω ποιος εχιε δικιο ποιος αδικο χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια για να κρινω καθως ξαναλεω τωρα προσπαθω να μπω σ'αυτον τον χωρο...Φίλε lee22leo, έχεις απόλυτο δίκιο και λυπάμε για την όποια σύγχηση σου δημιουργήθηκε.
Δυστυχώς εαν και δεν τον συνηθίζω να δημιουργώ δημόσια εντάσεις έπρεπε να βγω να απαντήσω και να αντικρούσω τις ανυπόστατες κατηγορίες, τα ψεύδη και την προπαγάνδα που κάνει ο Αλεξιάδης και η παρέα του.Όποτε θελήσεις μπορείς να κατέβεις στον Άγιο Κοσμά να πιούμε έναν καφέ και να σε κατατοπίσω με υγιείς μεθόδους για τις όποιες επιλογές σου στον χώρο.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Όσον αφορά το θέμα των σασί που αναπτύχθηκε ακόμα και γω που έχω καβαλήσει σχεδόν όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα λόγο της ιδιότητας μου και έχοντας επαφή με όλους σχεδόν τους αντιπροσώπους,
Εσύ θες να πεις κ. Ασημακόπουλε ότι ξέρεις από σασί? Το **2010 ** στραμπούλαγες το νοικιάρικο όπως φαίνεται κ στη φωτογραφία που σου βάζω, δεν ήξερες τι πάει να πει αγωνιστικό καρτ. Και τώρα, μετά από 2,5-3 χρόνια μιλάς εσύ για αγωνιστικό καρτ με ύφος χιλίων καρδιναλίων βρίζοντας χυδαία κάποιον που απλά εκφέρει τη γνώμη του. Εσύ, που αν μπεις στην πίστα θα σου ρίξουν γύρο και τα Mini? Eίπαμε Ελλάδα, ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει αρκεί να φωνάζει κ να ωρύεται όπως εσείς, αλλά έχει και το θράσος το όριο του!
Chemic, έχεις πολύ πλάκα.
Εδώ σου ταιριάζει 'είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα'.
Απλώς δείχνεις το επίπεδο σου.
Νομίζεις ότι θα προσβάλεις τον Ασημακόπουλο? Και τι θα κερδίσεις? Δεν σου αρέσει η προσφορά του στον χώρο? Τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα, πολύ μεγάλο και άλλαξε άθλημα γιατί ανθρώπους σαν εσένα δεν τους θέλουμε στον χώρο μας.
Ναι, ο Ασημακόπουλος ήτανε κουλός πριν 3 χρόνια, αλλά όλα αυτά που έχει διαβάσει, έχει αναζητήσει, έχει αναπτύξει από όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τα καρτ και τα σασί που έχει οδηγήσει ούτε στον ύπνο σου δεν θα τα δείς!
Στον ύπνο σου βλέπεις και θα βλέπεις μόνο εφιάλτες που δημιουργούνται από τα κόμπλεξ της καθημερινότητας σου που μεγαλώνουνε τα Σαββατοκύριακα στην δήθεν αθλητική σου ενασχόληση με το καρτ.
Συνέχιζε να διαβάζεις το kartnews.gr για να δημιουργείς στο μυαλό σου αντικρουόμενες ψευδαισθήσεις και να βγάζεις κόμπλεξ κατωτερότητας! -
Ο χρήστης HatmanMotorsport έγραψε:
Φίλε HatmanMotorsport, λυπάμαι που δεν έκανες τον κόπο αφού κατέβηκες Αθήνα να ερχόσουνε μια βόλτα από Άγιο Κοσμά να γνωριζόμασταν, να συζητάγαμε και να δοκίμαζες ένα Maranello. Είμαι σίγουρος ότι θα άλλαζες αρκετές προτάσεις στην δημοσίευση σου. Το όσο για το έαν είναι υπερτιμημένα τα Maranello έχουνε ακριβώς την ίδια τιμή με αυτήν στην Ιταλία + τα μεταφορικά τους και το επιπλέον ΦΠΑ. Με ποια κριτήρια τα λες υπερτιμημένα? Το θέμα είναι απλό, κάποιοι οδηγοί ομαδικοποιήστε, φανατίζεστε και υπερβάλλετε καμμιά φορά. Λίγο προσοχή εαν δεν έχετε τεκμηριωμένα επιχειρήματα γιατί δημιουργούνται αναίτια κακές εντυπώσεις για όλους μας!
Φιλε Γιωργο, να εισαι σιγουρος πως την επομενη φορα που θα κατεβω Αθηνα θα ερθω στον Αγιο Κοσμα να σε γνωρισω και απο κοντα και να με γνωρισεις κι εσυ. Και να μου ετοιμασεις ενα maranello να το δοκιμασω για να παρω και μια γνωμη εκ πρωτης οψεως. Και αν θες μετα να κανουμε και μαζι καρτ ειτε με αγωνιστικα ειτε με νοικιαρικα, δεν εχει σημασια. Στο τελος αυτο που εχει σημασια ειναι η αισθηση της ικανοποιησης που καναμε αυτο για το οποιο αν το καλοσκεφτεις ζουμε. Το καρτ μας δινει ζωη, κινητρο για να αγωνιστουμε και να γινουμε πιο δυνατοι, πιο γρηγοροι, πιο ανταγωνιστικοι. Το καρτ, οπως και πολλα αθληματα χτιζει χαρακτηρα και προσωπικοτητα. Ειναι κριμα να ειμαστε τα ατομα που στην ουσια εκπροσωπουν τον χωρο του μηχανοκινητου αθλητισμου στην χωρα μας, η οποια κανει οτι ειναι δυνατον για να το γκρεμισει, και να προσπαθει ο ενας να 'θαψει' τον αλλον. Πρεπει να ειμαστε ολοι μια γροθια που λενε, να ειμαστε ολοι φιλοι - ετσι κι αλλιως μετρημενοι στα δαχτυλα ειμαστε - ποσοι κανουν καρτ στην Ελλαδα αραγε? Και βλεπω νεα παιδια να ερχονται στον χωρο (κι εγω rookie θεωρουμαι) και οταν βλεπουν τετοιες διαμαχες δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτους. Επρεπε καθε τοσο να κανονιζαμε φιλικους αγωνες πανελλαδικα (χωρις τροπαια), μονο χομπιστες και να τρεχαμε ολοι με ισαξια καρτ 270/ 390cc με μικρο κοστος συμμετοχης. Αυτο κατα την γνωμη μου θα ηταν πολυ καλο γιατι θα υπηρχε η ευκαιρια να αγωνιστουμε ολοι κατω απο τις ιδιες συνθηκες, χωρις το αγχος της διακρισης και με καθαρο συναγωνισμο (χωρις χορηγιες κτλ). Το ξερω οτι τα καρτ δεν θα φτανανε για ολους αλλα θα μπορουσε να γινει κατι σαν 'φασεις αποκλεισμου' η και κανα time attack το οποιο εχει κι αυτο πλακα. Αφου μας αρεσει η οδηγηση, ας οδηγησουμε χωρις να μαλωνουμε.
Φιλικα, Δημητρης
Δημήτρη ειλικρινά σου βγάζω το καπέλο. Ανθρώποι σαν εσένα λείπουνε από τον χώρο. Τα γράφεις και πολύ ωραία. Θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε γιατί βλέπω ότι έχω να κάνω με έναν υγιή άνθρωπο που σκοπός του είναι μόνο να κάνει καρτ και φίλους και όχι να κουτσομπολεύει, να δημιουργεί ίντριγκες, να κατηγορεί ανυπόστατα, να προσβάλει και να χλευάζει.
Όποτε κατέβεις Αθήνα θέλω να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Από ότι βλέπω οι μάσκες έπεσαν και οι καλοθελητές αποκαλύφθηκαν. Chemic,Nikos! με οπαδική ευλάβια υποστιρίζουν την ομάδα τους προσπαθόντας να πείσουν και γω δεν ξέρω γιατι.
Ολυμπιακός κ Καλαμάτα?
φίλε καμία ομάδα. από την τσέπη μου πληρώνω κ κάνω καρτ όσο μπορω, το ίδιο κ ο Νίκος (που σκαει κανα 800αρι το μήνα για να κάνει το χόμπι του, δουλεύοντας 12αρα στη δουλειά του). Οπότε οικονομική εξάρτηση δεν έχω από κανέναν ομαδάρχη ή πιστάρχη να μπαίνω κ να βρίζω κ να γίνομαι 'μας' με κανέναν
@κρις
ο σεβασμός θα σε φαει. Δυστυχώς κάναν εντι οι μοντς τις βρισιες κ χάθηκε η ξεφτίλα σου
Επίσης σταμάτα να αυτοπροβάλεσαι ξανά κ ξανά ότι αγαπάς το καρτ, το καλό του χώρου τα παιδάκια της Αιθιοπίας, της καρέτα καρέτα κ ό,τι άλλο κατεβάζει η κούτρα σου. Δεν κατεβαίνεις για δήμαρχος ρε φίλεChemic, δεν μας ενδιαφέρει πόσα σκάει ο Nikos τον μήνα για να κάνει καρτ, ούτε πόσες ώρες δουλεύει. Μας είναι εντελώς αδιάφορο!
Εαν ο Ασημακόπουλος σου έχει κάτσι στον λαιμό, πρόβλημα σου. Τα κόμπλεξ σου απέβαλε τα με άλλο τρόπο.
Για την υποτιθέμενη ξεφτίλα και αυτοπροβολή του Ασημακόπουλου σου λέω: 'Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα'
Για το εαν αγαπάει το καρτ, για τα παιδάκια της Αιθιοπίας, την καρέτα καρέτα και για τον δήμαρχο σου λέω: 'Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια'. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Don't feed the trollΑυτος σε λιγο θα μας πει οτι αν ηταν 15 κιλα κατω, τον Alonsακο και τον Vettelακο τους ειχε χαλαρα
Και θα ειχε οδηγησει και παραπανω σασσι απο οτι αυτοι οι δυο μαζι
Billopoule μην γίνεσαι αστείος, έχεις να μας πεις κάτι επιχειρηματολογώντας?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ